36 Лео татуировки, за да те накара да гордееш за зодиакалния си знак.

36 Лео татуировки, за да те накара да гордееш за зодиакалния си знак.

Лео татуировки, лео дизайн, и Лео забавно факти, които ще духат ума си. Ако мислите за получаване на лео татуировки.

Изследването на хороскопите и астрологията е за повече от обикновени учители и палмови читатели. Ако сте амбициозни, щедри, но в същото време може би малко упорити, може да сте Лъв. Звездите се привеждат в правилната посока, за да ви направят кой сте. Всеки от дванадесетте знака на зодиака има свой управляващ орган и елемент. Леос често са силни, уверени, лоялни хора. Под ръководството на слънцето и елемента на огъня, очевидно е, че Леос е страхотен куп. Не е чудно, че могъщият лъв, кралят на джунглата, е изображението, приведено в съответствие с Лео. Кой не иска татуировка на прохладния лъв, нали? Ето някои от най-яките татуировки, за да покажете "гордостта", която имате във Вашата леоника.

36 Татуировки от Лъв, за да ви зарадват:

1. Лесни символи

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

За минималистите там, това са не-сложни широколентови лео татуировки. Горният символ представлява слънцето, управляващата планета на Лео. Средната е знакът за Лео, а дъното представлява огън, контролиращият елемент. Неговият прост дизайн и успява да предаде лекото отношение на Лео. Добър поглед за предмишницата, телето, или евентуално надолу по гръдната клетка.

2. Женски обрат

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Друго отнемане на простия символ на Лео. Това е малко процъфтяващо с фините линии и точки. Тя има своеобразно несвързано чувство, което се излива чудесно с кривите на самия символ. Красива за поставяне навсякъде, но особено красива, когато се поставя на китката или глезена. Повече от татуировка на женски стил, за лъвицата там.

 

 

Получите Безплатно персонализирано лео татуировка Дизайн Цитат:
Оферта с ограничено време (снимка кликнете)
Кликнете here to get your free custom tattoo design quote.

3. Sunny Disposition

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

 

 

Малкият символ Лео може да бъде съпроводен и с други дизайни. Тук е включена със символ на слънцето. Tribal изкуството все още е много популярно, като слънцето е предпочитан дизайн. Това е чисто дребно племе, което би изглеждало добре за всеки. Блестящ Лъв, нека тази светлина да се види.

4. Tribal Lion

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Тъй като лъвът е свързан със символа "Лъв", лъвските татуировки са популярни за онези, които искат да отидат смели. Този дизайн е друг прост облицован дизайн, но също така включва самия лъв. Тя дава илюзията за власт, с тъмния си плексичен външен вид и дебели линии. Тя също е много минималистична, без засенчване, перфектната татуировка за разумен Лео. Той също така се отличава с левия знак, изтъкан в лъвовата грива. Приятно докосване!

 

5. Голяма или отидете вкъщи

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Племенният лъв без придружаващия символ "Лео". Понякога самият лъв е достатъчен. Това е смело парче, с невероятен племенник. Голям, тъмно, силен, мощен, точно като черти на зодиакалния знак, който представлява. Това е кралят на джунглата, който се намира на територията му. Той е остър, зъбите са изложени, позволявайки на всички да знаят, че означава бизнес. За още страхотни племенни парчета вижте тук.

6. Наистина

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

 

 

Друг красив лъв! Тези лео татуировки имат повече от марокански или индийски чувствам към него. Това, което го прави толкова уникално, е, че има ясно изразено женско качество, докато изобразява очевидно мъжки лъв. За тези силно уверени жени да докажат, че могат да бъдат също толкова свирепи, колкото мъжете. Украшенията и детайлите на този лъв са съвършенство, докато поставянето на гръдния кош също се позовава на сила отвътре. Ребрата са много чувствително място за поставяне на татуировка, но тези лъвици няма да оставят тази фаза. За да видите по-секси татуировки гърдите клетка, отидете тук.

