Celebrity Makeup Artist Lauren Andersen deler hennes skjønnhetshemmeligheter

Jeg har en stor jente forelsket på Lauren Andersen. Den Los Angeles-baserte kjendismake-artisten og global talsmann for Avon var i Toronto noen måneder tilbake for å møte den kanadiske pressen, og jeg ble helt forelsket i ikke bare hennes nøkkelferdige, California-jente tilnærming til skjønnhet, men også henne Seriøst kul personlig stil.

Jeg forsikrer deg om at hun'er like nydelig personlig som i presseskuddet ovenfor og hvordan hun forandrer håret og sminke? Fantastisk. Og så inspirerende. Jeg tok dette bildet på arrangementet, hvor hun hadde denne utrolige fuchsia-leppestiften:

Da bad jeg ganske mye publisisten om å la meg komme tilbake neste dag for å intervjue henne. (TAKK, Kristin!) Her er hun med Lauren, som har en rød leppe, smell og knute mindre enn 24 timer senere:

Så nydelig, ikke sant? (Du don'ikke se meg på dette bildet fordi jeg hadde en forferdelig kald den dagen og jeg'Jeg har lært min leksjon om å komme i bilder med modeller og / eller folk som ser ut som dem. Med mindre jeg'Jeg føler meg veldig presentabel, ikke den beste for ol' selvtillit!)

Jeg bør også fortelle deg at Lauren har ganske kjendis-klientlisten. Hun har jobbet med Jessica Alba, Nicole Richie, Jaime King, Eva Mendes, Madonna, Ali Larter, Allison Williams, Kim Kardashian, Rashida Jones, Mindy Kaling, Jane Krakowski og Ginnifer Goodwin & # x2014; Verden langt kjøligere enn min, vil noensinne være. (Hun er faktisk legitim venner med mange av disse menneskene. Seriøst, følg henne på Instagram nå og leve vicariously. Selv om igjen, kanskje ikke så bra for selvtilliten ...)

Forstår du min jente forelsket nå? Her's min prat med Lauren om hennes beste røde løphemmeligheter, favorittprodukter og så mye mer:

Hvordan ble du en kjendis makeup artist?

Først av alt, det's om plassering. Jeg visste at jeg ønsket å gjøre sminke og jeg visste at det var to steder tilgjengelig for meg. Jeg'Jeg er sikker på at jeg kunne ha gått til Europa eller Paris, men det gjorde jeg ikke'snakker ikke fransk og jeg don'snakker ikke italiensk, så jeg'Jeg skal bli i USA, og de to stedene som jeg ville ha best mulig å bli en vellykket makeup artist var enten Los Angeles eller New York. Fordi jeg ble født og oppvokst 45 minutter fra Los Angeles, var det et enklere trekk for meg å flytte til Hollywood.

Også min estetiske, jeg'Jeg er ikke en som's gjør galte utseende. Filosofien min er at kvinnene føler seg og ser vakker ut, og liker seg selv. Det markedet er mer skuespillerinne, mer starlet og Hollywood. Mens hvis jeg skulle flytte til New York, for å lykkes jeg'D ønsker å presse konvolutten og gjøre bane og mote og redaksjonell. At's bare ikke hvem jeg er. Jeg setter pris på det, jeg elsker det, og jeg er helt inspirert av det, men jeg liker å gjøre det mer brukbart på daglig basis for en vanlig person. Så det fungerte bare for meg å gå til hvor virksomheten var, som var Los Angeles, og få jobb, finne fotografer, noen som ville skyte arbeidet mitt, bygge en portefølje og sakte bygge opp en klientell.

Hvilke kjente klienter elsker du å jobbe med?

Jessica Alba og jeg har vært venner i ca 15 år. Jeg elsker å jobbe med henne fordi vi liker søstre. Nicole Richie er enda morsommere enn hun er på TV. Hun har en god sans for humor og er morsomt å være rundt. Ginnifer Goodwin har den mest feilfri huden. Jeg er veldig heldig å jobbe med så mange gode kunder.

