25 Siste og Populære Pendants Smykker Design | Stiler på livet | progressivenewsdaily.info

25 Siste og Populære Pendants Smykker Design | Stiler på livet

Anheng på fransk betyr å henge ned. Anheng er smykkestykker som er festet til halskjeder med en liten sløyfe. De gir glatt kjede en tung utseende og kan brukes på ulike anledninger. Det finnes forskjellige typer anheng, for eksempel talismans, amuletter, lås og så videre. Anheng kommer i et bredt utvalg av design og farger. Anheng har et stort prisklasse også. De spenner fra billig plast til dyrt gull og sjeldne. De kan brukes av barn, kvinner, så vel som menn.

anheng

Beautiful and Stylish Pendants Smykker Design med bilder:

Her er de beste designene for anheng til menn og kvinner

1. Sølv Infinity Anheng:

sølv-uendelig-pendant1

Det er et vakkert anheng med en uendelig form belagt med diamanter. Dette kan brukes av både barn og kvinner. Dette symbolet representerer evighet og en enderende ånd. Det har nylig blitt populært blant den moderne generasjonen, og har derfor en svært høy etterspørsel i markedet. På grunn av sin enkle utseende og lette vekt, kan den brukes på daglig basis.

2. japansk stil perle anheng:

japansk stil-perle-pendant2

Dette er et japansk stylet anheng festet til en gullkjede. Perlen holdes i midten av en gullomslutning. Det er et elegant stykke. Den kan bæres over en ballkjole eller en enkel svart kjole. Det vil se bra ut på en vanlig svart saree også. Det ser like bra ut på både tradisjonell og vestlig antrekk.

3. Solitaire anheng:

kabal-pendant3

En kabal er en enkelt, stor, vakkert formet diamant. Denne kabal er festet til en gullkjede med en gullsløyfe. Det er noe som er kjøpt for daglig bruk av den rike mengden. Siden det er laget av en kabal, vil det gå bra med alle slags antrekk, og legge til et rikt utseende. Kjeden gir en klasse y se på den, siden den er laget av gull. Gullsløyfen som solitaire henger på, ser også kongelig ut. Hver anhengsliv som har et høyt budsjett, bør kjøpe denne.

4. Fromme Ganesha Anheng:

fromme-Ganesha-pendant4

Dette anhenget er bare en av de vakreste kreasjonene. Det er elegant, stilig, og hvert godt ord er det å beskrive det. Gullkjeden festet til sirkelen av diamanter er virkelig et mesterverk. En figur av guden Ganesha sitter i sentrum, som er laget av gull og har to diamanter også. Dette er virkelig vakkert og er et must for alle de som tilbeder herren Ganesha.

5. Safir anheng:

safir-pendant5

Dette er en av de søte og elegante anhengene til kvinner. Den har en tåreform og er festet til en sølvkjede. Et safir holdes i midten av en diamant som omsluttes. Den blå safiren ser majestetisk og stilig ut. Den beste delen om dette anhenget er at den kan brukes over både tradisjonell og vestlig antrekk, som en kjole eller en kjole. Det er enkelt, så det kan også brukes av unge kvinner.

6. Double Looped Perle Anheng:

dobbel-løkke-perle-pendant6

Dette er et unikt anheng. Den er dobbeltbøyet, hengende fra en gullkjede. Den første er en gylden løkke, som er videre festet til en sølvsløyfe. Sølvsløyfen er belagt med vakre diamanter. En perle henger fra gullsløyfen. Dette ser veldig tiltalende til øynene og vil bli elsket av kvinner i alle aldre. Den kan brukes til en offisiell fest og er sikker på å stjele alles oppmerksomhet.

7. Tanzanitt og Diamant anheng:

Tanzanite-og-diamant-pendant7

Tanzanitt er unikt siden det bare er funnet på ett sted på jorden - Tanzania. Det er veldig sjelden. Når du ser under forskjellige belysningsforhold, ser fargene på anhenget ut til å endres. Dette er en egenskap av mineral. Dette anhenget er et dristig stykke og ser veldig feministisk ut. Det er enkelt, og vil se bra ut med et par matchende øredobber.

