15 nyeste og populære blå diamant smykker design

Som det blir sagt at diamant er verdifull stein som er ment å være for alltid med deg, og det mote går aldri utdatert. Diamanter er også tilgjengelige i forskjellige farger som blå, gul og brun etc. Men av senblå diamanter er etterspurt på grunn av det ekstravagante utseendet og en sterk symbolsk grunn også. Blå diamanter er sterkt knyttet til lidenskap og energi, og det antas at denne dyrebare steinen forbedrer forholdet, øker den indre styrken til brukeren.

blå diamond jewelry

Blå diamant smykker design:

Fargen blå har også en bibelsk betydning som skildrer himmelsk nåde til bæreren av denne fantastiske diamanten. Her får vi se noen toppdesigner av blå diamant smykker.

1. Hjerteformet Blå Diamond Halskjede:

blå diamant-hjerte-formet-kjede

Som kjede gir et komplett utseende til kvinnens utseende, og hvis halsbåndet er laget av blå diamant laget i hjerteform, vil utfallet være et fantastisk smykke. Halskjedet kan brukes når som helst og passer til enhver type antrekk du liker. Det ser veldig elegant ut på nakken og gir deg et spektakulært utseende.

2. Blue Diamond Armbånd Design:

blå diamant-armbånd

Armbånd er et mote ornament i dagens tid for alle. Det er veldig populært blant alle aldersgrupper også, og hvis armbåndet er laget av blå diamant, så kan ingenting passe sammen med det. Armbåndene står alene for enhver funksjon og gjør at du ser nydelig ut. Denne typen armbånd kan også være en unik gave til din kjære.

3. Blå Diamond Wedding Ring:

blå diamant-ring

Ringer er det viktigste ornamentet i juvelkassen til en kvinne, og hvis ringen er laget av blå diamant blir den mer verdifull og nær hjertet. De blå diamantringene er tilgjengelige i forskjellige mønster og design. Det kan være enda surt, er forskjellige metaller i henhold til ditt valg og lommestørrelse som blå diamant pricker lommene dine tungt.

4. Leaf Shaped Blue Diamond Stud øredobber:

blue-diamant-øredobber-blad-formet

Øringene er den mest synlige juvelen og det blir den mest fasjonable juvelen for både menn og kvinner. Denne øreringen er laget i bladformen hvorpå små hvite diamanter er studded og i midten er en stor anelse diamant preget for å øke utseendet til brukeren så vel som juvelen. Denne typen øredobber er helt perfekt for å bli slitt på fester, så vel som bryllup også.

5. Bridal Heavy Blue Diamond Halskjede med perler:

Blå Diamond Bridal Necklace with Pearls

Som bryllup er den mest lovende dagen i brudens liv, vil hun ha den mest eksklusive og ekstraordinære juvelen i verden. Den blå diamant kjede med perler preget er det perfekte kjede for henne å gjøre henne til sin vakreste person av dagen og få henne til å se spektakulær ut i hennes østers øyne.

Se mer: American Diamond Jewellery

6. Blue Diamond Celestial Night Moon og Star Halskjede:

blå diamant-himmelsk-night-moon-og-star-kjede

Den himmelske månen og stjerneformet halskjedet er veldig populært design i halskjedet. Det er flere betydninger av dette designet, og folk tolker det i henhold til deres myte og fancy. Denne typen halsbånd ser ut til å være veldig eksklusiv og kan være en fin slitasje hvor som helst og når som helst du ønsker.

7. Blue Diamond Wedding Ring:

blå diamant-wedding-ring

Som bryllup er en veldig lovende og spesiell hendelse i hvert eneste liv, ligner han også, må være veldig spesiell og tankene blåser en. For dette formålet er dyrebar blå diamantring en perfekt en som fargen blå står for å styrke forholdet og mer enn diamant er ment å være for alltid med deg.

