30 enkle og nyeste papir quilling smykker

Quilling har tatt verden av båten med storm! Ikke bare er det veldig enkelt som det ser ut, det kan også gjøres med nesten alle papirer med minimale verktøy, men det kan være deilig som komplekst og intrikat som du gjør det. Faktisk blir Quilling ikke stoppet på kort, rammer og konvolutter som Quilled Jewellery er veldig mye vakkert og fargerikt som det kan få. På slutten av denne artikkelen vil du komme til samlinger som er virkelig fantastiske!

Papir Quilling Jewellery

Paper quilling er en kunst for å gjøre noe som involverer bruk av strimler av papir som er rullet, formet og limt sammen for å skape ny stil, trendy og dekorative design og papir quilling vil være veldig enkelt i forhold til andre håndverk. Få det enkle, men det beste papiret quilling smykker design her i denne artikkelen, som er veldig enkelt, enkelt og morsomt å gjøre. I dag er det mange som elsker disse designene, og til og med barn forblir også galne på disse papirmaleriene, som vil være veldig billig og lett tilgjengelig.

Quilling Paper Jewellery Designs:

Enhver makings for en krans kan ha quiltede former som er limt til den, og dermed skape brikkene som kan reflektere og sesong, ferie eller område av ditt hjem. Papirfargende dekorasjoner er bare begrenset bare av fantasi og besluttsomhet for å skape noe som er ditt. Nyt samlingene vi har funnet hittil.

1. Paper Quilling Halskjede Design for Girls:

papir quilling-smykker-design-papir-quilling-kjede

I historien om det menneskelige samfunn er Quilling fortsatt en gammel kunst for å skape smykker som halskjeder, ringer, øredobber og andre. Planlegger du å kjøpe et quilling halsbånd? Du kan få mange design å gå for som vist vist over som vil være veldig attraktivt.

2. Simple Paper Quilled Øreringer:

papir-quilling-smykker-design-enkelt-papir-quilled-øredobber

Ørringen vist ovenfor er den vanligste typen som tiltrekker seg et stort antall mennesker, og de er vanligvis laget av quilling papir. Fargekombinasjon er pluss på dette smykket som gir et elegant utseende på å bære den med matchende kjole.

3. Paper Quilling Hair Clips for Kids:

papir-quilling-smykke-design-papir-quilled-hår-klippet

Quilling smykker inkluderer en rekke stilarter, og en av disse er hårklippene som er elsket sterkt av barn. Hvis du bruker dette klippet, blir det ganske enkelt og søtt å tiltrekke alle andre. Det grønne fargede mønsteret fremhever dette designet, og småroes steder på disse vil være en ekstra skjønnhet.

4. Papir Quilled Rød Rose Øredobber:

papir quilling-smykker-design-papir-quilled-røde-Rose-øredobber

Folk generelt har alltid en raseri på rødrosa design, og når det kommer til quilling øredobber, vil de være veldig merkelige når de velger disse designene. Iført denne quilling med en moderne kjole vil være svært egnet.

5. Paper Quilling Finger Rings:

papir quilling-smykker-design-papir-quilled-ringer

Papirstoppede ringer har blitt en integrert del av våre liv. Fra college går folk til kontoret for å møte mennesker på forskjellige steder, blitt nesten viktig for å være fasjonable med denne ringen. Du kan utstråle mote gjennom dette smykket på å ha på seg dette.

6. Lett håndlaget hvit quiltet blomstring:

papir-quilling-smykker-design-lett-håndlaget-hvitt-quilled-blomster-stud

Papirstoppede studs kommer i forskjellige stiler og mønstre, og den store forskjellen ligger i metodene som brukes til å feste studen til klærne. Hvite fargebroer fortjener alltid et spesielt sted i hjertet av mennesker, da disse er unike design som gjør folk mer elegante.

7. svart og gyldent papir quilling jhumka øredobber:

papir-quilling-smykker-design-elegant-black-and-golden-farge-Armbånd--

Du kan finne noen svarte og gyldne farge Jhumka når du ser etter vakre smykker som er bra for mote jenter som er større i størrelse. Disse Jhumka vil være tilgjengelige i alle former som sirkulær eller firkantet eller trekant som vil dekke hele øreklokken.

8. Trendy Paper Quilled Armbånd til henne:

papir-quilling-smykker-design-trendy-papir-quilled-armbånd

Papirstoppede armbånd har et flott aspekt i dagens indiske kultur som de ble ansett å være håndverk av indiske stammer. Disse armbånd representerer ikke bare mote, men blir også fasjonable ting å ha på som etniske gjenstander ble vurdert i.

9. Blå farge øredobber:

papir-quilling-smykker-design-blue-farge-øredobber

Papir quilled øredobber kommer i en rekke farger og blå farge øredobber er den mest attraktive en spesielt når de bæres med matchende kjole. Når du late som å få dette, kan du få mange mønstre og mønstre i henhold til ditt ønske.

