15 Tradisjonelle Sølv Ankler For Girls | Stiler på livet

En anklet er et vakkert og elegant tilbehør som berører både opprør og tradisjon i den. Ankler har blitt slitt rundt en eller begge ankler og dette er den søteste smykkedelen som stammer fra Sørøst-Asia, der den fremdeles er slitt av kvinner i all alder som et tegn på deres velstand og lykke. Tradisjonelt har tradisjonelle sølvanklerkonstruksjoner vært svært populære som et semi-edelt metall som gjør at kvinner kan vise sin holdning på en stilig og trendy måte.

sølv anklets

Sølv ankler for jenter har pyntegjenstander festet til den som skaper en vakker lyd mens du går. Selvfølgelig har anklet-design i sølv vist seg å være et av de mest nyttige dekorative metallsmykker som eksisterer. Ikke bare ser det ut til å være et vakkert metall, men det har også vist seg å være et ekstremt nyttig metall. I dag blir denne ankelen, spesielt de sjarmerende sterling sølvkullene, svært populær som tilbehør for alle anledninger.

Anklet design i sølv:

En anklet er et av tilbehørene som passer til nesten alle antrekkene fra jeans til et skjørt, fra korte kjoler til kjole i full lengde som ser bra ut og det fungerer bra med enhver stil av mote du velger å bære. Få de mange og elegante designene i ankler i sølv her!

1. Rosa sølvklynger med krystaller:

sølv-fotlenker-for-jenter-rosa-sølv-fotlenker-med-krystaller

Rosa sølvankleder med lysrosa Tsjekkiske krystaller og et puffy hjerte er spesielt laget for jenter med 100% 925 sterling sølv eller sølvplate. Det sterlinghjerte som brukes her er mindre i størrelse, men det fester dem med en hummerlås. Du kan velge stil og materiale etter ønske som passer til ditt antrekk.

2. Håndlaget Sølv Anklets Med Sjarmerende Blomst:

sølv-fotlenker-for-jenter-håndlagede-sølv-fotlenker-med-sjarmerende-blomst

Håndlaget sølvblomst med en liten bjellskarm på slutten av ankelen var fullt laget av sølv 925 og det måler ca 26,4 cm og 10,4 tommer med en ekstra hoppring på 8,85 tommer og 22,5 cm. Dette er lettvektet og kan brukes med noen antrekk.

3. Baby Anklets Med Fargerike Opal Perler:

sølv-fotlenker-for-jenter-baby-fotlenker-med-fargerike-opal-perler

Sølv ankler til baby jente med fargerike opal perler vil være veldig søt og delikat for baby ankel som det fordeler hver dag uten problemer. Denne ankelen er håndlaget og kan endres i henhold til spesifikasjonen, og opalperlene måler ca. 3 mm og 4 mm generelt.

4. Elfin Silver Anklets:

sølv-fotlenker-for-jenter-Elfin-sølv-fotlenker

Elfin Silver ankler er mye attraktiv anklet knottet med 2,5 mm og 4 mm sølvbelagte piller som ser ut som en blomst dannet sammen med mørk brun voksledning og sølvklokkefinish. Lengden er rundt 10 inches, den er behagelig å ha på og lette perfekte ankler for daglig bruk.

5. Sterling Flower Silver Girl's Anklets:

sølv-fotlenker-for-jenter-sterling-blomster-sølv-jenter-anklets

Sølv anklet designet for blomst jenter, vil være den flotte gaven hvis du gir dette til en spesiell som det stemmer overens med brudepiker spesielt på tidspunktet for bryllup seremonier. Denne lille sølv sjarmen måler rundt ½ doble sterling sølvkjede, med friske edelstener endte på den glasagtige overflaten.

Se mer: Vakre ankler

6. Personlig Sjarmerende Anklets For Prinsesse:

sølv-fotlenker-for-jenter-personlige-sjarmerende-fotlenker-for-prinsesse

Liten prinsesse anklet er et perfekt valg for en liten jente, og denne utmerkede sølv sjarm anklets vil gjøre henne håndstemplet som en elegant liten prinsesse med krone. Denne gaven er ideell for din blomsterpike eller brudepike. Disse vakreste anklets er tilgjengelig for jenter i alle aldre som benytter seg av forskjellige størrelser.

7. Håndlaget Indian Trend Turkis Silver Anklets:

sølv-fotlenker-for-jenter-håndlagde-indisk-trend-turkis-sølv-fotlenker

Sølv ankler håndlaget med indisk trend gir et stilig utseende med en grønn-blå farge design. Det føles flott å se da dette designet vil bli beundret av alle mennesker. Den søte blåen av turkis virker fredelig i fred i denne ankelen. Den kan gjøres med sølv og turkise steiner som passer til alle aldre av kvinners og tenåringer.

