Минали и бъдещи председатели на американските татуировки

Ще стане ли президент Доналд Тръмп? Ще Хилари? Отговорът е в татуировките! Татуировки на миналото и бъдещите президенти на САЩ.

Америка имаше 44 президенти досега, включително Барак Обама. Портретите на 19 от тях се оказаха на кожата на хората. Някои от тези, които обичат татуировките, посвещават част от повърхността на кожата си на този президент, който им харесва и се възхищава най-много. Има и хора, които имат татуировки на обществени лица, които в момента се кандидатират за президент.

Сред всичките 44 президенти е известно, че 3 от тях са имали татуировки. Джеймс К. Полк, Андрю Джаксън и Теодор Рузвелт бяха подписани! Изглежда, че Джеймс К. Полк, чийто портрет никога не е татуирал върху кожата му, е бил фен на символите на канджи. Той имаше това, което означаваше нетърпелив.

Contents

Татуировки на миналото и бъдещите президенти на Съединените щати:

Татуите на миналото и бъдещите президенти на САЩ не са сериозни портрети. Както следва, ще видите лицето на Джеймс Бюканън татуирано на много необичайно място, най-хубавото лице на Ейбрахам Линкълн, рисувано някога, и Доналд Тръмп като бебе! Ще откриете и много рядък портрет на Милард Филмор.

Хората, които избират портрети на президенти като татуировки, не са непременно националисти, но те също могат да бъдат. Американските президенти, останали в колективната памет, са истински символи на властта и демокрацията. Някои са имали специални политически действия, докато други са запомнени за своите действия и влияние в глобален мащаб.

22. Джордж Вашингтон, първият американски президент

минало and Future Presidents of the United States Tattoos

Тъй като Джордж Вашингтон беше първият президент на Съединените щати, напълно разбирам защо всеки американец би искал татуировка от него. Също наричан баща на своята страна, Джордж Вашингтон беше единодушно избран през 1789 г., след като победи британците. Той основа институцията на президентството. Дори ако лицето му изглежда като източване на тази картина, той беше представен добре и точно. В края на краищата оживената татуировка би била страховита.

21. Томас Джеферсън, третият американски президент

минало and Future Presidents of the United States Tattoos

Томас Джеферсън е един от авторите на Декларацията за независимост и един от най-влиятелните бащи-основатели на САЩ. Лицето му се появява на сметката от 2 долара и на тялото на този човек. Той не е много популярен сред хората, които получават портретни татуировки, въпреки че неговата важност като президент е много ценена. Има известна дълбочина, добавена от татуира художник, който е написал този реалистичен портрет, не мислите ли??

Получите Безплатно Custom Tattoo Design Цитат:
Оферта с ограничено време (снимка кликнете)
Кликнете here to get your free custom tattoo design quote.

20. Андрю Джаксън, 7-ми американски президент

минало and Future Presidents of the United States Tattoos

Това е някаква карикатура на Андрю Джаксън. Съдейки по начина, по който изглежда, той не беше залепен твърде отдавна. Хубаво е да се знае, че някой все още си спомня, че смята, че наистина се е борил да стане президент. Тази рисунка го показва като стар мъж със сива коса и гъсти вежди. Погледът на лицето му предполага мъдрост, а не безпокойство, както е изобразен в по-голямата част от портретите му. Един забавен факт за него е, че той има татуировка на местния американски томахак. Това беше срещу всичко, в което вярваше, но предполагам, че му харесваше мастилото!

19. Мартин ван Бурен, осмият американски президент

минало and Future Presidents of the United States Tattoos

Известен портрет, тази татуировка е сред татуировките на миналото и бъдещите президенти на САЩ. Той изобразява Мартин Ван Бюрен, първият президент, роден в Америка. Неговите предшественици са родени британски граждани. Въпреки че изглежда черен, трябва да знаете, че не е бил. Татуировката трябваше да използва по-тъмни нюанси, за да подчертае истинската си бяла коса.

18. Милард Филмор, 13-ти американски президент

минало and Future Presidents of the United States Tattoos

Тази татуировка на Милард Филмор е една от малкото, които съществуват. Неговият портрет не беше привлечен по реалистичен начин, но все пак изглежда много подобен на него. Може да се каже, че това е анимационен лист портрет. Тази техника е наивна и не е актуална, така че тази татуировка може да е стара! Едно интересно нещо, което трябва да знаете за Милард Филмор, е, че му харесваше луксозни неща. Съпругата му имаше първата вана с течаща вода от Белия дом.

