Най-добрите 66 Татуировки за ръце | progressivenewsdaily.info

Най-добрите 66 Татуировки за ръце

Най-добрите 66 Татуировки за ръце! Нуждаете се от ръка (haha!), Която идва с следващата ви татуировка? Нека да разгледаме някои невероятни татуировки за ръце, за да ви вдъхновим.

Ръчните татуировки са се превърнали в огромна тенденция през последните години. Да видим защо:


Contents

66 татуировки за ръце, които да ви издухат:

1. Татуировки на ръцете на пеперудата

най-доброто 66 Hand Tattoos

Тази татуировка е в толкова много парчета! Обичам начина, по който всичко се събира, за да се образува пеперудата. Червеното, жълтото и зеленото работи наистина добре тук.

2. Вдъхновени от морски танци ръце

най-доброто 66 Hand Tattoos

Да, Матей! Да бъдеш разбивач! Извинете. Така или иначе ... тези страхотни морски татуировки са много впечатляващи. За начало, в този малък кораб има невероятно количество подробности! Това е добра работа със сигурност. Перфектен за моряци, пирати, или за любители на морето!

3. Реалистични татуировки на чудовища

най-доброто 66 Hand Tattoos

Олеле! Това са всъщност изключително впечатляващи ръце татуировки! Невероятни портрети - те са толкова реалистични! Харесва ми как Франки и невестата му се гледат (с любов?) Един към друг. Толкова романтично.

4. Татуировка на ръката на Илюминатите

най-доброто 66 Hand Tattoos

Те контролират всичко! Дори татуировки!

5. Гледайте татуировка

най-доброто 66 Hand Tattoos

Закъснях за много важна дата! О, чакай, не. Времето никога не се променя. Тази татуировка е супер прохладна, въпреки че часовата ръка няма да бъде на половината път между 10 и 11 само 6 минути след часа. Обичам ярките цветове и класическия стил.

6. Човек и змия

най-доброто 66 Hand Tattoos

Еха. Тази татуировка на ръката има толкова много неща! Цветовете и засенчването почти правят да изглежда, че величествената брада на този човек тече във вятъра. Надявам се, че змията е негова приятелка и не планира да отхапе лицето си.

7. Татуировка на морски дарове

най-доброто 66 Hand Tattoos

Колко сладко! Морските кончета са такива странни и красиви същества, нали? Това е просто прекрасно, с всички тези цветове и детайли. Особено ми харесва окото - чувствам се, че наистина ме вижда. Голям избор от татуировки за ръце за човек с любов към морските същества.

8. Чудовище око

най-доброто 66 Hand Tattoos

Това е ужасяващо. Но по хладен начин. Обичам как черните части не са просто напълно черни, но имат текстура и размери, почти като че ли окото е в дъното на някаква ужасна яма. Обичайте пипалата да поникнат по пръстите.

9. Татуировка на цветя / мандала

най-доброто 66 Hand Tattoos

Тази татуировка на ръката е много подобна на хена. Засенчването дава дълбочина на парчето, особено около центъра на основното цвете. Обичам как изглежда почти като дантелен ръкавица. Много елегантно.

10. Рози

най-доброто 66 Hand Tattoos

Когато се съмнявате, отидете с рози. Това работи в повечето ситуации и това не е изключение. Особено, тъй като тези красоти са много добре изпълнени. Погледни тази оцветяване! Колиетата, които са навити през всяко цвете, са хубаво допълнително докосване. Чудя се дали има реални партньори?

11. Троица символи

най-доброто 66 Hand Tattoos

Ох. Сериозно! Освен факта, че това е PALM на ръчната татуировка, която просто изглежда толкова болезнена, тази работа е наистина готина. Това е много оптична илюзия и аз обичам използването на отрицателно пространство за трите пръстена във фонов режим. Аз съм напълно черпене празно за това, което този стил се нарича, и знам, че мафията лента не е прав ... да ми помогне тук ... Не знам. Както и да е, триъгълниците са пътуване и те наказват мозъка ми, но обичам тези татуировки за ръце!

12. Татуировка на врабче

най-доброто 66 Hand Tattoos

Това е просто класика и го обичам като татуировка за ръце.

