40 Tatuointiideoita

tila with women portrait sleeve tattoo

Space naisten muotokuva hiha tatuointi

Voi varmasti sanoa, että hän on teidän maailmanne. Voit luvata hänelle kuun ja tähdet, ja tuntuu siltä, ​​että hän menettyy upeassa ulottuvuudessa, kun olet hänen kanssaan. Selvästi täydellinen kaverille, jotka ovat löytäneet rakkautensa elämästään; tai jopa niille, jotka todella rakastavat äitiään, sisarta ja isoäitiään.

Oletko koskaan, jopa kerran elämässäsi, säädetty yöllä taivaan alla ja näki satoja tuhansia tähtiä ja tuntenut kaiken mukaan, oletko vain pölyä? Ei, että sen pitäisi tuoda sinut alas. Se on yksinkertaisesti se, että maailmankaikkeus on niin suuri, että se voi pitää enemmän mysteerejä kuin mitä ikinä voisimme kuvitella.

Mutta ennen kuin voisimme sukeltaa pitkään ja luultavasti loputtomiin kysymyksiin maailmankaikkeuden kysymyksistä, voimme nukkua taivaan alla ja yksinkertaisesti ihailla sitä kauneutta. Mitä me näemme päämme yläpuolella, ei todellakaan ole edes puolet kauneudesta, jota ulkoavaruudessa on. Maailmankaikkeuden ihme ei ole pelkästään sen mysteereistä vaan myös siitä, mitä silmät näkevät..

Molempien näistä asioista ei olisi ihme, että monet tatuoijien harrastajat ja taiteilijat valitsevat avaruusmalleja. Nykyajan tatuointialan teknologia ja tyyli sekä tatuointitaiteilijan taidot ja kyvyt voisivat nyt kaapata kauneuden, joka on pois tästä maailmasta. Ottaa vähän kehon ympäröivä tila voi nopeasti muuttaa sinut upeaksi taideteokseksi. Ja enemmän kuin, voit pitää joitakin suurimpia viestejä, joita tatuoinnit voisivat pitää.

Yksi näistä ulkoavaruustatuista yksinkertaisimmista merkityksistä voisi liittyä mysteeriin. Meille ihmisille on paljon kysymyksiä, jotka tulevat helposti mieleen, kun puhumme maailmankaikkeudesta. Näitä mysteerejä voi tai ei voida vastata. Galaksin tatuointi voi joko tarkoittaa, että sinä itse voi olla salaperäinen; ehkä se voi tarkoittaa suurta rakastettasi mysteereihin.

Mutta luultavasti suurin ja jopa syvin kaikista viesteistä, joita tämä tatuointi voi pitää, on tämä: Ei ole väliä, kuka olemme täällä maan päällä, emme ole vielä mitään verrattuna tähtiin ja taivaisiin elimiin. Olemme edelleen samojen taivaan alla ja näemme samoja tähtiä. Meillä on sama aurinko, sama kuu ja sama koti. Joten todella, emme koskaan saa tuntea huonompia tai ylivoimaisia, koska olemme kaikki syntyneet yhtä.

Tai jos merkityksesi on täysin erilainen, sinun on itse määriteltävä. Tästä huolimatta, tässä on joitain inspiraatioita seuraavaan tatsi!

space_by_ed_tattoo

Suuri galaksitatuilla on, että se voi olla sekä miehille että naisille. Tässä on yksinkertainen planeetan muotoilu molemmille sukupuolille. Katsomalla sitä voisi olla symboli voimaa ja voimaa.

viileä space sleeve tattoo for men

Cool tila hiha tatuointi miehille

Tämä on supernainen täysi tatuointihihna miehille. Se voi tarkoittaa, että juuri normaalin maailman yläpuolella on paljon suurempi ja voimakas paikka.

40 Tatuointiideoita

3D Galaxy Tattoo

Galaxy with rose back tattoo

Ruusut ovat yleensä rakkauden ja galaksin symboli, kuten sanottiin, voi tarkoittaa mysteeriä. Joten tämä voisi olla salaisuuksien rakastaja. Mutta tehdäkseen kaiken romanttiseksi, se voi myös merkitä rakkautta ikuisuuteen nähden, että maailmankaikkeus voisi jatkua ikuisesti.

miesten 3d outer space tattoo

Eräänä päivänä maapallo voi päättyä. Tämä tatuointi saattaa tuntua hieman pelottavalta, mutta se voi myös tarkoittaa sitä, ettemme koskaan tiedä, milloin loppumme on niin elävää elämää täysimittaisesti. Lisäksi yksityiskohdat tässä mallissa tuovat tatuoinnin eloon.

vesiväri space sleeve tattoo

akvarelli tila hiha tatuointi

Avaruuden tatuoinnit eivät todellakaan tarvitse olla rohkeita ja pimeitä. Joskus voit pelata eri tyyleillä ja päätyä ainutlaatuisilla tatuoinnilla. Tässä on tilaa tatuointisuunnittelu akvarellityylissä.