8. Rustfritt stål blå diamant armbånd for menn:

blå diamant-armbånd-for-menn

Menn er veldig spesielle om deres klær og eiendeler, de velger det ornament som passer til deres personlighet. Da er dette blå diamantarmbåndet i rustfritt stål det riktige valget da dette armbåndet passer til alle menns håndledd. Det ser veldig enkelt ut, men empowerment og glitrende blå diamant gjør det til å se et fantastisk armbånd som også kan brukes på daglig basis.

9. Korsformede blå anheng:

blå diamant-cross-anheng

Korsformede blå pendler er veldig vanlig form i pendler og det skildrer selv den åndelige persona til en person. Disse typer pendler kan brukes av både menn og kvinner på daglig basis, da ingenting kan gå galt med diamanter. Anhenget er utformet vakkert der i blå diamanter er preget på kantene og blå diamanter danner form av kryss og gir dermed et nydelig utseende.

10. Blue Diamond Engagement Rings for Men:

blue-diamant-ringer-for-menn

Ringene er det viktigste ornamentet i menns tilbehør som det viser stilen hans og gjør ham til å bli fasjonabel. Den blå diamantringen i et eksklusivt ornament som i disse ringene, hvite små diamanter er studded over hele ringen og en firkantet formet glitrende blå diamant er preget i midten av ringen og dermed forbedrer utseendet på brukerfingeren .

Se mer: Designer Diamond Jewellery

11. Lang øredobb i blå diamanter:

blue-diamanter-øredobber

Unge jenter og kvinner er veldig spesielle om øredobber, og det skal være i samsvar med deres antrekk også. Hvis øredobber er litt lange, tiltrekker det til og med oppmerksomheten til personen motsatt deg. Hvis øredobber er laget av blå diamanter så kan det være mer spesielt enn det. Denne typen øredobber kan brukes som et godt kontor slitasje også.

12. Designer Blue Diamond Butterfly Halskjede:

blå diamant-sommerfugl-kjede

Halskjedet som har en form av sommerfugl tiltrekker seg veldig øyne. Dessuten, hvis den er dekorert med blå og hvite dyrebare diamanter, ser den mer pen og sjarmerende ut. Den glitrende effekten av diamanter kan gi folk målløs og bæreren av dette kjedet vil bli lastet med komplimenter.

13. Blå Diamond Forlovelsesring i gult gull:

blå diamant-gul-gull-ring

Engasjement ringer er en veldig spesiell ring for både jente og en gutt som begge skal begynne en ny reise i livet deres. Så hva ville være mer lovende og heldig da blå diamantring studded i gult gull. Denne kombinasjonen av blå med gul er noe veldig unikt og tiltalende for hvert øye også og et spesielt ornament for en spesiell anledning.

14. Cartoon Smurf Blue Diamond Pendant for Kids:

blå diamant-anheng-for-barn

Når eldste er så spesielle om deres loos så hvorfor bør barna bli etterlatt. Her kommer blå diamant en tegneserie karakter smurf anheng for å forbedre deres utseende gjør dem til og med ser smart og moterikt som deres eldste.

Se mer: Nakshatra Diamond Jewellery Designs

15. Tiny Turtle Blue Diamond Anheng:

blå diamant-anheng

Som skilpadde symboliserer styrke, kreativitet og utholdenhet folk av den samme karakteristiske kjærligheten å ha en liten skilpadde som kjedet som det representerer deres karakteristikk. Disse anhengene ser veldig imponerende ut og gjør at du ser annerledes ut i mengden, og er enda et smart stykke juvel.

Blå diamant juveler er eksklusive og blir svært populære på grunn av tiltalende utseende og stil. Den blå diamant smykker synes å være veldig trendy og har en moderne touch i den. Det er grunnen til at unge par bestemmer seg for deres engasjement eller bryllupsringer som skal gjøres med blå diamant, da det forbedrer deres utseende og legger til sjarm i forholdet deres også. Det ser ut til å være ekstremt spektakulært og er synonymt med overflod og over det vanlige.

Bilder Kilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16.

Leave A Comment

83 − 75 =