88 Татуировки обратно, които ще ви накарат да получите татуировка на гърба

88 гръб татуировки, които са смели, красиви, вълнуващи ... ако мислиш за получаване на татуировка на гърба, по-добре първо да ги проверите!

За големи татуировки за тапети или стенописи, най-доброто място е гърба. Даването на художника на голямо платно, с което да работи, им позволява да добавят много подробности. Гърбът също е гъвкава зона, позволяваща смесване и съвпадение на изкуството, ако предпочитате да групирате по-малки парчета. Възможно е, както е в ръкава татуировка, за обратната татуировка да привлече много стилове и теми заедно в едно майсторско парче. Накратко, гърбът е оптимално място, където да поставите почти всяка работа с мастило, което желаете.

Contents

46. ​​Покажи ми света

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Като кимване към морското начало на татуировки, това парче предлага редица различни елементи. Има компасът, който изглежда е центърът на корабното колело. В центъра на компаса е картата на света, а на лявото рамо можем да видим няколко звезди. Това прекрасно парче е красиво напомняне, че не всички, които се скитат, са изгубени и не боли да държи главата си на небето. Световната карта татуировки правят големи допълнения към всяка област на тялото.

45. Татуировки с леки задни петна

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Тези татуировки в долната част на гърба са известни като "скици", тъй като те обикновено са само спортувани от по-малко от подходящи млади дами. Въпреки това, тази част от гърба е наистина просто още едно място, за да сложите чудесно изкусено изкуство. Това парче, за разлика от повечето пера татуировки, изобразява опашката пера от прекрасен паун. Долната част на гърба все още остава преобладаващо женско място, за да сложи татуировка, но тази стигма завършва едно парче едновременно.

44. Властелинът на пръстените

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Използването на татуировките на гърба, за да покажете любовта си към определен филм или книга, е начин да запазите нещо, което се грижите завинаги. Този джентълмен изглежда, че е избрал стенопис на Властелинът на Пръстените на гърба си, с участието на изобразяването на някои от главните герои. Това е доста добре направено, интересно парче да кажем най-малкото.

Получите Безплатно татуировка за обратна връзка Дизайн Цитат:
Оферта с ограничено време (снимка кликнете)
Кликнете here to get your free custom tattoo design quote.

43. Главен татуировки на гърба

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Дори жените са в състояние да скочи в тенденцията на гърба татуировки, въпреки че им е даден по-малък шанс да покажат своето изкуство, тъй като не са в състояние просто да си свалят ризата. Все пак има редица начини да покажете изкуството, както е показано на снимката тук. Тази череша на Първи нации, носеща черепа, не е най-женствената на татуировката, но е чудесно направена, като я заема много от гърба си и е чудесно изложена в тази ниска рокля.

42. За ежедневните герои

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Покажете уважението си към ежедневните ни герои, независимо дали имате семейство, което върши мръсната работа или не. Обратно татуировки правят големи паметници, както се вижда от тази чудесна почит на пожарникарите на гърба на този човек. Това невероятно добре направено парче показва това уважение и възхищение за онези мъже, които рискуват живота си ежедневно за безопасността и сигурността на другите.

41. Go Tribal

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Има няколко различни племенни дизайни на разположение, когато татуировки са засегнати. Някои идват от други култури, като например Маорци и Самуан, а някои са само тъмни мастила. Каквото и да изберете, там е задължително да има племенни дизайн, който да отговаря на вашите нужди. Тези татуировки са изключително универсален и могат да бъдат поставени практически навсякъде, поради абстрактния си характер. Само не забравяйте да оставите на художника достатъчно място, за да добавите някои интересни детайли към тях.

40. Това е, което е вътре

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Интересна за изкуството на татуировката на гърба е да донесете това, което е отвътре навън. Има редица татуировки за "издърпване на кожата", които включват биомеханични дизайни, но малко рядко стигат до голите кости на материята. Това парче показва скицана версия на тазобедрените кости и част от долната част на гръбнака. Харесва ми идеята, аз съм малко разкъсана от екзекуцията. Моето мнение няма значение, разбира се, защото това не е моето мастило, толкова повече сила за нея. Бебето се върна.

39. Abstract Bird

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Някои татуировки на гърба няма да покрият цялата област на гърба, подобно на татуировките на долната част на гърба, предпочитани от жените, някои мъже ще изберат по-високи татуировки на гърба или раменете. Това прекрасно представяне на птица птица, пълна с корона и очевидно драскотини е невероятно цветна и забавна за гледане. Тя е пълна с въображение и малко капризно, което аз абсолютно обичам. Има чувство за забавление в парче, което също може да бъде взето доста сериозно. Обичам аспекта на "четките" в крилата.

