40 + Spine Tattoo -ideoita naisille | progressivenewsdaily.info

40 + Spine Tattoo -ideoita naisille

Kirsikka blossoms spine tattoo-4

Kirsikankeroilla on erilaiset merkitykset, mutta japanilaisessa kulttuurissa se on samuraiden symboli. Nämä sotilaat ovat uskonnollisia, rohkeita, rohkeita ja jaloja ja kirsikankukka-tatuointi selkärankalla on myös sidoksissa niihin merkityksiin.

Kosketusherkkyys

Tatuoinnit, vaikka ne ovat hyvin monipuolisia, liittyvät yleensä miehiin. Se on stereotypioita, mutta tavalliset ihmiset ajattelevat. He ajattelisivat niitä vankkoja ja macho-malleja, joita näemme yleensä karuilla ja macho-miehillä televisio-ohjelmissa, joissa lihakset ovat pullistuneet ja täynnä tatuointeja päästä varpaisiin. Suuri kulttuuri on antanut meille kuvan, ja se on pysytellyt jonkin aikaa useimmilla meistä.

Nämä tatuoinnit eivät kuitenkaan ole vain miehille. Nykyään yhä useammat ihmiset avaavat kulttuurin saada tatuointi. Nämä eivät ole pelkästään perinteitä tai osoittavat, että olet kova, eivätkä ne ole vain kovia miehiä varten suunnitellut mallit. Nämä tatuoinnit kertovat tarinoista ja osoittavat tukea erilaisille syille. Nämä tatuoinnit ovat nyt osa taiteen maailmaa, koska se olisi pitänyt kauan sitten. Nyt naiset voisivat nauttia herkistä tatuoista, jotka osoittavat naisellisuutensa.

Valittavissa on monia malleja; jotkut ovat herkempiä, kun taas toiset voivat osoittaa sisäistä voimaa. Jotkut ovat abstrakteja piilotetuilla tarinoilla, kun taas jotkut näyttävät viestin selkeäksi kevätveteen. Mutta parhaat näistä malleista ovat ne, jotka tiedät puhuvan puolestasi, riippumatta sukupuolesta ja ikäryhmästä, johon kuulut.

Spine tatuoinnit naisille

Selkärangan tatuoinnit ovat suosittuja naisille. Selkä on todella hauras osa ihmiskehoa. Se on aivan keskellä selkäämme kaulan yläosasta pakareihin. Kun se napsahtaa, se voi joko tappaa meidät tai lamauttaa meidät. Nähtävä kuinka tärkeä selkäranka on sekä kuinka herkkä se voi olla, se on täydellinen paikka tatuoinnit naisille. Sijoittelu voi tarkoittaa täysin välittää miten vahva, mutta hauras olet.

Mutta jos et ole joku, joka haluaa antaa salaperäisiä viestejä, selkärangan alue on edelleen hyvä paikka tatuoinnille. Kun haluat työtä tai koulua harkiten, voit täysin piilottaa sen vaatteillasi. Mutta voit paljastaa sen paljain vaattein, kun se on arkipäivää tai voit näyttää osia siitä.

Jos olet ajatellut saada viileä ja ainutlaatuinen tatuointi, miksi ei mennä selkärangan tatuointiin? Tässä on joitain upeita inspiraatioita naisille (kuka tietää, te ehkä haluatkin yhden)!

heimo spine tattoo-2

Tämä ihana heimojen tatuointi voi olla tai ei ole mitään merkitystä, mutta yksi asia on varma; se osoittaa herkkyyteen tai naisen kehon, ja se on vain miellyttävä katsoa.

Lehti-selkäpiitä tatuointi-38

Lehti selkärangan tatuointi

40 + Spine Tattoo -ideoita naisille

Sininen uni

kukka-selkäpiitä tatuointi-40

Flower selkäranka tatuointi

40 + Spine Tattoo -ideoita naisille

Vesiväri tulppaani tatuointi

kukka-selkäpiitä tatuointi-39

Flower selkäranka tatuointi

Ruusu spine tattoo-27

Tämä vintage tyyli, hyper realistinen ruusu tatuointi on täydellinen selkäranka tatuointi. Ruusu tarkoittaa rakkautta ja tavalla tai toisella, selkäranka voi tarkoittaa elämää. Joten se voisi tarkoittaa rakkautta elämääsi, jos haluat olla dramaattinen. Mutta se on pitkänomainen ja kaunis muoto riittää ansaamaan sen paikalla.

