55 Невероятни сърдечни татуировки за разтопяване на сърцето

Тези сърдечни татуировки са абсолютно красиви! Насладете се на този списък с 55 най-добри сърдечни татуировки и дизайни на All-Time!

Сърцето татуировки имат толкова много значения, че аз не знам от какво да започнете! Предполагам, че най-честата и очевидна причина за нанасянето на копринено сърце на кожата е любовта. Сърцата не само изразяват любовта, но и мястото, където се намира душата. Например, според ислямските традиции сърцето е духовен център. Вярваше се дълго време, че душата се съдържа от сърцето, но науката е доказала, че не е така.

Contents

Amazing Heart Tattoos:

Формата на сърцето, която обикновено е избрана от повечето от нас, не е анатомично правилна. Хората обикаляха простото представяне на сърцето, което всъщност е подобно на формата на сърцето на кравата. Преди много време никой не знаеше как изглежда сърцето на човека, но видяха много сърце от крава. Сега, когато знаем как изглежда сърцето на всяко същество, ние сме склонни да избираме по-малко кичозни сърдечни татуировки.
Сърцето татуировки могат да бъдат класифицирани в няколко категории. Има такива, които изглеждат момичешки и могат да съвпадат с вкуса на едно много игриво момиче и онези, които определят добре минимализма. Освен това, ми се струва интересно как хората изразяват своята скръб, страдание или дълбоко възхищение за някои неща, като обхващат сърцето в по-сложен дизайн.
Обърнете внимание на следните татуировки сърце сърце, ако искате да разберете какво ви привлича и какво не. Някои от тях са колоритни и класически, докато други са съчетани със символи или контекст, които ще раздуха ума ви! Освен огромни и завладяващи значения, почти всички от тях са удоволствие да погледнат! Това е бонбон за очите ви! Сладолед с форма на сърце!

55. Сърца като диаманти

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Харесва ми начинът, по който този диамант с форма на сърце изпъква в тази татуировка! Изглежда, че е скрита някъде между розите и някой го е открил! Изборът на този момиче в цветове беше наистина вдъхновен! Тя вероятно свързва диаманти със сърца и рози. Татуировният художник, който подлагаше тази красота, успя да издържи фантастичния ефект на истински диамант.

54. Минимализъм по въпросите на сърцето

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Тази татуировка е сред татуировките на сърцето, които представляват стила на минимализма. Това всъщност е само контурът на едно сърце, напоена с китката на момичето. Това може да бъде чудесен избор за хора, които са дискретни и не искат нещо, което да хваща окото на кожата им. Въпреки това, това просто татуировка все още е визуално примамливо.

Получите Безплатно персонализирано татуировка на сърцето Дизайн Цитат:
Оферта с ограничено време (снимка кликнете)
Кликнете here to get your free custom tattoo design quote.

53. Женска и анатомично коректна

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Това анатомично правилно сърце се комбинира с триъгълник, който сочи надолу. Значението на триъгълника, насочен надолу, е женствеността или, според гърците, вход към по-висока мъдрост. Докато стрелките сочат към посоката на кръвния поток, триъгълникът сочи в обратната посока. Това определено е противоречива татуировка!

52. Лапите оставят знак

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Сред татуировките на сърцето, които се предполага, че са напомнящи за загубата на някой скъп, тази татуировка е направена в паметта на кучето. Намаляването на нозете на домашни любимци е доста популярно, особено когато вече не е част от живота на собственика му. Доста емоционално и много добре направено, татуировката включва малко сърце, което показва обич към изгубената душа.

51. Отпечатъци върху сърцето

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Какъв по-добър начин да докажете, че някой е повлиял върху сърцето си, отколкото да татуира пръстовите си отпечатъци? По външния вид на линиите, съдържащи се в това сърце, в него има поне два отпечатъка. Те вероятно принадлежат на един и същ човек и те никога не могат да бъдат объркани с нещо друго. Тази татуировка е по-мощна от татуировка с име. Може да има двама души със същото име, но не и двама души със същите пръстови отпечатъци.

