127 страхотни временни татуировки, които изглеждат истински!

Тези временни татуировки изглеждат толкова реални. Ако търсите невероятни временни татуировки, не търсете повече! Свободен за гледане. Огромен каталог за закупуване. Какво има татуировките, от които хората толкова се страхуват? Тяхната постоянност. Сега сте уплашено малко бебе, ако решите да бродирате кожата си с това, което някога се смяташе за лепкава бъркотия на кичото и настроението на временно мастило, което ще изчезне за максимум 3 дни?

Не бих казал това. Тези "тайнствени" татуировки са напреднали до такава степен, че дори известни личности са горди, че ги извеждат на събития за награди, а вие сте в състояние да бъдете готови винаги да разкарате най-новата модерна татуировка, без да се грижите дали е на най-видимото място (трудови проблеми) или ако бихте искали пет дни в близко бъдеще.

Contents

Ето списъка на любимите ни временни татуировки:

Сега, вместо да видите повече от необратимите мастила, този пост ще бъде цяла любов любов към временни татуировки explicitness.

Да видим кой е най-добрият от тях. (или кой един от камъните най-доброто от вашия свят)

1. Акварел Резюме Временни татуировки

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Вие обичате акварел татуировки? Чували ли сте, че когато няма категорични черни линии, които да акцентират върху формите, те са склонни да избледняват? Така че защо да не изпробвате временната версия на татуировките им, само за да сте сигурни?

Това привличане на внимание може да се опише като страстно абстрахиране на визията на суровия талант. Обзалагам се, че тази татуировка изглежда страхотно във всички епохи на нейното съществуване. Тази татуировка, когато изчезва, може дори да изглежда като зърнене на синини, но със сигурност е уникална част от замаяната изтънченост.

2. QR Временни татуировки за маркетинг

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Мразя ли думата "уличница"? Ти ли си проститутка? Може да пропуснете този след това!

Ако се чувствате като да отидете на разхвърлян ловец, за да получите гал или човек в този пълен клуб, защо не намериш страхотен начин да се увериш, че те помнят? Твърде пиян, за да напишете номера? Твърде силно е, където си, за да може твоят брат да погълне твоя опит да преброиш трезво номера си? Защо не си поставиш един QR код, който ще сканира и който със сигурност ще го доведе до теб още веднъж (ако някога са искали нещо с теб на първо място, което е ��)

Получите Безплатно персонализирано временно татуировка Дизайн Цитат:
Оферта с ограничено време (снимка кликнете)
Кликнете here to get your free custom tattoo design quote.

3. Литографии Татуировки: Носете благодарност на любимите си книги

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Този проект за временни татуировки е бил там на стартера, а ако сте дали един долар от портфейла си, ви е било гарантирано, че ще получите една произволна линия от блестящата лудост на Алиса на Страната на чудесата. Сега някой си спомня защо е гарван като писалище? Не съм сигурна, че го правя, но си спомням, че Алис ме увери, че това, че съм напълно могъщ, е най-доброто нещо, което може да ми се случи. И се гордея с това, че съм наречен луд. Защото всички най-добри хора са!

4. Алиса в страната на чудесата - том 2 Временни татуировки

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Сега това звучи доста смешно. Представете си, че сте получили произволна изречение, което казва: "И тя седна и попита: какво правиш?"

Защо да го сложа на тялото си? Това означава ли нещо? Кой би забелязал, че е от Алис, ако нямат намеци за фламинго в ляво и книгата на дъното? Но хей, има някои отдадени фенове, и това все още е временно татуировка, така че подпомага идеята на този франдом, че всички изречения на тази книга са татуирани на случаен човек на едно място!

5. Подсказки за фини роки

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Тези устни ли са разпознати за вас? Щях да се закълна, че това е скакателна снимка на ужасите, но тези временни татуировки са притиснати от зъби. Така че, предполагам, че това е по-скоро рокен рол любовна татуировка. И изглеждат по-тъжни от нормалния дълъг език. Thumbs up! (:

6. Златна флаш количка Временни татуировки

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Чувство на трепет да станеш изгубен в търсене на перфектни бижута за всеки повод? Не търсете повече от тук. Изберете златна флаш временна татуировка, която изобразява уникално бързо решение да носите нещо, което изглежда малко като принадлежност, но все пак успява да донесе същата женственост и меко докосване, което момичето търси. И с онзи слънчев целулит? Последно убийство!

 

7. Големи златни мъниста

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Тези прекрасни златни и метални китки - нека вървят добре в съпоставка с плажа. Изхвърлете обичайните си китки, които могат да бъдат доста обезпокояващи, когато пясъкът върви и има този упорит навик да се опитва да остане в тези мъниста мъниста.

