De beste hårklippene for stort, friskt hår

Velkommen til vår Hair Consultation-kolonne. For å be om en elektronisk hårkonsultasjon fra kjendis frisyre Bill Angst, følg instruksjonene her.

Q: Hjelp! Jeg'Jeg har det sprøeste håret. Den's farget min naturlige brune (for å dekke den grå), og som du kan se, det's er naturligvis frizzy og super fulle. Jeg'Jeg har mye av det og vil si det's medium i tykkelse. 

Hvilken hårklipp ville du foreslå at det ville se mer stilig ut, med minimal oppstyr? Jeg er 60 år gammel og i desperat behov for en oppdatering. 

Jeg vasker det bare to ganger i uken, og vanligvis blåser og tørker håret for å gjøre det glatt. Pluss, jeg gjør det'Ikke bruk noe produkt (unntatt sjampo og krem ​​skyll). Håret mitt har en tendens til å oppføre seg i vintermånedene, men Atlanta våren, sommeren og høsten er varm og fuktig! Vanligvis i disse månedene trekker jeg bare opp i en hestehale eller et stort klipp for å få det av nakke. Dette gir meg litt følelse av kontroll.

Eventuelle forslag eller kommentarer er velkommen. Takk for at du hjelper meg. & # X2014; Elaine

EN: Elaine, jeg'Jeg er nysgjerrig på hvorfor du ikke'Ikke bruk produktet i tillegg til sjampo og kremskylling?

Hvis det er helsemessig, så er det produkter som kokosnøttolje, olivenolje etc. Dette vil legge vekt på håret ditt og gjøre det mindre frizzy.

Hvis ikke, er mitt forslag å vaske sjeldnere, skyll oftere og legge til balsam. La igjen noen balsam i håret ditt, og du vant't tro hvor mye mykere det vil være. I motsetning til populær tro trenger fuzzy hår mindre sjampo enn flat, fettete hår gjør. De fleste alle vi'Jeg anbefaler denne tilnærmingen til på salongen har vært fornøyd med resultatene.

Jeg tror dette kuttet ville være drømmende på deg & # x2026;

Det ville virke tørking naturlig. Eller, mitt forslag er å la det tørke naturlig og deretter legge til en mykere krølle med krøllejern. Straighting legger til skade som forårsaker frizz. I luftfuktigheten vil dette se bra ut.

Hvis du skal tørke naturlig, vil jeg anbefale å legge til en støpepasta til vått hår. Komb den gjennom med en fin-tann kam. Dette vil glatte nedover det åpne kuttebåndet på hårakselen.

Deretter smelter forsiktig fra endene opp. nå don'Ikke rør den igjen til den er helt tørr. Kjør aldri fingrene dine gjennom bølgene dine, da dette vil øke frizzen.

På dette punktet kan du legge til krøller eller ikke "ditt anrop".

Hvis du vil beholde det lengre, må du bruke samme stylingsteknikker.

Denne kuttet ville kreve noen lag langs bunnen tre til fire tommer, fra endene oppe. Dette vil adressere trekantformen du får nå, mens du forlater toppen tung, slik at den ikke blir for stor i fuktighet.

Her er et eksempel for lengre lengde, igjen å la det tørke naturlig med lagene.

Denne lysere brune nyansen ville være bedre for deg. Det er mer dybde på fargen, noe som gjør at den ser langt sunnere ut.

Jeg håper dette hjelper deg, Elaine.

billyxoxo

Bill Angst er en av Canadas topp kjendis frisyrer og eieren av Angst Salon på 240 Queen Street East i Toronto. Ring 416-360-5942 for å bestille en avtale.

Leave A Comment

− 3 = 2