30 inspiroivaa puolipiste-tatuointimallia

puolipiste tattoo-5

Yksinkertainen puolipiste ehdottomasti toimii. Se on pieni, mutta sillä on erittäin voimakas merkitys, jotta voit laittaa sen ranteeseesi. Voit myös sijoittaa sen niin, että voit muistuttaa itseäsi siitä, ettet aiheuta haittaa itseäsi tai tekemästä teosta. "Ja" (&) -symboli voi myös olla hyvä kumppani, joka muistuttaa sinua siitä, että voit lisätä lauseen lisää.

Hankkeen puolipiste

Olet ehkä huomannut tämän tatuoinnin trendin viime vuosina, se on puolipiste-tatuointi. Kyllä, puolipiste, kuten välimerkissä (;). Se on saavuttanut jonkin verran suosioaan viime vuosina, ja sillä on kaikki syyt. Se on yksinkertainen ja se voidaan sisällyttää monenlaisiin malleihin. Mutta parasta on sanoma ja syy, joka on tämän tatuoinnin takana. Jokaiselle, jolla on se ja joka ottaa sen, se merkitsee heille paljon.

Project Semicolon aloitti aluksi Amy Bluel. Hän sai tatuoinnin isänsä kunniaksi, jonka hän menetti itsemurhaksi. Hankkeen puolipiste, tai kun saat puolipisteisen tatuoinnin, lisäät tietoisuutta mielenterveysongelmista. Tämä on myös tapa auttaa ehkäisemään itsemurhaa.

Kuten Amy sanoi, "puolipiste on käytetty, kun kirjailija olisi voinut valita tuomionsa, mutta ei päättänyt. Kirjoittaja on sinä ja lause on elämäsi. "

Raising Awareness

Yksi tärkeimmistä tavoitteista tai Project Semicolon on lisätä tietoisuutta mielenterveysongelmista, kuten masennus, ahdistuneisuus, itsetuho, itsemurha ja riippuvuus. Hankkeen puolipiste asetettiin antamaan toivoa ja rakkautta kaikille, jotka kärsivät näistä sairauksista.

Masennus on yksi suurimmista mielenterveysongelmista, joka on koskaan ollut ympärillä. Se iskee miljoonille ihmisille. Jotkut heistä eivät edes ymmärrä, mitä heillä on, kunnes se on mennyt alas luopumaan. On myös paljon väärinkäsitystä masennuksesta. Monet ihmiset ajattelevat, että se on yleinen asia; että kaikki ihmiset masentuvat. Se ei todellakaan ole normaalia. Se on toistuva asia, eikä se täysin kadota. Tunne, josta he kaikki puhuivat, missä vain hetkiä alamäkiä, yleensä laukaisijoilla, kuten huono hetkellä. Mutta masennus voi lyödä milloin tahansa. Se voi hyökätä sinua jopa kadun keskellä tai puhua jonkun kanssa. Se ei tarvitse liipaisinta vetää sinut alas.

Masennus on sairaus, joka ei ole kaikilla ihmisillä. Se on paljon erilainen kuin tunne alas ja uskomattoman surullinen. Suurin osa masentuneista ihmisistä tuntuu olevan tyhjyys; se on kuin olet täysin ontto henkilö. Et tunne mitään. Yhdessä sen kanssa on tunne syyllisyyttä ja toivottomuutta.

Ahdistuneisuus liittyy yleensä masennukseen, mutta se voi olla myös omaa. Se on myös mielenterveyskysymys, joka on kymmenen kertaa huonompi kuin normaali tunne ahdistusta meillä. Se voi täysin estää jonkun henkilökohtaisen elämän menestymisestä. Se voi karkottaa ihmisiä, joita rakastat.

Itsemurha, tabu useimmille ihmisille. Se on melkein jotain, että ihmiset ovat tyrmistyneitä, koska omaa elämääsi on todella huono. Kuitenkin henkisille ihmisille, se on viimeinen keino. Aivan kuten kuolema syöpään, itsemurha on masennusta.

Jos haluat liittyä Projectin puolipisteeseen muistuttamaan sinua siitä, että olet rakastettu ja että sinun pitää elää; tai kadonneiden ihmisten kunniaksi, tässä on joitain inspiraatioita.

puolipiste tattoo-25

Puolikuvake jatkuu, kun haluat lopettaa. Perhoset ovat uudelle alulle. Jokainen ansaitsee aina toisen mahdollisuuden elämässä ja elämässä.

puolipiste tattoo-4

Mielestäni tämä tatuointi oikeastaan ​​sanoo kaiken. Sen lisäksi, että iso puolipiste tatuointi on sanoma, että "tarina ei ole ohi". Se tulee olemaan muistutus siitä, että pysyt vahvoina, kun tuntuu, että luovuit elämässä.

puolipiste tattoo-23

Jos haluat vähän enemmän väriä puolipisteisiin tatuointiin, tämä kaunis ja täydellinen väripilkku voisi olla erinomainen lisärakenne. Se voisi yksinkertaisesti tarkoittaa, että sinulla on värikäs elämä eteenpäin, joten älä anna periksi.

puolipiste tattoo-19

Vain hiukan hauskaa puolipisteesi tatuoinnille. Voit tehdä sen näyttämään kissalta. Koska se todella näyttää siltä, ​​jos todella katsot sitä.

puolipiste tattoo-11

Aseta puolipiste lähelle sydäntäsi sydämenmuotoiseen polka-dot-tatuointiin. Rakasta elämääsi. Tai jakaa rakkautta tuntemasi henkilön kanssa läpi ääneen kuulumatonta taistelua.