13. Татуировка Ganesha henna

най-доброто 66 Hand Tattoos

Това парче изглежда като къна, но не би ли направила невероятна татуировка за ръце? Обичайте всички тези сложни детайли и разположението е много готино.

14. Черепна татуировка

най-доброто 66 Hand Tattoos

Вие може или не може да знаете как се чувствам за черепите и техните странни празни гнезда за очи. Достатъчно е да кажа, че това нещо ме изнервя. Сигурен съм, че ще дойде и довечера, докато спя. Розата не го прави по-малко страшно. Качествена работа, обаче, ако сте в плашещи wusses като мен.

15. Татуировка "Хамза / Дракон"

най-доброто 66 Hand Tattoos

Уау. Очите са блестящи! Искам да кажа, не наистина, но те със сигурност изглеждат така! Толкова много ярки цветове и подробности тук! Това е ръчна татуировка, която наистина ще направи впечатление. Красива работа!

16. Артистична татуировка на ръката

най-доброто 66 Hand Tattoos

Това е просто красиво! Подобно, дори не мога да го опиша. Толкова много готини стилове в една невероятна татуировка! Обичам пастелните цветове, скиците, дъгата, акварелите, всичко! Отлична ръка татуировка за всеки художник.

17. Ужасна ръка татуировка

най-доброто 66 Hand Tattoos

Добре. Не си татуирайте ръката. Или може би не никъде. Просто не.

18. Роза с перли

най-доброто 66 Hand Tattoos

Това не е само една от най-добрите татуировки за ръце, които съм виждал, но може би най-добрият по принцип. Не мога да преодолея реалистичното качество на тази работа! Искам да се облегна и да подуши гърба на тази ръка. Сигурен съм, че всъщност бих могъл да мирише на тази роза. И моят нос може да се намокри от тези капки роса. Не съм супер развълнуван от черния фон, но розата и перлите са толкова невероятно добре направени, дори не ми пука. Това е красиво!

19. Cat

най-доброто 66 Hand Tattoos

Това ли е едно от тези странни кози без косми? Каква е сделката с тези неща? Както и да е, като ръчна татуировка, това напълно работи. Главата на котката се вписва точно вдясно и цветовете са страхотни в страховит вид. Тази котка носи перли на челото. Тази котка е по-красива от теб.

20. Череп със сомбреро

най-доброто 66 Hand Tattoos

Трябва да сте някакъв човек, който да измъкне татуировка от такова ръце и аз не съм един от тях. Но ако сте пушач за пушене, то това е идеално за вас. Оценявам, че този череп има очи - поне не се взирам в черна пропаст. Димът е наистина страхотен, и всъщност изглежда, че се върти около сомбреро.

21. Черно и сиво мандала

най-доброто 66 Hand Tattoos

Ооо! Толкова хубаво! Това е толкова реалистично, че почти изглежда, че има декоративен метал, разтопен на кожата си! Има някои невероятни подробности в тази татуировка за ръце, а използването на засенчване тук е великолепно.

22. Ден на мъртвите татуировки

най-доброто 66 Hand Tattoos

Защо толкова много черепи, хора? Въпреки, че ми харесва съпоставянето на черния череп / захарния череп срещу сините пеперуди. Пеперудите наистина поп. Лицето на захарта е много добре направено - много реалистично.

Имаме повече татуировки от черепа и ден на мъртвите татуировки тук.

23. Традиционни татуировки за ръце

най-доброто 66 Hand Tattoos

Rawr! Дали тези животни са били намушвани през главите им? Няма да се притеснявам за това ... нека просто да се концентрираме върху хубавото използване на цвета, нали? Харесва ми синият нос на тигъра. Това е неочаквано.

24. Татуировка на пирамида с очи

най-доброто 66 Hand Tattoos

Добре. Няма да твърдя, че разбирам какво се случва тук. Сигурен съм, че собственикът на тази татуировка за ръце има невероятно обяснение на това, което има значение. Пирамидата на очите изглежда е заобиколена от слънчева система и огнени комети и това, което изглежда е Epcot. Можех да греша за последния. Това е много готино, и аз обичам цветовете. Излиза от този свят, човече.

25. Бат

най-доброто 66 Hand Tattoos

Устните на тази бухалка ми дават хайбъри! Това е хубава работа, но ... yikes!

