25 vakre diamantringer i verden og deres betydning

Diamanter i hvilken som helst form, størrelse og farge har alltid vært attraktive for design av smykker. Den gir en ny definisjon til din forenklede personlighet når den er prydet. Vanligvis har diamant mange betydninger, men i en helhet er den viktigste symbolikken til diamanter kjærlighet, rikdom og sannhet. Den er kalt Gemskongen som den mest verdifulle steinen blant alle andre.

vakker diamant-ringer-i-verden-og-deres-betydning

Blant smykkene har ringen sin egen unike betydning. Og hvis ringen er studded med nydelige diamanter, øker verdien av ringen. Enhver vielsesring, forlovelsesring eller til og med en enkel ring når det er dekorert med en liten diamant, ser attraktive ut enn andre.

25 populære og nyeste ekte diamantringer for kvinner og menn:

La oss få et blikk av noen små og store ekte diamantringdesign med betydninger og bilder.

Se mer: Smykker Ring Design.

1. Flettet design Diamond Rings for Girls:

flette-design-diamant-ring1

Leter du etter noe stilig! Prøv en diamantringdesign med design inspirert av en frisyre. En flettet designring laget av gull og diamanter gir et fasjonabelt utseende med enkelhet på etnisk slitasje spesielt lehengas. Den nydelige designen er belagt med små CZ-diamanter. Utformingen betyr bare sannhet, kraft og retning.

2. Sapphire Diamond Ring i hvitt gull:

safir-diamant-ring2

Ønsker å bære en gemstone sammen med diamanter for et unikt og himmelsk utseende. Prøv et design, inkludert safirstein, små glitrende diamanter og hvitt gull. Et mellomstort safir er omgitt av små diamanter som gir et blomstret designutseende. Designet symboliserer royalty, visdom, tro, håp og lykke. Det gir en delikat utseende på casuals og også for vanlig slitasje.

3. Diamond Ring Leaf Design:

over-hoppe-blad-ring-design3

Designet inspirert av naturen er det laget med blader. Ringen er laget av gull og etterlater design. Diamanter er studded på kanten av bladene for å definere formen. Gull linjer er laget i mellom bladene gir en delikat utseende. Designet representerer fruktbarhet, vekst og renhet. Det gir et fantastisk utseende over noen antrekk spesielt designer kjoler.

4. Lotus Engagement Diamond Rings for Women:

lotus-design-ring4

En fantastisk diamantring for kvinner med en lotusdesign ser utrolig ut i ringefingeren til enhver kvinne. Gullringen er gitt formen av to lotus i opposisjon. Diamanter er festet i mellomsnittet og den midtre kronbladet i lotus. Designet betyr fruktbarhet, vekst, helbredende kraft og sannhet. Det ser fantastisk ut på noen religiøse funksjoner eller for engasjementsfunksjoner.

Se mer: Solitaire Engagement Ring.

5. Menn Diamantring for Bryllup:

diamant-ring-for-men5

Ikke bare jentene, men guttene har også fantasien å ha diamantringer. En slik design av diamantringen er konstruert med gull. En tykk ring er senere besat med flere små diamanter i hvit og brunaktig farge. Ringen gir et stilig og rikt utseende over dresser og etnisk slitasje. Det kan være en perfekt bryllupsgave til brudgommen.

6. Vin Branch Ring Design for Brude:

vin-gren-ring-design6

Vil du ha på noe designer for spesielle anledninger eller ønsker å gi din elskede en designerring! Prøv en ring laget av gull og designet med vin grener. Designet av bladene er gitt et studded diamant utseende for å øke sin sjarm. Ringen gir et fantastisk utseende for jevnlig slitasje. Designet symboliserer royalty, fremgang, femininitet og fruktbarhet. Ringen kan være en fantastisk gave på bryllup.

7. Tre Diamond Ring for Engasjement:

tre-diamant-ring7

En enkel men likevel soffesticated design som har sin egen unike betydning er den som har tre diamanter. Et design av diamantforlovelsesringer ser ganske utrolig ut på sherwani og kurta. Ringen er laget av rosa gull og studded med tre diamanter. Designet representerer fortid, nutid og fremtidsteori. Det symboliserer også de tre viktigste forhold i alles liv som er kjærlighet, vennskap og troskap.