50. Сърце, украсено с цветя

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Това е чудесен пример за женствена татуировка. Въпреки че очертанията на сърцето не са точни, елементите в него формират перфектна форма. Цветя, листовки и абстрактни линии правят чудесна комбинация, която предава чувства на мир, щастие и хармония. Бих казал, че това е вдъхновен избор за сърдечна татуировка!

49. Животът продължава

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Този дизайн има много мощен смисъл. От една страна, тя е почти пълна форма на сърце, а от друга страна, има точка и запетая. Последният представлява значението на превенцията на самоубийството. Основната идея е, че авторът използва този препинателен знак, когато той или тя не иска да прекрати изречението. Това правило може да се приложи в живота. Не е нужно да се прекратява внезапно, а да продължи по един или друг начин. Ако харесвате малки татуировки като този, може да ви харесат и тези http://www.tattoo-models.net/88-small-tattoo-ideas-designs/!

48. Вяра, надежда и любов

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Комбинацията между графики и думи е много разпространена. Хората често избират с думи върху кожата си, защото вярват, че думите са мощни и могат да направят татуировка пълна. Без вяра Надежда и Любов, тази татуировка би представлявала кръст, сърдечен ритъм и сърце. Липсата на обяснения обаче не винаги е лошо.

47. Сърце в море от цветове

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Известната акварелна техника удря отново с това красиво сърце татуировка. Сърцето татуировки са хубаво така или иначе, но тази техника има начин да украсяват всяка форма. Гордият собственик на тази татуировка избира пастелни цветове за изпръскването, което заобикаля очертанията на много просто сърце. Такава деликатна татуировка се вписва перфектно на китката, не мислиш ли?

46. ​​Семейство преди всичко

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Когато гледам тази татуировка в сърцевидна форма, на фона на глас и калиграфия. Думата семейство могат да бъдат написани по такъв начин, че да формират две форми, а именно сърцето и безкрайността едновременно. В зависимост от начина, по който го гледате, тази обикновена татуировка изразява толкова много! Отново китката е добро място за такъв дизайн!

45. Крила на сърцето на ангел

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Според общоприетото знание, значението на тази татуировка е загубата на любим човек. Сърцето татуировки не винаги са за празнуване на любов или благодарност. Понякога те изразяват загуба и скръб. Крилата представляват идеята за ангел и небето, докато сърцето представлява чувствата, получени от този човек. Това е много докосващ и чувствителен дизайн!

44. Шиене на разбито сърце

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Ако крилата обикновено ме карат да мисля за ангели, в този случай ме карат да мисля за летене. Центърът на тази татуировка изобразява сърце, счупено наполовина и обшито заедно. Може ли това да означава, че любовта ви освобождава? Или, щом сърцето ви вече не е на парчета, може отново да се чувствате свободни? Сърцето татуировки винаги са трудни за интерпретация, но поне аз знам сега какви детайли мога да включа в моя.

43. Силата на вярата

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Изглежда сърцето може да се използва като писмо! Сега това е, което аз наричам творчески! Вярването в нещо или някого или дори в себе си е много мощно чувство. Емоциите може да са физически отговор на определени стимули, но е по-лесно да ги свържете с малко и сладко сърце! Друго татуировка за китката, която е повече от готино!

42. Музиката е любов

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Казано е, че музиката е начинът, по който звучат чувствата. Е, това е начинът, по който изглежда музиката като много хубава татуировка! Сол ключът е много внимателно допълнение към сърцето и клавишите за пиано. Който ги съчетаваше, знаеше какво прави той! Обикновено, хладно и изразително!