selkä tattoo-5

Kuten sanottu, selkä on kaulan yläosasta pohjaan. Voit selittää selkärankaasi tämän upean taideteoksen avulla. Se on pelkkää väriä, mutta kun todella katsot sitä, se voi olla maailmankaikkeus.

akvarelli-selkäpiitä tatuointi-41

Vesiväri selkärangan tatuointi

Kuu spine tattoo-26

Jos ajattelet, mikä voisi olla paras tatuointisuunnitelma selkäsi, niin kuu ja sen vaiheet ovat ainutlaatuinen mutta ihana tatuointi. Moon symboloi naisellista voimaa ja hienovarainen vahvuus, joten se on täydellinen muotoilu sinulle.

Vesiväri butterfly spine tattoo-10

Selän tatuointi ei tarkoita sitä, että tarvitset mallia, joka peittää koko selkärangan. Tämä perhonen tatuointi voisi toimia myös hyvin. Perhoset edustavat uudestisyntymistä sekä rakkautta ja hengellisyyttä. Ei rullaelevisiota kuvaa usein sieluja perhosina.

lootus and fonts spine tattoo-24

Lotus on vielä toinen symboli, jolla on runsaasti merkitystä. Osa näistä on uudistumista ja elämää. Tässä mallissa lootus ei kuitenkaan ole yksin. Sen mukana on muinaisen kielen kirjoituksia ja se voi tarkoittaa jotain sinulle.

Vesiväri flower spine tattoo-12

Vesiväri inspiroima kukka tatuointi toimii parhaiten osoittamaan kauneutta ja haurautta naisena. Plus nämä ovat malleja, jotka voivat helposti kaapata ihmisten silmät kulkevat.

Mandala spine tattoo-14

Mandala on symboli, joka ei ole vain täynnä merkitystä vaan myös hieno tatuointi. Se on yleensä värikäs ja symmetriat ja geometriset mallit todella antavat sinut katsomaan sitä.

selkä tattoo-20

Tämä hämmästyttävä abstrakti tatuointi tekee sinusta tuntuu, että sinulla on siipi (yep, vain yksi) tai ehkä keksintö muinaisesta Egyptin sivilisaatiosta.

kirjasimet spine tattoo-7

Ääretön merkki, jossa on numeroita ja japanilaisia ​​hahmoja, vastaa yhtä salaavaa tatuointia. Kuka tietää, mitä saatat piileskellä näissä tatuoinnissa?

selkä tattoo-15

Mandala-symbolit eivät ole pelkästään ympyröitä, vaan ne voidaan myös muodostaa kukkia, mutta merkitys pysyy samana: yhtenäisyys, ikuisuus ja täydellisyys.

heimo spine tattoo-37

Tämä heimojen muotoilu ei todellakaan ole erityistä sanomaa tai symbolismia. Mutta se voi riippua sinusta ja se on yksinkertaisesti ainutlaatuinen ja kaunis muotoilu ainutlaatuisen ja kauniin henkilön puolesta.

Ruusu spine tattoo-28

Toinen ruusu spin tatuointi, mutta tämä on paljon hienompaa ja pienempi.

selkä tattoo-3

Tämä hellä ilmatyyny tyyli tatuointi näyttää lainaus kuin varsi pieni mutta orastava puu. Se voi välittää sinulle kasvavan sanoihin, joihin olet todella uskonut.

selkä tattoo-11

Tämä yksinkertainen ja silti erittäin rauhoittava akvarelli tatuointi on hyvä muotoilu kaikille, jotka haluavat hienovarainen tatuointi.

selkä tattoo-16

Mandala-tatuoinnit ovat yleisesti suosittuja erityisesti selkärangan tatuoinnille. Tuntuu siltä, ​​että tähdet ovat linjassa ja kohtalo odottaa vain itsensä avautumista.