38. Предлагане на мир

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Традиционният стил на мастилото никога няма да остарее. Това парче, с неговите две птици и маслиновите им клони, показва прекрасната универсалност на традиционния дизайн. Птиците са сравнително гъвкави, както е показано на тази страница. Има няколко значения зад птичи татуировки и ако сте птица ентусиаст, вие със сигурност ще намерите този, който ви пасва.

37. Дракони

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Ако птиците не са вашето летящо същество по избор, винаги можете да изберете нещо в тази насока. Този 3d дракон заема само дясната страна на гърба, оставяйки достатъчно място, за да добавите повече, ако желаете. Изкуството на триизмерните татуировки е бързо развиващо се с много напредък, което прави още по-прекрасни татуировки на гърба в света.

36. Dragonfly

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Чудесни гърба татуировки могат да включват редица различни елементи, които носят значение за потребителя. Това парче има не само красива водка, делфин, излизащ от водата пред залязващо слънце, и някои прекрасни цветни линии. Крилата на това парче са грандиозни и интересни.

35. Метални

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Този чудесно направен "кожен корсет" може да звучи по-скоро като нещо от "Мълчанието на агнетата", но това е невероятен ефект за тази татуировка на гърба. Кожата, шнурката, металният подложка са феноменално направени и супер интересни за гледане. Добавянето на хибискусните цветя и листата му придават по-женствен вид на превъртане, който наистина тонизира "мъжествеността" на повечето био-механични татуировки.

34. Фотореализъм

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Използването на картина или стара снимка като вдъхновение за гърба си татуировки е един от начините да ги накара да се откроят. Това парче тук изглежда почти като една стара черно-бяла снимка просто лежа над мъжете назад. Сградите във фонов режим са чудесно разположени и подробни, а засенчването не е нищо повече от феноменално. Идеята на този човек, който се опитва да скочи до смъртта си, е малко странна концепция за обратно татуировка, но очевидно има някакво дълбоко значение за потребителя, като се има предвид, че той е готов да седне в продължение на много часове работа, за да това парче да оживее.

33. Египетски

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Обратно татуировките могат да бъдат използвани за изобразяване на различни видове интереси и религии. Това показва малко египетски йероглиф. Не съм сигурен кой е изобразен тук, но парчето изглежда доста като йероглифно произведение от древни времена.

32. Племенни триъгълници

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Смесването на различни стилове и значения за татуировки може да се направи по няколко начина. Тук обратната татуировка племенни дизайн се работи в триъгълник. Триъгълниците са популярни дизайни за татуировки, поради многото различни значения, свързани с тях и номер три. Това е забавен начин да направите простия дизайн по-сложен, но и да запазите оригиналните му значения на място.

31. Флорални

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Обратно татуировки, направени в флорални теми са просто чудесни. Цветните татуировки имат толкова много различни значения, стилове и цветови опции, че е почти невъзможно да се объркат цветята. Това е особено вярно за жените, които търсят смел и прекрасен дизайн, но също така искат да я запазят женствено.

30. Приказни истории

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Донесете приказки за живот под формата на гърба татуировки. Представеното пространство дава достатъчно пространство на художника да включи много подробности и парчета от историята. Тази татуировка, макар и недовършена, определено показва историята на Лъд Червената шапчица и Големия лош вълк като нейната баба. Художественото умение в този е невероятно, дори успява да улови стъклото около фенерчето по нов и интересен начин. Това е чудесно направено парче.

29. Treed

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Дърветата правят прекрасни татуировки на гърба, защото гърбът ви дава достатъчно място, за да може дървото да се разклони (виж какво направих там?) През раменете, както е показано тук. Това дърво с висок детайл има чудесно извита кора и клони, които се люлеят наляво. Има и бухал и компас в дървото, което му дава няколко допълнителни елемента, които да се насладите.

28. Музикално наклонени

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Всеки татуиров дизайн е възможност да добавите музикален елемент. Това парче включва рози с музикални бележки и чудесно племенна тренировка. Музикалните бележки в банера за мащаб са приятна добавка към това парче. Музикални бележки могат да бъдат намерени в произволен брой татуировки, но тук има няколко специално предназначени за скалите.