Hvordan bestemmer du hvilken type utseende du skal lage for en rød teppehendelse?

Det er viktig å tenke på utseendet som helhet. Hvis de har et vilt antrekk som viser de nyeste trendene, må du tone ned håret og sminke. Det handler om å finne balanse. Gå dristig i frisyr, sminke eller antrekk, men bare velg en.

Hva's skjønnhetsfilosofien din?

Jeg liker kvinner å se ut som seg selv. Jeg vil ha mine klienter, venner og kvinnene jeg elsker og bryr seg om "og bare kvinner generelt" for å forbedre deres egenskaper og deres naturlige skjønnhet. Jeg liker at de skal ha sminke og ikke ha sin sminke på seg. Jeg lener seg på siden av en mer naturlig, ren filosofi enn å ha sminkeen, er altfor kraftig. Jeg liker å plukke en utsagnsfunksjon, men å ha den balansert gjennom resten av ansiktet og med hva du'ha på seg.

Så du ville gjøre et øye eller en leppe, men ikke begge?

Nøyaktig. For ekte kvinner på en daglig basis, gjør jeg det ikke't tror det'kommer til å fly. Den'er litt ekstremt. Jeg vil fortsatt se deg og din skjønnhet innefra, snarere enn et overdrevet ansikt.

Hvor viktig er huden?

Hud er super viktig. Hvis du ikke'Ikke ha vakker hud, din sminke'Jeg kommer ikke til å se vakker på toppen av den. Den's mye lettere å bruke sminke på toppen av fin hud. Hvis du'Hvis du har problemer med huden din, bør du se nærmere på visse ting, som stress, tretthet, søvn, hydrering. Bruker du for mye alkohol eller sukker? Hvit stivelse kan føre til breakouts.

Så sjekk inn med kostholdet ditt, sjekk inn med din livsstil og kanskje se en hudlege eller en ansiktsbehandling for å finne ut hva huden din trenger, fordi du faktisk kunne bruke feilprodukter. Jeg pleide å ha konseptet om at de beste fuktighetskremene var de tykkeste, creamiest og mest hydratiserende. Jeg ville faktisk bli overbelastet og det ville føre til breakouts fordi produktene var for tunge for meg. Så bare fordi det's et bestselgende produkt gjør det ikke'jeg mener det ikke's for deg. Du må virkelig finne ut huden din og hvordan du holder deg på toppen hvis den.

Hvordan prep huden din for sminke?

Du bør alltid bruke en fuktighetskrem fordi du vil jevne ut hudtekstur. Ellers hvis du har tørre flekker, vil fundamentet sitte tungt på toppen av dem. Hvis du'bli fet, finn en fuktighetskrem som's, men ikke oljebasert, fordi du faktisk kunne ha fet, men tørr hud på samme tid. Så du vil finne noe som ikke gjør det'Ikke ha en olje i den og kanskje en primer for å mattifisere dine ekstra oljeholdige områder i T-sonen din.

Trenger alle grunnlag?

Nei, jeg gjør det'Jeg tror alle trenger grunnlag. Jeg gjør n'Jeg tror du må bruke den hvis du har god hud. Som jeg har fregner. Jeg vil se mine fregner; Jeg gjør n'Jeg vil ikke dekke dem. Jeg'Jeg vil faktisk ta en ansiktsolje og rydde ut grunnlaget mitt og bruke det bare der det trengs. Jeg starter litt under mine øyne og på toppen av kinnbeinene, og slags fjær utover og nedover. Jeg gjør n'Jeg har en tendens til å bruke mye grunnlag mot kjeve eller panne hvis jeg ikke'Jeg trenger det ikke. Da kunne jeg alltid gå inn og skjule meg med concealer hvis jeg har et problemområde.

Hva's den beste måten å bruke concealer på?