puolipiste tattoo on finger-8

Yksi tavallisimmista paikoista, joihin voit sijoittaa puolipisteisen tatuoinnin ranteen lisäksi, on sormen puolella. Se on intiimi, koska se ei todellakaan ole missään paikassa, joka on helposti nähtävissä.

puolipiste tattoo-22

Toinen vaihtoehtona sateenkaaren splashed puolipisteeseen tat. Tämä on elävä.

puolipiste tattoo-24

Kaunis perhonen puolipiste. Puolimerkki toimii tatuoinnina. Mikä voisi tarkoittaa, että ennen kuin sinulla on todellinen uusi alku, sinun on elettävä elämäsi.

puolipiste tattoo-31

Toinen ainutlaatuinen puolipiste tatuointi ja perhonen muotoilu yhdessä. Tietenkin symbolinen puolipiste on olemassa. Normaalien siivekkeiden sijasta perhonen on todennäköisemmin sormenjälkiä siipinä. Se on ehdottomasti hienoa, koska voisit ilmaista oman identiteettinsä.

kompassi semicolon tattoo-10

Kompassi on symboli, joka pysyy elämässä. Mutta se on myös merenkulkijoiden toivon majakkamies. Kompassin keskellä on puolipiste tatuointi.

perhonen with semi colon-26

Voit lisätä viestin puolipisteisiin tatuointiin; jotain, joka muistuttaa sinua olemaan vahva elämässä.

puolipiste tattoo-1

Yksinkertainen puolipiste tatuointi todella tekee. Sen ei tarvitse olla paljon muotoilua näyttämään kauniilta, koska se on jo sanottu.

puolipiste tattoo-2

Puolimerkin ja perhosten yhdistelmä on erittäin suosittu, koska nämä kaksi symbolia välittävät viestit. Yhdistä, sinulla on oma elämääsi.

puolipiste tattoo-3

Tämä on kuin muiden sateenkaaren värejä, mutta tämä on erilainen, koska värit piiritsevät puolipistettä sen sijaan, että sillä olisi musta symboli ja värit sen ympärillä.

puolipiste tattoo-6

Jos haluat enemmän huomaamatonta paikka laittaa tatuointi, voit saada sen korvanne takana.

puolipiste tattoo-7

Voit myös sijoittaa yhden jalkasi kantapään lähelle. Tämä on puolipiste ja yksinkertainen sydämen tatuointi. Sanotaan vain, että rakastat elämääsi, koska siellä on ihmisiä, jotka rakastavat sinua.

puolipiste tattoo-9

Ankkuri voisi tarkoittaa vakautta tai uskollisuutta. Se voisi myös olla erinomainen yhdistelmä puolipiste-tatuoinnille. Se voi osoittaa uskollisuutesi elämään tai jollekulle olet menettänyt.

puolipiste tattoo-12

"Ja niin hän jatkaa" tarkoittaa, että vaikka hän todella halusi, hän päätti olla käyttämättä elämästään.

puolipiste tattoo-28

Puolikuva tatuointi sateenkaarilla ja linnuilla. Linnut ovat vapauden symboli. Se voi tarkoittaa, että kun olet päättänyt elää, voit vapaasti tehdä mitä haluat tehdä elämässäsi. Sinulla on vain yksi mahdollisuus ja on parasta, että käytät eniten sitä.

puolipiste tattoo-13

Arrow, toinen suuri kumppani puolipisteestä tatuoinnille. Se tarkoittaa suurta rohkeutta etenemään elämässäsi. Se vie myös paljon rohkeutta torjua masennusta, itsemurhaa ja itsensä vahingoittamista.

puolipiste tattoo-14

Voit myös sijoittaa tatuointi nilkkoosi. Tällä on todella vahva mutta yksinkertainen viesti; täsmälleen mitä Project Semicolon on kyse.

puolipiste tattoo-29

Tämä kaunis sininen perhonen, jossa on lehtivihreitä, voi ehdottomasti olla täydellinen tatuointi, jos haluat välittää viestin kun sinulla on suuri tatuointi.

puolipiste tattoo-15

Suuri puolipiste tatuointi maailmankaikkeuden sisällä. Täysin houkutteleva. Mutta suunnittelun takana on suuri merkitys.

puolipiste tattoo-16

Puolipiste tatuointi, jossa ylempi piste pilkkii lintuja. Tämä on ehdottomasti hieno muotoilu yksinkertaisuuden, mutta parhaan tarinan kannalta.

puolipiste tattoo-17

Tämä on puolipisteinen tatuointi, jossa on punaisia ​​ja sinisiä sävyjä.

puolipiste tattoo-18

Tämä on kevyempi ja naisellisempi koskettaa kuin muut tyylit. Todennäköisesti mukana mukana oleva kukka.

puolipiste tattoo-20

Lähes kuin elinehto, tämä sydän ja puolipiste tatuointi on yksi yleisimmistä kuvioista.

puolipiste tattoo-21

Tässä puolipiste-tatuoinnissa on Mandala-malli. Mandala yleensä edustaa jatkuvuutta ja ikuisuutta.

puolipiste tattoo-27

Hanki tämä värikäs puolipiste tatuointi ja värikäs elämä.

puolipiste tattoo-30

Toinen kaunis voileipä ja puolipiste tatuointi on. Voit valita suunnittelun värin ja koon.

Leave A Comment

14 − = 13