10. Beautiful Party Wears Violet Jhumka:

papir-quilling-smykker-design-vakre-party-bærer-black-Armbånd--

Hvis du ser deg rundt i dagens papirkvillingverden, kan du oppdage at mange kvinner nå er inn i scenen. Det er ikke uvanlig at du oppdager en kvinne som har på seg jakka, som fortsatt er et fasjonabelt tilbehør.

11. Paper Quilling Rakhi for Kids:

papir quilling-smykker-design-papir-quilling-Rakhi

Paper quilling Rakhi er rimelig en mote og dette kan være de beste gaver til kjærlighet mellom søstre og brødre. På den spesielle festedagen gir dette Rakhi symbolen din kjærlighet til din kjære. Du kan velge denne Rakhi-gaven som kommer med en rekke hellige tråder.

12. Awesome Paper Quilled Armbånd:

papir-quilling-smykker-design-awesome-papir-quilled-armbånd

Du har kanskje vandret inn i flere dollar butikker eller sett etnisk noen inspirerte smykker og lurte på hva de armbåndene faktisk betyr! Å få disse smykker på smykker av armbånd vil gi deg den nærmeste symboliseringen av trend og mote. Disse armbåndene er lette og siste.

13. Rødfargede papirstoppede anheng:

papir-quilling-smykker-design-rød-farge-papir-quilled-anheng

Papir quiltede smykker, spesielt de røde fargependlene, er ikke like dyre som noen form for uvanlig materiale som kan brukes til å lage noen av dem. Dette kan også gjøres med matchende pinner og ringer som vil gjøre arbeidet enklere.

14. Beautiful Quilled Paper Jhumkas:

papir-quilling-smykker-design-vakre-quilled-papir-Armbånd--

Det første du må gjøre mens du velger et fasjonabelt sett med papirstopp Jhumka er å samle informasjon for å få det beste ut av trenden. Du kan velge design som gjør at du ser perfekt ut. Før du pleier å få en, sørg for å sammenligne og få det beste ut av alt.

15. Paper Quilled Pendant Designs:

papir quilling-smykker-design-papir-quilled-anheng-design

Er du glad i estetisk tiltalende lysdesign? Deretter velger du Papirdvalgt anheng design er det beste valget som dekorerer deg på en spektakulær måte. Disse vil være svært allsidige, lett tilpasningsdyktige og kan være den beste løsningen for dine motebehov.

Se mer: Brosje Design

16. Malet rund quiltet halskjede med stud:

papir-quilling-smykker-design-malt-round-quilled-kjede-med-stud

Selv om det finnes flere motiver, vil malede papir quilling smykker design alltid ha den fantastiske beundringsevnen. Hvis du ønsker å få et unikt design, så blir dette kjedet det beste valget, noe som gjør deg mer vakker og attraktiv.

17. Rosa, Grønn Og Svart Forgylt Papir Quilling Halskjede:

papir-quilling-smykker-design-rosa-grønn-og-svart-sølv-belagt papir-quilling-kjede

Det kan være lurer på, men den virkelige sannheten er at riktig matchet papir quiltet smykker kan gjøre underverk for å forbedre ditt generelle utseende og appell, spesielt det rosa, grønne og sorte forgylte quilled halsbåndet med de tilsvarende øredobber.

18. sennepsfarge quilling juvel sett:

sennep-farge-quilling-juvel-set

Paper quilling smykker sett er virkelig en unik og stilig å få blant de tradisjonelle smykker elementer. Hvis du bruker dette settet, vil det være unikt, da dette er forskjellig fra det tradisjonelle designet både ved utseende og stil. Hvis du er klar til å prøve en ny, gå med dette designet med en gang.

19. Metallisk Gullkort Halskjede med Perler og Papir Quilled:

papir-quilling-smykke-design-metallic-gull-kort-kjede-med-perler og papir-quilled

Metallisk Gullkort Halskjede med perler og papir quilled vil være den beste gaveideen da den samsvarer med din familie og venns interesser. Du kan få mange design der du kan velge den beste blant alle. Prøv å få forslag ved å gjennomgå noen ideer.

20. Håndmalert papir quiltet Durga halskjede:

papir quilling-smykker-design-håndmalte-papir-quilled-Durga-kjede

Selv om det er mange design tilgjengelig, vil det være ganske attraktivt å ha den tradisjonelle quilled halskjedet med et papir smykkebilde av gudinne Durga, og hjelpe deg å vise at du er tradisjonell bevisst.

Se mer: Armbåndsmykker

21. Dobbeltfargede papirstoppede Bangles:

dobbel-farge-papir-quilled-armbånd

Blant alle smykkene er armbånd den som blir utsatt for omverdenen på et godt nivå. Å ha papiret quilled armbånd vil være den beste ideen som det viser din trend tørst mot verden av dagens trend og mote.