7. Оцветяване

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Каква привлекателна фигура! Смесът от реалистични кафяви и портокалови очи, с изпъкналия акварел на лилавите, блус и зелените, прави тази татуировка отличаваща се. Външният вид на цветната страна напомня една галактика звезди, пригодена за татуировка, отнасяща се към зодиака. Той също така изобразява двойствеността на Лъв, една част силна и уверена, друга част е изпълнена с увлечения и изпълнен с причудливост. Не всички хора, или лъвовете, са едни и същи и всеки има част, която никога не сте виждали досега. По същество това, което виждате, не винаги е това, което получавате.

8. Покажете вашите по-меки странични лео татуировки

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Друго чудесно цветно татуировка. Тя има много по-женско усещане. Самият субект е женски лъв, но също така и добавянето на Calla Lily, а меките, занижени цветове дават на това парче чувство на чувствителност. Това е начин за тези от женското убеждаване да продължат да показват своите зодиакилни характеристики, без да са прекалено в лицето ви за това. Това е много мек поглед към лъва.

9. Големи сънища

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Само защото сте Лъв, не означава, че трябва да представите това със силния и силен вид на лъва. Не всички лео татуировки трябва да бъдат толкова ясни. Тази татуировка е прекрасен пример. Той все още включва символа "Лео", но използва котка вместо лъв. Всъщност котките са малко братовчеди на лъва и са също толкова свирепи и неспокойни, колкото и големите си колеги. Това е сладка малка алтернатива на по-голямата котка, като същевременно все още показва признаците на знака.

10. Погледнете към звездите Лео татуировки

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Звездите са едни от най-плодородните татуировки там. От морски звезди до звезди за стрелба, тези малки топчета светлина се използват в куп проекти, често част от по-голямо парче. За човека, който обича астрологията повече от животните, това е за вас. Много проста, малка (макар и разпечена) татуировка, изобразяваща местоположението на звездите в съзвездието "Лео". Това е уникално произведение на изкуството с еднакво уникално разположение. Върхът на рамото не е място, където виждате много единични татуировки, но това го издърпва невероятно.

11. Дапър Човек

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Добавете малко забавление към татуировките на Лъв с легендарна риза, дербито и монокъл. Малките цветови акценти в вратовръзката и шапката наистина го правят интересна. Детайлът в монокласното отблясъци е невероятно. Този има "hipster" написани навсякъде, но ние няма да се държим против него! Лео идват във всякакви форми и тази татуировка показва, че с малко тъжно.

12. Смесени медии

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Никога не се страхувайте да смесвате стилове! Тази татуировка обединява нисък детайл, реалистично изглеждащ лъв главата с племенни съраунд. В случай, че сте се объркали за смисъла на този, Лео е написано с племенни букви точно под главите на лъвовете. Тук няма объркване.

13. Освежете го

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Направете го поп с някои живи цветове в оригинален стил. Уникалната работа на линията на лицето на лъвовете му дава невероятна дълбочина. Очите изглеждат толкова реалистични, въпреки забавните цветове на останалата част от произведението. Този има опияняващо качество за него. Трудно е да се погледнеш далеч от него. Насочващите смени на гривата също са интригуващи, диви, като самите животни.

 

 

14. Stoneface

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Голямо мощно изглеждащо произведение на изкуството за голяма площ. Това рамо парче в невероятно свирепи, изложени зъби, показващи мощната страна на личността на Леос. Това е истински звяр. Засенчването му дава дълбочина, а липсата на цвят в това е това, което наистина го задава. Той илюстрира перфектно борбата вътре във всеки Лъв, необходимостта да се защити онова, което е тяхно, да бъде тази територия или партньор. Аз, за ​​една, не бих искал да прекося този човек.

