25 populære og nyeste design av ringer for menn med bilder

Ringer er en integrert del av menneskelig mote siden aldre. Ringer er smykker laget av forskjellige materialer, hovedsakelig metaller og bæres på fingrene. Gjennom historien har ringer blitt brukt som symboler for makt, stilling eller respekt. Ringene har vært på mote, selv i tider av greske og romerske imperier. Ringene har blitt slitt av mennesker i over 100 år for å vise status, rikdom, forpliktelse osv.

ringer for men

Ulike typer Mens Rings Designs:

Som et resultat av en så stor historie har ringene sett mange forskjellige stiler, funksjonalitet og former gjennom årene. I dag vil vi fortelle deg om de topp 25 typer ringene for menn. Velg din ring nøye. En feil ring kan ødelegge hele utseendet ditt.

1. Simple Wedding Rings for Men:

bryllup-ring1

Bryllup ringer er en av de ringene du har på deg for det meste av livet ditt. Det er funksjonalitet er å minne deg om din vellykkede forsøk på å finne den rette. Siden disse ringene betyr så mye, er de ment å være slitt riktig og være godt vedlikeholdt. Opprinnelig ble de slitt av kvinner. Men i de siste tider er brudekjoler slitt av begge ektefellene. Nå i dag velger de fleste par for matchende gifteringer. Bryllup ringer er laget av forskjellige materialer som gull, sølv og til og med platina.

Se mer: Bryllup Ringer for kvinner.

2. Enkle forlovelsesringer for menn:

engasjement Ring2

Forlovelsesringer har blitt brukt av kvinner siden årene. Men i denne alderen av likestilling har menn også blitt sett på sportslige disse ringene. Forlovelsesringer er ansett som symbol på kjærlighet og forening. Disse ringene er vanligvis slitt på ringfingeren på venstre hånd. I noen land er den slitt på høyre side. Vanligvis har forlovelsesringene diamant som sin sentrale stein. I noen tilfeller, hvor forlovelsesringer er gått ned som arvestykke, brukes også andre edelstener.

Les mer> Siste Engasjement Ringer.

3. Knuckle Menn Ringer Design:

knoke-Ring3

Knokringen er også kjent som fingertipringen. Dette skyldes det faktum at i motsetning til vanlige ringer, er disse ringene slitt på fingertuppene. Disse ringene er et motefenomen i USA. Kjendiser som Rihanna og Beyonce. Mens du kjøper slike ringer, sørg for at de ikke er løs, da disse ringene har en tendens til å glide rett utenfor fingrene.

4. Mens Mood Ring Design:

stemnings ring4

Mood ringer er slitt for å bestemme en persons humør. Stemningsringen endrer fargen avhengig av brukerens temperatur. Humørringer er en svært populær blant tenåringer. Mood ringer inneholder et termokrom element, som endrer farge med hensyn til temperatur.

Les mer> Farger av indisk humør ring steiner.

5. Championship Ring for Men:

mesterskap-ring5

Mesterskapet ringer for menn er ringene som gis til vinnerne og løpere opp i nordamerikanske profesjonelle sport. Det ligner ideen om å tildele medaljer til vinnerne og løpere på OL. Slike ringer blir også presentert for personer som er verdige nok til å bli med i idrettshallen.

6. Mourning Mens Ring:

sorg-ring6

Denne ringen er slitt for å sørge for en kjære død. Det er også kjent som minnesring. Den kan dateres tilbake til det 14. århundre. I noen familier ble også sorgsringer overført som arvestykke til nære slektninger. Det er generelt svart i fargen. Det er generelt veldig lite og det er laget på en slik måte at det ikke er veldig prangende.

7. Birthstone Rings for Mens:

birthstone-ring7

Birthstone ringer er vanligvis opprettet med en enkel ring sammen med brukerens birthstone. Noen mennesker anser deres birthstones å være heldig for dem. På grunn av dette, bruker mange fortsatt sine birthstone ringer. Det antas at birthstone hjelper brukeren til å skaffe seg helse, formue og berømmelse.

Les mer> Nye design av Birthstone Rings.