17. Джеймс Бюканън, 15-ти американски президент

минало and Future Presidents of the United States Tattoos

Разположението на това татуировка на Джеймс Бюканън е необичайно. Ако обаче мислите, че той е хомосексуален, нещата могат да започнат да имат смисъл. Той беше първият американски президент, който не се оженил, но слуховете го казват, че е в дългосрочна връзка с Уилям Р. Кинг. Тази татуировка може да почете първия гей американски президент или просто да означава възхищение за работата си, опитвайки се да задоволи както Северния, така и Южния.

16. Абрахам Линкълн, 16-ият американски президент

минало and Future Presidents of the United States Tattoos

Този наистина добре направен портрет на Абрахам Линкълн е част от 20-те най-добри татуировки на миналото и бъдещите президенти на САЩ. Най-голямото му постижение в качеството му на президент беше, когато издаде Прокламацията за еманципация, която обяви завинаги свободни роби в Конфедерацията. Той е собственик на бар в Спрингфийлд, наречен Saloon. Абрахам Линкълн си е построил пътя, след като се е мъчил да оцелее в смъртта на родителите си, така че животът му е вдъхновяващ.

15. Одисей С. Грант, 18-ти американски президент

минало and Future Presidents of the United States Tattoos

Одисей С. Грант беше боец ​​и герой. Под пряк надзор на Абрахам Линкълн, той се бори в много битки и водел армията си до победа. Като президент той просто държи нещата под контрол и се намесва, когато нещо се обърка. Умира заради рак, но живее в лукс в продължение на няколко години. Веднъж получил билет за прекалено бързо каране на коня. Да, това беше нещо през 60-те години на ХХ век! Тази татуировка е реалистичен портрет на него, заедно с маркер за име.

14. Уилям Маккинли, 25-ти американски президент

минало and Future Presidents of the United States Tattoos

Уилям Маккинли поведе нацията към победа в испанско-американската война. Завършил е право и е бил благодарен за неговата личност и интелигентност. Казано е, че носил червен карамфил в ревера на палтото си. Преди да бъде убит, той даде карамфил му на малко момиченце. Тази портретна татуировка отразява загрижената и загрижена личност на Маккинли. Добавянето на червен карамфил би направило тази татуировка пълна. Освен това тази техника за татуиране е изключителна.

13. Теодор Рузвелт, 26-ият американски президент

минало and Future Presidents of the United States Tattoos

Теодор Рузвелт не беше типичен президент. Този фантастичен човек беше най-младият американски президент, който вярваше в прогресивните му реформи и имаше силна външна политика. Освен това той е много страстен за татуировки! Той имаше гърдите си, татуирани с образа на семейния му герб. Говорейки за семейството, съпругата му и майка му починаха същия ден, на Свети Валентин. Мисля, че той може да бъде оценен като човек, като президент и като готина татуировка!

12. Удроу Уилсън, 28-ият американски президент

минало and Future Presidents of the United States Tattoos

Въпреки че тази татуировка не е напълно завършена, можете ясно да видите, че тя изглежда като лицето на Удроу Уилсън на 100 000 щатски долара. По време на мандата му лицето му всъщност се появи на такъв законопроект. Тези сметки обаче се предполагаше да бъдат използвани от банките само в случай на значителни транзакции. Той е бил лидер на прогресивното движение и води Америка в Първата световна война I. Макар че това не е най-доброто представяне на него, това е татуировка, която казва много.

11. Хари С. Труман, 33-ти американски президент

минало and Future Presidents of the United States Tattoos

Разположен на телето на един човек, портретът на Хари С. Труман е част от малкото татуировки на миналото и бъдещите президенти на САЩ. Той беше демократ и неговото име често се свързва с Хирошима и Нагасаки. Надписът, който придружава татуировката, може да се отнася до интензивното му участие във военни конфликти. Един хладен факт за него е, че той не е имал друго име освен Хари, но е използвал първоначалния С вместо. Това не е реалистична татуировка, а тълкуване на портрета на бившия президент. Изглежда малко като първия Супермен, ако ме питате.

10. Джон Ф. Кенеди, 35-ият американски президент

минало and Future Presidents of the United States Tattoos

Джон Ф. Кенеди е най-младият американски президент, който почина. Смъртта му е трагична след убийството му, така че татуировката му може да бъде признак на възхищение и скръб едновременно. Той отиде в Харвард, военноморския флот и също беше конгресмен. Всъщност баща му написа за него неподходящо писмо за допускане, но това не му попречи да стигне по-високо. Почитание или не, тази татуировка на него изглежда страхотно! Имайки предвид прочутите думи на Кенеди Не попитайте какво може да направи вашата страна за вас - попитайте какво можете да направите за вашата страна, Мисля, че е безопасно да се каже, че този човек е патриот.

