TOP 65 Pin Up момиче татуировка секси дизайни

65 Най-горещите пин момичета татуировка дизайни. Готови ли сте да видите най-секси татуировки момиче, което светът някога е виждал? Разбира се, че си ти, небесното копеле �� Да започнем с това визуално приключение ...

Contents

Pin Up момиче татуировка дизайни: всичко, което трябва да знаете

Един от най-старите, най-разпознаваеми татуировки е този на момичето. Пинкът е жена, която толкова примамваш, че просто искаш да закрепиш снимката й на стената, за да можеш да я виждаш през цялото време. Традиционното изкуство за татуировка на момиче с красива девойка се отличава с красива жена, обикновено седнала или лежеща, с привлекателен изглед към лицето й. Тези татуировки са били почти толкова дълго, колкото татуировката е изкуство. Стилът се е променил с времето, но татуировката на момичетата е все още основна в почти всеки магазин. Тя може да носи по-малко сега и да дойде в много различни стилове, но тя е класическа вечна красота все пак.

65. Традиционен

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Традиционната татуировка на момичетата обикновено включва военна тема, тъй като тези татуировки са носени от войници и моряци далеч от дома. Искаха да имат красива дама, която да ги придружава, така че отидоха с най-хубавата жена, която можеха да намерят. Тази красота се показва в класическа поза, ръце зад главата, гръден кош. Тя носи морска костюмна шапка и морски тематичен костюм. Това е перфектен пример за класическо татуировка на момиче.

64. Прекрасна латина

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Тази прелестна дама е по-модерна версия на момичетата, които се закрепват надолу. Тя гледа надолу, което не е типично за повечето изненади. Обикновено щипките на момичетата се гледат директно в очите на онези, които я гледат. Повишава тяхната привлекателност. Това, обаче, е толкова чудесно направено, че няма значение. Тя е с акцент с прекрасно цвете, бръмчене пчела и някои прекрасни червени акценти както върху тялото й, така и зад нея. Червеното наистина дава на това парче известно вълнение.

63 Животното мъртво момиче

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Роб Зомби може да е бил на нещо, а? Тази атипична татуировка на момиче е все още невероятно привлекателна, независимо от факта, че тя изглежда неминуема. Тя все още има петдесетте стил на очарование и я гледа, дори до сладкото малко кученце в ръцете й. Не всички момичета са вашите редовни горещини, така че е добре да получите супер творчески с тях.

Получите Безплатно персонализирано танцуване с пин-нагоре-момиче Дизайн Цитат:
Оферта с ограничено време (снимка кликнете)
Кликнете here to get your free custom tattoo design quote.

62. Кралица Бети

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Може би най-разпознаваемият от всички момичета в Betty Page. Тя заведе изкуството на съвсем друго ниво и беше невероятно рискована за времето си. Сигурна съм, че е закрепила стените на много млад мъж. Като такава, тя е перфектната тема за татуировка на момиче, представена тук в тази червена лачена кожа.

61. Голяма, Блондинка и Красива

 

Обвързващите момичета идват във всички форми и размери, точно като истински жени. Това голямо момиче е едно от малкото, което показва действителна "голота" под формата на напълно експонирани гърди. Дори и с по-големите си размери, тя се вписва в основата на всички момичета с примамливия си външен вид и секси облекло.

60. Срязване и клипс

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Тази прекрасна дама е друго традиционно парче. Наистина ми харесва синият фон, за да го оставя, а цветовете са феноменални. Това определено е невероятно ребро парче. Такава невероятна подробност! За още страхотни татуи за ребрата кликнете тук.

59. Профил

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Тази ангажирана девойка се прави в пълен профил и без цвят. Тя все още е невероятно интригуваща и маската й дава мистерия. Това е красиво подробно, невероятно добре направено татуировка и тя прави заглавието на пин момиче горда.

58. Индийска принцеса

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Тази естествена американска красота идва с кожени мокасини, пера и томахак. Дори и с цялото облекло и смъртоносното оръжие, все още те привлича вниманието ти, за да не можеш да погледнеш настрана!

57. Музикалната девойка

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Това татуировка е с нестандартна поза, лежаща на гърба й, която я оставя във въздуха. Работата на фона в тази е невероятна, с големите цветни и музикални ноти. Има много малко цвят на този, достатъчно, за да го направи поп. Ако ви харесва най-доброто музикално малко, проверете тези страхотни татуировки за музикални бележки.

