9 forskjellige typer halskjeder for menn | Stiler på LIfe

Halskjeder har alltid vært en del av menneskets antrekk. Senere har halskjeder bare vært en del av kvinners garderobe. Menn bærer også halskjeder, også kjent som nakkekjeder. I gamle tider ble menn presentert med halskjeder for å vise respekt eller å ære deres innlegg. Menns halskjeder er ikke ment å få tilgang til deres antrekk. I stedet er menns kjeder brukt til å utfylle og ikke overvelde deres utseende.

menns necklaces

Enkle og nyeste menns halskjeder Design:

I dag skal vi anse de topp 9 menns kjeder som er et verdifullt tillegg til menns garderobe.

1. Sølvhunder Merker Halskjede Menn:

dog-tags1

Hundekoder brukes i militæret. Funksjonelt er de bare pendler som bærer navn og annen informasjon fra personen som bærer den. Den sterling sølv beaded halskjede er gitt doble anheng med svarte kanter som gjør det mer sannsynlig for guttens gutter og kollegier for en funky utseende.

2. Menn Halskjeder i sølv:

necklaces2

Vanlige og unornamented halskjeder er stor hit blant menns mote. Avhengig av utseendet, lengden og materialet som brukes, kan menns halskjeder tilpasses ditt utseende. En enkel sølvbøyet kjede gir et forenklet utseende selv på formell måte og er derfor også båret for offisielle fester og for vanlig slitasje også.

3. Menns anheng halskjeder Sølv:

pendants3

Anheng halskjeder til menn er for det meste laget av en lang enkel eller vårkjede med en enkel og delikat sjarm med den. Denne typen halskjeder er veldig enkelt sett med de uformelle kleskoder på fem av ti menn. Menn som er glad i gamle myntsymboler, ser generelt etter slike halskjeder for å øke stilikonet eller for et piratutseende.

4. Religiøse emblemer:

religiøs-emblems4

Disse halskjeder er akkurat som anheng halskjeder. Men pendlene i disse halskjeder er ikke bare for et stilig utseende. I de fleste tilfeller er disse halskjeder slitt under halsen. De religiøse symbolene er generelt slitt for åndelig utseende eller for beskyttelse mot ondskap. Noen populære religiøse emblemer inkluderer jesus kryss, David stjerner, gamle symboler, hinduistiske symboler osv.

Se mer: Designer halskjeder

5. Chokers Halskjeder til menn:

menn chokers5

Chokers er motsatt av anheng halskjeder. Chokers er slitt rundt halsen og de henger ikke ned. Ikke bare kvinnene, men mennene er også tiltrukket av design og dristig utseende gitt av choker-designene. En svart streng når du får en sølvfargede design, ser ut på en uformell og formell slitasje. Generelt valgt av college bugs og rockstjerner, er det mye brukt i Amerika, England og Afrika.

6. Mens Beaded Halskjeder:

beaded-necklaces6

Beaded halskjeder er en stor hit i menns tilbehør. Disse typer halskjeder er laget ved bruk av enkelt eller flere farger av perler. Du kan eksperimentere med lengden på dette kjedet for å få det perfekte utseende. Disse kan bæres over noe antrekk for å gi en enkel og karismatisk personlighet.

Se mer: Gull kjede sett

7. fjær menn halskjeder:

fjær-necklaces7

Feather halskjeder gir et svært kunstnerisk utseende til personen som bærer dem. Disse halskjeder bruker fjær i stedet for anheng. De brukte fjærene kan være naturlige eller til og med laget av metaller. I motsetning til fjær halskjeder slitt av kvinner som bruker stor størrelse fjær, disse halskjeder har en liten størrelse fjær for å utfylle utseendet.

8. Gull halskjeder for menn:

gull-necklaces8

Gull kjeder eller halskjeder er en eviggrønne del av en manns garderobe. Siden gamle tider bærer menn gullkjeder. Gullkjederne som bæres av menn, har ikke noe spesielt anheng eller design. De er ment å være enkle og slitte under halsen.

Se mer: Platinum halskjede for menn

9. Tradisjonelle halskjeder for menn:

tradisjonell necklaces9

Stamme menn er vant til å pynte ulike typer halskjeder. Disse halskjeder er laget av naturligvis tilgjengelige ressurser. De fleste av disse halskjeder er laget av elfenben, stein eller dyr tann. Slike kjeder gir en robust aura til brukeren uten å være for prangende.

Fremdeles ikke bare kvinner, men også menn blir nå funky med forskjellige design av tilbehør. De store lengdekjeder har blitt ganske populære blant mennene spesielt de som er knyttet til kunstverdenen. Derfor, alle som bærer slike smykker, bør passe på å matche sine smykker med deres antrekk for å gjøre det rette inntrykk.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

7 + = 13