Forskjellen mellom god frizz og dårlig frizz (og produktene du trenger for hver)

Noen ganger gjør skjønnhet egentlig ikke'Det er ikke fornuftig.

Du vet hvordan jeg'har jeg gått på om hele "strukturert" trenden i hår? Som i tørr, matt, litt flyktig og generell Ikke prøver for hardt hår? (Som Frøken Jessica Biel eksemplifiserer her, men kanskje minus de veldig rare røde stripene.) Dette er hva jeg mener med Good Frizz & # x2014; og det'er veldig stilig akkurat nå.

Og likevel, samtidig, der's en overbevisende sak å bli gjort for en motstridende trend som's skjer i hårprodukter: utjevning av sjampo, balsam og stylister som er ment å utrydde alle spor av Bad Frizz.

Merkelig, va? Jeg antar det's slags som hvordan i mote, folk som Simon Doonan har bestemt oss'Jeg har nådd slutten på trender og alt går.

Jippi! Så nå kan vi gjøre det vi ønsker. Her's hva du trenger for hvert utseende:

Hvordan bli god Frizz

Frisører slags hat når jeg kaller det teksturerte utseendet "frizz", så her's et annet eksempel på hva jeg mener (fra Valentino's vår 2010 show):

Den's snill, ikke sant? Men i en god, "Jeg våkner bare opp ser denne nydelige" måten.

Nå jeg'Jeg vil satse på deg'Jeg tenker jeg'Jeg vil anbefale tørr sjampo for dette utseendet.

Vel ja, jeg er definitivt en elsker av tørr sjampo. Men jeg'Jeg har nettopp oppdaget noe som jeg tror er enda bedre: 

Denne dårlige gutten er Schwarzkopf Osis + Dust It Mattifying Powder. Og det er som magisk støv.

Stryk litt i hendene og gnid sammen, eller bruk direkte på hodebunnen (på tørt hår ... det må være tørt å virke) og det morphs fra et pulver til en usynlig, litt våt ... noe. (JEG'Jeg er ikke sikker på hva jeg skal kalle det, faktisk.)

Men ohhh baby gjør det noensinne. Din belønning er øyeblikkelig volum, tykkelse og "tarm" (som Sally Hershberger liker å si). Gni det både i hodebunnen og lett gjennom resten av håret for å gi det det tørre, stykke, nesten grisete tekstur. Den's som tørr sjampo på steroider.

Jeg tror at Aveda også gjør en, men Schwarzkopf er overlegen, etter min mening. Seriøst, prøv det. Jeg er OB. SESSED.

Hvordan bli kvitt Bad Frizz

Dette er dårlig Frizz:

Og jeg våger å si, den vanligvis fantastiske Marion Cotillardtried å stenge denne blikket tilbake på våren. Jeg gjorde det'Jeg liker det:

Men selv om du ikke'Det er ikke fri i den grad, anti-frizz-varene er verdt å sjekke ut. Spesielt hvis du vil oppnå en slank, jevn stil som Miss Miranda Kerr's her:

Og ja, selv folk med RETTIG hår kan ha frizz. Inkludert din virkelig. Jeg trodde aldri at jeg bare fant ut da jeg la merke til forskjellen før og etter å bruke disse gutta:

De're fuktighetsblokkerende sjampo og balsam og fra Living Proof's ingen frizz linje. Og i tilfelle du har havn't hørte alle andre i blogosfæren snakker disse opp, RUN, ikke gå, til din nærmeste Sephora.

De er glatt uten flatt eller overfuktende og forskjellen før og etter at du bruker disse er ganske enkelt utrolig. Ja, selv på rett, fint hår.

Årsaken er fordi de're laget med en ny teknologi (PolyfluoroEster) som skaper en tynn barriere på håret, som hindrer fuktighet i å trenge inn i håret og reduserer friksjonen mellom hårfibrene.

Andre gode ting de gjør: En Styling Cream kalt Straight Making som jeg hører er ganske fantastisk (selv om jeg har lyst til'Jeg brukte det fordi det's spesielt for middels til tykt hår, og jeg har heller ikke). OG det er en Restyling Spray, som du kan bruke til å "oppdatere" din stil (a.k.a fjern frizz uten omforming).

En annen utmerket og litt rimeligere frizz fighter er Avon's Advance Techniques Frizz Control Lotus Shield Anti-Frizz Treatment, som jeg nylig testet kjørte for en artikkel.

Ring meg en snobb, men jeg hadde lave forventninger om at dette ville fungere's et silikonbasert serum som du bruker på fuktig hår før styling.

Men utrolig, i motsetning til noen andre utjevning sanser jeg'Jeg har prøvd, det var super-lett og veide ikke håret mitt i det hele tatt. Tilsynelatende det's fordi det's modellert etter lotusblomsten, som har evnen til å leve nedsenket i våte, fuktige forhold uten å visne. Markedsføring BS? Jeg'Jeg er ikke sikker, men alt jeg bryr meg om er at det fungerer.

Påstanden er at virkningene varer opptil tre dager, og at den tåler været med opptil 97 prosent fuktighet. Fra det jeg kan fortelle, er dette sant.

Så fortell meg nå...

Er du en fan av Good Frizz?

Eller foretrekker du håret ditt glatt og slank?

Hva's i din personlige pose med triks for å få et av disse utseende? 

Leave A Comment

85 + = 95