Det kommer an på. Du kan ta en liten børste eller fingertuppen, avhengig av området som du're dekker. Jeg liker å bruke ringfingeren mye til å trykke inn produktet rundt øynene mine. Hvis jeg'm som dekker en pimple eller noe som'Det er et lite lite sted, jeg liker å bruke en liten, liten børste. En som har kanskje 10 hår i den. Super-small. Du'd selv tenke 'Åh, dette er en veldig delikat eyeliner.' Fordi noen ganger er pimple størrelsen på et fregne, men det vil skille seg ut på ansiktet ditt. Så jeg'Jeg skal bare ta en liten bit av concealer og den tøffeste bittiest børsten og bare spot-skjule at en liten flekk.

Hvilken form for stiftelse foretrekker du?

Jeg'Jeg er ikke en fan av pulver. Ikke å si at folk burde'Ikke bruk den, men jeg føler at pulveret kan sitte i dine linjer og se tørt ut, og det'er litt aldrende. Så jeg liker å bruke flytende fundament. Du finner forskjellige teksturer i flytende fundament. Hvis du'Jeg vil ha noe litt mat, som er tilgjengelig for deg. Fordi jeg liker å bruke fingrene, når jeg'm påføring av en væske I'Jeg kan trykke den inn i huden og fjer den ut.

Hva's grunnleggende søknadsteknikk?

Hvis jeg'Jeg jobber med noen for den røde løperen, min søknad "fordi jeg konturerer" kan være litt mer tunghendt enn jeg ville gjøre for en kvinne på en daglig basis. På grunn av lysene, på grunn av kameraene, på grunn av langvarig bruk. Jeg'Jeg pleier å bruke noen få farger for å skape dimensjon og kontur i et ansikt, fordi de blinker gjør folk for todimensjonale og flate og jeg'Jeg prøver å gjøre dem tredimensjonale igjen. Jeg'll gå inn med et lysere fundament mellom brynene og i midten av pannen, nesebroen, toppen av haken og kinnbenets topper.

Så du ikke'Ikke bruk noe pulver til kontur?

Jeg'Ikke i pulver. Mange bruker konturpulver, men i stedet for å skape den pulveriserte tekstur, jeg'll blande grunnlaget sammen for å fremdeles skape denne skyggingseffekten uten at den er tørr eller kakig. Vanligvis jeg'Jeg bruker en farge som passer til huden, men kan være litt dypere og litt varmere. Jeg'Jeg legger det gjennom kinnbenet, hårlinjen og templene "de områdene du vil gløe og fordøye litt for å bygge form og blande de to fundamentene sammen.

Bruker du en pensel for å legge grunnlag? 

Jeg'Jeg skal fortsette og male med en grunnbørste, og så jeg'Jeg går inn med fingrene og trykker i sminke for å sikre at det blir sømløst. Hvis du'Ikke komfortabel med fingertuppene, en våt svamp (våt med vann) er veldig hyggelig. Den vil trykke i fundamentet og også hente ekstra fundament, så du'Ikke vær for tunghendt. Også, hvis du'Ønsker å legge til litt mer med den våte svampen, kan du ta det flytende fundamentet og gå inn og trykke. Det vil gi deg en virkelig perfekt og mer sømløs applikasjon. En svamp vil få deg til å se litt mer porselen.

Kan noen gjøre din konturteknikk eller er det best igjen for det røde teppet?

Ja. Jeg kunne gjort det. Jeg ville bare gjøre det på en veldig ren måte. Si om vinteren, du'Vær veldig rettferdig, så du bruker et lettere fundament. Om sommeren blir du litt dypere, så du'vær en farger mørkere. Hva med å bruke disse to fundamentene hele året? Så du're lysere opp områdene rundt øynene, pannen, haken og kjevelinjen, og bruk deretter sommerfargen din gjennom kinnene dine, templene og hårlinjen. Du har dine to nyanser som deg're blanding, men en skygge forskjell så de'Ikke så langt fra hverandre, og de'Jeg er veldig lett å blande.

Da Kim Kardashian tok det bildet av hvor hun konturerte, gjorde hun en flott jobb på å vise hvor lysere og mørkere produkter går. Jeg lærte fra Kevyn Aucoin's bøker for år siden. Ta disse retningslinjene og med din variasjon av nyanser som er veldig like, det'er nesten idiotsikker. Du'Ikke gå fra hvitt til svart; du'går fra, sier elfenben til buff.