26. Портрет на куче

най-доброто 66 Hand Tattoos

Тази татуировка е прекалено сладка. Бих искал да видя истинска снимка на кучето, което се изобразява тук. Предполагате, че името му е орех? Или може би просто му харесваха орехите. Много съм сантиментална татуировка.

27. Cat

най-доброто 66 Hand Tattoos

Аз определено съм куче човек, а лицето на тази котка има много общо с това. Тази котка иска да ме нарани. Оцветяването е много интересно направено, като лицето му много текстура. Харесва ми използването на бяло за мустаци и зъби.

28. Тигър

най-доброто 66 Hand Tattoos

Не се смей, но аз буквално изревах, когато се обърнах към тази. Какво толкова се ядосва? Този жесток звяр наистина оживява въпреки класическия стил на татуировка. Да направите нещо, което е очевидно татуировка, всъщност изглежда, че ще се спукате на ръката си е доста впечатляващо.

29. Mandala

най-доброто 66 Hand Tattoos

Обичам тези ръчни татуировки, които стават само цели, когато сложите ръцете си заедно. Това е особено хубаво, с някои сериозни детайли.

30. Погълнете

най-доброто 66 Hand Tattoos

Ооо! Това е толкова готино! Аз съм голям фен на тази татуировка за ръце. Обичам начина, по който крилете почти приличат на хартиени самолети! Това определено е една от най-уникалните татуировки на птици, които съм виждал някога. Много креативен.

31. Pin-up

най-доброто 66 Hand Tattoos

Това е доста зле пиле. От това, което чувам, е наистина трудно да се получи лице татуировка, която всъщност изглежда добре, и това определено завърши това. Перспективата напълно работи тук; всъщност изглежда, че е обърнала главата си. Изчакайте ... думата на неговите (?) Кокалчета казва "главата?" Хмм. Alrighty.

32. Рам череп

най-доброто 66 Hand Tattoos

Намирам, че животинските черепи са само малко по-малко странни от човешките, но това не е много лошо. Детайлната работа и засенчването на тази татуировка на ръката са наистина добре направени - погледнете тези фини линии в роговете на овен!

33. Трудна работа убива?

най-доброто 66 Hand Tattoos

Не съм съвсем сигурен какво да направя от това. Къде е долната челюст? Дали тежката работа го е убила? Какво има с птицата? Наистина искам да знам историята зад това мастило. Струва ми се, че очните гнезда са зелени, вместо черни.

34. Татуировки на стрели и черепи

най-доброто 66 Hand Tattoos

Какво има с всички черепи, хора? Наистина обичам стила на тези татуировки за ръце. Те са като исторически диаграми или нещо подобно. Фактът, че те не са съставени с типичните тежки линии на татуировка ги кара да изглеждат почти като че ли са скицирани право върху кожата.

35. Татуировка на Кървавата Мери

най-доброто 66 Hand Tattoos

Ой вей. Добре. Дори и аз трябва да призная, че това е много добре направено татуировка, и използването на бял го прави наистина доста зашеметяващ. Но кажи! Очите й кървят! Ако не беше толкова ужасно, тя щеше да бъде красота.

36. Реколта

най-доброто 66 Hand Tattoos

Ако искате да поставите дама на ръката си, това е много по-хубав начин да го направите, по мое смирено мнение. Макар че почти изглежда, че розата поражда тази пълноценно развита жена. Обичам този класически стил, с живи цветове.

37. Татуировка за ръце на черепа

най-доброто 66 Hand Tattoos

Добре. Това ще ми даде кошмари. Знам, знам, че съм суров. Дори не ми пука. Тази татуировка е прекалено реалистична!

38. Геометрична котка татуировка

най-доброто 66 Hand Tattoos

Сега това е котка татуировка мога да получа. Обичам геометричните модели! Засенчването, гневният поглед на лицето му, всичко работи за мен. Особено жълтите очи, докато всичко останало е черно. Определено добър избор за любител на котки.

39. Светеща татуировка на черепа

най-доброто 66 Hand Tattoos

Gah! Това не е толкова татуировка за ръце, колкото кошмар за гориво. Това е невероятно добре направено, обаче, и съм супер впечатлен от начина, по който изглежда, че черепът е запален отвътре. Въпреки, че е страшно, изглежда доста прохладно, доколкото татуировките на ръцете отиват.