56. Снежната кралица

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Какво е по-добре от красива дама, за да ви преведе през студените зими в Северна Дакота? Красива дама със студена бира, разбира се. Това традиционно оформено парче има всичко, дори до сините татуировки на самата фигура. Това е за всички вас Yuppers.

55. Мъртва глава

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Денят на мъртвите или Диа де Лос Муертос е мексикански празник, който почита тези, които са минали. Той обикновено включва захарни черепи и декоративно боядисване на лицето или грим. Тази прелестна дама очевидно празнува този празник. Черепната татуировка на рамото й е хубаво докосване, както и украсата на захарния череп на лицето й. Има цяла страница, посветена на невероятния ден на мъртвите татуировки тук.

54. Очарование

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Има татуировка за татуировки за всеки сезон и тема, която можете да си представите. Тази красота очевидно е вещица, но не и злият зелен вид. Тя е направена в прекрасни тъмни лилави и черни, яздейки метлата си в тъмното, вихрено нощно небе. Това е чудесно направено татуировка с много подробности за засенчване и фон!

53. Чрез стъкло

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Бети страница е изобразена тук, добре добре, наполовина изобразени тук. Тя държи чаша, която, изглежда, изглежда показва скелета отдолу. Има много скелетни елементи в тази татуировка и има наистина страхотен външен вид. Това е доста интересна победа на щифта.

52. Горещо от пещта

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Добре е, че е хубава. Тя определено не е домакиня. Изгори бисквитките, но все пак я обичаме. Как можехме? Най-добрата част от тази татуировка е червената рокля и токчета. Каква невероятна цветна работа.

51. Тук има възвишение

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Петдесетте стил и блясък често се намират в пин момиче татуировка изкуство. Това е така, защото е такава култова епоха, когато жените започват да се протягат извън зоните си на комфорт. Някой петдесетте сувенири влизат в тази форма под формата на класическия микрофон. Обичам как всичко е обработено в дизайна на високите ключалки.

50. Rockabilly Chic

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Стилът на Rockabilly е по-скоро нео-мод петдесет години, когато жените са имали бебешки взривове, а мъжете са били смазвали pompadours. Това е интересна субкултура днес. Повечето от тези хора също са татуировка ентусиасти, което прави тази прекрасна дама двойно забавно.

49. Ултра традиционен

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Тя не получава много по-традиционни от класически стил пин момиче татуировка с класически оформени татуировки на собствените си.

48. Двойна повреда

 

Не можеш да решиш между руса и брюнетката? не! Това парче показва двупосочен щифт нагоре, с един поглед на цици. Тя е чудесно приключила и както казах преди, има малко нещо за всеки, който е свързан с момичета.

47. Доста в пауни

 

През годините, ъпгрейдите на ъпгрейди са станали все по-малко скромни. Ето още една изложена гърда, всъщност тази дама е изцяло гола. Тя е оставена само с няколко ярко оцветени птици, за да я предпази от любопитни очи. Ако пауни не са наистина ваш стил, можете да проверите някои други фини пернати приятели тук.

46. ​​За ръководителите на зъбни колела

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Момчетата от колата ще обичат тази класическа дама, седнала на бутало. Жените и колите са две неща, които повечето мъже наистина се радват, така че защо да не включите и двете в една незабравима татуировка?

45. Змийска чародейка

 

Добре, може би съм misspoke за размера на експонирани гърди в изкуството на ПИН момиче татуировка. Това, обаче, е без значение за едно лудо парче като това. Защо е погълната от змия? Чувствам, че има някакво намеци, което тук липсвам. Така или иначе, това парче се прави в невероятни цветове, които наистина поп. Обичам стила и това велико червено подбедрица на змията. Каква прекрасна татуировка.

44. Сънливо красота

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Това момиче с лъскави пижами е още един чудесен пример за пин. Тя е страхотна и зашеметяваща, без да е прекалено сексуална. Има нещо съвсем приятно и забавно за това, включително сладката възглавница, която коленичи.