Hvilket pulver liker du å bruke?

Jeg liker å bruke en løs gjennomsiktig. Etter disse HD-pulverulykker var jeg som, aldri. Jeg'Jeg kommer aldri til å bruke dette. Jeg liker faktisk et pulver som har litt av en raffinert glimmer til det. Men super-raffinerte. Jeg vil aldri se glitter på et ansikt; Det minner meg om en 12 år gammel eller en stripper. Jeg liker en raffinert, virkelig malt skimmer. YSL har et slikt pulver og Hourglass har et strålende pulver. Jeg liker å sette det på kinnene før rødmen. Eller bare en grunnleggende løs gjennomsiktig er fin, så du'Ikke legg til mer dekning, du'Jeg gjør bare tekstur.

Jeg'Jeg har snakket mye om Avon's MagiX Face Perfectors. De har to teksturer. Der's det er det's mer mattende.

Og så en som's mer av en iriserende glød.

Jeg har det slik's noe du kan gjøre i kombinasjon med sminke eller bare hvis du ikke gjør det'Jeg vil ikke ha grunnlag i det hele tatt. Hvis du vil matte dine oljeaktige områder, som din T-zone eller sidene av nesen din, kan du bruke Face Perfector der og den har en SPF i den. Hvis du vil markere, kan du bruke lysende ansikts perfector, og dette vil gi deg mer av en hydrert, ungdommelig glød.

Hvor bruker du lysende produkter?

Jeg legger dem der jeg vil skinne. Lysende produkter er lysreflekterende og skjuler fine linjer, tørrhet og rynker. Du don't vil dekke opp aldring med produkt; du vil maske det med tekstur og lys. Jeg elsker å sette litt illuminator der vi begynner å få de første tegn på aldring på de fine linjene rundt øynene og på toppen av kinnbenet mot templene. Det gjør at området ser litt mer rundt, slik at det ser mer ut i. Det gir faktisk en illusjon av hydrering og en klumpete hud. Jeg liker det nesebroen, eller noen ganger på pannen eller over øyelokket hvis du'Ikke bruk øye sminke.

MagiX Illuminating Face Perfector er et veldig subtilt skinnprodukt; i forbindelse med sminke eller på egen hånd, den's stor. Spesielt for sommeren hvis du ikke'Jeg vil ikke ha grunnlag fordi du're svetter og luften er muggy utenfor; Jo mindre du har på ansiktet ditt, jo mer komfortabelt er du. Å jobbe med disse teksturer uten sminke er veldig hyggelig.

Har du noen andre tips for å håndtere tegn på aldring?

Omfavn din alder Vær mindre tunghendt og bland mer. Bygg lyse lag i stedet for å pile på, fordi sminke sitter i fine linjer. Med fundament, velg rene produkter og bruk i lette lag med fingertuppene. Du kan bruke concealer på toppen og til og med tynne det med litt vann eller fuktighetskrem for den mest naturlige dekning.

Hva er dine fem beste favorittprodukter?

  1. Primer. Jeg alltid, alltid, alltid prep ansiktet. Jeg liker å bruke primere på klientene mine. Ikke så mye på meg selv fordi jeg'Jeg bruker ikke mye sminke på huden min. Men hvis jeg'Jeg lager grunnlag, jeg bruker alltid en primer.
  2. Blå blyant, voks eller pulver. Jeg pleier alltid å pynte brynene, så noe for dine penner, enten det er et pulver, en voks eller en blyant. Øyebrynene rammer ansiktet ditt og er veldig viktige. Helt klart brudgomene dine for å gi dem struktur og form. Jeg liker å bruke en nyanse det's lysere enn din faktiske hårfarge så du'Ikke gjør brynene dine for aggressive. Du'Det er bare å fylle ut og sørge for at formen er perfekt.
  3. Mascara. Jeg føler at alle skal bære mascara.
  4. Rødme. Jeg må alltid ha rødme. Det gjør det ikke'må nødvendigvis alltid være en rosa eller en fersken, men selv om du bare har noe med litt varme til det, får det deg til å se mer våken, levende og sunn for å ha litt farge i kinnene dine.
  5. Leppestift. Hvis du føler deg trøtt, får en lys leppestift deg til å se deg våken og munter.

