De beste frisyrene for en høy panne

Velkommen til vår Hair Consultation-kolonne. For å be om en elektronisk hårkonsultasjon fra kjendis frisyre Bill Angst, følg instruksjonene her.

Q: Jeg'm 5'5'' og har lyseblå / gråaktig øyne og veldig lys hud. Håret mitt er brunt, men for tiden farget en middels honningblonde med litt mørkere røtter. Den'Det er veldig bra, selv om jeg har ganske mye av det. Håret mitt blir fet raskt, så jeg vasker det normalt hver annen dag. Den's også veldig rett med nesten ingen volum til det og endene er utsatt for splitting.

På grunn av mitt litt bredere panne, jeg'Jeg har mistet hva jeg skal gjøre med min kutt. Jeg har rett smell, men ikke'Jeg liker dem i det hele tatt, og prøver å klemme dem tilbake (foran) så ofte jeg kan. Jeg hadde vinkelslange et par ganger, men gjorde det ikke'Jeg liker heller ikke altfor mye heller. Jeg finner bunker å være upraktiske og ønsker noe litt mindre tidkrevende. Jeg'Jeg er veldig åpen for dine forslag! & # X2014; Marie

EN: Marie, det er åpenbart at du kan sport mange forskjellige hårfarger, og det er akkurat det jeg anbefaler. Det er her du kan spille! Du er en av de sjeldne, vakre menneskene som kan bære noen hårfarge du tør. Vennligst prøv alt.

Du har tydeligvis en veldig høy panne og opprettholder en hvilken som helst type bang vil presentere sitt eget sett med problemer. Ikke mye moro i det hele tatt! 

Jeg sier for å holde håret lenge uten bangs ... din frisyre er egentlig alt i styling.

Her er noen stiler som jeg har valgt for deg som gir deg en rekke alternativer. Disse bildene er også for fargehensyn.

Jeg anbefaler å holde håret langt foran på håret ditt og få noe volum du kan på kronen.

billyxoxo

Bill Angst er en av Canadas topp kjendis frisyrer og eieren av Angst Salon på 240 Queen Street East i Toronto. Ring 416-360-5942 for å bestille en avtale.

Leave A Comment

− 6 = 3