22. Maroon farge quilled halskjede og øredobb:

papir quilling-smykker-design-rødbrun farge-quilled-kjede-og-øredobb

Å få papir quiltet halsbånd og øredobb sett vil være definitivt en god ide spesielt på tidspunktet for bryllupet. Å ha på seg dette smykkesettet ved bryllupstid, vil gjøre deg unik og stilig for å stå foran publikum.

23. Papir quiltet blå øredobb med hvite steiner:

papir quilling-smykker-design-papir-quilled-blå-øredobb-med-hvite-steiner

Hvis du er en snille vil utforske mote, vil valg av papir quilled ørering være den beste ideen at for blå øredobb med hvite steiner. Dette er det beste valget for festslitasje, tradisjonell og etnisk slitasje. Du kan få matchende halskjeder og anheng.

24. Paper Quilling Anklets For Women:

papir quilling-smykker-design-papir-quilling-fotlenker-for-kvinner

Kvinner har slitt Anklets i flere år enn folk antar og ikke bare en enkel. En kombinasjon av svart farge og grønn farge vil referere til dagens mote og kvinner som har på seg denne ankelen, får et feminint utseende. Denne papirstoppede ankelen vil være rimelig med rimelig pris.

25. Papirstoppede fingerringe:

papir quilling-smykker-design-papir-quilled-finger-ringer

De fleste papirstoppede fingerringene er av designertypen, og iført disse ringene vil du bli stylet og fasjonabel når du besøker enten din arbeidsplass eller noe annet sted. Disse ringene vil oppfylle dine forventninger som foregår for å fullføre antrekket ditt.

Se mer: Brude smykker

26. Paper Quilled Smykkesett:

Papir Quilled Jewellery Set

Folk generelt, alltid elsker å ha unike og forskjellige typer smykker som de vil vise dem mer elegant og når det kommer til quilling øredobber, vil de være veldig merkelige når de velger disse designene. Kjøpe dette quilling smykkesettet vil være det beste som det kunne bli brukt med alle kleskjertyper.

27. Tri Color Butterfly Paper Quilled Dollar:

Tri colour butterfly paper quilled dollar

Papirdvalgt dollar som kommer i tre farger, vil være den mest attraktive, spesielt når de bæres med matchende kjole. Når du late som å få dette, kan du få mange mønstre og mønstre i henhold til ditt ønske.

28. Paper Quilled Wedding Samlinger:

Papir quilled wedding collections

Er du glad i estetisk tiltalende bryllupsinnsamling smykker design? Deretter velger du Papirdoppet bryllupssett design er det beste valget som dekorerer deg på en spektakulær måte. Disse vil være svært allsidige, lett tilpasningsdyktige og kan være den beste løsningen for dine motebehov.

29. Fargerikt papir quilled Leg wearing:

Fargerik Paper Quilled leg Wearing

En skikkelig fargerik papirstoppet anklet vil gjøre kvinner vakrere. Hvis du bærer papirstoppet ankelen, øker brukerens utseende ved å gjøre dem mer tiltalende. Blå og røde fargekuler som brukes her, vil legge til den ekstra skjønnheten.

30. Floral Design Paper Quilling Armbånd:

Blomster design paper quilling bracelet

I dag vil de fleste av folkene elske å bære armbåndene da de vil legge til skjønnhet i hånden. Folk i all alder, spesielt tenårene, elsket å ha på seg dette lilla fargebåndet laget av papirmaling. Du kan få mange design i dette armbåndet på å besøke nettsiden.

Quilling kan gjøres ved hjelp av papir eller papirstrimler og verktøy som er tilgjengelige i markedet. Bruke, papir quilling smykker design; Du kan lage vakre og kreative håndlagde design, ikke bare for deg, men også for andre hvor du kan gi den til noen spesielle. Quilling papir er tilgjengelig på kundemarkedet i over 250 farger og dimensjoner. Du kan få forskjellige kategorier av papirer som fargekvalitetspapir, ferdig quillingpapir, to-eters quillingpapir, syrefritt quillingpapir og andre forskjellige typer.

Hvis du vil lære å lage disse smykkedesignene, kan du enkelt lære ved å se noen opplæringsprogrammer tilgjengelig på internett, og hvis du trenger gratis design, vil ovennevnte artikkel hjelpe deg med å få smykker. Ved å bruke papir quilling kan du dekorere bilder, hilsen, bokser, rammer, og det hindrer deg ikke fra å lage disse Paper Quilling Smykker-designene, og designene blir så enklere som du kan lage og like kompliserte som du gjør. Gjennom internett kan du sjekke alle designene og gjøre det til dine venner og slektninger ved å få dem til å føle seg så spesiell på sine spesielle anledninger.

Leave A Comment

72 − = 68