8. Cameo Ring:

cameo-ring8

Cameo ringer for menn er en veldig gammel type ringer. Denne ringen hadde en utskåret cameo på dem. Normalt var disse cameos bilder av hellige, guder eller portretter. Men i de senere årene ble de slitt av romerne som hugget bilder av deres gudinner og deres berømte soldater.

9. Klasseringer for gutter:

klasse ring9

Klasse ringer brukes generelt av studenter eller alumni på et kjent universitet. Slike ringer gis under herdeseremonien av deres grad. Tradisjonen med å dele ut klasseringene startet fra et militærakademi ved West Point i år 1835.

10. Posie Menn Bryllup Ring Design:

Posie-ring10

Posie ringer brukes til bryllup. De kalles Posie på grunn av den poetiske innskriften som er gravert i innsiden av ringen. Slike ringer sendes også ned som arvestykke som en familiekamre. Disse ringene har ikke et veldig prangende utseende, på grunn av fraværet av en sentral edelsten. De var veldig populære fra det 15. århundre til det 17. århundre i både England og Frankrike som den perfekte elskerens gave.

11. Doktorsringdesign:

doktorgrads ring11

Slike ringer bæres av leger som har uteksaminert seg fra et universitet i Sverige. I USA er også prester kjent for å ha en slik ring når de utdanner seg i teologi. Det er sagt at det er obligatorisk for nyutdannede leger å bære ringen under offisielle seremonier. I Danmark er denne ringen slitt på høyre side mens den er slitt på venstre side av svenske folket.

12. Kirkelige ring:

kirkelig-ring12

I vestlig kristendom hadde prestemenn og biskoper en kirkelig ring. Disse mennene ringer var generelt store og laget av gull. De hadde et steinsett på toppen av ringen. Disse ringene anses å være et tegn på stor respekt. Ringene som blir presentert for dem fra Kirken, tilhører ikke dem. I stedet tilhører det kirken og det videreføres til den neste personen.

13. Mens Claddagh Ring Design i Sølv:

Claddagh-ring13

Claddagh-ringene er slitt som et tegn på kjærlighet og vennskap. I følge irske tradisjoner betegner Claddagh-ringene tillit og fagforening. Disse ringene har blitt slitt siden 1700-tallet. I romertiden beaded disse ringene symbolet på to knuste hender. Det ble betegnet som symbol for utveksling av løfter. Det har vært kjent å passere disse ringene på som familie arvestykke til nærmeste slektning. Det var så berømt at det har skjedd i mange bøker skrevet mellom perioden 1906 til 1945.

14. evighetsring for menn:

evighet-ring14

En evighetsring er også kjent som uendighetsringen. I oldtiden ble det presentert for en dronning fra kongen for å holde henne for evigheten. I moderne tid har menn også hatt på seg disse stolte. Disse ringene har normalt ikke en sentral stein. Diamanter eller andre perler er skjult i siden av ringen. Dette gjør at ringen ser studded ennå elegant.

15. Finger Armor Ring:

finger-panser-ring15

Armbåndet er hip i gotisk stil. Fingerpanserringene for menn dekker vanligvis hele fingeravsnittet. De ga et annet ledd for å muliggjøre bevegelse av fingeren. Fingerpansringen har vært veldig populær siden aldre. Disse ringene ble slitt av krigerne i England i det 16. århundre. Disse ringene kan være laget av forskjellige materialer som skinn, stål, gull osv.

16. Friendship Mens Ring Designs:

vennskap-ring16

Vennskapsringer gis til hverandre av vennene sine. Det anses å være et tegn på deres evige vennskap og tillit. De fleste av disse ringene bruker kryssende design for å symbolisere vennskap. Noen av disse ringene har selv edelstener. Vanligvis har de to edelstener for å betegne forpliktelsen mellom venner. Formålet med hans ring er å betegne vennskap-platonisk eller romantisk.

17. Gay Pride Mens Ring:

gay-stolthet-ring17

I de siste tider med homofile stolthet og LGBT-hendelser, anses gay pride-ringer å være et tegn på støtte. Disse ringene består av regnbue sju farger. Regnbuens farger betyr LGBT-bevegelsen. Denne ringen er slitt på ringfingeren til høyre hånd. Mange som støtter LGBT-bevegelsen, bærer denne ringen og flaunt den stolt til støtte for deres homofile medarbeidere.