Като казахме това, бихме могли да отидем голи, само с временни татуировки върху телата си, за да предотвратим това досадно пясък да се забие във всеки ъгъл на дрехите ни.

Но тогава ще наводни нашите интимни райони. : @

Забелязва се, че мразя пясъка, нали??

8. Flash Tattoo Volume 3 Временни татуировки

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Може да изглежда малко прекалено много, но ако имаш тен, просто го разтърси!

9. Метални аксесоари

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

10. Паяжина

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Харесваш ли паяци? Не мислех така.

Но не е ли това един гениален опит да се внесат най-мрачните опустошения на следващата ви Хелоуин парти? Черна рокля с гола гръб би ви направила кралицата на тези вкаменени отровни паякообразни и доста знаменитост, дори ако не е вашата партия, която се хвърля!

11. Сладки бръмбари K-I-S-S-I-N-G Временни татуировки

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Не, те не се целуват, но може и да са. Обичайте сладката промяна на малките си точки, които не са кръгове, а сърца. И тогава те имат лъкове тип "Мини" на главите си. Дали калинките изглеждат толкова красиви в реалния свят? Искам да кажа, че ми харесва, но знаехте ли, че типичното изображение на калинка е червеникавата, с черни точки, въпреки че жълтите и оранжевите са точно същите видове?

Това е оцеляването на най-силните, богати срещу бедните (феновете на Марина и Диамантите са виновни тук!). Не е честно!

12. Роуминг желе

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Това свободно плуване морско медузи временно татуировка е красиво изготвен на ръката на това момиче и тя отива с деня си екипировка (морска тема по целия път!). Чувствате ли, че звъненето на звънец се разширява, а онези пипащи пипала, плаващи в дълбокото синьо море?

Обичайте добавянето на зеления цвят върху него. Това е отрова Дори, не е хубаво да докоснеш тази малка рибешка риба!

 

13. Скелетен портрет

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Един портрет на скелетна молитва може да е страхотно комбо с това осем крака на гърба, нали? Обича го.

14. Насилствени устни Временни татуировки

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Бог знае, когато отидох във Вегас, тези странни устни временни татуировки бяха трудно да пропуснат. Не искам да ги асоциирам с К-клана на вниманието на дяволите, но те се виждат с тях на устните им и аз им давам палци за това.

Ако ги видите на момиче, ще повярвате, че ще почувствате бързото начало на "Какъв вид на дяволите е това", но хей, ние бродираме ушите, ръцете, китките, краката. Разполагаме с налепени печати и пробиваме на всички части на тялото, за които можем да си представим, така че защо не напълно изядените устни?

15. Насилствени устни, издание 2

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Забелязах ли, че се харесвах в тях? Не ме съдете все пак, само Господ може да ме съди.

Може би да ги опитате в парти на гордост? Или на частна прекомит съблазнителна среща с вашето морско гадже? ��

16. Насилствени устни, последна част

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Добре, добре, продължавам.

Но не можеш да отречеш, че змийските устни са горещо горещи! Временните татуировки могат да бъдат горещи! горещо! горещ!

17. Октопод ръце, които изглеждат, сякаш те са на път да задушат врата.

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Тази временна татуировка вика алтернативен стил на готи. Това момиче има мощните оръжия на октоподите в областта на гърдите си, което невероятно допринася за по-мрачно, отколкото за външно момиче. Получете тези тъмни устни (дори и насилствени) и плътно прилепнал корсет, който подчертава вашата тънка талия (или видимо го прави да го изглежда) и това е перфектно хищническо облекло, което ще накара всички момчета да се размият над мистериозната си аура винаги е новото черно, просто приемете това!)

Октопод изобилие - по този начин

18. Звездите на Риана изглеждат

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Подобно на нея или не, Риана направи това изражение захарно желание за всяко друго момиче там. Опитвате се да сте хипстър и мразете всички тенденции? Е, не съм. Тези звезди следват проста пътека надолу по шията и гърба на момичето и са романтична кулминация за празнуване на женственост.

19. Акварелни колибри временни татуировки

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Колибри, водни кончета и феници са най-често татуираните птици (птичи татуировки - следвайте ме). Всички птици представляват свобода и всички те са красива естетика в естествената си форма на местообитание. Любовта, че това момиче е избрало да го нарисува под формата на акварел шедьовър.

Обичайте го толкова много, че вече мисля, че ще започна да плача, тъй като тази картина се размива след няколко дни. Вероятно ще отида и да го трансформирам в трайно мастило в най-близкия художник за татуировки, след като го видях в огледалото.

20. Обем на свободата 2

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Не е невероятно колко малки намеци за очертанията на обекта правят за най-деликатните временни татуировки?

