15 av de beste frisyrene for langt, bølget hår

Siste gang så vi på noen av de beste frisyrene for lang, rett hår. I dag går vi videre til det bølgete håret, med 15 mer ser etter stylinginspirasjonen! Bruk denne veiledningen som referanse for de beste kjendiser med hårtype og de fineste måtene de liker å ha på seg.

Kjendene som vises her har enten naturlig bølget hår, eller de pleier å stile det på den måten. Avhengig av utseendet, kan du være i stand til å gjøre det på ditt lufttørkede hår, eller det kan hende du må røre opp bølgene dine med et varmeverktøy. 

Klar for noen hår ideer? La's gå!

Dyp side del

Dette er trolig Kerry Washington's mest fantastiske utseende, NOENSINNE. Den dype sidedelen gir øyeblikkelig kveldsdrama til børstede bølger (som sannsynligvis var perfeksjonert med et strykejern). Nøkkelen er den fluffete teksten, uten adskillelse av bølger og de forsiktig krøllede underendene.

Off-Center Del

Jamie Chung har på seg det klassiske "Hollywood-håret" som omtrent alle unge starlet har gjort på et eller annet tidspunkt. Med en enkel, off-center del begynner bølgene på omtrent øreplan, og retningen er av ansiktet (i stedet for mot den, noe som gir et mer vintage, gammelt Hollywood-utseende). Legg også merke til hvordan endene er igjen rett i stedet for å være krøllete under. Igjen, sørg for at du har en myk, børstet tekstur i stedet for atskilt krøller, noe som vil gjøre det for datert.

Senterdel

Hvis du vil se mest Rapunzel-lignende, så ta en kule fra Amanda Seyfried og bruk bølget hår ekstra lang og i en rett ned-midtdel. Bølgene er store og myke, og ikke for "ferdige" med utsikt. Den silkeblanke tekstur er også nøkkelen. Rent fantasihår, her!

Side-Swept

Kutt håret ditt over en skulder som Paula Patton, og du'Jeg har en glam, sidevevd utseende med en gammel Hollywood-følelse. Din del kan være myk som denne, eller mer definert på den ene siden, og bølgene skal være løs og berørbar. Pass på at endene er krøllete under for den mest polerte finishen.

Pannelugg

Du ville ikke'T tror pølse med bølger ville virkelig fungere, men Lea Michele beviser ellers. Hennes hakkede, ansiktsrammede frynse kaster lyset på øynene hennes, mens lengden på håret har tonn bølge og tekstur. Den's er viktig at endene er igjen rett for å holde utseendet tilfeldig og beachy.

Side Bangs

En enda enklere måte å bære smør på med bølger, er den måten Jennifer Garner gjør her, "skyves over til den ene siden. Hennes bangs aren't rett eller flatt, slik at utseendet forblir sammenhengende i tekstur. (Du don't vil ha for åpenbar en kontrast mellom straight bangs og bølgete lengder.) Å ha mer panne viser at alt håret ikke gjør det'Ikke overstyr dine funksjoner.

Half-Up

Halv-opp stiler ser fantastisk ut med lange bølger, som Bella Thorne demonstrerer her. Du kan enten trekke tilbake toppen og sidene, som vist, eller bare toppseksjonen for et jevnere fyldig utseende. Jeg'Jeg elsker sidebaren i fronten for å myke den (selv om dette ville fungere uten bangs også).

Pinned Tilbake på den ene siden

Tilbake da hun hadde langt hår, visste Lauren Conrad sikkert hvordan man stilte den. Her festet hun den ene siden med en gnistrende barrette for en enkel, fin måte å legge til interesse. Hennes bølger ble også perfeksjonert med et krøllejern, men fortsatt løs og myk.

Pannebånd

Vi kan'Ikke snakk om lang, bølget hår uten å nevne Blake Lively! Mens hun vanligvis bærer den løs og strandig, handlet denne stilen om 1960-tallet. Et satinhodebånd skyver håret av ansiktet for å markere funksjonene dine, samtidig som det hjelper til med å skape en illusjon av tonnevis volum på baksiden. For en boho variasjon på dette temaet, prøv et pannebånd på pannen.

Flettet Front

Bølget hår er den beste typen for å legge til små fletter, slik som denne søte en langs forsiden av Kate Hudson's hårlinje. Lengdene ser bra ut med en naturlig tekstur, forbedret med tonn saltspray og sannsynligvis vridd rundt et krøllejern i tilfeldige, ufullkomne seksjoner.

Ryddig Braid

Selvfølgelig er den varme stilen for øyeblikket den rotete flettet "no-brainer" for langt bølget hår, som Nina Dobrev viser seg her. Det ser best ut på den ene siden, med en dyp sidedel og mange løse stykker trukket ut. 

Høy hestehale

Har du noen gang sett en finere hestehale ?! Bølger jobber så bra for dette. scrunch 'em til maks med teksturiserende spray, fra røtter til tips, og dra deretter tilbake til en strandig hestehale a la Doutzen Kroes. For å få enda mer volum, prøv å lage to ponytails (den ene under den andre) i stedet for bare én; Dette gir en illusjon av tykkere, fyldigere, lengre hår.

Lav hestehale

En variasjon på Doutzen Kroes' Beachy hestehale er denne lavere, på Lucy Hale. Den er også superteksturert, med bølger og retttere ender. Der's er også en liten vridende handling, skapt ved å vri og klemme den fremre halvdelen av håret rundt bakhalvdelen (som var sikret med en elastikk). Legg merke til hvordan hun også presset den fremover litt, for en myk bump på kronen.

High Updo

Bølget hår er fantastisk for updos! Zoë Saldana gjorde en myk vri på baksiden, høyt oppe på hodet, med nydelige myke stykke biter på forsiden. Dette er über-romantisk og pen. 

Low Updo

Endelig, en annen updo-variant, en lav side chignon på Kat Dennings. Igjen er bølgenes skjønnhet i stykkene du kan trekke ut for å ramme ansiktet. Don'ikke bry deg om at det er for perfekt ... dette handler om en luftig, eterisk stemning.

Langt, Wavy Hair Cheat Sheet

Hva er din favoritt titt på lang, bølget hår? 

Leave A Comment

14 − 4 =