18. Tradisjonelle Signet Rings for menn:

signet-ring18

Signetring en veldig tradisjonell ring som er slitt som en familiekamp. De fleste signetringer har familiekampet gravert på toppen av dem. Disse ringene har en flat ramme som krøllet er gravert. Denne toppen når presset på varm voks etterlater et inntrykk av toppen. Disse ringene ble brukt som undertegnelse av brukeren i antikken. Det betegner kraften til personen som bærer den. Bruken kan spores tilbake til Egypt, hvor signetringen ringer slitasje som brukes til å forsegle viktige dokumenter med voks.

19. Vaktring for menn:

vakt-ring19

Vaktringer kalles også ringforsterkere. Det eneste formålet med disse ringene er å øke den visuelle skjønnheten til kabalringen. Når de slites sammen, ser de begge ut som en enkelt, multi-steinete ring. Vaktringer blir også presentert for hæren og militærpersonalet som en hyllest for å bevare landet deres. Ringene som ble presentert for disse soldatene, har militærstyrkens emblem gravert på toppen av dem.

20. Flerfingerringer for menn:

multi-finger-ring20

Det er tydelig at multifingerring er en ring som brukes på flere fingre samtidig. De kan eller ikke være sammenhengende. Disse typer ringer har blitt popularisert av den nylige hip hop-kulturen. De kan ha edelstener innebygd i dem, eller de kan ha et vanlig utseende. De er veldig viktige del av en hipster garderobe. Den er laget ved hjelp av ulike materialer som gull, svart gull, sølv osv.

21. Menns Gift Ring Design:

gift-ring21

Disse ringene har en spesiell plass eller et rom under beslaget for å lagre liten mengde væske. Selv om den er oppkalt så var disse ringene faktisk slitt for å bære små mengder parfyme. De ble populære rundt det 16. århundre i Europa. I filmen "Smurfs 2" er skurken Gargamel sett på seg en slik ring som bærer liten mengde magisk væske i den.

22. Aqeeq Ring for muslimske menn:

Aqiq-ring22

Aqeeq-ringer ble brukt av muslimene i middelalderen, spesielt shiittene. Ordet aqeeq betyr kvarts. I islamsk religion er kvarts en semi-verdifull perle og har stor betydning. Ifølge islamske studier hadde profeten Muhammad en aqeeq-ring på sin høyre hånd. Til og med til denne dagen, bærer muslimer både Shia og Sunni et aqeeq ringsett med sølv på sine høyre hender.

23. Iron Ring:

jern-ring23

Jernringen er også kjent som ingeniørens ring. Den bæres av et fellesskap som består av ingeniører og medlemmer av US Order of Engineers. Denne ringen er laget av rustfritt stål, som det står for styrken av yrket. Ringen er laget så enkelt som mulig for å minne bæreren av sin ed for å hjelpe menneskeheten ved å bruke sitt yrke.

24. Gimmel Rings for Man:

gimmal-ring24

Denne typen ring er laget ved å bli med to eller flere hoops sammen. Disse typer ringer var populære i det 16. og 17. århundre over Tyskland, England og andre land. De ble brukt som forlovelsesringer da. Sammenkobling av hoops ble antatt å utgjøre kjærlighetsbandet mellom paret. Det var også kjent som den felles ringen i England. Det var så populært at det fant mange referanser i Shakespeare mange spill, inkludert Othello.

25. Puslespill i gull:

puzzle-ring25

Puslespillene er en av de nydelig skapt ringene. Disse ringene ligner 3 til 4 metallbånd innblandet hverandre. Denne uhyggelige likheten tjener denne ringen, det er navnet som puslespillet. Det er også kjent som den tyrkiske vielsesringen. Det sies at når det er fjernet fra ektefellen, er det veldig vanskelig å få det tilbake på samme måte som før.

Ringene har vært en del av den menneskelige mote siden tusenvis av år. På grunn av dette er det forskjellige typer ringer og design tilgjengelig. Ringene kan ha mange forskjellige funksjoner - religiøst, symbolsk eller sosialt. Til tross for alt dette står Rings som et status symbol og refleksjon av brukerens karakter. Derfor er det viktig å velge og ha en god ring som det står mye om deg.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

− 8 = 2