15 nyeste design av armbånd for herremote

Å gå etter ordboken referanse, armbånd er et bånd eller kjede slitt til å pynte dem håndleddet for både menn og kvinner. De har off-late fått oppmerksomhet for deres nye trendy design og varierte mønstre. Armbånd er ekstremt populære blant folk i alle aldersgrupper. De er enklest tilgjengelige og i stilstilbehør. Prisområdet i armbånd er også slik at alle har råd til en enkelt.

armbånd for men

Typer menns armbåndsdesign:

Å legge sjarm til ens personlighet, gi den tilliten, flotte hender, stil og mote, ett armbånd kan bare være svaret! Gi de oppdaterte mote ser til alle jevnaldrende, kolleger, venner og familie.

1. Menns armbånd i gull:

menn's Bracelets in Gold

Den tryggeste innsatsen og aldri å gå ut av motefarge er gull og gull. Man kan alltid være sikker i noen gullsmykker for farge, glans og verdi. Armbånd i gull for menn ser fantastisk ut med tradisjonelle klær i bryllup, festivaler etc. Gull armbånd er det beste gaveutstyret.

2. Menns armbånd i diamant:

armbånd for men - diamond bracelets

Hvem kan si nei til diamanter? Det være seg menn eller kvinner, diamanter er en verdsatt besittelse. Diamantbelagte armbånd i gull kan være et mesterverk i ens smykkerbukse. De kan være på den dyre siden, men likevel kan de ikke matches for deres glans, kutt og glans til noe annet smykke.

3. Herre armbånd i sølv:

armbånd for men - silver-bracelets

Menns armbånd i sølv er svært vanlige i disse dager med mange Bollywood-stjerner, som også flaunting dem i stil. Oksiderte sølvarmbånd, hvite sølvarmbånd eller armbånd i sterling sølv, kan parres til det kule avslappede utseendet eller se fint med hvitt eller svart antrekk også.

4. Vanlige kjede armbånd for menn:

armbånd for men - plain chain bracelets

Vanlige kjede armbånd kan være for regelmessige tilfeldige slitasje. De er til hverdags bruk også. De kan være av metall, stål eller legering. De kan være av forskjellige mønstre og farger som passer og passer til anledningen.

5. Personlig navn armbånd for menn:

armbånd for men - personalised bracelets

Personlig navn armbånd har et tilbud ser nydelig ut i håndleddet. Personliggjøre ting er veldig mye i mote og dermed armbånd med navn eller sitater er veldig trendy i utseende.

Se mer: Sølv armbånd for menn

6. Svarte armbånd til gutter:

armbånd for men - Black Bracelets for Guys

Et svart armbånd er en av de raskeste fange smykker trendene i dagens tid. Det kan være en av mote og stil uttalelser for menn. Armbånd kan ha låser, stjerner, hjerter, fredssymbol, blader osv.

7. Lær armbånd for menn:

Armbånd For Men - Leather Bracelets

Lær armbånd for menn er veldig kule for glans og glans. De kan være paret med jeans og kausal skjorter. Lær armbånd kan være for matt finish samt for blank overflate.

8. Gull Rudraksha Armbånd Design:

armbånd for men - bracelets with rudraksha

Rudraksha har stor betydning i hinduismen, og folk bærer dem i kjeder, armbånd osv. Frøformen kjent som Rudraksha er vanligvis slitt for å kanalisere energien i den rette rammen og av mennesker som stadig reiser for stabilitet. De brune perlene kombinert i gull eller sølv for å danne et armbånd ser veldig elegant ut når de bæres.

9. Sølvarmbånd - Mens Tiger Line:

armbånd for men - tiger line bracelets

Tigrene er symboler på makt, sparsomhet og stolthet. Disse er egentlig egnede kvaliteter hos menn som de vil bli kjent som sterke, sterke individer. Tigers kraftige ansikt i armbåndet legger også dybde til menneskets personlighetsmålestyrke og personlig styrke.

10. Evil Eye Armbånd for Guys:

armbånd for men - evil eye bracelets

Hengende eller iført et ondt øye er en vanlig ting i dagens tider. Ond øye er der som nøkkelringer, ringer, anheng etc., så hvorfor ikke på armbånd? Armbånd med onde øyne brukes til å avværge glares fra folk som antas å forårsake ulykke eller uflaks. I stedet for å binde det onde øyet i en streng eller en tråd, kan det samme brukes i et armbånd.

Se mer: Menn Armbånd Gull

11. Tynne armbånd for menn:

armbånd for men - thin bracelets

Tynne armbånd kan brukes av menn i alle aldersgrupper for hverdagsbruk. De kan være av alt som metall, sølv, legering, strenger, tråd etc. De er ikke så tunge og er strukturert på en slik måte at alle kan bære armbåndet lett. De har eleganse og dermed skiller seg ut.

12. Rose Gold Armbånd Menn:

armbånd for men - rose gold bracelets

Rose gull er en legering av gull og kobber brukt til smykker. Rose gullsmykker blir svært populært og brukes ofte til ringer, armbånd og andre smykker. Også kjent som rødt gull og rosa gull, avhengig av kobberinnholdet i det, er dette for luksus og high end mennesker som de er på dyre side. De gir det stilige utseendet til den generelle personligheten til en mann.

13. Tyrkisk gull menn armbånd:

armbånd for men - turkish bracelets

Tyrkisk marked er en av de største forbrukerne av gull og det har vært en jevn økning i etterspørselen etter tyrkisk gull. Kjærligheten til tyrkisk gull er også på vei med mange smykkestykker som blir laget i tyrkisk gull. Herre hånd armbånd i tyrkisk gull ser fantastisk ut med at glans og glans av gull er tydelig synlig i smykkene. Tyrkisk gullarmbånd er virkelig et status symbol.

14. Tungsten armbånd for menn:

armbånd for men - tungsten bracelets

Armbåndene med wolfram kan være et hit for ungdom. De kan eksperimentere med ulike metaller og design. Tungsten er noe unikt som et metall for armbånd. Unge college gutter kan bære wolfram armbånd for en stil uttalelse av sine egne. De kan være av tre forskjellige nyanser av wolfram viz. lysfarget, mørkfarget og en kombinasjon av mørk og lys.

Se mer: Armbånd For Baby Boy

15. Mansjettarmbånd Menn:

armbånd for men - cuff bracelet

Mansjettarmbånd er relativt nye i motetrening, og menn kan eksperimentere med mansjettarmbåndene for en uformell kveldsutseende eller for et minimalistisk utseende. De er tykke band og åpne og kan justeres av metaller, stål, sølv eller andre legeringer.

Menn er også veldig motebevisste og ønsker å holde stiloppstillingen oppdatert til enhver tid. Hånd armbånd for menn er den kuleste måten å lage en egen stil uttalelse. Armbånd med unike stilarter, design og utseende gir en ny definisjon til en manns generelle personlighet. Menns armbåndsdesign er gode meldingsgivere mens du bruker noen ikke-verbale kommunikasjonsmoduser som håndbevis mens du snakker, mens du rister på hendene osv..

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

32 − 26 =