Виждам малък проблем, че има тези китки, които са сигурни за покритието на тази татуировка, когато ръцете й са насочени надолу, въпреки че.

21. Морска пин-нагоре момиче

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Езикът на тялото и шапката на моряка, както и мисленият израз на това момиче създават мечтата, която момчетата обикновено не изпитват в реалния живот. Аз не съм сигурен как това моряк / морско / водите нещо стана постоянна тема в татуировките на тази публикация, защото се опитвам да докажа, че временните татуировки могат да бъдат толкова добри, колкото и трайните мастила. Все пак, когато можете да имате добре изтеглено пин-нагоре момиче с лошо настроение отношение като временно мастило, вероятно може да има всички постоянни татуировки изготвени като временни, както и.

22. Геометрични форми vol. 1 - Кръг

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Тук хипнозата създава художествен вид. Целта е коремният бутон или просто средата на талията? �� Няма значение, това е проста форма, която води до някакво мислене за прости форми, които могат да ни помогнат да се изразим по-нататък чрез нашия физически външен вид. И това е само един шибан кръг!

23. Geo формира обем 2

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Тези триъгълни татуировки са видни в Холивуд. Сега не е нужно да вярвате в Илюминатите да вярвате, че тази временна татуировка е безупречна естетика, която трябва да се носят като татуировка, висулка на огърлица, пръстен или обица!

Знам, че ще променя пръста, който ще го имам. Вторият пръст трябва да направи по-асиметричен вид от това, но в същото време е по-неподходящ, който бих казал.

24. Силна горда мама Временни татуировки

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Сега не мога да видя, че имам мъчително пътешествие, виждайки майка ми татуирана с тази татуировка, но може би затова е временна. Когато бях млад, гледах тези 20 момичета и ги наричах "г-жа. Х "и те всички ми се струваха като векове по-стари от мен.

Сега, когато съм на 23 години, виждам някои жени приятели като бебета и понякога имам този глас вътре в мен, който смята, че е твърде млад, за да посвети живота си на плачеща машина. Бих искал да видя една от онези момичета от момичетата като мен с тази татуировка. Защото ставането на майка не ви прави моментално уморен не-енергичен човек, който е свършил цялото забавление в живота си. Наздраве за това!

25. Любов, о, любов ... Трябва да ти кажа как се чувствам за теб

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Това може да прилича там с другите светкавици. Красив шрифт, описващ думата и чувството, за което се борят всички. Ние не говорим за смела татуировка, но за сладко клише, което цени благоприятната визия за живота.

И, разбира се, златните татуировки винаги водят до поразителна снимка на вас (или на вашата ръка), която се наслаждава на тазгодишната ваканция. (За предпочитане, с дълбоки син морски цветове, които са видно място в снимката).

26. Погледнете тези неща, не е ли чисто?

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Това сладко татуировка на Дисни трябва да направи добра временна татуировка. Обичам ги карикатури на Дисни и анимирани филми, но все още не съм открил, че един герой, който напълно изобразява какъв е моят характер, ерго, не бих искал постоянно мастило от характер, което ще се чудя какво прави моето тяло след 20 години. Сега този пост, изпълнен с морски асоциации, няма да се почувства пълен без най-известната русалка от всички тях, в естественото й местообитание на любопитство, напълно изпреварващо ума й,.

27. Птица, която държи верижната огърлица

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Сега, много от тези татуировки изглеждат съвсем прости, защото защо бихте искали да губите часове на фалшиво мастило, което ще продължи 2 или 3 дни? Непоколебимата популярност на веригите, очарованията и другите скъпоценности на тялото беше определена, след като Чандън извади собствените си модели на фалшиви татуировки. Тези, по онова време бяха доста скъпи, но днес те се смятат за ценни, тъй като това е само ограничено издание.

Сега тази професионално изглеждаща временна татуировка ще направи за хипнотизиращ поглед, съчетан с рокля без презрамки, нали? Ако можете да издърпате студената кралица бледо поглед в грим отдел, ще бъде безупречна звезда на нощта, няма съмнения.

28. Музикални бележки Временни татуировки

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Естрогенът пое почти целия пост, затова трябваше да се справя и да сложа нещо, което не може да бъде директно извадено от книгата "Най-популярните женски символи". Макар тази временна татуировка да изглежда малко объркана, предаването на истински художник много рядко се свързва с безупречна среда, а по-скоро дава и бележки за тактически хаотичен шедьовър. Това момче е готино с мен!

