Topp 15 Sølv Øredobber | Stiler på livet | progressivenewsdaily.info

Topp 15 Sølv Øredobber | Stiler på livet

Det nest beste smykkermetall etter gull er sølv og nyanser av sølv. Sølv ser fasjonable og trendy på samme tid. Sølvørringene ser vakkert ut på den personen som gir et tradisjonelt men etnisk utseende samtidig. Øredobber er veldig viktige som mote tilbehør og også som smykker for å forskjøre ørene. Sølv som metall er veldig forsiktig og følsomt akkurat som en kvinne. Det sies at sølv har den feminine og kloge energien fra månen, som med rette representerer fantasi og intuisjon. Sølvsmykker er for renhet, klarhet og fokus. Det antas å gi subtil styrke som er beroligende og rensende ånden.

sølv earrings

Best Sølv Øredobber Design:

Her vil vi se på de 15 beste sølv øredobber designene.

1. Sølv Shamballa øredobber:

sølv Shamballa-øredobber

Mest trendende i motekrets er disse doble øredobber. Sølv Shamballa øredobber er laget av rent sølv med skinnende zircon steiner for den krystall effekten og super glans i dem. Disse er pinner i høy kvalitet sølv for det moderne elegante utseendet på en kvinne. Studs er perfekt som kontorrekvisita, da utseendet ikke er over toppen, men fortsatt subtile og stilige.

2. Sølv Hoop Øredobber:

sølv-hoop-øredobber

Hoop øredobber er svært populære for deres trendy utseende. De kan være av full sirkel hoop eller kan være en halv sirkelformet hoop. Hoops er vanlige for hverdagsbruk. Dette trendy utseendet kan flaunted fra tenåringer til unge. Laget av sterling sølv, har disse bøylene en strålende gnist med diamantskåret finish i dem som gjør dem til en blendende stiloppgave.

3. Teardrop Sølv Øredobber:

teardrop-sølv-øredobber

Den mest vanlige, men aldri ut av mote design er tårn øredobber. Teardrops i sølv med designer ametyst steiner og cubic zircon steiner ser bare fantastisk ut. De har det dyre og designere i dem. Disse er bare perfekte for jenter, tenåringer eller ungdommer for det blendende diva-utseende.

4. Oksidert Sølv Jhumkas:

oksiderte-sølv-jhumkas

Oksiderte sølvsmykker ser bare jordiske ut med den rustikke kontakten med den. Men de er bare bang på mote. Disse oksiderte jhumkasene med den svarte overflaten til sølv er perfekte for tradisjonell bruk. Blomstermotiver, påfugler, med den klassiske paraplyen jhumkas ser utrolig ut på kvinner. Sølv jhumkas er en tidløs klassiker som alltid er på mote. Det er en av de beste oksidert sølv øredobber design

5. Sterling Sølv Filigree Øredobber:

sterling-sølv-filigran-øredobber

Filigree-arbeid er veldig mye i disse dager i smykker. Filigree er fint metallkoblet arbeid veldig vanlig i motejewelleries. Dette er et veldig komplisert arbeid og ser derfor vakkert ut på smykker og øredobber. Filigree øredobber med sterling sølv eller oksidert sølv gir et vakkert, men moderne stilig utseende til en kvinne.

Se mer: Platina øredobber

6. Hammered Disc Sølv Øredobber:

hamret-Disc-sølv-øredobber

Disse er de daglige slitasje sølv øredobber for unge jenter og tenåringer. Jentene ser pent ut med disse rene sølvskive øredobber med hammerform. Disse er heller ikke veldig forseggjort, men er fine i utseende og utseende.

7. Aquamarine Sølv Blomster Øredobber:

aquamarine-sølv-blomster-øredobber

Få farger som blå, grå, grønn etc. gir tradisjonell berøring til de klassiske sølv øredobber. Blomstermønstre med akvamarinfargefinish til sølv ser vakkert ut når de brukes. Disse klassiske fiskekrok øredobber med akvamarin perler ser virkelig fantastisk ut. Dette er den populære sølv øredobber for kvinner.