40. Зашеметяваща татуировка на пеперуда / черепа

най-доброто 66 Hand Tattoos

Наистина ли? Още черепи? И на пеперуда? Това е доста готино. Мисля, че ако не знаех, че са били черепи, щях да ми отнеме малко време да го видя. Някаква оптична илюзия, или може би тест на Роршах - всичко, което виждате първо, определя дали сте психопат.

41. Ориенталска татуировка за ръце

най-доброто 66 Hand Tattoos

Виждате ли това, което виждам? Аз ще оставя това.

42. Татуировки за ръката на Жокер

най-доброто 66 Hand Tattoos

"Ти някога танцуваш с дявола в бледата луна?" Разбирам, че Жокерът, изобразен в тая ръка, не е Никълсън Жокер, но това винаги ще бъде според мен най-добрия филм на Батман някога и един от най-добрите линии.

43. Малкия Буда

най-доброто 66 Hand Tattoos

Подробната работа по тази татуировка на ръката е доста хубава. Малко съм объркана за дъното, макар че ... лицето на Буда се държи в ръка?

44. Роден

най-доброто 66 Hand Tattoos

Трябва ли да бъда обиден от тази татуировка? Харесва ми резервната употреба на цвят и използването на бели акценти. Но тя всъщност не прилича на роден американец, нали??

45. Vintage Rose

най-доброто 66 Hand Tattoos

Ето още едно красиво лице, но този път тя носи розата като капак, вместо да се роди от нея. Обичам очите и устните на тази дама. Изглежда, че иска да те съблазни.

46. ​​Рог на звяра

най-доброто 66 Hand Tattoos

Аз наистина нямам представа какво да нарека тези татуирани ръце. Не съм сигурен дали животните би трябвало да са бик или як, или някакъв митичен бич. А жената ... има рога и шивашка яка. Какво се случва тук? Хм ... цветовете са хубави все пак.

47. Цветна градина

най-доброто 66 Hand Tattoos

Толкова хубаво! И каква хубава промяна на темпото от всички зловещи ръце татуировки, които сме виждали досега! Обичам стила на тази татуировка и колко сладки са всички тези малки същества, които пълзят през листата? Толкова сладка и женствена!

48. Rowr

най-доброто 66 Hand Tattoos

Това е друг, не съм съвсем сигурен какво да направя. Дали е лъв или тигър? Трудно е да се каже, тъй като тя изглежда да има течаща коса, но тя не казва съвсем "грива" за мен. И аз не знам какъв е символът на главата му, но каквото и да изглежда, го прави ядосан. Оцветяването на това парче е отлично.

49. Октопод с очи с бъчви

най-доброто 66 Hand Tattoos

Този човек е доста сладък, но аз искам пипалата да паднат по пръстите му! Или това би било твърде очаквано? Не знам. Големите цветови решения тук и толкова много подробности, че се чувствам като този малък човек да се разтресе. Добър избор за любителите на главоногите.

50. Работа в лабораторията

най-доброто 66 Hand Tattoos

Уау. Тази татуировка е пътуване! Иска ми се да знам, ако човекът тук е трябвало да бъде учен. Който и да е, трябва да има доста главоболие от микроскопа в задната част на черепа си. Това татуировка е страхотно, и всеки, който мисли друго е луд.

51. Носете с Мен

най-доброто 66 Hand Tattoos

Друго гневно животно. Може би това е, защото телата им са били изпуснати? Тази ръка татуировка е доста готино, все пак. Обичам тази дълбока жълта луна (слънце?) Във фонов режим, а очите на мечката са страховити.

52. Крабби

най-доброто 66 Hand Tattoos

Харесва ми тази татуировка. Ракът е добре направен, с голям цвят, засенчване и детайли. Обичам синия фон и как изглежда като морето. Това е прекрасно произведение на изкуството и ме кара да съм гладен. Твърде лошо е, че нашата раковина Shack на Джо е затворена.

53. Самурай Дуо

най-доброто 66 Hand Tattoos

Тези двама пичове са ядосани! И те идват след вас с цялата сила на един самурайски воин. Те също така изглеждат сякаш са готови да пуснат няколко ф-бомби. Харесва ми, че всеки има свой собствен моден смисъл, както и двамата искат да изглеждат здрави, но това не означава, че те трябва да са скучни.

