Topp 15 Siste Designer Bangles | Stiler på livet

Bangles er vanligvis en av de ubemerkede ornamenter, en kvinne bærer, men det har fortsatt mye i seg selv for å utfylle din skjønnhet. Et rundt ornament som er ment å ha på seg i håndleddet og gir et elegant utseende til personligheten, spesielt for de som følger motetrender.

designer-armbånd

Bangles, i den nyeste æra er intrikat utformet på mange av de kreative måtene og er en av de dyrebare smykker for en gift kvinne.

Ulike typer Designer Bangles:

Følgende er de nyeste designer gull bangle design som vil hjelpe deg å velge det beste som passer deg, blant dem.

1. Designer Gold Bangles Studded With Diamonds:

gull-armbånd spekket-med-diamanter1

La det være et puslespill eller en anledning, ingen dame forlater en stein som ikke er kledd å kle seg på den vakreste måten. En elite samling av mennesker, enten offisielle eller personlige, er den beste anledning til å velge denne armbåndet. En dyr en, i ser også, ville definitivt gjøre sentrum for vurdering for alle. Ikke veldig bred og edru å ha på, gullbølgen er full av diamant og smaragd, noe som gir et etnisk utseende, godt nok til å bli slitt med saree eller drakt.

2. Floral Designet Diamond Bangles:

floral-designede-diamant-armbånd-2

En bred svart bangle besatt med diamanter i en floral design er en av de nyeste designer armbånd. Et iøynefallende ornament som ikke bare ville gå med etnisk slitasje, men også ville utfylle en vestlig kjole.

Se mer: Herre Bangles

3. Bred Diamond Bangles:

bred diamant-bangles3

En designer diamant armbånd uvanlig bred, men i den siste modetrenden. Det ville ikke engang koste deg mye når du bruker bare en som vil gjøre deg en god jobb! Smaragdene studded mellom de floralt utformede diamanter gir det et stilig utseende.

4. Resin Bangle With Gold Flakes:

harpiks-armbånd-med-gull-flakes4

En siste designer armbånd med eksotisk utseende, fristende smykker til tenåringene. Den fargede harpiksen gir det et ekstra vanlig utseende og vil definitivt gjøre deg skiller seg ut blant mengden.

5. Gullarmmanchetter:

gull-arm-cuffs5

En siste designer gullbangle, arm mansjett, er et ornament som passer både for de eldste og de unge damene. Den tynne grensen med de intrikat utformede bladene på begge sider gir den et stilig utseende og vil bli slitt sammen med hvilken som helst type kjole foretrukket.

6. Tynn gull Bangles:

tynn-gull-bangles6

De nyeste modetrendene med kurta og anarkalis blir slitt overfor kvinnene, disse tynne armbånd i bulk som skal bæres med etnisk slitasje, vil definitivt gå med kjolen.

Se mer: Gull Baby Bangles

7. En Bangle med alle utseende:

spiral-måte-bangle7

Dette er en grønn farget gull designer armbånd med studded diamanter, smaragd og rosa safir steiner. En ekstraordinært utformet armbånd på en spiral måte, det ville være et merkelig smykke som bæres av deg, som sjelden finnes i andres hånd. Diamantene som er spisset i spiralform, gir også et annet utseende.

8. Påfuglen Kada:

den-Peacock-Kada-bangales

Guldarmbåndet med diamanter, en antik men med en ny stil, er et elitsmykke som skal brukes på fester og anledninger. Bangle utformet i form av en påfugl i mellom med steiner og et lag med diamant i hjørnene, gir et attraktivt utseende. Dette er en bred bangle og vil utfylle en åpenlyst kledd kvinne i etnisk.

9. The White Gold Bangle:

the-hvitt-gull-bangle9

De sjeldne hvite gullarmbåndene som er besat med rubinstein er en perle som skal kjøpes og slites. Diamantene som er besatt på sidene, gir det et stilig utseende, og dette kan foretrekkes av kvinner som ønsker etter sjeldne stykker. Bredden av armbåndet kompletterer også designen.

10. Den tradisjonelle indiske armlen:

the-tradisjonell indisk-bangle10

India er kjent for sin skikk og tradisjoner. Å gi en nygift kvinne, ville denne bangle være det beste alternativet. Den tynne gullbølgen med spadedesignene og diamanterne som er spartret i mellom, er smykker som alle vil gjerne eie.

11. The Big Diamond Bangles:

the-big-diamant-bangles11

De stilige og edle diamantarmbåndene med de tungt studded steinene lagret i hjørnene og de kvadratiske formede diamanter designet i form av trapper i mellom er en velsignelse å ha. Disse er tungt utformede armbånd med diamanter som kun passer for fester og anledninger med store sareer eller drakter.

12. Den gule gull diamant Bangle:

the-gul-gull diamant-bangle12

En koselig utseende gullarmbånd med en enkel, men en nykter design i mellom, passer både for tenåringer og eldste. La det være en vestlig eller en tradisjonell slitasje, bangle ville gå med noe av det. De tykke linjene i midten gir også det et vev som stiger fra den enkle kategori som bangle tilhører.

13. Rose Gold Diamond armbåndsur:

den-rose-gull-diamant-wristwatch13

Digressing fra kjernen ideen om en armbånd, dette er en ikke så lett å finne ornament å være foretrukket av noen av damen. En kombinasjon av armbåndsur og armbånd sammen er et perfekt ornament som skal brukes. Ideen om å ha to ornamenter sammen, kanskje. Det snaky mønsteret med diamantene så tungt studded i lagene og klokken passer i mellom er et ekstremt attraktivt utseende til øynene til beholderen.

14. Perle og hvitt gullarmbånd:

the-perle-og-hvit-gull-bracelet14

Armbåndet med et vestlig metallisk utseende med hengende perler kan være et alternativ til hverdagsbruk for en dame. Guldarmbåndet med kurver i mellom og studded steiner gir det en blanding av etnisk og vestlig utseende, kaller det et etnisk vestlig armbånd, kanskje.

15. Sterling gult gull diamant armbånd:

the-sterling-gul-gull diamant-bracelet15

En siste designer diamant armbånd med gull knuten på toppen er en tynn armbånd med en fengende design, ønskelig av tenåringer så vel som kvinnene.

Som sagt ovenfor, ville det mest ubemerkede ornamentet bli lagt merke til om du foretrekker de ovenfor nevnte armbåndene. Å gå på en funksjon, gå for en uformell fest eller en sammenkomst, enhver anledning kan bli deltatt lett nå med mindre press på å velge hva du skal ha på deg. Alle av dem, skiller seg fra hverandre, gir et tiltalende og du kan velge mellom noen av dem.

Bilder Kilde: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 40 = 45