43. Силна и красива

 

Rosie the Riveter е класическа икона от ерата на Втората световна война, а жените я удрят в поза, откакто рекламите й са поставени. Тази дама удари същата розова поза с цялото удоволствие и убеденост, които Роузи направи в деня си. Обичам добавянето на шалчето с главата на главата и големите сини очи!

42. Класически Холивуд

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Това напомня на класическата епоха на Холивуд! Обичам черно-бялото и съблазнителната поза. Сигурен съм, че това всъщност е една от класическите холивудски актриси, които направиха филми страхотни по онова време, просто не знам името й. Тя е невероятно красива, надолу до дансинга и жартиерите. Това е много реалистична отнемането на татуировката на татуировката и ми харесва.

41. Здравейте сестра

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Образът на сексапилната сестра е друг, за който изглежда, че сме обсебени. Тази сестра има всичко; от червените си токчета и маркуча, се оправя до върха на малката си шапка. Аз не знам какво е това, което прави идеята на секси медицинска сестра толкова привлекателна, но каквото и да е, тя го има в пика.

40. Чорапа за чорапи

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

За мен най-добрата част за това не е дори момичето, въпреки че тя е чудесно представена в цял екшън танц изстрел. Това, което се отличава с мен, е цветът и подробностите за джубокса. От неон до дървесно зърно, това просто се появи. Тя почти прилича на рисунка на Норман Рокуел. Това е забавно и висока енергия, а не типичната си пин, но все пак достатъчно секси, за да направи разрез.

39. Вятър

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

В очакване на флота й да се върне, тази красота е висока, спасявайки шапката си от вятъра на гърба й. Заглушените цветове на кожата и роклята са чудесно направени. Видимият ефект на полата й е хубаво докосване, както и малките акценти на малките звезди около нея.

38. Какъв е Парднер

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Държавните момичета винаги са имали силен обжалване. Има само нещо за джин шорти и ботуши, нали? Това не е абсолютно никакъв цвят и е направено напълно в сив мащаб, но все още се намира брилянтно. Изгледът на лицето й е по-сляпо, отколкото съблазнително, а детайлите и засенчването в дрехите й са прекрасни. Не винаги се нуждаете от ярки, живи цветове, за да направите татуировка да се откроява.

37. Кралицата на звънеца

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Идеята за една здрава жена винаги е добра. Тази дама я облизва и продължава да тиктака, ако можем да съдим по хубавия блясък, който спортува. Знамето зад нея, обявявайки, че "животът удари трудно, ударих по-силно", е хубав фон на този лош задник бебе.

36. Горещо за учител

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Всеки носи фентъзи за тази супер нервна, добре сглобена дама. Трябва да има някакъв луд под всичко това полиран шик. Това, повече от всичко, прави това толкова интригуващо. Тя е облечена като обикновена библиотекарка, но този поглед в очите й разказва друга история. Това е чудесно направено от художника, то е реалистично и много подробно. Тя почти прилича на истинска живопис!

35. Био-опасност

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Войната е ад. Въпреки това, тя винаги може да бъде смазана с нещо подобно. Първата червена глава, включена в този списък, се вижда на "голям ядрен", който се изпуска от небето. Ризата й е достатъчно къса, за да разкрие малко под цип, а полата й се разцепи достатъчно, за да даде на въображението ти да поеме.

34. Смъртта й става

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Теорията на дуалността изглежда е представена тук. Тя е красива отвън, но другата половина от нея е гротескава. Не съм сигурен какво е уместността, но наистина харесвам този стил и как всичко е направено в по-тъмни нюанси. Дълбоките блусчета на цветята правят устните й наистина поп срещу останалата част от засенчването.

33. Дяволски

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Г-жа Page е характерна тук, защото, позволява на лицето, това е нейният домейн. Никога няма да има по-добра тема за татуировка на момиче, отколкото дяволската страница на Бети.

32. Танкер

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Тази татуировка е силно стилизирана версия на австралийската комична книга "Танк момиче" и аз не можах да устоя на това да я пусна тук. В крайна сметка тя е любимата ми. Това парче я изобразява като по-сладко, отколкото обикновено, но има всички класически елементи на Tank Girl и това наистина го отличава. Това е забавно парче, защото, как може да е Танк Момиче и да не бъдете забавно?