8. Håndlaget Sølvkrok med Røde Garnets:

sølv-fotlenker-for-jenter-håndlagede-sølv-fotlenker-med-røde granater

De håndlagde sølvkrokene gir det feminine utseendet, og det kan dekoreres med kjennetegnene med dype røde granater som dingle av en delikat sterling sølvkjede. Dette gir et perfekt valg for antrekket ditt. Den passer deg til enhver form for øyeblikk ved å legge en glamorøs berøring til anklene dine.

9. Joyous Dance Fleksibel Sterling Sølv Med Sjarmerende Hippie Anklets:

sølv-fotlenker-for-jenter-joyous-dance-fleksibel-sterling-sølv-med-sjarmerende-hippie-fotlenker

Denne fleksible sterling sølv dans ankler er mest brukt til glede og lykke til personene. Håndlaget av sterling sølv i denne ankelen ble håpet å bringe heldige sjarmer, og de små skjelldesignene som brukes, vil gi det blanke blikket til anklene dine. Det gir også et unikt utseende i forhold til andre anklet-motiver.

10. Sterling Silver Elephant Parade Anklets Med Oksidert Finish:

sølv-fotlenker-for-jenter-sterling-sølv-elefant-parade-anklets-med-oksidert finish

Varianter av sølv anklet er tilgjengelig i markedet, og det kan gjøres ut med forskjellige former og stiler. Denne elefantparaden anklet med elefant symbolet gir styrke og kraft, og det representerer også visdom, lang levetid og lojalitet. Dette er apt-gave til din venn eller kjære, som elsker elefanter.

Se mer: Anklet design i gull

11. Palm Beach Silver Anklets Med Gult Gullton:

sølv-fotlenker-for-jenter-palm-beach-sølv-anklets-med-gul-gull-tone

Denne gule gullfargede vakre anklets polert med gullfargede kjeder var fantastisk å se, og den var sikret med en solid hummerklok. Palm Beach skreddersydd samling er et flott tillegg til enhver kvinnes smykker samling. Den høypolerte gullkransen er designet med en blanding av sølvkjede som gir det tradisjonelle utseendet fra andre.

12. Svart og sølv Stretchable Anklets Med Glassperler:

sølv-fotlenker-for-jenter-svart-sølv-elastisk-fotlenker-med-glassperler

Svart og sølv strukket ankler er enkle å sette på og behagelig å ha på seg. Disse anklets er laget med briller og perler spunnet på en elastikkledning. På grunn av deres elastisitet, passer den til alle slags kvinners ankler. Hvis du vil legge til noen ekstra farge på disse perlene, kan du også legge til favorittfarge. Du kan også bruke disse ankletsene til daglig bruk.

13. Sterling Sølv Dinosaur Anklet:

sølv-fotlenker-for-jenter-sterling-sølv-dinosaur-ankelen

Tilpasset sterling sølv dinosaur anklet er laget basert på Jurassic park verdens tema, og dette kan være designet med en liten 3d dinosaur tekstur. Denne dinosaurens ankelen er bundet med ankelen din som gjør ditt utseende så spesielt. Det var et håp at iført disse anklene vil gjøre drømmene dine til virkelighet. Dette er det enkle, men elegante designet når det sammenlignes med andre design av sølvankleder for jenter.

14. Rhinestone Silver Black Anklets I Sparkling Fashion:

sølv-fotlenker-for-jenter-rhinestone-sølv-svart-fotlenker-in-glitrende mote

Pretty Rhinestone anklet er en perfekt design for en brud, brudens jomfru, med kvelden slitasje eller bare en dag utendørs når de vil ha glitrende på ankelen. Dette er en justerbar; anklene som består av blomstermotiver med i kjeden, kan knyttes til liten hvit stein som gir det enkle og kontrastfylte utseendet til den slitte personen.

Se mer: Diamond Anklet Armbånd

15. Brudefotsmykker Anklets Med Rhinestone Silver:

sølv-fotlenker-for-jenter-bryllups-fot-smykker-fotlenker-med-rhinestone-sølv

Rhinestone barfote sølv ankler er det perfekte valget for strand eller hage bryllup. Disse elegante sølv rhinestones krystall barfote ankler laget av rhinestone applikasjon og satin bånd vil være veldig behagelig og justerbar. Sløyfen rundt ankelen er et satengbånd som justerer seg for å passe de fleste størrelser. Denne designen er også tilgjengelig i hvitt eller elfenben. Disse anklene gir det tradisjonelle eksteriøret til anklene dine. Det finnes ulike stiler av tradisjonelle sølv anklets design tilgjengelig i nettbutikker. Du kan søke med den rette og eie den til ditt unike utseende.

Anklet design i sølv kommer i mange allsidige design, og du kan velge et design som passer deg mest med din personlighet og dressing stil. Sølv ankler til babyer er en perfekt gave du kan gi til ulike anledninger som babyens fødselsdager, baby navn og baby shower funksjoner. Gjør deg klar og begynn å gjøre aksentene på sølvanklokker i dag!

Bilder Kilde: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 2 = 2