15 nyeste og stilige baderomsutstyr | Stiler på livet

Badene er ikke bare ment for å gjøre våre daglige plikter og ta en dusj og komme ut, det må vedlikeholdes godt med en god mengde tilbehør som trengs for å gi en fire vegger med hvit eller fliser sementert vegg en hyggelig utsikt.

Ulike typer baderomsutstyr er speil på badet ditt. Disse tilbehørene kommer med lavt til høyt budsjett i markedet. Branded grossist vil sikkert hjelpe deg med å designe ditt bad med dette tilbehøret. Dette øye beroligende stemningen kan opprettes ved å bruke noen enkle deco-er.

Enkelt og moderne baderomsutstyr:

Her er topp 15 baderomsutstyr ideer som vil komme hendig i å sette opp badet ditt.

1. Rund speil med glassplateholder:

baderom accessories

Speilet er et viktig tilbehør som er svært nødvendig på badet, som ligger like over vasken. Speil kan få et attraktivt utseende ved å kjøpe noen fancy og dekorert designet. Tidlig morgen stå opp og pusse tennene dine ved hjelp av denne typen speil, få litt avrundet speil til badet ditt.

2. Tre badehåndkle og papirholder sett:

Tre bathroom towel and paper holder Set

Treverkstilbehør gir et rikt og elegant utseende. Treet trenger ikke å være veldig dyre, en enkel gjenvunnet skog kan være utformet for å danne børstestativ, håndklehyller og også stå utformet for å holde toalettpapirruller.

3. Retro Double Rack Kobberhylle:

retro Double Rack Copper Shelf

Denne doble rackhylle er en av de eldste designene som er sett på alle bad på begynnelsen av 90-tallet. Denne modellen har nå kommet tilbake på grunn av kobbermaterialet og den praktfulle finishen som ble oppnådd ved å designe tilbehøret på en enkel måte.

4. Hårføner Holder:

Hår dryer holder

Dette enkle tilbehøret ble først og fremst brukt i alle lodges til femstjerners hoteller, hvor hårføner er en kom-gadget plassert i alle hotellrommene, og denne holderutformingen brukes i vanlig husholdningsbadtilbehøret. Denne plast- eller metallholderen ses ved siden av vasken eller ved siden av badekaret.

5. Trendy børste og såpeholder sett:

trendy Brush and Soap Holder Set

Den moderne måten å dekorere på badet med noe rik utseende, er trematerialet kombinert med hvitlakkert tre lokk. Denne typen design passer godt til enhver form for baddesign. Hvit farget nyanse med fengende utseende vil sikkert hjelpe deg med å få tak i oppmerksomheten.

6. Bamboos Liquid Soap Dispenser:

bambuser Liquid Soap Dispenser

For alle som er imot plast og metall tilbehør, vil de definitivt bli forelsket i bambus laget tilbehør. Dette er et slikt designelement er flytende såpedispenser som er plassert i nærheten av vasken og det brukes mest ved siden av tannkrem og pensel !. Denne typen tilbehør tiltrekker deg også gjestenes oppmerksomhet.

7. Trelaminert oppbevaringsskap:

Tre Laminated Storage cupboard

Oppbevaringsskap under servant er det siste tilbehøret som selges, dette er mindre klumpet i forhold til den åpne hylle som må rengjøres hver gang. Skapet kan gjøres attraktivt ved å laminere ytterdøren med tre som lamineringsark. Denne typen tilbehør finner du i luksusleiligheter.

8. Stål Baderom Tilbehør:

Stål Bathroom Accessory

Rostfritt stål baderomsutstyr passer godt for den hvite fargen. Stålfarge tilbehør kan kjøpes som et sett med børsteholder, renereholder, håndkleholder. Siden sannsynligheten for rustdannelse er høy, er vanlig rengjøring nødvendig. Det hjelper deg å sette dine våte klær på stålstativ. Enkel å rengjøre denne typen tilbehør. Ingen nødvendig ekstra innsats for rengjøring.

9. Designet Marmor Baderom Tilbehørssett:

utformet Marble Bathroom accessory set

Marmor er definitivt en posh leter tilbehør ware som folk liker å dekorere sine bad og også på kjøkkenet. Dette marmorbadet tilbehørssettet kommer med tannbørsteholder, såpeholder, såpedispenser. Du kan ta slike badetilbehør til ditt bad ved å bruke online shopping alternativ også.

10. Gråsten Bad Tilbehør:

Grå Stone Bathroom accessory set

Grå stein designet er neste vanlige moderne designer badetilbehør som er veldig vakkert designet med noen minutters kunstverk på den ytre delen av tilbehøret som ses mest på tannbørsteholderen. Det gir et annet utseende enn vanlig baderomsutstyr som vi vanligvis bruker.

11. Hekle Design Badeværesett:

Hekle Designery bathroom set

Heklet håndvævet designbad tilbehør har den fordelen at dette tilbehøret kan utformes hjemme. Dette settet består av tannbørsteholder, håndkleholder. Såpeholderen kan ikke gjøres, ullen blir dårlig.

12. Baderomsmattsett:

Baderom mat set

Matter er det mest brukte tilbehør på badet, som er sett på alle husholdninger. Disse mattene kan være designet med bomull eller syntetisk materiale. Bomull eller ullmateriale må vaskes og vedlikeholdes godt.

13. Antikk Keramisk Baderomssett:

Antikk ceramic bathroom set

Det keramiske materialet brukes ikke bare til å lage bestikk, men brukes også til å lage baderomsutstyr. Disse krombaderommet tilbehør er designet i en antikk med kalligrafisk skriving sett på forsiden.

14. Plastic Baderom Tilbehørssett:

Plast Bathroom accessory set

Plastvare er kostnadseffektivt og holdbart siden bruddrisikoen er svært minimal sammenlignet med andre keramiske og glassvarer. Dette plastsettet kommer i forskjellig farge som kan velges i henhold til veggfarge på badet.

15. Designer Bathroom Ware Tilbehør:

designery Bathroom ware accessory

Dette moderne badet er innredet med lyse fargetilbehør ved å kombinere forskjellige fargede tilbehør. Temaet som brukes til å lage et baderomsutstyr, kan gjøres på en innovativ måte for å gjøre badet mer fargerikt.

Når noen gjester kommer hjem, og hvis de vil bruke badet ditt til å friske opp, må du ordne alt riktig før de kommer. Du kan kjøpe baderomsutstyr i henhold til budsjettet ditt, prøv å gi godt utseende på badet ditt. Det hjelper å føle seg godt når noen bruker ditt bad. Velg en type tilbehørssett og pynt badet ditt for å skape et øyefangende utseende. Et enkelt plastsett kan også gjøre underverk. Rådfør deg med en designer hvis du er på utkikk etter moderne baderomsutstyr.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

8 + 2 =