9 Siste Temple Jewellery Necklace Designs | Stiler på livet

Tempelsmykker er i utgangspunktet inspirert av gud og gudinne av den indiske kulturen. De vakre gamle designene ved siden av det gir dem et antikt utseende. Slike smykker er mye kjøpt av den sørlige delen av India. Imidlertid er denne typen tunge smykker nå også tilgjengelig i enkle templets kjede design.

tinning jewellery necklace

Temple Necklace Designs:

La oss få et blikk på noen vakre templets smykkekjede design som sikkert vil fange hjerter.

1. Royal Kundan Haar:

tempel smykker-kjede-design-royal-Kundan-haar

Denne fantastiske designen vil sikkert vinne hjertet ditt når øynene dine ser på det. Laget av kundan og studded med røde diamanter, det gir en kongelig følelse. Dette vil gi deg et nytt klassisk utseende med eleganse når den brukes på etniske designer sarees.

2. Ruby Lalitha Halskjede:

tempel-smykker-kjede-design-ruby-Lalitha-kjede

Ønsker du å ha en edru utseende med en sterk hals! Velg deretter Lalitha tempel design gullkjede tilgjengelig i forskjellige design. Anhenget av gudinne Lakshmi designet med forskjellige røde rubiner gir et enkelt og sofistikert utseende. Slike kjede ville gi deg et diva-utseende i ekteskapet, så vel som andre slike små religiøse funksjoner på sarees eller lehengas.

3. Pearl Temple Smykkesett:

perle-tempel-smykkesett

Dette templets design halskjede sett kommer med vakre øredobber og en mang tikka. Settet bærer flere mønstre av gudinne Lakshmi med en havperle som henger på slutten. Dette enkle settet ser utrolig ut med enkel etnisk slitasje. Slike enkle, men fasjonable sett har blitt trendy blant tenårene denne sesongen.

4. Rosa Diamond Studded Halskjede:

tempel smykker-kjede-design-rosa diamant-studded-kjede

Denne templets kjede design er laget med fantastiske rosa farget stiv rubies, gull design av gudinne Lakshmi, perle og rosa perler for en fin etterbehandling. Mellomstore øredobber dukker opp som en bonus til ditt elegante utseende med en Kanjivaram sarees.

Se mer: Tempelsmykker Bangles

5. Ruby Halskjede Med Jhumar:

tempel-smykker-kjede-design-ruby-kjede-med-jhumar

Slike templet design kjede sett gir ikke bare et antikt utseende, men gir deg også en klassisk stil når den brukes på etnisk eller designer antrekk. Halskjedet er gitt tre strimler. Den første og siste er belagt med gyldne baller, mens den midterste delen bærer Kemp-rubiner i den. Anhenget av gudinnen Lakshmi er designet med nydelige havperler under den.

6. Lord Ganesha Nakshi Halskjede:

lord-Ganesha-nakshi-kjede

Et tempel smykkekjede design som har en herlig Lord Ganesha anheng, med påfugler på begge sider og emborsed med store smaragdperler, diamanter, rubiner og perler er en eye catchy design. Det er et kort halskjede som brukes spesielt på festivaler relatert til Ganapati. Det gir et blikk av det gamle smykkedesignet med et lite nakshi-arbeid som gir bedårende design.

Se mer: Temple Jewellery Earrings Design

7. Maharani Haar:

den-maharani-haar

Brudene har nå så lange halskjeder som ofte kalles håret. Dette gir et glamorøst utseende til brudene. Det er en hår som var høyt sett på nakken av Rajwada Queens. Halskjedet har to anheng. En av gudinne Lakshmi og den andre av mango-design med bundi Mala i stedet for kjede.

8. fargerik påfugl og mango halssmykke design:

fargerik-påfugl-og-mango-kjede-utforming

Dette fantastiske halsbåndet vil legge til din skjønnhet når du legger den på en designer sarees eller lehengas. Dette er også et brudebærekjede for små funksjoner. Halskjedet er studded med fargerike rubiner, smaragd og nakshi arbeid med påfugl og mango design.

Se mer: Temple Design Anheng

9. Antik Haram Tempel Halskjede:

tempel smykker-kjede-design-antikk-haram-tempel-kjede

Dette er en faktisk kombinasjon av tradisjonelt nakshi arbeid, haram design og tempel design. Anhenget gir glede av Lord Shiva med sin familie, gudinnen Parvati, Ganesha og Kartikey. Halskjedet er preget med flere rubiner, smaragd og kundan.

Templets smykker kjede design har blitt trendier å gi et religiøst utseende i festivaler. Mangfoldet av design og anheng design lar deg i dilemma for et sekund hva du skal velge og hva ikke. Så prøv et slikt tempeldesign for å gi deg et feminint og diva utseende.

Leave A Comment

+ 11 = 21