Тоновете на октопод татуировка дизайни, за да издуха вашия ум

Вижте тези невероятно ярки татуировки и дизайни на октопод. Невероятни татуировки на тези същества от дълбините.  Октоподът е създание на мит и легенда, за което се смята, че е вдъхновение за такива чудовища като Кракен, и със символичен смисъл като мистерия, защита, илюзия, воля и магия, за да назовем няколко, много са привлечени към октопода, хипнотизирани дори , чрез своя набор от ярки цветове и въртящи се пипала. Така че, нека да вземем отброяването и да видим как тези октоподи се подреждат на легендата.

Тоновете на татуировка октопод дизайни:

20. Октопод съкровище

Тоновете of Octopus Tattoo Designs

Това октопод изглежда е нахлуло в съкровищницата с бижута и перли, преплетени и изпадащи от пипала, и ключ, увит в октоподната хватка, може би подсказвайки, че октоподът тук е пазител на тайни. С фини, чисти линии и ярки цветове тази окто-татуировка работи на всички нива, е добре поставена и ще носи ключовете на тайните на потребителя до много дълбок воден гроб и ще донесе радост на платното за плаж през следващите години.

19. Татуировка за октопод и компас

Тоновете of Octopus Tattoo Designs

Това аква зелено октопод с петна и шпайкове е добре поставено на ръката, така че това създание на дълбоките плувки да е с главата надолу, надясно и умело вплетено в плът. Октоподът също така държи компас, символ на защита и символ на добър късмет за настоящите и миналото моряци. Компасът също така е символ на пребиваване в курса ви и постоянен наръчник за винаги намиране на пътя у дома. Голямата подплата и страхотното впръскване на цвят правят това татуировка за октопод златно парче, което може да се ползва от години. Добра работа.

Получите Безплатно татуировка за октопод Дизайн Цитат:
Оферта с ограничено време (снимка кликнете)
Кликнете here to get your free custom tattoo design quote.

18. Татуировка за ръце от октопод

Тоновете of Octopus Tattoo Designs

Това е наистина страхотна татуировка за ръце, перфектно поставена така, че пипала на Октопода да се промъкне върху пръстите, завършващи с малки спираловидни къдрици на кокалчетата. Облицовката, засенчването и оцветяването са добре изпълнени, давайки този главоногичен триизмерен вид. Октоподът елегантно се движи през свят, който е в постоянно движение, контролиран от цикъла на луната, и докато октоподът е опитен пътешественик, това е най-вече долният жител, който по символичен начин е сякаш остава закотвен в живота, като ни напомня, че докато можем да бъдем духовни и интуитивно надарени, ние сме физически същества и трябва да смекчим нашите психически дарби със силно основополагащо основание. Едно хубаво татуировка като цяло и въпреки че ще се разпадне с течение на времето, тя все пак ще инжектира чистите, креативни и гъвкави атрибути на това осем въоръжени създания в живота на носещите ги завинаги.

17. Хао Ладен Октопод татуировка

Тоновете of Octopus Tattoo Designs

Това е много чисто, опростено, но все пак стилизирано татуировка с ултра фини линии и светло засенчване, правещи октопода странно на блестяща плът. Също така има деликатна точкова работа, която акцентира върху октопода, която се пренася в синия ореол на модала, коронясващ това трансформационно морско чудовище. Наистина свеж дизайн и добре изпълнено парче, тази татуировка завинаги ще предвещава октопода като цар на дълбочината.

16. Секси орхидея от дъгата

Тоновете of Octopus Tattoo Designs

Заплетена мрежа от октопод лудост в жива психеделична перспектива. Тази доста секси татуировка е приятно поставена на бедрото и се отличава с октопод, оцветен в дъга, покрит с вихрови черни модели, напомнящи на естетиката на зъбъла. Тази художествена творба се откроява силно с дръзко, безстрашно цветно инжектиране, което ще продължи години наред в светъл секси стил. Много чиста работа и страхотно разположение прави тази татуировка писък октопод в borderline неонова мода. блестящ.

15. Оцеляване на октопод

Тоновете of Octopus Tattoo Designs

Добре, така че знам, че това не е точно татуировка, но е марка и много добра. Scarification отдавна се използва като ритуал на преминаване, в племенни култури се използва за отбелязване на важни събития в живота на човек, като например наближаването на възрастта или като част от брачната церемония, и става все по-популярна в традиционното общество днес. Това парче съдържа изключително чисти линии, нарязани на плът, разкриващи дизайн на октопод, символичен за трансформация, креативност, психика, емоция и гъвкавост. Наистина чиста и уникална марка завинаги белези октопод и символични атрибути дълбоко в кожата.

