12 Merkkejä sinulla on tyttö

Sinulla on vauva, onnittelut! Elämässäsi ei ole jännittävää aikaa kuin kun saat tuoda elämää uuteen maailmaan ja nostaa heidät jollekin olet ylpeä. Vaikka tämä on todella jännittävää, löytää sukupuoli voi joskus olla jännittävämpää.

On olemassa useita erilaisia ​​syitä, joiden vuoksi haluat tietää lapsesi sukupuolen. Jotkut haluavat ostaa sopivia vaatteita, toiset haluavat ajatella erilaisia ​​nimiä, jotka sopivat sukupuoleensa ja muut haluavat vain tietää, koska he ovat niin uteliaita.

Riippumatta siitä syystä, että odotat kunnes ultraääni voi olla vaikeaa. Ja silloinkin, joskus kumppanisi ei halua tuntea sukupuolta ja siksi et voi tietää. Mutta jos haluat olla salamyhkäinen, voit kertoa, jos sinulla on tyttö joitain näistä merkkeistä.

 1. Korkea syke

Tämä on todella tarkka tieteellinen merkki, jota voit käyttää, jotta voit kertoa, onko sinulla poika tai tyttö. Poikien sikiöillä on luonnollisesti pienempi syke, joka on joko 140 tai sitä pienempi, kun taas tytöillä on suurempi sydämen syke 140-160. Jos sikiölläsi on suurempi syke, voit odottaa olevan tyttö!

 1. Sinulla on korkea

Tämä on hyvin vanha tapa kertoa, mihin sukupuoleen aiot käyttää, jota on käytetty ennen kuin ultraäänit olivat jopa ympärillä. Jos vatsa näyttää nousevan vatsan yläpuolelle, on todennäköistä, että sinulla on tyttö. Vaikka emme tiedä tämän merkin erityistä tiedettä, se on kokeiltu ja totta useimmissa tapauksissa.

 1. Huono aamu-sairaus

Koska hormonit kulkevat naisen kehossa, kun hän odottaa tyttöä, hänellä on todennäköisesti enemmän aamupahoinvointia. Vaikka hormonit ovat menossa hulluksi koko raskauden ajan, on yksinkertaisesti enemmän heitä, kun sinulla on tyttö, ja tämä voi vaikuttaa siihen vakavuuteen ja taajuuteen, että sairastut.

 1. finni

Toinen asia, johon kuuluu hormoneja, kun olet raskaana, on jos saat akne tai ei. Jotkut naiset eivät koskaan näytä saavan aknea raskauden aikana, mutta jos sinulla on tyttö, olet todennäköisesti saamassa paljon hormonaalista aknea, kun sinulla on paljon vähemmän, jos se on poika. Joten jos hajot tonneja, älä pelkää! Se on vain tyttö!

 1. Soikea vatsa

Raskaana olevan vatsa voi myös kertoa sinulle sukupuolesi. Vaikka tosiasiassa ei ole tieteellistä syytä, sitä on käytetty satoja vuosia vauvojen sukupuolen ennustamiseen ja se on työskennellyt suurelle osalle ajasta. Jos vatsa on soikeampaa kuin pyöreä, sinulla on vauva tyttö.

 1. Hullu mielialan vaihtelut

Me kaikki tiedämme, että raskaana oleville naisille on mielialan vaihteluita riippumatta siitä, mitä heillä on, mutta jos olet joku, jolla on hulluja mielialan vaihteluja ja sinulla on usein niitä, voit todennäköisesti odottaa tyttöä tässä jakeluhuoneessa. Tämä johtuu pääasiassa hormonien aaltoista, jotka ovat erityisiä, kun sinulla on vauva tyttö.

 1. Sinun vasikanne on isompi

Vaikka useimmat naisvartalot ovat tyypillisesti suuremmat kuin heidän oikeutensa, jos menetät raskautta ja huomaat, että se kehittää enemmän kuin oikealla, sanotaan, että synnyit vauvan tyttöä eikä poikaa.

 1. Valkosipulitesti

Tämä voi olla hankala testi - varsinkin jos et pidä valkosipulia - mutta se on erittäin luotettava määrittäessään vauvan sukupuoli. Jos syöt koko valkosipulin kynsistä ja kehosi haju ei muuta lainkaan tuoksua, sinulla on tyttö. Jos voit selvästi tuoksua, että kehon hajus on muuttunut valkosipulin haju, niin sinulla on poika.

 1. Sinulla on tylsiä hiuksia

Sanotaan, että hormonit, jotka antavat sinulle tyttöä, ovat myös vastuussa siitä, että sinun kerran haalistuneet hiukset ovat erittäin tylsiä ja väsyneitä. Jos hiuksesi on tuntunut pahenevan kunnossa, koska olet raskaana, on hyvä mahdollisuus, että sinulla on tyttö. Jos sinulla on poika, hiukset saavat luultavasti paremman ja terveemmän.

 1. Ihastuneita makeisia

Mielestäni suurin osa meistä naisista voi olla samaa mieltä siitä, että me aina haluamme makeisia! Kuitenkin, jos olet heittänyt heitä STOP koska olet raskaana ja makea hammas ei voi koskaan olla tyytyväinen, sanotaan, että sinulla on tyttö. Vaikka ei ole olemassa tieteitä, joka tukee tätä perustelua, se on menetelmä, jota on käytetty jo kauan ennen ultraäänitutkimuksia, ja se on kestänyt melko hyvin testaten.

 1. Et ole kömpelö

Kuinka tulla raskaaksi muuttaa kehosi monin tavoin kuin vain kasvavan vatsaasi. Se myös muuttaa koordinaatiota paljon. Yksi menetelmä, jota käytettiin vuosikausia määritettäessä, millaista sukupuolta sinulla on, on kuinka graceful olet raskauden aikana. Jos olet armollinen ja ei lainkaan kömpelö, niin sinulla on tyttö. Tätä menetelmää on kuitenkin vaikea testata, sillä monet eri ihmiset vaihtelevat epätodennäköisyydestään jo ennen raskautta.

 1. Nukut oikealla

Jos olet joku, joka nukkuu oikealla koko raskautensa ajan, sanotaan, että sinulla on vauva tyttö. Tämä on toinen teoria, jota on käytetty monta, monta vuotta, jotta voidaan ennustaa, mikä sukupuoli vauva on. Tämä voi kuitenkin muuttua myös ihmisestä toiseen, koska ihmisillä on erilaiset mieltymykset nukkumisjärjestelyissä ja saattaa olla järkevämpää nukkua vasemmalla riippuen siitä, kummalla puolella he nukkuvat.

Vauva on todella suuri jännitys ja jännittävä aika kaikille perheelle. Jos haluat tietää, jos sinulla on tyttö kauan ennen kuin hän saapuu, nämä vanhat ja uudet tekniikat auttavat sinua äärettömän paljon. Onko joku teistä kokeillut näitä menetelmiä? Kerro meille, mikä toimi ja joka ei lainkaan!

Leave A Comment

55 − = 53