30 Вдъхновяващи точкови дизайни

точка и запетая tattoo-5

Обикновена точка и запетая определено работи. Това е малко, но има много мощен смисъл, така че да можете да го поставите в китката си. Можете също така да го поставите там, така че да можете да си припомните да не се самонаранявате или да вършите делото. Символът "и" (&) също може да бъде чудесен партньор, който ви напомня, че можете да добавите повече към изречението.

Проект Получер

Може би сте забелязали тази тенденция на татуировка през последните години, това е точката на точката и запетаята. Да, точка и запетая както в препинателен знак (;). Той е придобил известна популярност през последните години и има всички основания. Това е просто и може да бъде включено в много различни дизайни. Но най-доброто от всичко е посланието и причината, която стои зад тази татуировка. За всеки, който го е имал и го има, това означава много за тях.

Проектът Semicolon бе създаден за пръв път от Ейми Блуел. Тя получи татуировката в чест на баща си, когото загуби от самоубийство. Проект Semicolon, или когато получите точката на точка и запетая, вие повишавате осведомеността за проблемите на психичното здраве. Това също е начин да се предотврати самоубийство.

Както Ейми каза: "Използва се точка и запетая, когато авторът би могъл да избере да избере присъдата си, но избра да не го прави. Авторът е ти и присъдата е твоят живот. "

Повишаване на осведомеността

Една от основните цели или Проект Semicolon е да повиши осведомеността по въпросите на психичното здраве като депресия, безпокойство, самонараняване, самоубийство и пристрастяване. Project Semicolon бе стартиран, за да даде надежда и любов на всеки, който страда от тези медицински състояния.

Депресията е един от най-големите въпроси, свързани с психичното здраве, които някога са били наоколо. Той удари милиони хора. Някои от тях дори не осъзнават това, което имат, докато не се срине. Съществуват и много погрешни схващания за депресията. Много хора мислят, че това е нещо обичайно; че всички хора се депресират. Определено не е нормално. Това е повтарящо се нещо и не изчезва напълно. Емоцията те всички говореха за това къде само моменти от падания, обикновено с тригери като лош момент. Но депресията може да удари по всяко време. Тя може да ви атакува дори в средата на улицата или да разговаря с някого. Не е нужна спусък, който да ви свали.

Депресията е медицинско състояние, което не всички хора имат. Това е далеч по-различно от усещането и невероятно тъжно. Повечето от депресивните хора се чувстват като пустота; това е като да си напълно кух. Не чувстваш нищо. Заедно с това е чувство за вина и безнадеждност.

Тревожността обикновено е съчетана с депресия, но тя може да бъде и самостоятелна. Това също е въпрос на психично здраве, който е десет пъти по-лош от нормалното чувство на безпокойство, което имаме. Тя може напълно да възпрепятства процъфтяването на личния живот на някого. Тя може да изгони хората, които обичате.

Самоубийство, табу за повечето хора. Това е почти нещо, с което хората са отвратени, защото вземането на собствения си живот наистина е лошо. За хора с психически проблеми обаче е последна мярка. Точно като смъртта на рака, самоубийството е към депресия.

Ако искате да се присъедините към Проекта "Половината", за да ви напомня, че сте обичани и че трябва да продължите да живеете; или в чест на хората, които сте изгубили, ето някои вдъхновения.

точка и запетая tattoo-25

Полукръглото е за продължаване, когато искате да приключите. Пеперудите са за ново начало. Всеки винаги заслужава втори шанс в живота и живота.

точка и запетая tattoo-4

Мисля, че тази татуировка всъщност казва всичко. Освен голямата татуировка с точка и запетая има съобщение, че "историята ми не е свършила". Това ще ви напомня да останете силни, когато се чувствате като че ли се отказвате от живота си.

точка и запетая tattoo-23

Ако искате малко повече цвят на точковата си точкова татуировка, това красиво и перфектно изпръскване на цвят може да бъде чудесно допълнение към дизайна. Това може просто да означава, че имаш цветен живот напред, така че не се отказвай сега.

точка и запетая tattoo-19

Само малко забавно за вашата точкова тоника. Може да изглежда като котка. Защото всъщност изглежда като едно, ако наистина го погледнете.

точка и запетая tattoo-11

Поставяне на точка и запетая близо до сърцето си в сърдечно оформена точкова тоника. Обичай живота си. Или споделяйте любов с някой, когото познавате, преминава през неизречена битка.