Har du en favoritt teknikk for å bruke mascara?

Jeg føler meg som når du're setter mascara på den'er nesten som deg're styling håret ditt. Du kan coax dine øyevipper for å gå i visse retninger for å skape en viss følelse. Jeg griper alltid vippene med staven og kommer så nært som mulig til røttene, bruker mesteparten av produktet der og deretter vriker det frem og tilbake og kammerer det gjennom. Kombinasjonsretningen vil forandre øyets utseende.

Hvis du're combing rett opp og ut, da du'Jeg skal ha en mer rund, dukkeaktig effekt. Men hvis du're kamme utover og oppover det'setter øynene dine og gir deg mer av et kattlignende, mandelutseende.

Hvilken foretrekker du?

Jeg gjør begge deler. For meg har jeg et mandeløy og så liker jeg å forlenge det ut. Avhengig av klienten min, vil jeg at de skal se veldig lys og luftig og ungdommelig; er det utseendet jeg'm går for? Så jeg'll kamme dem opp og sørg for at jeg'Jeg gjør den dukkelignende effekten. Er deres utseende kommer til å være mer sultry, mer sexy, kraftigere? Da gir jeg dem mer av et kattøy og kammer vippene til siden.

Liker du krem ​​eller pulverbluss?

Avhengig av utseendet, kan du gå uansett. Jeg liker alt, det's så vanskelig å si. Krem er fint hvis du'går på et veldig hydrert utseende; den'Det er hyggelig å bruke fingrene og trykke den inn i kinnene dine. For høst, jeg'Jeg er sannsynligvis mer inn i pulver fordi jeg vil se mer flate teksturer på huden, trappe seg bort fra den dype, glødende tingen og ha mer av en perfekt, porselen, flat tekstur. Et mykt pulver ville være fint på kinnet der.

Hvor plasserer du rødmen din??

Jeg tror det avhenger litt av beinstrukturen din. Hvis du har et smalt ansikt og deg'Sett på rødt på eplene dine, alt kommer til å være for nært og litt overbelastet. Du vil kanskje trekke fokus utover og starte mer under cheekbones og opp til templene i en Nike swoosh slags ting. Den's et merke som starter under epleet og jobber seg oppover, så du're trekke fokus utover. Hvis du har mer av et rounder ansikt, eller du har mer plass, så kan du jobbe på eplet og gjøre den lille kontur swoosh. Og hvis du vil se ut som en dukke, klemmer du bare eplene.

Hva's den enkleste måten å ta sminke fra dag til natt?

Du kan legge til svart eyeliner for å pumpe opp øyet og bruke øyenskygge dypere inn i krøllen for en mer dramatisk effekt. En rask feiing av highlighter på cheekbones legger til kontur. Legge til subtile gnisten til en nattlig utseende gjør alltid trikset.

Anbefaler du visse øyeskygge nyanser for visse øyenfarger?

For blå øyne skaper en gullskygge med et snev av gnist en fin kontrast, eller du kan spille opp den monokromatiske trenden for høst med silvery grå for å matche de kule tonene med blå øyne. For brune øyne anbefaler jeg kobber og varme brune nyanser i myke teksturer. Hvis du har grønne øyne, liker jeg en dyp mospalett med en subtil metallisk glans.

Hva's den beste måten å bli komfortabel på med å ha mer farge?

Jeg anbefaler å starte med en liten mengde farge på en enkelt funksjon mens du holder resten av ansiktet veldig nøytralt. En farget eyeliner er et enkelt sted å starte, og du kan jobbe deg opp til en lys, fet leppe. Når du er klar til å gå dit med lepper, husk å holde alt annet veldig mykt. Monokromatisk utseende er en enkel måte å spille med farge også.

