Brushed-Out Curls er Next Big Hair Trend

Hvor mye elsker vi børstede krøller? Som jeg'Jeg har sagt i minst et år nå, de er fremtiden, selv om utallige kjendiser fortsatt insisterer på å gjøre de stykke strykebølgene som har vært rødt røde tepper siden oh, 2002. (Du vet dem: de'Vær ikke forferdelig, men Lauren Conrad og Miley Cyrus, for eksempel, stole på dem alt for mye. Og de pleier å gå hånd i hånd med for lange hårforlengelser. Bare nevner det'.)

Hva's er forskjellig fra børstede bølger, obvi, er børstepartiet, og det skaper en titt hvor håret er som en, ikke alle adskilt i individuelle krøller. Den's hva den profetiske Kevin Murphy snakket om da han snakket om "solid hår" i denne videoen fra september '10.

Uansett! Den andre tingen som gjør børstede bølger bedre enn alle andre slags bølger, er at du ikke't trenger å involvere varmeverktøy i det hele tatt, og gjør dette til en av de enkleste stilene til DIY, som EVAR. Bare se på denne lille viden:

Du kan ta en pakke med ruller på Walmart:

Og med hensyn til børsten, vel, selv om Brennen bruker en helt brukbar Goody i videoen, er jeg delaktig i Rolls Royce av børster, Mason Pearson:

Ja, M / P er kostbar "'Bli som $ 80-100 pluss & # x2014; men det vil vare deg en levetid.

Er du en fan av disse bølgene?

Kjempes du med å lage krøller ved hjelp av et flatt jern, krøllejern eller varmtvalser? (Hei, bli med i klubben.)

Har du prøvd (eller vil du prøve) disse rullene? Så lett peasy.

Leave A Comment

− 3 = 1