15. Вслушай се

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Ако имате любим човек или дете, което е Лъв, какъв по-добър начин да покажете любовта и предаността си с невероятна татуировка "Лео". Лъвът е показан тук в профил с носа на сърце. Датата и името го правят невероятно лично. Датата, разбира се, означава, че Джошуа е Лъв. Зодиакът за Лъв също присъства, тази татуировка има всичко. Обичам начина, по който изглежда, че лъвът е в огледалото. Той е озадачен и дава впечатление за дълбока мисъл.

16. Куинс Рейнджър

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Един за дамите. Покажете собствената си сила и гордост, като прогласите себе си кралица Лъв. Идеята за двете женски лъвове е различна за обикновения реверен мъж. Очертаният, но не изпълнен символ на Лео, обгръщащ главата на лъвицата, се изплъзва в някакъв вид кралска роба или козметика. Коя е истинската кралица на джунглата? Поставен на долната част на гърба, популярно място за татуировки на жени, е друг начин за вливане на татуировката с феминистка привлекателност.

17. Перфектна геометрия

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Геометричните дизайни непрекъснато нарастват в популярността. Обикновено дизайнът е нещо абстрактно, но може да се използва за изобразяване на почти всичко. Хладният симетричен дизайн на линията създава и интригуващ ефект. Този дизайн може да бъде поставен навсякъде, но работи особено добре на бедрото, както се вижда тук. Линиите са прости и чисти, оставяйки всички чудеса в дизайна. Как тези линии се побират заедно, за да образуват това чудесно парче, е абсолютно примамливо.

18. Лъв или Фокс

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Друг многопластов дизайн с много елементи. Лъвът, който по-скоро прилича на фенесова лисица тук, символ на Лео и самата дума "Лъв". Това е още един прост, но мощен дизайн. Всички плътни линии и без засенчване правят чист поглед. Използваните тънки линии го придават хубав рационален външен вид, без нито една от грубите сили, които най-много притежават татуировките на лъва.

 

 

19. Twinsies

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Най-добрите приятели, двойки и дори братя и сестри често получават съвпадащи или подобни татуировки. Тези, посочени по-горе, биха могли да бъдат любовници, тъй като човек изглежда е на човек, а другият - на жена, братя и сестри или може би близнаци, тъй като са и двамата. Цветът и размерът са индивидуални за човека с татуировка, но все още са достатъчно сходни, за да покажат, че те трябва да съвпадат. Тук можете да разгледате повече съвпадащи идеи за татуировки за BFF.

20. Твърдост

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Друг прохладен племенен лъв. Това, което най-много ми харесва в това, е буквите. Това е различно, може би самоански стил, нещо аборигенно. Също така изпъкналите челюсти на лъва отново сочат силата и силата на голямата котка, както и на хората, които попадат под зодиакалния знак. Храната също така прилича на огън, друга вратовръзка към Зодиака, тъй като огънят е елементът на Леос. Този е включил доста от символите, свързани с Леос, но наистина трябва да изглеждате твърдо, за да можете да ги визуализирате. Дори една част от гривата прилича на символа за татуировки на Лъв. Засенчването на гривата също му дава усещане за движение. Тук има толкова много неща за толкова просто парче.

21. Лъвско сърце

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Този лъв с форма на сърце е невероятно детайлен пример за лео татуировки. Засенчването и работата с линиите са феноменални. Погледнете реализма в лицето на лъвовете и гривата, заобиколен от превъртаната рамка. Директният вид на лъва показва ярост, която често се среща в много лъвски татуировки. Това е като гледане, то е магнетизиращо и хипнотично! Дълбочината на това парче прави толкова трудно да погледнем настрани.

22. Маскиране в блясъка

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Това е още едно многоелементно парче, този път на крака. Той има три от основните елементи на Лео; лъвът, символът и слънцето. Изгледът на мира и задоволството от лъва е промяна от обичайния външен вид на жестокостта. Тя има дребно качество за него, нещо за дамите. Макар че това изглежда много добре само в нюансите на черно, някои добавени цветове наистина биха го направили поп. Това е определено изпъкващо парче.