41. На ритъма на сърцето

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Музиката е храна за душата. Знаеш го, знам, че и човекът, който се е появил, знае това! Поставянето на чифт слушалки на сърцето е като да признаем ефектите, които музиката има върху нашите настроения и възприятието за живот. Нека да танцуваме със сърцата си, не само с нашите тела, ще бъдем ние?

40. Сърцата повишават чувствителността

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Единствената причина, поради която има толкова много кампании, насочени към повишаване на осведомеността по различни теми, е, че ни е грижа. Като се грижим, ние доказваме, че имаме добро сърце. Ето защо, комбинирането на симптома на рак на гърдата със сърце води до много сърдечна татуировка. Поддържането на вашата кауза, като я правите постоянно допълнение към вашата кожа, е доста ангажимент!

39. Щастливите сърца са цветни

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Мисля, че тази дама успя да вземе малки татуировки на друго ниво! Четири малки и цветни сърдечни татуировки зад ухото може да не означават твърде много, но изглеждат страхотно! Тя може да има свои собствени дълбоки и смислени причини, но визуално казано, те са просто очарователни! Някои татуировки може просто да изглеждат хладно, без да се налага да излъчват грижи.

38. Бъди и прави сърца

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Долар и пуе, или по-специално мъжки елени и женски елени, могат да бъдат оформени по такъв начин, че да образуват сърце. Също така известни като символи на еленски пътеки, те не са предназначени само да означават присъствие, но и да изразяват безопасност, просперитет и подслон. Особено харесвам орнаменталните допълнения, които се разпростират върху корените и ребрата на жената.

37. Отвратителен и бунтовнически

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Трябва да призная, че тази татуировка ме забавлява. Той изпраща толкова мощно послание! Бялата лента, поставена над сърцето, обикновено е изобразена с името на човек. В този случай гордият собственик на татуировката избра да изпрати великолепно послание, което звучи като бунт и въстание. Това е като тази група предпазва сърцето си от счупване! Възхищавам се на смелостта по този въпрос!

36. Птиците като целувка също

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Две птици седят на клони и целуват се! Какъв сладък момент! Цветята са около тях, а фонът е червен и оформен като сърце. Някой е влюбен и изглежда страхотно! Бих искал нещо подобно за мен и моя мед!

35. Геометризирано сърце с горещи точки

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Цветовете често се използват за показване на топлинните нива. Например червеното е индикатор за горещо, докато синьото е индикатор за студено. Това сърце има червени, жълти и бели области. Мисля, че червените области представляват страст и интензивни чувства, докато другите са намалени и вероятно са насочени към различни области на живота. Геометричните детайли са предназначени да подчертаят основната идея.

34. Празни, припокриващи се сърца

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Този дизайн е хипнотизиран, нали? Не мога да реша дали изглежда лабиринт или какво? Идеята зад тази татуировка може да бъде проста или сложна. Може би тя имаше толкова много промени в сърцата, които искаше да ги задържи за напомняне. Независимо от истинската причина, това е едно от най-често срещаните сърдечни татуировки.

33. Геометрично, анатомично правилно сърце

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Поставен точно в средата на гърдите на този човек, това геометрично сърце изглежда наистина страхотно! Това не е сърце като крава, а анатомично правилно човешко сърце. Изненадващо е как няколко добре изтеглени линии могат да създадат подходящ 3D ефект за 2D татуировка. Знаете, че това е 3D, когато можете да идентифицирате засенчването, което напълно липсва от това изображение.

32. Сърце, което поглъща кръв

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Част от анатомично правилната серия сърца, татуировката на този човек е много по-подробна. В допълнение, той има няколко стрели, които са татуирани върху основните му артерии, посочвайки посоката на кръвния поток. Част от тази татуировка е поставена върху истинското си сърце. Точността на този дизайн ме кара да го взема много сериозно!