27. Freebird

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Никакви молитви за дивата природа, държани в клетките тук. Тези птици са освободени от позлатения затвор и излязоха на луксозен живот. Идеята за освобождаване на птиците е мощна, когато се разглежда. Тази татуировка използва чудесно цветни цветя и акцент в клетката и птиците, придавайки на това парче много приятен, цветен фон.

26. Пълнолуние

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Луните са популярни в татуировките напоследък, всъщност имаме цяла страница, посветена на тази прекрасна орбита. Има много места за поставяне на татуировка на луната върху тялото, защото заоблената му форма може да работи на няколко места, но показвайки, че пълната фаза на прогресия ще изисква много място. Това прави този стил идеален за татуировки на гърба. Удълженият гръбнак позволява много място за показване на луната от новолуние в новолуние по чудесен начин.

25. Tribal Paisley

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Paisley е дизайн, който се разраства по популярност, особено при женските татуировки. Дизайнът е невероятно универсален и може да включва много различни елементи като мандали и дантели в него. Тя е почти като женската версия на племенната и тези парчета правят невероятни татуировки обратно, както можете да видите тук.

24. Дървото на живота

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Това дърво е изобразено по свой интригуващ начин. В корените има сърце, което има смисъл, защото кореновата система е животът на дървото. Той расте оттам, чак до клоните, пълни с листа. Живите цветове на падането също се появяват в падащите червени листа, които се спускат надолу по гърба. Обичам използването на тъмночервените цветове.

23. Bionic Man

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Био-механичните татуировки могат да бъдат толкова готини! Това е толкова невероятно, всички малки подробности са толкова добре направени. Разкъсаната кожа близо до върха визуализира машината отдолу, а когато се движите по-надолу по гърба, можете да видите всички хладни вътрешни работни части. Цветовете също са готини, много метални изглеждат! Това е почти реалистично парче и ми харесва много.

22. Женски татуировки за красота назад

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Чувал съм, че по-светлите, най-колоритните птици често са мъжките, така че е малко иронично, че те са свикнали да показват ярко женствено парче татуировка. Не мога да бъда прекалено труден за птицата, макар че е великолепно същество, направено в силни блус, зелени и жълти. Слоевете на перата на опашката текат една до друга толкова добре, правейки това парче наистина да изпъква.

21. Phoenix

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Фениксът е птичка, която никога не умира. Той хваща пламъка и се прероди от пепелта. Ето защо, фониксът е много смислен предмет за татуировка. Идеята да се издигнеш от пепелта и да завладееш неприятностите си е добре представена тук в оранжевата птица, която се огъва около гърба. Тъй като обратно татуировки отида, това е един от любимите ми на групата.

20. Не бъди Кой

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Кои риби също имат много значение, в зависимост от цветовете на Кои. Тези риби са най-популярната риба, която трябва да бъде изобразена с мастило и с основание. Просто погледнете всички тези чудесни примери за татуировки на риба Кои! Това парче, направено на гърба, показва червена и бяла риба, скачаща от водата и заобиколена от прекрасни цветя.

19. Кралицата

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Трябва да призная честно, че нямам представа каква е вдъхновението за тази татуировка, но не ми пука. Това се прави във феноменални слоеве и стилове, чийто център е лицето на жената. Използва се малко цвят, но цветът, който се използва, става стратегически, подчертавайки някои елементи от дизайна, като небето и очите. Колкото повече го гледам, толкова по-малко елементи виждам, правейки това интересна татуировка, за да гледам наоколо.

18. Любов

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Скелетните ръце са ли сърце? Разбира се, защо не? Това всъщност е много сладко. Харесва ми детайлите в засенчването на ръцете.

17. Боец

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Не всички татуировки на гърба трябва да са скандални, големи и цветни. Понякога най-важното е простотата. Тук има "но все още остава боецът", написана по курса по средата на гърба. Тя е малка, но ефективна.

16. Патриотични татуировки на гърба

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Обратно татуировките могат да се използват за толкова много дизайни. Това малко сърце се извършва в патриотични цветове, с големи сини крила, които идват от него. Това е прост дизайн, но много хубаво според мен.

15. Пътека на звездите

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Звездите са един от най-често срещаните татуировки, които се появяват на много места и дизайни. Ако имате няколко татуировки, има добър шанс да имате поне един, който включва звезда. Много звезди са морски стил, но някои от тях са още по-прости. Тази пътека от звезди е съставена от прости попълнени и непрозрачни звезди. Тя се спуска по гръбначния стълб, завършвайки над опашката в една голяма звезда.