31. Дръжте шапките си

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Не всички татуировка на момичетата трябва да са големи. Има нещо привлекателно за това малко укрито парче високо на бедрото. Това е сладко, а синьото наистина се откроява. Харесва ми фактът, че тя няма да бъде видяна, освен ако потребителят наистина не иска тя да бъде. Това само по себе си е малко съблазнително. Ако обмисляте бедрото, разгледайте някои от тези идеи, като кликнете върху тази връзка.

30. Харесва ми големите лъкове

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Това съблазнително през рамото е приятно докосване до татуировката на момичетата. Харесва ми идеята за големия лък и нейните големи очи, които ни подканват да следваме.

29. Крака

 

Терминът "крака, които вървят нагоре" е изобразен в най-доброто тук. Това е почти като че две-трети от нея е крак. Можеше да се спусне без полюси. Знаем какво иска този човек, имам право?

28. Почиствай на поръчка

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Това е вид на представляват ПИН момиче татуировка изкуство е направено. Това е зашеметяващо парче от работата. Фонът на рулетка с колела наистина я отблъсква и преобръщането под кожата е наистина хубаво докосване. Не виждате много такива, с дебели очертания и детайлни засенчвания. Това е шедьовър с мастило.

27. Hot Buns

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

"Трябва да бъда в кухнята" обявява този колоритен малък късмет. Със съблазнително намиране и минимален гардероб мисля, че може да принадлежи в друга стая. Ако това е типично облекло за готвене, то трябва да стане доста горещо в тази кухня. Обичам тези цветове най-много, яркорозовият е невероятен контраст с чашата зад нея. И писането, направено в червено, а не в черно, е наистина добра идея. Кой може да устои на това укорително намигване.

26. Зелено със завист

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Известните танцьори и изпълнители са перфектни за високи цветни парчета. Нейният лилав корсет и ръкавици са чудесно съчетани със зелените пера на гигантския си фен. Поне аз мисля, че е велик фен. Каквото и да е, цветът е невероятно добре направено.

25. Повредена красота

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Това момиче изглежда, че е видяла всичко. Това е жена с много неща, но независимо от това, през което е преживяла, тя е боец. Можете да я видите в очите си. Това е още едно необичайно пин момиче татуировка, но има нещо невероятно чудно за него.

24. Да Матей

 

В обратна посока на морската тема, тук имаме пиратски болт, пълен с кука за ръка. Използването на цвят в този е това, което наистина го прави поп, това е просто невероятно парче с много ще един. Всичко за него е толкова превъзходен, че всичко изглежда, че принадлежи, и това прави наистина талант.

23. Обадете ми се Може би

 

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Това е супер забавно поемат татуировката на момичетата. Тя лежи, говорейки по телефона с огромна усмивка на лицето си. Повечето момичета са твърде сериозни или се опитват да бъдат невероятно съблазнителни и обикновено нямат такава усмивка. Може би това беше поемането на по-невинна атмосфера. Тя е направено чудесно и е просто забавно да се погледне. Не мога да не се усмихвам, когато я видя.

22. Мехурчета

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Жълтият фон и невероятното синьо балонче са честно първите неща, които ме хванаха за око. Жената също е направена чудесно, с много подробности като линиите на светлината на блестящата й кожа. Това е страхотно допълнение. Също така, виждайки я в нейната будоарна рутина, косачките в косата й, носенето на грим е хубава промяна от пълния секс котерен вид на много ъпгрейди.

21. Сценично момиче

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Никога не може да се обърка с една сцена / пънка принцеса. Жизнените цветове от косата до чорапогащите наистина го правят като парче. Дори и звездите имат уникален поглед към тях. Всяко нещо за тази татуировка е жизнено и забавно, дори до сърце в ръцете й.

20. Палав

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Не е много да говорим с това реалистично изглеждащо палаво момиче. Това е класическа секс фантазия и се превежда толкова добре в татуировката. Това е наистина красиво парче.

19. Gypsy Appeal

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Тази прекрасна циганка е невероятно съблазнителна, с шлема си и съсредоточен поглед!

18. Карета

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Държава момиче на ограда. Всяко момиче на каубоите.

17. Magic Lady

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Този изглежда е магьосник чирак, седящ пред буен пламък. Наистина ми харесва цветът и мълчаливата неприятност на бастуна, която държи. С шапката си, опъната в такова странен ъгъл, тя създава впечатление, че е момиче, с което не искаш да се забъркваш.