Hva er noen av dine favoritt Avon-produkter?

Den nye Avon fargesamlingen av leppestifter og øyenskygge har blitt omformulert med Color Reveal-teknologien. Det betyr at det du ser i røret eller paletten, er faktisk hva du får på en hvilken som helst hudfarge. Det gir virkelig sant livsfarger. Jeg er veldig spent på de nye leppefargene.

Ultra Glazewear Lip Gloss har samme teknologi med en fargefornyende funksjon; Jeg har funnet at det har vart meg gjennom lunsj og i motsetning til de fleste langvarige leppestifter, er det ikke tørt. De mikroskopiske kulene aktiveres når du trykker på leppene dine, noe som skaper en eksplosjon av ny farge.

Ultra Color Lip Crayon fungerer som en leppeforing, leppestift og fuktighetskrem alt i ett. Opprullingsfunksjonen betyr at det ikke er behov for noe skjerp.

De nye kohl eyeliners er infused med shea og har en flekkespiss som gjør det enkleste røykøyet.

Quad-fargepalettene har tall stemplet på hver nyanse for å vise deg nøyaktig hvordan du skal søke.

Hva er din daglige sminkerutine som?

Min personlige filosofi er basert på enkel skjønnhet. Min egen rutine tar mindre enn 15 minutter. Jeg klemmer alltid viskene mine, sveiper på litt rødme og legger noe på leppene mine. Visker er veldig viktig for meg, så jeg vil bruke ekstra tid der. Jeg styler viskene mine som jeg styler håret mitt. Jeg lager lag og kamme hver lash for jevn fordeling.

Hva er din favoritt skjønnhetstrend akkurat nå?

Sølv metallisk tekstur til kveld og varme, myke og myke nyanser for dagen. Metalliske eyeliners er en fin måte å få det utseendet på. Jeg forutser mye sølv, gull, aubergine, grønn og mørk blå for høst. Jeg vil se øye sminke som skaper en akvarell effekt. Du kan oppnå dette ved å bruke gull, sølv eller kobber langs øyelokk og dypt inn i ytre ytre hjørner. Jeg liker også å bruke Kohl Eye Liner og smudge den for å skape det 'gårsdagens sminke & # x2019; se. Det er ett produkt du kan ta med deg, hvor du kan få en hel titt i ett produkt.

Hvis du kunne gjenopplive en skjønnhetstrend, hva ville det være?

En skjønnhetstrend som jeg elsker, at jeg vil se mer om kvelden, og at jeg føler at jeg skal få en liten vekkelse i det minste vil det for meg være disco-utseendet. Jeg ønsker å se den metalliske, skimrende skyggen på lokket og mykner opp til pannen, men går for en skarp fersken på øyet.

Hva er noen av de største sminkefeilene du ser kvinner gjør?

Å være tunghendt. Hvis du har en ulempe, er det ikke behov for fulldekningsmakeup, og du vil ikke være jenta med grunnlinjen på nakken. Jeg ser også mange kvinner forsømmer sine penner. Du vil ha godt preparerte, definerte bryn, da de rammer ansiktet ditt.

Er folk fortsatt solbrunne mye? Jeg'm over selv-soling. Jeg føler meg som det's skjønnhet i hvert enkelt utseende, og du bør slutte å prøve å være det du'vær ikke og omfavn hva du're er. Hvis du'Jeg har god hud, se på skjønnhetsikonene som har god hud. Hva gjør de? Hvordan fremhever de deres skjønnhet? Hvis du har den gyldne olivenhuden, flott. Det fungerer også for deg; forbedre det. jeg tenker det's om å omfavne hudtonen din og ikke prøve å gjøre det noe som det's ikke.

Hvordan finner du ut hva sminke passer best for deg?