29. Татуировки на клепачите

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Сега татуировките на клепачите са много смело. По дяволите, бих казала, че ще трябва да бъдеш непринудена работа, за да позволиш на някого да има мастило постоянно върху теб. Аз не бих искал да видя моето момиче да вземе това гмуркане, за да получи временно мастило на капака на очите си, но никой не отрича красотата на безстрашната алтернатива: временна татуировка за клепачите.

Сега, ако момичетата кажат, че изглеждат като те излязоха от ужас с нормален грим и дъждове, не мога да си представя кой герой ще изглежда като момиче, ако върху татуировката на клепачите му се разляха водни капки. Дали Самара на пръстена най-накрая ще може да се измъкне от друго място, различно от телевизията? Не искам да го тествам.

30. Eyeliner Tattoo Vol. 2

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Това е друга форма на татуировка на клепачите. Така че, ако се чувствате прекалено мързеливи или нямате време да приложите грим добре, просто го поставете на окото си и сте готови да отидете.

31. Светещо съзвездие

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Трудно ли е лятото или изгарящият човек да започне? Чувстваш ли се изплъзваш в тълпата? Знам, че това е "Големият Урс", но ако не повярвам на второ място, не бих помислил, че това е съзвездие, по-скоро случайни осветени точки, което ги прави малко странни.

32. Техниколор временни татуировки

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Тези смели дизайни са забавен абстрактен дизайн, който обръща прости геометрични форми в препълнена палитра, която преминава от един цвят в друг. И трайните са толкова страхотни, колкото и временните!

33. Букет цветя

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Вие не можете да ровя в татуировка теми, без да споменава цветето такива. Цветът на мак е свързан със смъртта под формата на вечен сън, но може да означава и мир и да отпразнуваме тези, които са умрели във война. Странно, на една и съща татуировка можем да забележим друг вид цветя - божур, който символизира елегантност и богатство. Сега, аз не съм сигурен как мирът и богатството текат заедно, но те компенсират елегантна временна татуировка, която ще нося за един ден или два.

34. Временни татуировки на Cara Delvaingne

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Този елегантен почетен знак към китайската тема (чрез огледалото) Met Gala се превърна в глупава борба, когато Стела Маккартни и Кара заявиха, че е била идеята им да имат тази временна татуировка на гала. Това красиво парче покрива ръцете, врата и деколтето си с китайски птици и цветове. Самата Кара е зле мацка, но тази татуировка направи изявление, че никой не може да се забърква с нея, когато става дума за смели модни изявления.

35. Временни татуировки за танци

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Това е детска мечта, но хей - това са временни татуировки, можете да мастило, каквото ви се струва, че има за деня. И тази щастлива закуска е това, което се чувствам като днес.

Кафе, тост, яйце и бекон.

И ще се почувствам като по време на обяд, на вечеря и утре .....

Тази картина ще бъде постоянно провокираща да се отдаде на това, което е на нея. Така че благодаря, но не благодаря.

36. Странична пеперуда

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Крилетите им пеперуда са основата на красотата на пеперудата. Но тази перспектива за пеперуда разказва цялата история - чистото симетрично изкуство на крилата й, но също и историята на молеца с не толкова естетически успокояващи антени. Това е популярен вид татуиран, но обичам, че ъгълът се различава от това, което обикновено виждаме, когато търсим временни татуировки на пеперуди.

Ето една от любимите ми временни татуировки:

37. Сряда Адамс Русалка Временни татуировки

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

38. Саркастичният

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Сега съм всичко за благородни (макар и неприлични) татуировки, които описват мотото ви за живота, но хей, хиптерите ще бъдат хипстъри, а саркастичните хора ще продължават да подиграват каквото и да е новото момче, което е населявало света на хипстърите.

Защото накрая, на всички останали, вашата дума цитира татуировки вероятно ще бъде "бла бла бла" дума татуировка. Защото в края на деня, казвате ли, хей, той има "цел, написана на китайски". Мисля, че най-вероятно ще кажете, че той има готина / тъпа китайска татуировка. Лоши татуировки тук.

И човек никога няма да каже, че има татуировка "Гарван е като бюро", но биха казали, че "има татуировка на Алис".

В края на деня може би просто пишете бла, бла, бла за всички, които наистина се интересуват (просто шегуваш, но в края на краищата има значение, че знаете каква е вашата татуировка за себе си)

39. Любовни котки

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

Това е смешно изглеждащо. Тя щеше да върви добре с сладък младежки екип

40. Плуване риба Временни татуировки

127 Awesome Temporary Tattoos That Look Real!

И това е татуировка на двойка. Не бих препоръчал да попитате приятелката си за временно съвпадение на татуировката. Това звучи като лоша знак за мен.

Това, което бих препоръчал, е да стане постоянно. Ето някои идеи за вас (:

Leave A Comment

29 + = 36