31. Сърцето, което е задържано

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Няма думи, които да описват колко добре се мисли и прави тази татуировка. Метафорично казано, често чувствам, че съм възпрепятствана. Тези дни, отдаването под наем на негативизъм и възприемане на позитивност, е почти невъзможно да се постигне. Ние сме склонни да се предпазваме, да се чувстваме задушени от нашите собствени ограничения. Техниката, използвана за тази татуировка, е подобна на линейното гравиране. Известни художници, като Албрехт Дюрер, го използват и усъвършенстват през цялото време.

30. Момичето в леопарден печат

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Една от най-ужасните татуировки на сърцето, тази не се нуждае от ярки цветове, които да се откроят. Леопардовият печат, съчетан с лилавия лък, създава много сладък ефект, който е женствен и модерен. Спомням си, че носите леопардови отпечатъци много, когато бяха на мода. Всъщност мисля, че те все още са!

29. Африкански сърца в сърцето

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Тази татуировка има някои африкански и племенни елементи в нея. Състои се от 4 сърца, които са украсени с различни форми и цветове. Сърцето от центъра съдържа нещо, което прилича на дърво. Това вероятно е символ на живота в този конкретен пример. Разнообразието от цветове, използвани за тази татуировка, й придава есенно усещане.

28. Любовта на Дисни кондензира в сърцето

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Карикатурите не са само за деца! Има толкова много истории, разработени от Дисни, които са монтирани както за млади, така и за стари! Тази татуировка вдъхновява щастието, успеха, удовлетворението и щастливите цветове, които всички ние имаме нужда от живота си! Такова татуировка може да бъде напомняне, когато сме несигурни или нещастни или просто имаме лош ден.

27. Благостта е добродетел

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Любезността се приемаше за даденост. Вече не! Въпреки, че любезността не струва нищо, това е рядкост в наши дни! Човекът, който избра да включи това послание в татуировката си, добави към него две цветя и други декоративни елементи. Те са предназначени да подчертаят посланието и да запазят значението му. Не мисля, че това е послание за себе си, а по-скоро за постоянен надпис на това, което наистина има значение.

26. Вселената е в нашите сърца

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Каква учудващо произведение на изкуството! Причините зад тази татуировка са почти неуместни, когато се загубите да го гледате! Изборът на цветове е невероятно, защото носи красотата на вселената, която е розова и бебешко синьо и о, толкова ярко! Може ли разделението да означава, че в сърцето на всеки човек има различна вселена? Това те кара да мислиш, нали??

25. Сърце в ръцете на Мики Маус

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

За разлика от повечето татуировки на сърцето, вдъхновени от Дисни, тя не съдържа пълни портрети на никакви герои. Толкова е просто, че се нуждаеха само от ръцете на Мики Маус, за да създадат сърце. Това говори много за човека, който го е избрал, и за неговата цел. Това е по-емоционално, отколкото е готино.

24. Тим Бъртън определя любовните модели

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Идеята зад тази татуировка е доста ясна. Някой беше толкова впечатлен и вдъхновен от любовната история на Тим Бъртън, че той или тя решава да го мастира постоянно в кожата. Кошмарът преди Коледа е станала популярна сред татуираните хора по целия свят благодарение на своята досадна история. Вие сте фен?

23. Изгаряне на гориво

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Идеята за татуировка на този човек е пълна с метафори! Макар че изглежда като експлоатация на петрол, машината, татуирана на гърдите му, прави нещо различно. Той консумира всичко, което гори сърцето му. В сърцето му не е останало много, затова сигурно е преживял някаква сърдечна драма. Някой да му помогне да напълни сърцето си, моля!

22. Ефектът на пастелите върху сърцето

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Тази татуировка не е нищо друго освен обикновена! Изглежда, че татуировният художник, който го е нарисувал, е използвал моливи. Това е първият път, когато виждам такава техника, използвана за мастило! Аз съм впечатлен от това колко реално изглежда. Това определено не е просто рисунка, а истинска татуировка! Трябва да поставя тази техника в моя списък за бъдещи татуировки, нали??

