De beste korte hårklippene for fint hår | progressivenewsdaily.info

De beste korte hårklippene for fint hår

Velkommen til vår Hair Consultation-kolonne. For å be om en elektronisk hårkonsultasjon fra kjendis frisyre Bill Angst, følg instruksjonene her.

Q: Hei Bill, jeg har ingen anelse om hva jeg skal gjøre med håret mitt slik at det ser utrolig ut. Jeg'Jeg hadde kutt som jeg elsket i det siste, men jeg've hadde ingen inspirasjon for en stund og jeg'Jeg føler meg bla.

Håret mitt er rett, tynt og fint. Det har en tendens til å vende seg pent på høyre side og flippe ut på venstre side, med mindre det er veldig kort. Når det's lenger, det har en tendens til å bli klumpete, stramt og sammenflettet gjennom dagen. Den'Det er ganske sunt: ​​aldri farget, og jeg sjelden tørker.

Min nåværende stil ble kuttet med bangs opprinnelig, men jeg begynte å skille dem igjen fordi jeg har havn'Jeg har ikke vært i en trim. Min rutine: vask, håndkle-tørr og kam (eller finger-kam, avhengig av lengden); da tar jeg ofte eller fluff det som det lufttørker for et lite volum. Siste gang jeg hadde det kortere enn dette, brukte jeg en teksturiserende krem ​​de fleste dager.

Å holde det enkelt er først og fremst et spørsmål om at jeg ikke har tid til komplisert styling, men jeg må innrømme at når jeg ønsker å sparke det opp et hakk, gjør jeg ikke bare'Jeg vet ikke hva jeg'Jeg gjør det og det tar evig. Jeg'Jeg er villig til å gå tilbake til haklengden i fremtiden, men jeg foretrekker kort hår generelt, så for nå, jeg'Jeg liker å holde fast med kort.

Hvordan kan håret mitt se utrolig ut med liten innsats? Jeg'Jeg er villig til å lære noen nye ferdigheter, prøve nye produkter, og til og med prøve en annen farge, men tiden min vil fortsatt være begrenset de fleste morgener, så jeg'm primært opptatt av å få en fantastisk kutt. Takk så mye for ditt råd! & # X2014; Adrienne

EN: Adrienne, takk for din forespørsel om korte hårklipp som vil være enkelt og superkult. Som med alle design, det'Det er alt i detaljene, og det er det som gjør det ferdige produktet.

For kort hår er det noen detaljeregler. Det viktigste, siden det ikke er mye hår å leke med, er at det må være en stor funksjon som skiller seg ut, som for eksempel en lengre kanten, lengre krone, lengre nakke eller noen få av disse variasjonene kombinert.

La's starter med kanten er litt lengre enn resten av håret.

For å gå med dette kuttalternativet, foreslår jeg å fargelegge tipsene på håret ditt for å legge til dybde i fargen din. Husk alltid at tipsene kuttes ut raskt, og er off-skalp for de som har følsomhet.

Da har vi muligheten til en kort rygg med lengre fryns i en mørkere, mer dramatisk farge.

Det trenger ikke å være så mørkt på deg for dramaet; Dette handler egentlig om kuttet. Kombinere håret ditt fremover er veien å gå med denne stilen.

Jeg vil gjerne anbefale å bruke et produkt som jeg elsker for kort hår, Oribe Rock Hard Gel.

Det er en veldig konsentrert krem-gel som tørker klart. Vær forsiktig så du ikke bruker for mye. Når styling kort hår, det'Det er best å få det til å fryse i form mens det er vått med gel, og la det tørke. Hold hendene dine til den's helt tørr, og slipp så som det er, eller ruffle det og fortsett å gå to.

På dette tidspunktet vil du kanskje definere endene eller legge til mer tekstur og volum. En støping lim bør gjøre kunsten her.

Gni dette produktet i hendene grundig før du søker, og bruk det som er på fingertoppene dine. Deretter rake fingrene gjennom håret ditt for å separere.

Her er noen stylingalternativer med dette kuttet som jeg'D liker at du skal leke med.

Nå kommer muligheten til en lengre krone med muligens en lengre kanten i fremtiden. Å se et lite hår bak øret ditt, vil også være ganske attraktivt. På vei til lengre lengde...

Ikke begrenset deg selv med farge, fordi det kan legge til så mye karakter til et kortere kutt. Den'Det er også enkelt å kvitte seg med det når du holder det kort. 

billyxoxo

Bill Angst er en av Canadas topp kjendis frisyrer og eieren av Angst Salon på 240 Queen Street East i Toronto. Ring 416-360-5942 for å bestille en avtale.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map