точка и запетая tattoo on finger-8

Едно от най-често срещаните места, на които можете да поставите точката на точката и запетая освен китката, е отстрани на пръста. Това е интимно, тъй като всъщност не може да се види лесно.

точка и запетая tattoo-22

Друга алтернатива на дъгата се появи с точка и запетая. Това е по-ярко.

точка и запетая tattoo-24

Красива пеперуда с точка и запетая. Точковата зона служи като тяло на татуировката. Което може да означава, че преди да имате истинско ново начало, трябва да живеете живота си.

точка и запетая tattoo-31

Друга уникална татуировка с тапети и пеперуди в едно. Разбира се, има символичен точка и запетая. Но вместо нормални крила, пеперудата има по-голяма вероятност от пръстови отпечатъци като крила. Това определено е страхотно, тъй като можете да изразявате собствената си самоличност.

компас semicolon tattoo-10

Компасът е символ на пребиваване в живота. Но това е и фар на надежда за моряци в непримиримо море. В центъра на компаса е точката на точката и запетаята.

пеперуда with semi colon-26

Можете да добавите съобщение към вашата точкова запетая; нещо, което ще ви напомня да сте силни в живота.

точка и запетая tattoo-1

Обикновена татуировка на точката на точката ще направи наистина. Не е нужно да има много дизайн, за да изглежда красиво, защото това вече е съобщение.

точка и запетая tattoo-2

Комбинацията от точка и запетая и пеперудите са много популярни поради съобщението, което тези два символа предават. Съберете заедно, имате свой собствен спасител на живота.

точка и запетая tattoo-3

Това е като другото изпръскване на цветовете на дъгата, но това е различно, тъй като цветовете очертават точката на точката, вместо да имат черен символ и цветовете около нея.

точка и запетая tattoo-6

Ако искате по-дискретно място да поставите татуировката си, можете да я задържите зад ушите си.

точка и запетая tattoo-7

Можете също така да поставите единия близо до петата. Това е точка и запетая и проста сърдечна татуировка. Просто казва, че обичаш живота си, защото има хора, които те обичат.

точка и запетая tattoo-9

Котвата може да означава постоянство или лоялност. Също така може да бъде чудесна комбинация за татуировка на точка и запетая. Тя може да покаже вашата лоялност към живота или към някого, когото сте загубили.

точка и запетая tattoo-12

"И тя продължава" означава, че дори когато тя наистина искаше, тя реши да не продължи и продължи живота си.

точка и запетая tattoo-28

Точкова тотулка с дъги и птици. Птиците са символ на свободата. Това може да означава, че след като сте решили да живеете, вие сте свободни да правите това, което искате да направите с живота си. Имате само една възможност и най-добре е да се възползвате максимално от това.

точка и запетая tattoo-13

Arrow, друг велик спътник за татуировка на точка и запетая. Това означава много смелост да продължите напред с живота си. Също така се изисква много смелост да се бори с депресията, самоубийството и самонараняването.

точка и запетая tattoo-14

Можете също да поставите татуировката върху глезените си. Този човек има наистина силно, но просто послание; точно какъв е проектът Semicolon.

точка и запетая tattoo-29

Тази красива синя пеперуда с листни крила определено може да бъде перфектна татуировка, ако искате да предадете послание, докато имате страхотна татуировка.

точка и запетая tattoo-15

Голяма точкова татуировка с вселената в нея. Напълно привлекателен. Но зад дизайна има голямо значение.

точка и запетая tattoo-16

Точкова точкова татуировка с горната точка, избледняваща в птиците. Това определено е страхотен дизайн за простота, но за най-добра история.

точка и запетая tattoo-17

Това е точково торонче с нюанси на червено и синьо за малко повече живот.

точка и запетая tattoo-18

Това е по-светло и по-женско докосване до него от другите стилове. Вероятно поради придружаващото цвете.

точка и запетая tattoo-20

Почти като спасителна линия, татуировката на сърце и точка и запетая е един от най-често срещаните дизайни.

точка и запетая tattoo-21

Този дизайн на точкова запетая има дизайн на мандала в него. Мандала обикновено представлява контут и вечност.

точка и запетая tattoo-27

Вземете тази колоритна точкова точкова татуировка и имайте цветен живот.

точка и запетая tattoo-30

Друга красива маслена и точкова тоалетна татуировка. Можете да изберете цвят и размер на дизайна.

Leave A Comment

− 1 = 5