21. Финност в дантела сърце

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Сърцето татуировки имат едно общо нещо: те представляват формата на сърцето. Този пример обаче доказва как едно сърце може едновременно да изразява чистота и женственост. Това няма нищо общо с любов, скръб или визуално представяне. Всичко е за изразяване на гледната точка на справедливия секс.

20. Имената резонират в сърцата

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Тази татуировка на сърцето е почит на човек на име Алисия. Шрифтът беше разумно избран. Героите са оформени по такъв начин, че да образуват сърце. Ние свързваме хората с техните имена и така те резонират в сърцата ни. Алисия е едно щастливо момиче!

19. Ребрена клетка, оформена като сърце

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Според християнските вярвания Ева е направена от лявото ребро на Адам. Тази татуировка може да има връзка с това или може да означава нещо друго. Има и друга легенда, в която се казва, че душата на човек може да бъде хваната в гръдната кост. Последното може да има по-силна връзка със самото сърце. Не знаем правилното значение, но знаем, че изглежда страхотно!

18. Ключалка и ключ, оформени като сърца

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Тези сърдечни татуировки са всичко за любовта. Как да разбера това? Отговорът е прост. Когато има ключ за ключалка, която прилича на сърце, това е явно ключът, който може да я отвори. Ключалката и ключът са на едно и също място, така че може би никой не е достоен да спечели този ключ. Все още не!

17. Следвайте сърцето си

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Следвайте сърцето ми е посланието, което придружава тази татуировка за заключване. Тя е добре украсена със златни пръстени, цветя и профила на момиче. Мисля, че момичето е представителството на жената, която носи тази татуировка. Тя изглежда толкова приятна и привлекателна, че наистина се надявам, че очакваният ключ ще се появи съвсем скоро!

16. Тъмните сърца също се чувстват пеперуди

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Ако вземем нещата буквално, пеперудите трябва да се усещат в стомаха. Въпреки това пеперудите татуирани до това черно сърце изпращат едно и също послание. Докато черно сърце всъщност не е символ на щастие и любов, тези пеперуди го омекотят малко. Има и надежда и живот в сърдечно сърце!

15. Сърце вместо гръбначен мозък

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Въздействието на тези татуировки с множество сърца е по-визуално, отколкото смислено. Всъщност можем да мислим за гръбначния стълб като колона, която поддържа живота ни и го прилича с любов. Или, тъй като има 9 сърца, може би има връзка между тези татуировки и 9-те живеещи котки, вероятно. Във всеки случай, това са хладни татуировки на красива дама!

14. Риба, китове и абстракт

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Част от най-често срещаните сърдечни татуировки, това има нещо общо с риба или кит, и цвете или насекомо. Цялото представяне е малко прекалено абстрактно, за да разберем какво се случва там. Ако искате да накарате хората да се чудят, трябва да получите подобна татуировка! Лично ми харесва блясъка на червения цвят.

13. Тръни, пронизващи сърцето

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Ако съберем значенията, за които говорихме по-рано, можем да заключим, че този човек е изгубил някого и болката е толкова непоносима, че се чувства като тръни, които пробиват сърцето й. Местоположението на тази татуировка е чудесен избор, тъй като само ангелите имат крила, които започват от раменете си. Или поне това е образът, който създадохме от тях.

12. Любовта на Steampunk може да лети

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Когато видите всички видове колела, които са подредени така, че да изглеждат като механизъм, можете да ги класифицирате като steampunk. Последният е стил, приложим в декора, модата и много други. Тази дама го приспособи за татуировката на сърцето и крилете си. Крилата са снабдени с пера, но те не са леки. Те поставят колелата на сърцето в движение и това е от значение.

11. Оформено сърце

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Макар и колоритен и привидно щастлив, това е закърпеното сърце. Счупена в най-малко 7 парчета, сърцето на това момиче сега е залепено. Мога да разчитам няколко елемента като лапи, звезди и малки сърца. Те определено означават нещо за човека, който ги привлича. Тази татуировка носи приятен и личен подход.