Kukka spine tattoo-6

Tämä kaunis kukka tatuointi on täydellinen selkärangan tatuoinnille. Kukat itse sijoitetaan yläosaan, joten voit helposti puhaltaa jonkin tyyppisellä vaatteella. Varret voisivat sitten hahmottaa selkärangan.

selkä tattoo-23

Nämä timantit voivat vaikuttaa yksinkertaisilta; mutta tämä muotoilu on vaikea tehdä, koska se on tehty luomalla pieniä pisteitä, jotka voisivat täyttää timantit ja keventää tai tummentaa aluetta.

selkä tattoo-25

Joskus tatuointimallit eivät tarvitse määrämuotoista muotoa tai kuvaa. Tämä kauniin värisävyn akvarelli savu tyyli osoittaa vain sen.

selkä tattoo-34

Nämä kauniit pyörremyrskyt tatuoidut selkärankaasi tuntuu siltä, ​​että sinulla on kaunis taikuus, joka virtaa sinusta. Se on todella yksinkertaista, mutta majesteettista. Sopii kaikille naisille.

Vesiväri spine tattoo-9

Toinen akvarelli inspiroi selkärangan tatuointia. Tämä näyttää melko kukalta. Paras asia akvarelli-inspiroiduista tatuoista on kirkkaiden ja pastelliväreiden roiskeita. Se on todella vaikea tyyli, joten löydät hyvän tatuointiteoksen.

selkä tattoo-36

Tämä pienempi heimojen muotoilu ei välttämättä tarkoita jotain, mutta se on kaunis tatuointi, jossa on kiehtova muotoilu.

heimo spine tattoo-33

Nämä pyörteet ja kuviot tekisivät ajattelutavanne niitä intialaisia ​​kuvioita, joita tavallisesti näet palatseissasi. Jos sinulla on jokin muotoilu, joka voi tehdä sinusta tuntuu tyylikkääksi koko ajan, tämä on se.

Vesiväri spine tattoo-17

Se voi olla väri tai muodot, mutta itse suunnittelu tekisi sinusta todella ajattelevan. Sen mystinen ja et halua ottaa silmäsi pois siitä.

Värillinen spine tattoo-21

Vaaleanpunainen lootus tarkoittaa yleensä puhtautta ja omistautumista. Nämä kaksi asiaa liittyvät usein myös naisiin.

Kukat spine tattoo-31

Onko puutarhassa kauniita kukkia selässäsi. Kukin kukka voisi olla eri merkitys ja kaikki nämä voivat myös edustaa kuka olet henkilö.

lootus and fonts spine tattoo-18

Yhdistämällä mallit lainausmerkkejä pitkin selkäranka on myös hieno idea. Voit valita tarjouksen tai motto elämässäsi; pohjimmiltaan mikä tekee sinusta pysyvän vahva ja pitkä.

kirjasimet and lotus spine tattoo-22

Yhdistä lootus kiinalainen merkki. Nämä merkit voivat välittää viestisi, mutta yritä kuulla asiantuntijaa, jotta et tee mitään väärin hahmosi kanssa.

kirjasimet spine tattoo-29

Sanat yksin voisivat tulla suuriksi tatuoiksi.

lootus and fonts spine tattoo-32

Siirry pehmeämmillä ja naisellisimmilla väreillä täydentämään muotoilua. Tämä on toinen lootuskukka selkärangan tatuointi ja kukan värin lisäksi vaaleanpunaiset varjot antavat enemmän elämää muotoilulle.

lootus spine tattoo-1

Abstrakti tyyli lootus tatuointi ainutlaatuisempi muotoilu. Lotus-kukulla on erilaisia ​​merkityksiä sen väristä riippuen, mutta yleensä se liittyy hengelliseen puhtauteen ja valaistumiseen.

Mandala spine tattoo-13

Tämä upea Mandala-muotoilu on kaiken mitä haluat tatuoinnissa. hieno viesti, upeat yksityiskohdat ja suuri yleinen visuaalinen valitus.

selkä tattoo-30

Herkkä ja pehmeä tatuointi, joka muistuttaa sinua hengittämään ja hengittämään. Elämä on kaunista varsinkin rauhallisin hetkin.

feeniks spine tattoo-35

Phoenix ovat myyttisiä olentoja, jotka kuolevat omissa liekeissäan, mutta ovat syntyneet tuhkassaan. Ei vain he ovat kauniita olentoja, mutta ne ovat myös symboleja uudestaan ​​syntymästä.

lootus spine tattoo-8

Tämä loistava Lotus-vaihtoehtoinen muotoilu on enemmän ihmisille, jotka haluavat rohkeita ja elävää tatuointeja.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map