9. Ричард Никсън, 37-ият американски президент

минало and Future Presidents of the United States Tattoos

Известен като първият президент, който посети 50-те щати на Америка, Ричард Никсън изглежда доста готино със синя коса! Той е популярен не само заради това, което е направил като президент, но и благодарение на това Futurama. Анимиран сериал, Futurama представя Ричард Никсън в забавна светлина, напомняйки за оставката му поради скандала "Уотъргейт" и характерните му жестове. Тази модерна интерпретация на неговите особености и личност изглежда доста добра!

8. Джими Картър, 39-ият американски президент

минало and Future Presidents of the United States Tattoos

Не е най-добрият рисунък на Джими Картър, тази татуировка е проста. Той има по-добри зъби по време на мандата си, отколкото в този образ, но намеренията му винаги са били на първо място. Той беше демократ и пацифист, така че не би искал портретът му да се напива? Вероятно не най-красивият президент, Джими Картър се интересува от правата на човека и се бори да намери мирни решения за всичко. Той вярваше в извънземни и беше убеден, че ще види НЛО през 1973 г. Споделяш ли вярата му?

7. Роналд Рейгън, 40-ти американски президент

минало and Future Presidents of the United States Tattoos

Не само един политик, но и един актьор, Роналд Рейгън е награден Награда за почти почти перфектна мъжка фигура през 1940 г. Той беше либерален и след това консервативен, но той се съсредоточи върху увеличаването на заетостта и укрепването на националната отбрана. Тъй като вече е прекарал младостта си в тази портретна татуировка, той не е избран за добър актьор, а за добър президент. Позовавайки се на получаване на мир чрез сила, неговият образ сега е увековечен на кожата на някого.

6. Бил Клинтън, 42-и американски президент

минало and Future Presidents of the United States Tattoos

Щастлив и усмихнат, тази татуировка на Бил Клинтън разказва всичко за неговото отпуснато отношение. Той беше добър и внимателен, опитвайки се да запази нивото на заетост и инфлацията да намалее. Расовата дискриминация не беше нещо, което можеше да понесе и насърчи демокрацията във всичко, което направи. Бил Клинтън може да служи като пример за много хора, точно както той прави за лицето, което сложи лицето си върху тялото си.

5. Джордж У. Буш, 43-ти американски президент

минало and Future Presidents of the United States Tattoos

Джордж У. Буш нямаше лесен президент, за разлика от баща си. Той не можеше да направи това, което обеща, заради неочаквани и опустошителни събития. Начинът, по който се справи с ситуацията, е приятно и приемливо за хора като този, който му е дал татуировка. Самият портрет не е шедьовър, но е достатъчно изразителен. Това е малко татуировка, така че е трудно да добавите твърде много подробности в него. Знаехте ли, че той е бил капитан на мажоретен екип в гимназията?

4. Барак Обама, 44-ият американски президент

минало and Future Presidents of the United States Tattoos

Първият афро-американски президент Барак Обама е обичан от мнозинството американци. Той е типичен човек от средната класа, който работи усилено, за да стигне до мястото, където е. Тази татуировка на него е весела и много добре направена. Особено харесвам цветовете, вратовръзката, малкото американско знаме и усмивката му. Това може да е татуировка, която изглежда точно като негова картина. Тези дни, всичко, което трябва да направите, е да направите снимка на татуировка художник и да получите същото на кожата си.

3. Доналд Тръмп кандидати за американското председателство

минало and Future Presidents of the United States Tattoos

Причината, поради която някой би искал бебето на Доналд Тръмп на тялото му, е за мен мистериозно. Въпреки това, тази татуировка е сладка по наистина странен начин. Освен лицето на Тръмп има знак за долар, който съвпада напълно със сегашната му ситуация. Той е републиканец и следващият евентуален президент на Съединените щати. Това е само една от татуировките на евентуални бъдещи президенти, които хората вече са получили, без да вземат предвид този аспект.

2. кандидати за Хилари Клинтън за американското председателство

минало and Future Presidents of the United States Tattoos

Сега това е Хилъри Клинтън с голяма усмивка на лицето си и намигване! С американското знаме като фон, нейният портрет изглежда е направен за кампанията й. Тя обаче е била политик от дълго време. Не само първата дама на Съединените щати, Хилари Клинтън също е сенатор в продължение на 8 години. Някой вярва в нея и толкова много се възхищава на качеството й, че има татуировка от нея!

1. Бърни Сандърс кандидати за американското председателство

минало and Future Presidents of the United States Tattoos

Наскоро демократ, Бърни Сандърс беше най-дългогодишният независим в историята на Конгреса в САЩ. Известно е, че се противопоставя на войната в Ирак и на политиките за масов надзор. Бърни има място в бедрото на тази жена, така че сигурно е направил нещо правилно! Той може да направи много повече, но това зависи само от изборите през следващата година. Бъдещият президент или не, той спечели тази татуировка по един или друг начин!

Leave A Comment

+ 23 = 32