10. Силата на простотата

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Не съм сигурен дали това просто татуировка с червено сърце щеше да ми въздейства, ако не беше червената рокля и червените нокти. Те всички съвпадат, изваждайки бялото на кожата си, но всъщност представляват простота. Простата любов е толкова страстна, че е заобиколена от червено! Червено определено е любимият й цвят!

9. Любовта към пицата

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Тази татуировка на пицата не може да се остави! Мисля, че е забавно как хората обичат пицата толкова много, че решават да я мастират в кожата си. Обичам и пицата, но не бих отишъл толкова, колкото да татуирам тялото си. Тези дни, пицата и wifi са общи заместители на истинското човешко взаимодействие и човешката привързаност. Трябва да призная, че кората на това сърце пица изглежда толкова хрупкава, че трябва да поръчам една. Възможно най-бързо!

8. Кралски страдания в кръвотечение

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Златните елементи от тази татуировка ме карат да мисля за роялти. Уничките на кралските мъже често са сини и украсени със златни парчета. От друга страна, червената част на това сърце прилича на гърчещо море, капещо през златните декорации. Вярвам, че в този конкретен дизайн има много гняв.

7. Любовта вътрешна разкри

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Това, което прилича на момиче, може да бъде много повече! Не носи дрехи освен чорапи и чифт червени токчета. Въпреки това, тя разкрива вътрешностите си, образувайки сърце с кожата си. В никакъв случай не е кърваво, тази успешно написана татуировка ни показва костната структура на това момиче. Дали тя е крехка, въпреки че изглежда толкова уверена? Това е само един начин да го разгледаме.

6. Защита от най-лошото

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Жертва за по-голямо добро! Цялата тази татуировка е свързана с една, дълбока болка и предпазване от други, вероятно най-лоши забивания. Книгите се използват като символи, представляващи всички неща, които могат да проникнат в сърцето. Иронията е, че чадърът, който държи чантите далеч, е този, който пронизва сърцето, преминава през неговата среда и излиза от другата страна.

5. Адаптиране към нови времена

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Стандартната палуба с 52 карти не включва този дизайн. Това очевидно е адаптация на класическия дизайн към анатомично правилния. Не мога да си представя как изглеждат другите карти, адаптирани към подобрените им версии! Мога обаче да оценя оригиналността и сянката на тази игра!

4. Сърце, което не иска повече

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Трябва да призная, че тази татуировка не изпраща положително послание. Просто казано, това е сърце, което се окачва с въже, вързано към дърво. По външния вид на това дрънчещо дърво можем да заключим, че няма лесен живот. Може би човекът, избрал този дизайн, искаше да убие една част от него. За ново начало!

3. Хипнотизиращо сърце на мандала

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Визуално привлекателен, тази татуировка на сърцето на мандала е повече от красива! Можете ли да кажете как избраните цветове блестят като че ли има нещо реално прикрепено към кожата й? Прекрасна работа и много интересна идея! Както може би вече знаете, мандала представлява вселената в индийската традиция.

2. Разархивирайки пътя към сърцето й

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Тази жена може да мисли, че ключалките и ключовете са прекалено стари, така че се премести в ципове. Джак настрана, от това, което съм виждал досега, тази татуировка е уникална! То не може да бъде поставено там, където наистина е сърцето, но е изключително подробно и анатомично правилно. Тя наистина беше смела, когато бе избрала този дизайн!

1. Тялото и душата се обединяват

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Смята се, че душата му се настанява, сърцето е и мястото, където могат да се срещнат две души. Тази татуировка е доказателство, че сърцето може да свърже душите и телата на двама души по едно и също време. Чествайки съюза между тялото и душата, тази рисунка е изпълнена с положителни конотации.

 

Leave A Comment

1 + 2 =