space_inside_by_olggah

Avaruus sisällä

Tässä on superrealistinen tatuointi (vain ihon osalta), joka osoittaa, miten olet galaksi sisälläsi. Se voi tarkoittaa, että olet mysteeri. Kaikkien näiden fyysisten piirteiden takana voit olla paljon enemmän kuin mitä muut tuntevat teistä.

tila tattoo on back for women

Tämä on yksi yksinkertaisimmista malleista, joita saat. Sinun ei todellakaan tarvitse monimutkaisia ​​malleja suurimman osan ajasta; vain anna värit herättää eloon.

tila Tattoo with children portrait

Tilaa voi olla surrealistinen ja tässä on hieno muoto, joka tuo surrealisminsa kokonaan uudelle tasolle. Se voi olla viattomuuden ja ihme.

tila with eye sleeve tattoo for men

"Kaikki näkeminen silmä" on yleensä kiistanalainen, mitä yhteiskunnassa ajattelee sitä merkki pahaa. Kuitenkin murskata myytti tämän rakenteen avulla ja jos he kysyvät, tässä on symbolin todellinen merkitys: se on todellakin symboliikka korkealle hengelliselle voimalle tai jopa hengen herättämiselle.

tila with watch sleeve tattoo

Eräänlainen muistuttaa Alice in Wonderlandista. Tässä on toinen vaihtoehto surrealistisille avaruusmalleille. Se voi tarkoittaa, että tila ja aika voivat olla kaksi eri asiaa, mutta samalla sama.

vesiväri space tattoo

Se voi näyttää yksinkertaiselta ja silti maailmankaikkeuden värit ovat varmasti kauneus. Täällä timantti on täynnä maailmankaikkeutta.

whale__by_black_3g_raven

valas!

Valaat voivat olla symboli läheisille suhteille perheellämme tai ne voivat olla tunteemme tunnusmerkkejä. Yhdistämällä se avaruustutouintiin voisi ottaa merkityksen uudelle tasolle tai voit tehdä oman oman.

3D space full sleeve tattoo

3D tilaa koko hiha tatuointi

Täysi hiha tatuoinnit ovat todella upeita katsomaan, varsinkin kun sinulla on hieno muotoilu. Maailmankaikkeuden värit ja hämmästyttävät kohtaukset, jotka tapahtuvat avaruudessa, ovat varmasti koko hihan arvoinen muotoilu.

3D space tattoo for men

Tämän tatuoinnin 3D-vaikutus voisi tuoda koko tatuoinnin eloon; se olisi kuin katsella joko maailmankaikkeuden alkua tai loppua. Olipa kyse juuri siitä, ensimmäinen tai jälkimmäinen voisi olla sinun mysteeri.

musta space quarter tattoo

Mustan ja valkoisen tilan tatuoinnit ovat myös kauniita katsomaan. Se on lähes lumoava tunne siihen. Se näyttää siltä, ​​että tähdet ovat ruumiissasi.

värillinen space half sleeve tattoo for women

Värillinen tila puoli hiha tatuointi naisille

Väriltään mustasta punaisesta punaiseen, värit ovat yksi syy siihen, miksi avaruustatojen saaminen on hienoa. Värisävyt voivat tehdä sen rohkeaksi ja eläviksi. Tämä todella näyttää enemmän tulinen.

värillinen space hlaf sleeve tattoo

Vieras. Ehkä vielä toinen sana, jolla kuvataan avaruustunnuksia. Se voi olla hieman kirjaimellisesti, mutta jotkut mallit luovat enemmän kuin vain tarkka merkitys.

värikäs space full sleeve tattoo for men

Tässä on kaunis koko hiha tatuointi miehille, mutta se voi myös olla hyvä naisille, jos he koskaan kiinnostavat. Värit ovat pehmeämpiä ja tarkempia tietoja avaruudessa tapahtuu, kuten komeettoja ja asteroideja.

värikäs space full sleeve tattoo

Tässä mallissa ei ole kovin paljon mustaa ja värikkäämpi kuin aiemmat. Joten jos haluat tatuoinnille kevyemmän tunnelman, tämä on muotoilu, jonka haluaisit olla.

Viileä colored hlaf sleeve tattoo

Cool värillinen hlaf hiha tatuointi

3D-vaikutus voi saada sinut tunnet olevasi avaruuteen itseäsi, ihmettelemässä hämmästyttävää sumuilmaa, kirkasta supernovaa ja maailmankaikkeuden muiden osien rauhallista rauhallisuutta. Se voi myös pyytää sinua pyytämään lisää ihmeitä.

viileä space back tattoo for women

Suuri galaksin piilossa on "kaikki näkevä silmä", joka lisää enemmän mysteeriä tatuoinnillesi. Symboli on kuitenkin yleensä henkisen heräämisen ja voiman symbolismille.

viileä space tattoo

Tässä on toinen viileä tila tatuointi, joka on värikkäämpi kuin tumma ja hämmentävä. Se osoittaa enemmän vahvempia ominaisuuksia kuin salaperäinen, todennäköisesti väritys. Ja se näyttää myös jotain scifi-kirjaa tai sarjakuvaa, joka on täydellinen scifi-ystäville.

earth_and_space_by_koraykaragozler

Maa ja avaruus

Tämä tatuointi kuvaa paitsi tilaa, myös kotimme, maapallon. Se on kevyempi ja näyttää hämmästyttävän eron täällä maan päällä ja ulkoavaruudessa.

