9 Populære Indiske Sølv Antikke Smykker | Stiler på livet

Antikke sølvsmykker har blitt brukt av menn og kvinner siden en lang periode. Sølv er en av de edle metaller og har forskjellige bruksområder, og en av dem er i smykker. Sølv antikke smykker har blitt svært vanlige, og i dag er mange design tilgjengelig.

Antikviteter Sølvsmykker Design:

Her er noen av de beste designene av sølv antikvitets ornamenter for kvinner og jenter.

1. Antikk Sølv Choker Halskjede:

antikk silver jewellery

Chokers har blitt brukt mye tidligere. Men de har kommet tilbake i mote i disse dager. Denne antikke choker er unik og har et tradisjonelt utseende. Den har en vakker design og klokker i bunnen. Det ser bra ut på unge kvinner.

2. Antik Hengslet Armbånd:

antikk-hengslet-bracelet2

Dette antikke sølvarmbåndet er et vakkert eksemplar av sølv antikke smykker. Den har en hengslet åpning, og passer perfekt på hånden. Designet på den har en tung utseende. Den kan brukes på indisk slitasje og vil se pen ut i alle aldre.

3. Antikk Moonstone Locket med kjede:

antikk-månestein-locket3

Denne gamle låsen har en sølvkjede festet til den og er et funky stykke. Den har utformingen av et kompass laget på den og en månesten plassert i sentrum. Den fine detaljeringen på låsen gjør det til et unikt smykke.

4. Antikk Sølv Øredobber Smykker:

antikk-sølv-earrings4

Disse vakre øredobber har en veldig tradisjonell og tung utseende. De ser veldig vakker ut på ørene. Designet på det er veldig intrikat og ensartetheten gjør det til å se enda finere ut. Det vil se best ut på ghagras eller lehengas.

Se mer: Best Sterling Silver Smykker

5. Ønskeboks halskjede:

antikk-ønske-box-necklace5

Denne vakre sølv antikke kjede har en orb lås festet til den. Orbben har en sofistikert design på den. Inne i orb er en rose kvarts ball. Tidligere ble ønskebokene slitt som et religiøst objekt, men i dag er det slitt som et smykke. Barn vil elske dette.

6. Indisk Antikk Sølv Anklets:

antikk-sølv-anklets6

Anklets har vært en del av den indiske tradisjonen siden lenge. Disse sølv antikviteter gir et pent og sjarmerende utseende til anklene. De har klokkene festet til det, noe som gir lyd når noen går rundt med seg. Disse ser bra ut på kvinner i alle aldre. Dette er en eviggrønn slags anklet som aldri vil gå ut av mote.

Se mer: Sølvsmykker

7. Antikk Rose Ring:

samling-rose-ring7

Bryllupringer med et antikt utseende, hold alltid et spesielt sted i hjertet. Denne vintageringen med en vakker rose, helt av sølv, er en slik ring. Den er laget av antikk sølv og den vintage utseende av ringen gjør det stilig og pen. Denne typen ring kan brukes daglig, og er derfor mer nyttig enn tunge ringer.

8. Sterling Silver Floral Jhumkas:

antikk-blomster-jhumkas8

Jhumkas er tradisjonelle indiske smykker og går aldri ut av mote. Denne blomstrete jhumka har et indo-vestlig utseende og går derfor bra med indianer samt vestlige klær. Det er forskjellig fra den vanlige jhumkas, og gir deg et moderne utseende.

Se mer: Sølv Herre Smykker

9. Sterling Sølv Antikviteter Globe Locket Design:

sterling-sølv antiques9

Denne antikke globe-låsekjolen er en av en slags. Den har en vakkert designet verden som kan åpnes for å passe inn i små gjenstander. Det er en av de perfekte sterling sølv antikviteter som vil bli elsket av alle, det være seg gamle mennesker eller barn.

Antikk sølvsmykker har sin egen sjarm, hvilke andre typer smykker ikke har. Det beroligende og rolige utseendet på antikk sølv er det som gjør det annerledes enn andre metaller.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 1