Å se på folk som har lignende farger, er en fin måte å starte på. Du kan til og med starte med hårfarge. Det vil sette en retningslinje fordi det'Jeg kommer til å endre hele måten du kle på, eller tonene du velger for huden din. Jeg husker da jeg først prøvde å finne ut hvordan jeg ville gjøre min egen sminke, og jeg har god hud og rødt hår. Jeg ville alltid se på hva Nicole Kidman hadde på seg. Hva gjør hun i sminken hennes? Hva gjør hun i garderoben hennes? Jeg ville se henne på den røde løperen, og hun synes alltid å være i hvitt. Hun utstråler alltid og gløder. Hvis du'bli en blonde med blå øyne ... Jeg'm eldre, så jeg'Jeg liker, hva gjør Michelle Pfeiffer? Ser du kvinner og ser på dem, får de det riktig? Hva er det at de'gjør du igjen? Se om det fungerer for deg.

Hvem er dine skjønnhetsikoner?

Jeg pleier å se til fortiden for inspirasjon. Jeg gjør n'Jeg vil se så mye av hva folk gjør nå, men jeg vil ta referanser fra historien og gjøre et nytt spinn på det for i dag. For meg var Monica Bellucci & # x2014; og er fortsatt veldig nydelig og en av de vakreste kvinnene som's noensinne har levd. Hvis du er heldig nok til å ha det ravne mørke håret og de sultne mandeløynene og den hudtonen, ta et notat til hva hun's eller hva hun gjorde. Svært som en Sophia Loren look, den italienske skuespillerinnen ser jeg tror er flott. Hvis du'En brunette, Audrey Hepburn har alltid fått det riktig. Hun hadde den fulle, myke pannen, og de lekne myke øynene og veldig søte lepper. Jeg ser også til Jane Birkin. Hun handlet om balansen i naturlig, kul, fortsatt glamorøs, men samtidig, uanstrengt. Goldie Hawn. Min favoritt blonde. Da jeg var en blonde, var alt jeg ønsket å være, Goldie.

Hva synes du er så attraktivt om skjønnhet fra fortiden?

Jeg føler at alle de kvinnene ikke gjorde det'Ikke prøv det hardt. Monica Bellucci var uanstrengt sexy. Hun gjorde det'Jeg ser ut som om hun prøvde å være sexy; at's hvem hun var og det's det hun eksudder og så gikk hun med den. Goldie Hawn var bare søt og morsom og lystløs og det spilte faktisk ut i hennes utseende. Hun hadde det gøy med små hårklipp og store øyenvipper og gjorde øyne. Jane Birkin, hun var glamorøs, hun var kul. Hun gjorde det't kaster mye arbeid i håret eller sminke, men klarte å utstråle den tilliten. Deres personligheter virkelig viste seg gjennom hvordan de presenterte seg og deres utseende.

Jeg føler at når du går mot deg selv, ser det ut - det gjør det ikke'Ikke jobbe. Jeg tror du må være komfortabel i hva du'ha på seg og hvordan du'Bruk den på nytt. Jeg liker å spille langs linjene av maskulin-feminin. For meg, jeg'Jeg er ikke en åpenlyst girly jente, men jeg er en feminin jente. Som i dag, jeg'm har en knapp-up skjorte med krage, som kan være maskulin. Men da jeg'Jeg skal kaste den med en rød leppe og en myk lash fordi jeg vil balansere det med en feminin egenskap. Men hvis du'er en ekte jente og du'vær veldig feminin, bruk kjoler og myke rosa lepper og rødme og alt det. Finn ut hva som fungerer for deg.

Hva's din første sminke tips?

Start alltid lys og bygg opp. Det er lettere å bygge opp og blande seg enn å myke et tungt vaskebjørnøye. Så start sminkeapplikasjonen med øynene. Øyenskygge rusk kan falle under øyet, så å bruke øye sminke først lar deg fjerne rester før du perfeksjonerer huden din. Og bruk alltid mascara!

Finn mer fra Lauren på Twitter og Instagram.

Få produktene

Si din mening

Deler du i min jente forelsket på Lauren akkurat nå?

Hva synes du om hennes tilnærming til sminke?

Har du prøvd noen produkter fra Avon? (At leppelyset er fantastisk, BTW & # x2014; jeg hadde det hele sommeren!)

Leave A Comment

85 − 79 =