16. Извънредно

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Трудно е да се съпротивляваш на аниме момиче в едва ли не бикини. Особено трудно е, ако опакова сериозна топлина.

15. Помощ за търсене

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Друг повтарящ се аспект на момиче татуировка е идеята на момичето в беда. Тук се опитва да смени гумата си, с ненатрапчив поглед на лицето си, полата й се качва безсмислено. Това е вид татуировка, която не се нуждае от цвят, тя е перфектна във всяко отношение по начина, по който е.

14. Общо господство

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Dominatrix е хубаво обръщане на момиче татуировка. Обкована тук от насилствения фуксия, тя е невероятно смущаваща с цялата тази черна кожа и езда.

13. Излез

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Този има интригуваща поза за нея, като всички я изплюха. За мен това изглежда невероятно неудобно, но какво да знам за това, че съм момиче?

12. Котви навън

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

В почит към морския произход на татуировката, това момиче е закрепено с голяма котва. Котвата има много значения, когато става дума за татуировки, а ако искате да научите повече или просто проверете още по-страхотни татуировки за котва, вижте тази страница.

11. Бъни на плажа

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Костюмите за къпане са най-добрият начин да представите момиче. Това е отчасти защото банският костюм е начин да покаже много кожа, без да е прекалено рискован.

10. Недостатъчна принцеса

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Тази принцеса в пурпура изглежда я е извадила от нея.

9. Дръжте се на камиона

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Това трябва да е шофьорка. Изглежда, че е облечена в ризата на Льорой, и вероятно е седнала от камиона. Най-доброто нещо за това парче е цветовете, ръцете надолу. Обичам всеки инч от цвета в този. Тук има място за закупуване на табелка за момиче с татуировка.

8. Зеленооколо момиче

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Има само нещо невероятно секси за зеленооколо момиче в нищо друго освен престилка. Това специално татуировка е невероятно направено в светли, бледи цветове, което е нещо, което не виждате често. Обичам, че не е прекалено ярка, но все още е цветна.

7. Моят вид луд

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Всички знаем, че Харли Куин е малко яд, но ние всички я обичаме така, нали? Разбира се, че го правим. Това сладко малко представяне на Харли е толкова добре направено, точно до дима, идващ от нейната щастлива малка бомба.

6. Обаждаш ли ме??

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Никаква колекция от колчета не би била пълна без поне един Star Wars конец за ултра космическия маниак във всички нас. Бихте очаквали почти гола версия на Лея или на кралица Амидала, но този човек отиде с най-лошия задник на всички ловци на глави в галактиката. Нека всички се надяват това женско предаване на Боба Фет да може да живее до името на мъжкия си колега. За повече от тази галактика Star Wars тематични tats, разгледайте тази галерия.

5. Плътен екипаж

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Идеята за жена, която познава пътя си около колата, е невероятно привлекателна. Тази жена има всичко. Логото на Наскар на бедрото завършва добре цялото тематично парче.

4. Луд бомбардировач

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Жените в героичните роли изглеждат тема с татуировки за момичета. Този прекрасен червен барон кара боен самолет в битка, заобиколен от дима от войната, бушуваща около нея. Старият, очарователен вид на самолета е невероятно забавен и прави интересна фигура.

3. Мъртво море

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Тази зелена богиня изглежда изгубена в морето. Очевидно е била част от пиратски кораб, но сега е зелена със смъртта, има добре разместена парче, извадена от нейната страна, и е заобиколена от кръв. Ясно е, че е видяла по-добри дни.

2. Chesty LaRue

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Повечето татуировки на момичетата се появяват на ръцете или краката, но този прекрасен малък брой се оказва точно над сърцето. Добре е, че тя е толкова обичана, защото очевидно няма да го направи далече като прислужница. Изглежда, че се справя повече с каша, отколкото с почистването. Съдейки по лицето на лицето ми, обаче, мисля, че почистването може да е последното нещо в съзнанието й.

1. Покер Всеки

ВРЪХ 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Не бих заложил всичко срещу тази дама, тя очевидно държи всички карти. С немилостивото си намигване и безумна мършаваща поза, това момиче взема тортата за чувственото момиче. Тя е чудесно добре направена без цвят и просто е прекалено сладка за думи.

Leave A Comment

+ 36 = 41