14. Акварел октопод мечта

Тоновете of Octopus Tattoo Designs

Деликатна татуировка, съставена предимно от акварелни ивици надолу по пипала, и се завъртя на главата в изискан стил, който изглежда като четка като боядисана в водниста блус и лилаво, допълнително добавя към водния ефект. Деликатните инжекции от черно определят очите и пипалата, които вдъхват живот на това прекрасно октоподно предаване. Добре поставена, изискана татуировка, която наистина се чувства като подводна, за да издържи цял живот на бледи кожа платно.

13. Мастило от Octopus

Тоновете of Octopus Tattoo Designs

Тази татуировка от октопод, която надвисва над мастиления облак, е великолепно парче, което се простира чак до бедрото и до гърдата по реалистичен начин. Съставено в класическия дълбоко червено-оранжев, октоподът също има светло зелени петна на всички подходящи места. Октоподът е безгръбначен, символичен за гъвкавост, благодат и гъвкавост, октоподът олицетворява самия елемент на водата, показан красиво тук във флуидността на надписа, октоподът наистина изглежда като плаващ. Красива цветна инжекция и хубава засенчване и подчертаване правят това чудесно парче, а добавянето на октопод мастило като фона добавя уникален елемент и наистина носи октопода от кожата.

12. Октопод Уеб на Цвят

Тоновете of Octopus Tattoo Designs

Изкривена, заплетена бъркотия от октоподни пипала, обгръщаща рамото, рамото и гърдите, тази татуировка е прекрасна, ожесточена смес от чужденец зелено, кръвно червено, оранжево и оттенъци на лилаво и жълто в омачкана, но ясно определена мрежа от октопод величие. Кликнете тук за татуировки с бяло мастило. Много фина работа на линията и отлично озадачаващо оцветяване правят това мастило да се откроява срещу справедливата кожа и единственото, което се допълва от детайлите в назъбените перки на върха на октоподната глава и ярко жълто на окото. Като цяло много готино, много смели татуировки, които носителят може да съкровища, и да носят октопод тотем за цял живот.

11. Остро-череп татуировка

Тоновете of Octopus Tattoo Designs

Налице е изкривен череп с пипала от октопод, които се обвиват около горната част на ръката и рамото. Тази татуировка е визия за смъртта, която се превъплъщава, като октопода се премества в черепна черупка и сега се плъзга през бездната, която преследва всичко, което среща. Това изображение се отличава с добра работа на линиите и хубаво подчертаване и съчетано с отлична фина засенчваща работа, което прави един наистина хладен, смел дизайн, който ще се носи като тъмна тотема, за да отблъсне лошите духове и болезнена честна значка, която да отведе до гроба. Ако сте фен на татуировките на черепа, тук е денят на мъртвите татуировки, който е сред любимите ни. Готови ли сте за още октопод татуировка дизайни?

10. Гигантски октопод срещу кораб

Тоновете of Octopus Tattoo Designs

Класически класически дизайн, тази татуировка се отличава с огромно октопод като морско чудовище, което отвежда голям кораб, заобиколен от начупени вълни. Октоподът се напоява с класически червен цвят, пипалата му се въртят наоколо и през кораба, разкъсват го и го плъзгат надолу към мрачен воден гроб. Този добре поставен надпис има хубава, чиста линия и страхотно подчертаване, което му придава триизмерен вид. Подобно на легендата за Кракен, този октопод е въплъщение на ужасяващи истории за морето, където цели кораби ще бъдат буквално изгубени до дълбините на океана след нападение от чудовищен морски звяр. Хладно, много течащо татуировка, с октопод и вълни, въртящи се заедно, които ще продължат на кожата до края на времето.

9. Застрашаващи октопод шията и татуировката на гърдите

Тоновете of Octopus Tattoo Designs

Тази татуировка за октопод е смела гръдния кош и вратната част, постигната с великолепно инжектиране на цвят и красиво подчертаване, правейки това отлично самостоятелно вписване, което също работи добре с другия мастило на потребителя и ярко се взира в зрителите с въздух на заплаха, за да удари страх сърцата на враговете. Може би тогава тази татуировка символизира защитата на потребителя и тотема, за да отблъсне злите духове. Детайлите в главата на октопода са доста зашеметяващи, като всяка бръчка и издутина се издигат чрез красива засенчваща работа, а пипалата също са подчертани до съвършенство. Като цяло една много смела, готина и уникална марка, която придава водните елементи на адаптивност, гъвкавост и креативност към коженото платно в безстрашен начин.