8. Rosa og hvit diamantring for menn og kvinner:

rosa og hvite diamant-ring8

Også kjent som Kaido i Gujarat, kan ringen bæres av både menn og kvinner. Designet er laget med hvite og rosa diamant steiner belagt i en hvitgull ring. Ringen ser overdådig ut i bryllup og gir et kongelig utseende. Designet symboliserer kongelige, rikdom, glamour, fred og ro. Det bæres høyt på lehengas og tunge sarees av kvinner og på kurta eller sherwani av menn.

Se mer: Kvinner Gull Ringer.

9. Etniske Teardrop Design Ring Diamond:

etnisk-dråpe-ring-design9

Etnisk design har alltid vært bedårende å fortsette. En ringdesign når den får etnisk utseende gir et stilig utseende. En ring diamant av brunaktig farge og tåre drop form er festet i en hvitgull ring med flere små diamanter rundt den. Det er mye brukt av de vestlige brudene som bryllupsgave som er en del av ekteskapsritual fra guttens familie.

10. Enkel diamantring for menn på engasjement:

enkel diamant-ring-for-men10

Ønsker å ha en enkel, men sensuell gave for at du skal være ektemann! Ta en titt på den dristige og elegante designen av diamantforlovelsesring. Ringen er laget med gull a og besatt med diamant ved et fast gap. Designet gir en forenklet personlighet til brukeren. Når den bæres på ringfingeren, representerer den beskyttelse, dyp kjærlighet, sensualitet, tiltrekning og ledelse.

11. Crown Design Ring Diamond:

crown-designet-ring11

Vil du gi din engel en gave som vil gi henne en beskjed om at hun er prinsessen i hjertet ditt! Her er et diamantringdesign som vil dele dine følelser og budskap til henne. Ringen som er laget av platina er gitt design av en krone belagt med diamanter. Ringen inkluderer også et hjerte design for å legge til sin sensualitet. Det ser delikat og trendy på noe antrekk.

12. Betrothal Diamond Ring Design for kvinner:

bethrothal-diamant-ring12

Et klodset men elegant utseende kan bli vedtatt ved hjelp av en Betrothal diamantring. Ringen er laget av platina eller hvitt gull, og er belagt med en krystall hvit diamantstein av middels størrelse, mens den er omgitt av små diamanter som gir en overdådig design. Det er en klassisk design som ser utrolig ut på noen antrekk spesielt designer kjoler og palazzo.

Se mer: Platinum Ringer for kvinner.

13. Svart og hvitt diamantringe:

svart-hvitt-diamant-ring13

Svarte diamanter betraktes som negative eller dødsymboler i få kulturer og er derfor ikke akseptert som en vielsesring. Men noen av kastene tar det som en sensuell gave til det nye paret, da det symboliserer et sterkt band av kjærlighet til de nye parene. Svart og hvitt diamant vielsesringer er laget i platina og svart og hvite små diamanter. Senterdiamanten er en middels stor svart diamant. Det symboliserer også kjærlighet, lidenskap, styrke og lykke.

14. Uendelig Diamond Ring i gull:

uendelig-diamant-ring14

Ønsker en enkel men fasjonabel ring design som skal bæres i funksjoner og regelmessig! Et design som danner symbolet på uendelig er det beste for ditt valg. Gullringen kan også gjøres med platina eller rose gull for å gi et elegant utseende. Ringenes design er dekorert med små klare diamanter på kurven. Ringenes design representerer uendelig kjærlighet, lidenskap, empowerment og evighet. Det er den beste enkle gaven til din spesielle.

15. Triangulær Big Diamond Ring:

trekantet diamant-ring15

En triangulær formet diamantring ser fantastisk ut på fingrene for små funksjoner eller fester, og til og med for jevnlig bruk. Diamantringen for kvinner er laget av platina eller hvitt gull, og gis en triangulær sjarm belagt i diamant. Den stilige ringen representerer treenigheten av kjærlighet, vennskap og troskap. Det symboliserer også tro, kjærlighet, lojalitet og sensualitet.

16. Beautiful Curvy Diamond Ring og Betydninger:

curvy-diamant-ring16

Ønsker å ha et trendy utseende med etnisk kombinasjon! En ring diamant design med flere kurvede linjer som danner en knute gir et fantastisk og dristig utseende. Utført i rosa gull, er ringen preget med krystallhvit diamanter for å legge til skjønnhet i nøtter. Ringen har sin egen betydning når den bæres på førstefingeren som representerer ledelse, ambisjon og beslutningsprosess.

17. Bird Diamond Ring for Girls:

due-diamant-ring17

En ring design med en vakker fugl design ser fantastisk når kombinert med en diamant. Diamanten og gullringen er gitt utformingen av en duefugl som faktisk symboliserer kjærligheten. Ringen passer til ethvert antrekk. Det kan være en kjærlig gave til din spesielle jente på Valentinsdag. Ringens viktigste symbolikk er kjærlighet, lidenskap, liv og romantikk.