Galaxy Skull Tattoo by Andres Acosta

Jokaisella ihmisellä olisi tarinansa tatuoinnillaan. Yleensä kuitenkin kallot symboloivat enemmän kuin kuolema, mutta elämän juhla. Tämä tatuointi voisi olla suuri kuva juhlistaa omaa elämääsi suuressa ja arvaamattomassa maailmankaikkeudessa.

Galaxy Tattoos

Tämä tatuointi näyttää puolet Saturnista ja tietysti se on kauniita renkaita ja joitakin sen kuun. Voit yksinkertaisesti olla fani sci-fi tai vain olla ihastunut Saturnus. Tai voit myös olla se symbolina hallitsevuudesta, vakaudesta tai työvoimasta sen muiden merkitysten keskuudessa.

Galaxy with flower side tattoo

Tulppaanit liittyvät yleensä rakkauteen; punainen on todellinen rakkaus ja keltaiset on iloisuutta. Tämä tatuointi voisi yksinkertaisesti tarkoittaa jatkuvaa (kun maailmankaikkeus on vakio) onnea rakastumassa.

maalaus style space tattoo

Näyttää tutulta? Ehkä koska olet nähnyt jonnekin. Tässä on hieno jäljitelmä Vincent Van Goghin tähtipajaa. Se on abstrakti versio hyvän tähden katsellen.

Hiha and Hand Tattoo

Vaikka tatuatkin galaksia hihassasi kädestäsi, se ei todellakaan näytä sotkuiselta. Sen sijaan se näyttäisi silti maagilta ja kauniilta, varsinkin paljon kevyempää tyyliä ja värejä.

tila and girl sleeve tattoo

Tämä tatuointi osoittaa tytön vauhdissa, joka katsoo maan päältä maailmankaikkeudesta. Surrealistinen mutta kaunis. Lisäksi sen takana oleva tarina voi riippua siitä, mitä ajattelet.

tila back tattoo for girl

Mikään ei voita kauniisti tehtyä tatuointia. On yleensä vaikeaa saada kaunis galaksi tatuointi, mutta kun teet, värit saattavat kuljettaa sinut suoraan hississä mysteeri ja rauha.

tila back tattoo

Toinen "avaruuden" idea; parasta, jos pidit ensimmäisestä, mutta tarvitset jotain paljon isompaa ja värikkäämpiä. Tai jos olet liian realistinen ihon kuorinta ensimmäisellä valinnalla. Tämä on kuitenkin edelleen viileä.

tila chest tattoo for men

Tässä on yksinkertainen abstrakti tatuointi, joka on parhaiten arvostettu litteillä paikoilla, kuten takana tai miehen rinnassa.

tila forearm tattoo for men

Tässä on viileä sci-fi tatuointi kaikille, jotka pitävät lajityypistä. Se näyttäisi välittävän viestin siitä, että kaikki meistä valmistetaan samoista materiaaleista ja ovat samasta alusta.

tila forearm tattoo

Elämä, aivan kuten maailmankaikkeus on suuri mysteeri. Mutta joskus sinun on vain nauttia siitä. Tässä on tatuointi nauttimaan kauniista huoneista ja kauniista elämästä.

tila full sleeve tattoo

Tässä on realistisempi muotoilu, jonka avulla voit täyttää hihasi. Se osoittaa joitain maailmankaikkeuden hämmästyttäviä ihmeitä.

tila hand tattoo

Tämä muotoilu on kuin menettää osa kädestäsi unohduksiin, mikä on viileä ja mukava illuusio. Se on ihanaa ja yksinkertaista.

tila leg tattoo

Jos haluat enemmän tuttuja asioita, miten meidän maapallomme ja naapurimaisemme? Nämä ovat aurinkokuntien planeettojen kauniita muotokuvia, joista me kaikki tiedämme, mutta jotka ovat edelleen vieraita. Se voisi symboloida, miten asiat voivat näyttää samalta, mutta voisivat tuntea olevansa erilaisia.

tila quarter tattoo

Toinen tila tatuoinnissa. Tämä on paljon hienompaa ja kauniimpaa kuin mitä värit ja näennäisesti hohtavat ja kirkkaat tähdet.

tila tattoo half sleeve tattoo

Jos haluat poistua bluesista ja violeteista tai appelsiineista ja punoista, tässä on mustavalkoinen tatuointi, jossa on Saturnus ja sen kauniit renkaat.

Leave A Comment

64 − 58 =