 

 

23. Акварел

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Акварел стил татуировки, заедно с геометрични татуировки, са във възход. Най-хубавото нещо за акварелите е, че изображението е изобразено без сурови линии. На практика няма никакъв контур, а само цветовете, подредени така, че да образуват формата. Използването на цвят е фокусът тук, както и хлъзгавият, прозрачен външен вид на мастилото. Почти като боядисана с четка. Това не е твоето детско начало изкуство, обаче, това е сложна форма на изкуството. С нарастването на популярността, очаквам да видим много повече.

24. Чуй ме

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Татуировки, поставени зад ухото, се увеличават по популярност, особено при жените. Просто сладко малко парче, което може да бъде скрито, като поставите косата надолу, но напълно изложена нагоре. Това парче има лъвът и символът отново. Това също е доста скромно татуировка. Обикновените линии и главната таралежка дават илюзията за лъв, без да изискват всички подробности, необходими за улавяне на животното. Четирите точки в края на символа са хубаво малко докосване, добавяйки малко усет.

25. Грозната

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Това парче на бедрото всъщност изглежда като недовършена акварелна живопис, която някой смята за неподходящ да го направи покрай бункера. Изглежда, че е смачкана на хартия и изхвърлена. Това, обаче, не отнема от истинската awesomeness, която е това парче. Смачканият външен вид е интригуващ по начин, който трудно може да се опише, а лошото използване на цветовете му дава интересно усещане. Тя може да бъде направена да изглежда като пещерна рисунка на лъв отпреди векове. Независимо от случая, това е наистина уникално и доста приятно да се погледне.

26. Аборигнал

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Лъв с аборигенна / племенна гледка към него. Няма цвят, но засенчване и разкрасяване, които го правят наистина да се открояват. Точките вместо традиционното засенчване са наистина страхотен ефект, без да се запълват прекалено много от района. Лъжиците и затъмнените краища на гривата му дават дълбочина и движение, без да се отнемат от красотата му. Понякога хубав прост дизайн е всичко, от което се нуждаете, за да изобразите силата на човека (или племето?).

27. Получете малко резюме

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

По някаква причина това ми напомня за Анди Уорхол. Лъвът има същия омазнен поглед върху лицето си. Линиите и шаблоните на него почти приличат на човек, който е в средата на прехода в лъв. Той се превръща в животно вътре. Този човек има много човешки качества, което го прави много забавно да се гледа. Абстрактните линии и изрази също го правят интересно. Кратката къдрава грива дава малко по-модерен външен вид, по-малко кавгаджия и повече мислител. Уникалните и индивидуални са единствените думи, които мога да мисля, за да опиша това.

28. Кобра и лъвът

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Двама от най-опасните зверове в света са обединени тук. Лъвът, кралят и кобрато, змията. Лъвът може да символизира гордостта и добротата на човека, докато кобрата символизира греха и злото. Лицата, гледащи в противоположни посоки, също дават тази теория на кредит. Въпреки че самата змия образува символа за Лео. Може би този човек е роден като Лъв в годината на змията (китайски зодиак ... мине петел, не мога да спечеля)? Каквото и да е идеята зад това, това определено е парче, за да те накара да мислиш.

29. Трансформация Лео татуировки

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Ако лъвовете и змиите не са вашето нещо, винаги можете да включите символа за татуировки Лъв в нещо, което ви подхожда по-добре. Тук се прави пеперуда, много малка, цветна, женствена татуировка. Ако това щеше да бъде първото татуировка и искате да започнете малко, това е добър избор. Той е сладък, но все пак позволява на човек да покаже от своя знак. Вижте още малки татуировки с големи значения.

30.Беяут е звярът

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Кой казва, че лъвът не може да бъде хубав? Това е доста женско обръщане на обичайното лъвово изкуство. Тя все още е силна и дръзка, но с течащи, странични поместени ключалки, красиво лотосово цвете и блестяща червена козина във формата на символа "Лъв". Самото малко докосване на цвета дава хубав ефект, докато използването на акценти от бяло мастило наистина му придава истинско усещане. Изглежда, че излиза от кожата и я държи нагоре с гордост, кралски начин.