8. Smaragd anheng:

smaragd-pendant8

Dette er en veldig pen edelsten. Det vakre anhenget er festet til en sølvkjede og har seks diamanter på rad, etterfulgt av et smaragd anheng. Dette er en av de stilige smykker anhengene. Det vil se bra ut på indisk slitasje samt vestlig slitasje. Den kan brukes av kvinner i alle aldre.

9. Anker anheng:

anker-pendant9

Dette søte anhenget er etterspurt av den unge generasjonen. Ankeret betyr at man er et støttesystem for en annen. Det er en veldig fin gave fra en venn til en annen. Dette anhenget kan brukes jevnlig siden det er lite og lett. Det vil se bra ut på alle jenter i alle aldre. Gullankeret ser enkelt ut, men likevel attraktivt. Dette kan også av en far til sin datter.

10. Opal anheng halskjede:

opal-anheng-necklace10

Opal er en av de vakreste mineraler. Dette opal anhenget er et enkelt og søtt, lyseblå farget anheng, festet til en gullkjede. Den er lettvektet slik at den kan brukes på en daglig basis. Dette vil se bra ut på noen form for antrekk. Den kan brukes av både barn og voksne. Dens enkelhet er det som gjør at det ser bra ut på noen.

Se mer: Siste anheng design i gull

11. Regnstilstil Anheng:

nedbør-style-pendant11

I motsetning til andre anheng, som bare har en stein, er nedbørshendelsen unik, da den har mange steiner som henger. Steinene gir effekten av regndråper som fortsetter å falle. Måten steinene er koblet til den viktigste gyldne kjeden, gir den et veldig stort utseende. Når den bæres med en vestlig antrekk, forbedrer den utseendet ditt og gir deg et sjarmerende utseende. Videre er nedbørhendelsen noe som er veldig nytt og vil aldri gå ut av mote. Det er noe annet enn det generelle konseptet av et anheng, og dermed blir populær blant den unge generasjonen.

12. Funky Owl Anheng:

funky-ugle-pendant12

Dette anhenget er i stor etterspørsel blant ungdommene. Uglen er blitt en "kul" fugl og ugle tilbehør har oversvømmet markedene helt siden. Denne ugghenggen tilhører en annen klasse. Den er festet til et flerlags halskjede. Uglen har vakre øyne laget av edelstener og det skinnende utseendet gjør det enda mer attraktivt. Dette er et must-ha for kjærlighets elskere som liker å holde deres tilbehør garderobe oppdatert og funky.

13. Moon Gemstone Anheng:

måne gemstone-pendant13

Dette er et stilig og elegant anheng. Den gyldne kjeden er festet til en gullmåne som har en veldig pen design på innsiden. Månen har også en gemstone festet til den, som er lilla i fargen og gir et luksuriøst utseende. Dette er en av de vakreste og mest sjarmerende anhengene hele tiden. Den kan brukes av alle aldre og på alle slags antrekk.

14. Enkel Lettered Anheng:

enkel Merkede-pendant14

Dette er en av de vanligste typer anheng. Den er laget av gull og har et brev gravert på en gullplate anheng. Dette ser enkelt ut, men kult. På grunn av minimal utseende, kan den brukes til arbeid eller høyskole, derfor kan den brukes regelmessig. Det vil ikke se for mye på noe. Det begrenser heller ikke seg til noen bestemt aldersgruppe, og kan brukes av noen.

15. Quirky ananas anheng:

quirky-ananas-pendant15

Dette anhenget er for fruktelskere, eller noen som er veldig quirky. Den moderne generasjonen tror ikke på de vanlige designene, og alle ønsker å prøve noe nytt. Dette anhenget er laget av gull, og er derfor av høy verdi. Den er festet til en gullkjede, og ananasdesignet er veldig nøyaktig og ser ut som en nøyaktig representasjon av frukten.

