9 съвета за покриване на татуировки и един съвет, за да ги разкриете

Вероятно едно нещо, което хората изглежда да забравят за татуировки, е фактът, че те са постоянни. Съществуват стотици татуировки на всеки ден. Може би наистина не сте в това да си вземете друга татуировка, за да покриете тази, която имате; или ако обичате онази, която имате, но сестра ви * &%! @ иска да бъде покрита за нейната сватба. Ето някои идеи, които да ви помогнат да изглеждате така, сякаш никога не сте имали татуировка.

10 необичайни съвети за покриване на татуировки:

Грим

Един от най-облагодетелстван грим, който да използвате, когато покривате татуировки, е Dermablend. Когато вашата досадна сестра просто не може да се справи с вашата татуировка в сватбените снимки, това е добър вариант. Има някои техники за грим и аерограф, които са водоустойчиви до точка. Основното с това е, че не искаш да съсипеш големия ден на когото и да е козметичен грим, който се топи на врата ти. С оглед на това се уверете, че изпитвате какъвто и да е грим или аерограф преди големия ден. Потопете го с вода, прекарайте вода над него, вижте колко влажна може да се получи, преди да изтече.

Airbrushing

Airbrushing е просто грим, направен от професионалист с пистолет с въздушна пушка. Вие ще искате да минете през същите стъпки, за да тествате карам, както ще направите с съвети за грим по-горе.

Получите Безплатно Custom Tattoo Design Цитат:
Оферта с ограничено време (снимка кликнете)
Кликнете here to get your free custom tattoo design quote.

бинтове

9 Tips to Cover Up Tattoos and One tip to Uncover Them

Готови ли сте за хвърляне назад? Преди около десет години Нели се обърна много внимателно, като носеше Band-Aid на бузата си. После се развълнува, че извади Band-Aid. По това време хората се чудеха дали има пъпка или татуировка или нещо, което покрива. Ако татуировката, която искате да покриете, е на вашето лице, може би това не е изборът за вас. Други области на тялото като ръката или китката правят това добър избор за прикриване. Можете да използвате бинтове Ace или по-големите превръзки, ако вашата татуировка е с добър размер.

облекло

Моят съпруг е изпънат. И да е горещо! Но моето семейство е доста консервативно. Когато посещаваме църква, той покрива татуировките от уважение. За да се покрие, той носи ризи с дълъг ръкав. Дори през лятото. Облеклото често може да обхваща много татуировки и има полза да покрие всички екстри, които Бог ви е дал! За реално, когато трябва да покриете татуировки, това обикновено е по-трезва афера и по-скромното облекло често се разглежда като по-подходящо във всеки случай. През лятното време често можете да намерите по-лека тъкан, която ще бъде по-хладна за вас.

коса

Тези следващи два избора са много добри прикриване на инструменти за татуировки на врата. Дългата коса е прекрасен избор за прикриване на татуировки за врата и ушите. Ако сте човек, който винаги посещава събития, в които хората няма да оценят татуировката, която обичате, просто пазете косата си достатъчно дълго, за да я покриете. Ако имате достатъчно напреднали предупреждения за събитието, което ще ви покрива татуировката, може да имате време да израснете косата си. БОНУС: Ако това е по-малко сериозно събитие или сте по-авантюристично, носете перука. Това е забавно обещавам.

Шалове

Моят личен избор за покриване на татуировка на врата е косата, но ако имате кратко изрязване, това не е въпрос. Това е, когато избора на шал, който върви заедно с вашия екип работи добре. Шалът може би не е бил височината на модата през последните години, но те се завръщат. Това е особено добър избор през есента / зимата, защото шалчетата могат да направят двойно мито, като ви държат по-топло. Има летни шалчета, които ще ви търсят и Одри Хепбърн. Мъжете, не забравяйте, че това е нещо, което можете да направите и вие. Ако това е достатъчно добро за Брад Пит, обещавам, че е достатъчно добро за теб.

Бижута

Личният стил е също толкова известен с избора на бижута, колкото и с дизайна на татуировки. За татуировки на китката много хора избират да носят часовници. Мъжете и жените могат да направят това без да обръщат глави. Жените могат също да избират големи гривни от тип гривна и други видове бижута, които мъжете рядко могат да издърпат - дори ако искат. Големите огърлици понякога могат да покриват татуировките, които се намират в горната част на гърдите. Ако сте покрили с големи парчета бижута, моля, не се притеснявайте. В края на краищата не всички могат да извадят бионичната ръка на Бионсе.

ръкави

Ръкавите са чудесен избор, ако знаете, че често ще ви трябва покриване. Ако трябва да се прикриете за работа, църква или граждански събития, които инвестират в ръкав, вероятно е добра идея. Бихте мислили, че ръкавите са достъпни само за вашите ръце? Грешен. Те имат ръкави, крака и глезени, за да покрият татуировките. Те дори имат ръкавни ръкави. С ръкавите на ръцете и краката те имат пълни, половин и къси размери, така че покривате само това, което трябва. Едно от любимите ми неща за ръкавите е, че те идват в много различни цветове и отпечатъци, включително и тонове на кожата.

9 Tips to Cover Up Tattoos and One tip to Uncover Them

Покрийте лента

Татуировката покрива лента е добър избор за бързо и супер лесна покриване на прозорци. Лента обикновено се използва при по-малки татуировки. Повечето ленти се правят със силен свързващ агент, подобен на лентовите помощници. Можете да го отрежете до размера, от който се нуждаете, и след това да го залепите. Голяма част от лентата, която откриете там, ще бъде дишаща памучна тъкан. Това означава, че няма да се потите под него, което ще доведе до разхлабване и излизане. Едно от най-хубавите неща за тази опция е, че ако съвпадате с цвета достатъчно близо, повечето хора няма да разберат, че го носите.

Разкрийте

Единият избор, разбира се, е да не покриваш татуировката и просто обясняваш на онези, които искат (или да ти дадат очите на миглите) какво означава татуировката за теб. Това няма да работи, ако загубите работата си. Също така не е добра идея, ако баба ви ще отиде в сърдечна недостатъчност.

Ще покриете ли татуировките си?

Единственото нещо, което трябва да запомните, е да се уверите, че покриването не изглежда по-лошо, отколкото просто да позволите татуировката да се показва. Очертах някои добри възможности за вас, но в крайна сметка прикриването, което избирате, трябва да бъде нещо, което е лесно и ефективно за вас. 9 пъти на 10, единственият начин, по който ще откриете това, е чрез изпитание и грешка. Затова изберете няколко от тези идеи и вижте кой е най-подходящ за Вас.

Leave A Comment

− 3 = 6