14. Пълно племе

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Поддържането на вашите проекти за обратно татуировки абстрактни ще позволи да се добавят много елементи, без да се съсирва установена тема. Тук има много различни племенни елементи в различни сиви скали. Всичко се събира, за да образува едно голямо парче. И гледайте звезди!!

13. Пънкът не е мъртъв

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Тези пънка в света може да искат да сложат любимото ви лого или лирик на тялото ви. Дизайнът, подобен на този по-горе, е идеален за татуировки на гърба! Тя е кръгла, сравнително проста, а това са Ramones, така че не може да се обърка там!

12. Зодиак

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Звездите разказват и често можете да свържете човек със своя зодиакален знак, като обърнете внимание на личностите им. В това парче има няколко различни символа Зодиак. Тези знаци могат да направят страхотни теми за татуировки. Всеки знак може да се покаже отделно, подобно на този пост за татуировки "Лъв" или всички заедно като снимката по-горе.

11. Азиатски вдъхновени татуировки за обратно изкуство

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Азиатското вдъхновено изкуство е толкова красиво и колоритно. Това парче показва жена в лодка, която се движи по водата. Розовото лотосово цвете се намира в долната част на гърба. Има и дърво от черешово цвете и кран. Обичам ярките цветове, особено розовите.

10. Пеперуди

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Използването само на централната линия на гърба е чудесен начин да направите някои наистина големи, интересни татуировки. Цветята и пеперудите, пълзящи по гръбначния стълб, се правят в такива великолепни цветове, в забавен стил, който е невероятно поразителен.

9. Дизайн на гръбнака

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Отново, използвайки само зоната по гръбнака, този дизайн е създаден, за да изглежда почти като курсивен сценарий. Аз го харесвам, въпреки че нямам представа какво е то. Чувствам, че дори ако това не е нищо друго освен абстрактен дизайн, все пак ще върви добре.

8. Легенда за Татуировки на Zelda Back

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Може ли тримата да бъде с теб! Задайте си nerd безплатно и нека си фалшив флаг летят с видео игра, вдъхновен дизайн като тази Zelda татуировка. Кой не обича Легендата за Зелда? Никой не е прав. Този орел и triforce дизайн са доста страхотно на гърба и раменете остриета и това е един бавачка banner аз определено ще вълна гордо.

7. Магически татуировки на гърба на мишката

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Какво е по-прекрасно от най-щастливото място на Земята? Да вземеш тази магия с твоята, където и да отидеш! Този дизайн на главата на Мики Маус е направен с няколко сърца и някои линии за превъртане вътре в него, за да му даде по-женско усещане. Тъмният, дебел черен контур наистина прави това да се откроява и да каже "вижте ме!" За по-прекрасни дизайни, вдъхновени от Дисни, вижте тази страница.

6. Носела жълта лента

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Обичам този акварел. Не мога да прочета тези думи, но те са длъжни да носят някакво смислено послание. Харесва ми недовършеният му вид, как лентата се свлича в нищо, без ясно определени цели.

5. Анатомия на татуировка

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Ако търсите висок детайл, невероятно дълъг процес татуировка, това може да е това, което искате. Мускулите са дефинирани в тази и гръбнакът изглежда е означен. Изглежда нещо от книга за анатомия. Определено няма да има търпение за нещо подобно. Неспособността ми да се справя с това не го прави по-малко страхотно, но това е чудесно парче.

4. Фенове на "Бийтълс"

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Ето един отличен пример за силата на простотата. Нека тя да бъде татуирана на гърба си, малка и проста. Посланието, което изнася, е нещо съвсем различно. Подобно на думата "представете си" ви татуира. Липсата на контекст е това, което дава тази проста фраза, че е власт.

3. Гандалф Куклен Майстор

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

В парче, подобно на Escher, това изглежда показва Гандалф като господар на времето, манипулатора. Това е много сложно парче, но ми харесва много. Има доста неща, които се случват и много, но не изглеждат прекалено претъпкани. Това е най-добрият начин за използване на всички платна, налични за татуировки на гърба.

2. Защо толкова сериозни

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Ето един недовършен проект, изобразяващ града на Жокера, който тероризира Готъм. Очевидно има доста дълъг път, за да продължите с това парче, но имам чувството, че когато свърши, няма да е нищо друго освен невероятно.

1. Татуировки на гърба

88 Back Tattoos That Will Make You Get a Back Tattoo

Колибри са прекрасни малки същества, толкова жизнени и енергични. Те правят брилянтни, забавни татуировки като тази тук. Определено обичам как е направено в стил акварел, давайки му много цветове, с които да си играе!

Leave A Comment

12 + = 15