8. tibetanske sølv øredobber:

tribal-sølv-øredobber

Tibetanske sølv øredobber har en alderdom føler for det og har en vintage sjarm. Disse sølvørringene har koraller belagt med turkis eller perler i forskjellige farger i et nydelig blomstermønster for det fabelaktige utseendet til øredobber. Lag disse tibetanske sølvørringene med flotte, elegante klær for en fin kveld.

9. Silver Pearl Studs:

sølvperle studs

Perler er en klassiker som aldri går ut av motesmykker. Perler har vært assosiert med royal lineage smykker. Bedøvelse glatte perler med rent sterlingsølv kan være ett mesterverksmykke i garderoben din. De er bare perfekte med kveldsklær eller noen klassisk, moderne slitasje. De ser magiske ut med glansen av perler og glans av sølv. Dette er en sølv øredobber.

10. fugl og blad sølv øredobber:

fugle og-blad-sølv-øredobber

Fugler er symbol på frihet og deres vinger tar dem til nye høyder og plasserer hver eneste dag. Bladene er også symbolske for livet. Kvinner har både kvaliteter av fugler og blader. Disse sølvhengende øredobber med to kjeder med fugl og blad ser veldig glamorøse ut.

Se mer: Ekte perle øredobber

 11. SIlver Brude øredobber:

sølv brude-øredobber

Sølv øredobber ser fantastiske på bruder. Sterling sølv med diamanter og perler er perfekt for den kvelden mottaket utseende. Skinn og glans av sølv kombinert med steiner eller krystaller som passer til utseendet, kan velges.

12. Påfugldesign Sølv øredobber:

påfugl-design-sølv-øredobber

Påfugl sølv øredobber har et rent tradisjonelt utseende å være paret med etnisk eller indisk slitasje. Disse rene sølvørringene har tradisjonelle påfugldesign som utsmykking i flerfarget nyanser. Ørepyntene kan bli forlenget for å fange design og farger av sølv påfuglen vakkert og kunstnerisk.

13. flerfarget sølv lysekrone øredobber:

multi-farget-sølv-lysekrone-øredobber

 Lysekroner ser strålende og nyskapede ut. Sølvlysekroner i flerfarger ser strålende ut på noen antrekk. De har intrikat arbeid gjort i lange design og har et flott utseende på en kvinne. Alle kan bære av disse nydelige lette lysekronene i stil. Det er de gode sølv øredobber for jenter.

14. Tribal Sølv Øredobber:

tribal-sølv-øredobber

Disse tribal sølvørringene er inspirert av design i Rajasthan, India. Svært forskjellige og intrikate tykke mønstre i rent oksidert sølv er basisen for disse sølvørringene. Disse er tunge sølv øredobber i forskjellige mønstre og design. Velg etter valg og par det med etnisk mote.

Se mer: Gull øredobber til kvinner

15. Hamsa Sølv Øredobber:

Hamsa-sølv-øredobber

Hamsa eller håndmønsteret brukes veldig mye i smykker. Hamsa eller Guds beskyttende hånd bringer lykke til, velstand og lykke. Disse sølv øredobber er laget av granat steiner og rubiner studded vakkert på hamsa for en designer look i øredobber.

Historisk sett har sølvsmykker vært knyttet til medfølelse og rettferdighet, og er derfor antatt å representere verdighet, selvkontroll og ansvar. Sølv passerer både visdom og åpenhet og er full av optimisme som tydeligvis reflekteres i sølvsmykker. På grunn av sølvets forbindelse til månen og virkningen på tidevannet, sies det å bevege seg med en vakker flyt og nåde som også blir reflektert i smykker. Sølv representerer også et element av mystikk.

Bildekilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

29 − = 22

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map