Se mer: Designer Gull Pendants

16. Yin Yang anheng:

yin-yang-pendant16

Yin Yang er et symbol i taoismen. Det betyr at selv om to krefter kan være i strid med hverandre, er de forbundet med hverandre. De svarte og hvite farger symboliserer motstridende krefter. Den hvite representerer alt godt og svart viser alt dårlig. Den lille hvite prikken i den svarte delen viser det lille gode i alle dårlige og den sorte prikken viser det lille dårlige i hver god ting. Dette er en meningsfull melding som dette anhenget leverer. Anhenget ser flott ut og kan brukes av noen.

17. Mikke Mus Anheng:

mickey-mus-pendant17

Denne trendy anhenget er i form av en Walt Disney-karakter - Mickey Mouse. Det er fargerikt og belagt med runde steiner. Dette vil bli elsket av barn og tenåringer. Sølvkjeden holdes enkel, slik at anhenget forbedrer det generelle utseendet. De fargede steinene gir den en søt utseende. Hver Disney fan elsker Mickey Mouse og er bundet til å elske dette anhenget.

18. Gullblomst anheng:

gull-blomst-pendant18

Denne blomst anheng er elegant og stilig. Den har en ren gullkjede med en gylden blomst. Den har en diamant i midten. Samlet sett er det et dyrt anheng og kan kjøpes av de som ønsker å plaske penger. Det vil se bra ut på tradisjonell slitasje og kan brukes til familiefunksjoner. Det er ikke så jazzy og ser derfor bra ut. Det er en av de enkleste gullsmykkehengene til kvinner.

19. Snoopy anheng:

Snoopy-pendant19

Dette anhenget er formet som den veldig berømte tegneserien Snoopy. Det er en av favorittkarakterene for barn. Alle elsker Snoopy. På grunn av den rosa gullfargen på anhenget som er belagt med diamanter, har denne snoopyen et helt annet utseende enn de andre anhengene. Det har et høyt utseende, og det går bra med enkle klær. Snoopy fans vil være interessert i å kjøpe dette, så dette begrenser etterspørselen av anhenget. Anhenget ser søt på barn.

20. Kvarts Pendants:

kvarts-pendants20

Kvarts er det nest rikeligste mineral i jordens jordskorpa. Det er en halvverdig gemstone. Siden gammel tid har den blitt brukt til å lage smykker samt harde steinutskjæringer. Dette anhenget er et enkelt hvitt kvarts anheng, festet til flere gullkjeder sammen med gullperler og et hjerte på dem. Anhenget er enkelt og ser sofistikert ut. Sammen med kjedet gir det et overveldende utseende til nakken og forbedrer kragebenet. Det legger til skjønnhet i nakken og kan brukes over en enkel kjole eller topp. Den kan brukes av barn og eldre kvinner.

Se mer: Real Diamond Pendants

21. Dancing Girl Pendant:

dancing-girl-pendant21

Dette anhenget som viser en jente som gjør ballett, er en av de vakreste anhengene til kvinner. Den har en gullkjede og anhenget er laget av diamanter samt en perlestein. Den blå edelstenen som utgjør en del av kjolen, er skinnende og ser attraktiv ut. De små diamantpinnene legger bare et nykt utseende på stykket.

22. Poteanheng:

pote-pendant22

Dette anhenget er for alle kjæledyrelskere der ute. Den kommer i gull og sølv. Anhenget er også av samme farge, og en hundens pote er laget hul i midten. Det er søtt og barna vil elske det.

23. Topaz anheng:

topaz-pendant23

Dette toppazhenget er søtt og enkelt. Den henger av en vanlig sølvfarget kjede. Den lyseblå topazen sitter i en gullomslutning og er skinnende og ser pen ut. Det ser bra ut på alle slags antrekk.

24. Gull skilpadde anheng:

gull-skilpadde-pendant24

Dette anhenget er stilig og belagt med diamanter, noe som gjør det mer tiltalende.

25. Sølv Sterling Anheng:

sølv-Sterling-pendant25

Dette er et stilig anheng som er diamantbesatt og en gullmystein i midten. Det vil se bra ut med en sølvkjede.

Pendants har blitt brukt siden smykker ble oppfunnet. I disse dager er det et stort utvalg å velge mellom. Pendants for kvinner kommer i alle områder, fra veldig billig til veldig dyrt.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 48 = 53

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map