18. Religiøs diamantring Navn:

religiøs-diamant-ring18

En fromme ring som viser engasjementet mot Gud og åndelighet ser fantastisk ut for religiøse funksjoner og også for vanlig slitasje. Gullringen er gitt navnet til Jesus og en liten, men skinnende diamant er festet til den og gir en delikatesseutseende. Ringen kan være en fin gave til noen som du bryr deg om eller beskytter. Det symboliserer kjærlighet, tro, håp og lykke.

19. Påfugl Diamond Ring Design:

påfugl-design-diamant-ring19

Når smykker er designet i en påfugldesign, har den sin egen unike attraksjon. På samme måte, når en påfugldesign er gitt til en ring, gir den også forskjellige farger. En platinring er gitt en påfugldesign som er studded med blå farger diamanter for å gi en fargerik tekstur. Ringen passer best på kjole og sareer. Slike ringer representerer lykke, renhet, femininitet, kjærlighet osv.

20. Tre Butterfly Diamond Ring i Rose Gold:

tre butterfly diamant-ring20

Butterfly design har alltid vært attraktiv for jentene i alle aldre. En nydelig diamantring for kvinner laget med rosa gull og diamanter gir et fantastisk og funky utseende til brukeren. De tre sommerfugldesignene er gitt forskjellige fargediamanter som gjør den fargerik. Ringen er vidt gjennomført på casuals. Designet symboliserer royalty, rikdom, helse og frihet.

21. Bow Diamond Ring:

bow-diamant-ring21

En søt og delikat ring design blant ulike er den med en bue design. Den svarte diamantringen er laget av platina eller sterlingsølv og er belagt med hvite og svarte CZ-diamanter som danner form av en bue. Det er et design som utføres bredt på casuals og fester eller på kontorer for å gi et sjarmerende og koselig utseende. Designet representerer femininitet, kjærlighet og hengivenhet.

22. Toe Diamond Rings for Gift Kvinner:

tå-ring-22

Tåringer har sin egen betydning i hinduistiske bryllup. Og når ringene er dekorert med diamanter, gir det et fengende utseende. Tåringen er studded med små klare diamanter på svart og hvitt for å gi et sjarmerende og glamorøst utseende til bruden. Ringen uttrykker følelsen som kjærlighet, tiltrekning, omsorg, lidenskap og sensualitet.

23. Siste Loop Diamond Ring:

sløyfe-diamant-ring23

Vil ha på seg noe trendy! Den nye og nyeste designen blant diamantringdesignet er sløyfen diamantring design. Gullringen er belagt med diamanter av krystallhvit farge. Designet med sine ulike kurver gir et fantastisk og dristig utseende. Den passer blant alle fancy og trendy antrekk. Designet representerer gjenfødelse, fruktbarhet, umoral, guddommelighet og femininitet.

24. Delfindesignede diamantringer for tenåringer:

delfin-diamant-ring24

En diamantring design blir populært blant jentene av tenåringer er det med design av en delfin. En sølvring laget av platina og sterlingsølv har utformingen av delfin med en hvit diamant. Det gir en forenklet personlighet for å være brukeren over alle antrekk. Det symboliserer gjenfødelse og fornyelse. Når den bæres på ringfingeren, får den også lykke til. Det er den beste gaven i vennskap.

25. Gold Skildpadde Diamond Ring:

tortoise-diamant-ring25

Skilpadden sies å være et symbol på kjærlighet og lykke til. En diamantring med skildpaddsdesign brukes på pekefingeren. Designet er laget med gull som bærer en skilpadde belagt med diamanter. Designet er slitt for vanlig slitasje. Det symboliserer kjærlighet, lykke til, skapelse og visdom. Ringen når den er begavet til noen spesielle for anledninger som ekteskap, religiøse funksjoner, små anledninger osv.

Det sies at diamant er for alltid. Diamantringene i ethvert design ser utrolige og attraktive ut. Det er en spesiell gave til den nygifte og også for baby shower. Det er den mest dyrebare edelstenen. Smykker laget i diamanter gir et kongelig utseende. Bryllupsmykker er alltid belagt med diamanter for å gi en ny glamour til bruden. Diamantringet spiller rollen som forpliktelse fra bruden og brudgommen for et ubrytelig forhold med dyp kjærlighet.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

+ 86 = 96