54. Компас Роуз

най-доброто 66 Hand Tattoos

Аз ще се въздържат от коментар на поза тази мацка прави и се фокусира върху ръката си татуировка. Това е много хубав компас с флер де lis. Една от простите татуировки, които сме срещали в този списък. Това е хубаво.

55. Слънце и Луна

най-доброто 66 Hand Tattoos

Слънцето изглежда тъжно и луната изглежда луд. Защо не се усмихваш? Независимо от тяхното настроение, това са някои добре направени татуировки, с много остри линии. Харесва ми.

56. Птица на ръката

най-доброто 66 Hand Tattoos

Тази птица идва за кацане! Това е малко прекалено черно в горната част на крилото, което прави нещо трудно да се разграничи крилото от облака, но иначе това е хубава ръка татуировка за всеки орнитофил.

57. Аз съм Орлесът

най-доброто 66 Hand Tattoos

Когато за пръв път видях това, реших, че това е Оод с червени очи и се вълнувам, че това е уискиска татуировка. Но тогава разбрах, че това са мустаци и бивни, а не пипала нещата, които имат Оод. Така че, да, морж. Това е хубаво татуировка, но червеното във фонов режим трябва да е кръв?

58. Направете желание

най-доброто 66 Hand Tattoos

Чувствам се, че това не е истинско татуировка, а може би е маркер. Което и да е, обичам малките глухарчета и идеята, че те израстват от пръстите.

59. Молец Част 1

най-доброто 66 Hand Tattoos

Намирам за странно, че тази татуировка е с главата надолу, когато ръцете са събрани. Но предполагам, че няма да се побере, ако е отстрани. Както и да е, това е хубава ръка татуировка.

60. Пътна карта

най-доброто 66 Hand Tattoos

Това е още едно, което задавам. Линиите минават през ноктите, затова се чувствам така, сякаш просто може да бъде маркер. Надявам се, обаче, защото това е невероятно. Винаги съм бил очарован от пътните карти и мисля, че би било добре да татуирате любимо място на себе си по този начин. Обичам и използването на цветове. Много хубаво. Ако харесвате карти татуировки, проверете тези татуировки карта на света.

61. Хенна вдъхновена

най-доброто 66 Hand Tattoos

Постоянна къна! Това е прекрасен дизайн и чудесен избор за ръчна татуировка. Харесва ми, че това е украсен модел, но не е прекалено сложен.

62. Yikes

най-доброто 66 Hand Tattoos

Така. Голяма част. Зловещо. Сериозно, хора! Имате ли представа колко трудно е да се намери татуировка за ръце, която не е нещо страшно, ядосано или страшно? Чудя се защо е така? Какво има задната част на ръката, която кара хората да искат да сложат възможно най-ужасното нещо върху нея? Уф. Тази татуировка е чудесно изпълнена, въпреки факта, че ще имам нощни ужаси за това лице.

63. Индийски слон

най-доброто 66 Hand Tattoos

Обичам тази татуировка! Това е като четене на коментара ми за това, че октоподните пипала се спускат надолу по пръстите и си казаха: "Да, това е добра идея" и сложи пръста си в слон. Вярвам, че това е предназначено да бъде представителство на божественото божество Ganesha.

64. Молдова част 2

най-доброто 66 Hand Tattoos

Мисля, че тази молец ми харесва по-добре от предишната, но най-вече заради синьото добавено към крилата и прохладния, капещ фон. Това изглежда и по-реалистично.

65. Деликатни цветя

най-доброто 66 Hand Tattoos

Друга красива татуировка на ръце! Обичам меките цветове и липсата на сурови линии. Толкова е деликатно и хубаво! Знам, че вече казах хубава, но това е точната дума! Това почти ми напомня за зацапани пастели. Обичам го.

66. Вълни и класически

най-доброто 66 Hand Tattoos

Прекрачвам този списък с хубава роза в класически стил. Богатите, живи цветове и стила на реколтата правят тази татуировка на ръцете толкова красива. Обичам, че червената роза е засенчена с лавандула. Това не е нещо, което обикновено виждате. Изключително красива фигура.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

44 − 41 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map