8. Неонов лилав октопод

Тоновете of Octopus Tattoo Designs

Светлият, дръзки, неонови цветове правят това татуировка на октопод удивително парче, изпъкващо върху бледа кожа с истинска жива гледна точка. Страхотно, въртящо се индиго и блус украсяват това вдъхновяващо създание на дълбочината, когато се плъзга по плът в свръхестествена светлина на безстрашен цвят. Наистина фината работа на линията и интензивното вливане на цвят правят това очарователно изпъкващо парче, което прекрасно улавя същността на октопода в изключително драматичен стил. страхотен.

7. Tribal Octopus

Тоновете of Octopus Tattoo Designs

Това е страхотно татуировка на октопод с племенни влияния, обвита в задната част на рамото, прикривайки кожата в мистериозен смисъл и декорирана в сложна работа, която просто ви моли за по-отблизо. Работата по линиите, засенчването и оцветяването са безупречни в това парче и създават наистина смел и доста ужасен дизайн, който е в съответствие с племенната естетика. Като цяло, страхотно татуировка, много добре поставена, даваща на носителя постоянна броня от октопод, която да носи гордост, и също така да направи смела декларация.

6. Красива октопод на горната част на гърба Art

Тоновете of Octopus Tattoo Designs

Детайлът в тази красива татуировка е удивителен с великолепни маркировки, които приличат на фини пукнатини на октопода, добре очертани с внимание към детайлите във всяка всмукателна чаша, гърлото и бръчките на това интелигентно, постоянно трансформиращо същество. Цветното инжектиране е невероятно в тази марка с нечестивите розови и лилави цветове, подчертани от жълти ивици, които идват до и около окото. Едно много добре поставено парче, покриващо горната част на гърба с някаква заплашителна грация, това октопод те привлича, хипнотизираш и веднъж в това, че никога няма да пусне. Прекрасна работа.

5. Октопод на чужденеца

Тоновете of Octopus Tattoo Designs

Уникална победа върху татуировката с октопод със скелетно октопод с чужда черепна глава, изписана над горната част на гърба и върху ръката. Чисто линии и голямо засенчване и подчертаване, заедно с обширната детайлна работа правят тази марка смела, много чуждичка по-нататъшно задълбочаване на мистерията на октопода и всъщност произхода на чудовището в тази татуировка. Пипалата изглеждат почти механични и дори реалистично пробиват гърба на ръката на ползвателя, излизащ от под плът и продължаващ покрай лакътя. Всичко това е наелектризираща марка, която носи нещо наистина загадъчно на платното и ниво на обреченост, което плува около него. Красив.

4. Скрити в рифовите октоподи

Тоновете of Octopus Tattoo Designs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Един луд, донякъде объркващ дизайн, въпреки това чете октопода силно и с ярки цветове. Това червено и оранжево забелязано същество е заплетено с парчета от коралов риф и се прегръща сред тях само отдадено от бездомни пипала и едно несъмнено око в центъра на хаоса. Страхотна работа на линията и страхотно оцветяване придават на този елемент усет и елемент на скрита загадка, която октоподът може да представлява. Като цяло, добре поставена, секси татуировка с отлична цветна наситеност и избор на контрастиращи цветове, които наистина правят това вписват поп.

3. Октоподът и татуировката на черепа

Тоновете of Octopus Tattoo Designs

Това е интересно татуировка с добре оцветен октопод, пипалата му се въртят и обръщат плът, покриват гърба в страхотен стил, с главата си октопод от едната страна, превръщайки се в човешки череп от другата. Главата на октопода и черепа е толкова добре смесена, че е лесно да пропуснете черепа отначало, но при по-внимателна инспекция се появява със сложна мандала, свързваща човешки и октопод глави, умовете се топят в една супер интелигентна жизнена сила. Отличната облицовка прави това звездно парче, много подробно, октопод, който завинаги ще се придържа към гърба на потребителя, държи живота и смъртта в баланс и ще доведе живота на творчески и трансформиращи водни елементи. прекрасен.

2. Въртене, зашеметяващ октопод татуировка

Тоновете of Octopus Tattoo Designs

Това е едно зашеметяващо, супер секси октопод татуировка обратно, с участието на заплетена вихрушка в центъра, откъдето се появяват пипалата, и след това се навиват, като се обвиват по пътя си от раменете до задника по последователен, много детайлен начин. Красиво облицована и оцветена и засенчена от съвършенство, това е едно танцуващо татуировка и великолепно представя октопод, излизащ от дълбоко в кожата, удивително произведение на изкуството, което подобрява женската форма в грандиозен стил.

1. Пълно тяло октопод шедьовър

Тоновете of Octopus Tattoo Designs

 

 

Leave A Comment

5 + 3 =