31. Rainbow Fierce

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Независимо дали използвате малко цвят или много, за да направите изявление, всичко попада в начина, по който се прави. Това е феноменално използване на цвят, много жизнено и светло. Двете различни оцветени очи са много привлекателни и много минималното използване на черно прави това невероятно парче, за да гледам. Всеки цвят изглежда присъства, от огневия пламък до червеното океанско синьо. Това голямо парче на практика крещи "Погледни ме, аз съм крал".

32. Просто символично

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Понякога самият символ е всичко, от което се нуждаете, за да ви напомня за вашата вътрешна лъвица. Това готино татуировка се отличава с отпечатък на лапа (вероятно от лъв, повтаряща се тема тук) със символа "Лео", показан в празнота. Аз, за ​​една любов празни татуировки лео. Те се различават по отношение на играта на татуировки, като използват липсата на цвят и очертание за създаване на изображението. Това изисква сериозно въображение и знае как да направи нещо подобно, а този художник го закова. Друга забележима особеност в тази фигура е подложката на сърцето с лапа. Умишлено или не, това е страхотен начин да включите и сърце в парчето.

33. Ултрареалистичен

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

От прости до комплекс, изглежда, че има татуировка за всички. Детайлите в този наистина са изумителни. Това е почти като че ли можете да видите всяка отделна коса на лицето на лъвовете и в гривата му. Мустаците изглеждат очертани в бяло, като ги отделят от останалата част от по-тъмната коса. Очите отново изглеждат хипер реалистични, всъщност е малко страховито. Къде се научиха тези художници да направят очите да изглеждат толкова реални? Това е талант, който е сигурен.

34. Кралят на сърцата Лео татуировки

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Не само самата татуировка е значима, но и разположението може да означава и добра сделка. Когато получите много татуировки, става още по-трудно да се намери точно това място, но голямо парче като това е идеално пригодено за гърдите. Независимо дали е поставен надясно, точно над сърцето или на лявата страна на гръдния кош, това голямо подробно парче наистина се откроява на гърдите. За да разгледате по-страхотните парчета на гърдите, кликнете върху тази връзка. Този лъв има мъгляви, замислен поглед към него. Той не е похвален, а по-силен тих.

35. Дуо за теб

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Две невероятно оцветени лео татуировки за вас и приятел. Липсата на тежки очертания е едно от нещата, които придават на тези две такива уникален вид. Те също така имат малко от оцветяването на стил "Гладка Caterpillar". Не, не знам какъв е този стил, ме съди. Обичам, че човек е седнал, охлаждащ, релаксиращ, опашка, обгърната около него в мир. Другият е нагоре, се движи (както се преценява от люлеещата се грива). Той изглежда, сякаш току-що е хвърлил нещо върху него и ще го изгледа, докато не влезе. Най-интересното в тези две неща е монохромната схема. Жълтата е оттенъци на жълти и портокалови, наистина огнена, докато другата е блус и лилаво. Толкова неща могат да бъдат предадени само в цвета или татуировката!

36. Удебелени и красиви лео татуировки

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

В чест на смелостта на лъва имаме парче от този свят. От бедрото до глезена, този лъв описва силата, необходима, за да преодолее бедите. Цитатът "Времето не изцелява нищо, ето как излизаш на върха" подсилва тази идея. Сложните подробности в това наистина го правят изпъква, има толкова много неща и всичко е страхотно. Лъвът, с цветята, вплетени в гривата, часовникът, който държи, знамето и буквите правят фантастично парче. Всеки Лъв ще се гордее с това невероятно изкуство. Ако лъвовете не са наистина това, в което се намирате, можете да погледнете тук или тук за по-секси идеи за татуировки на бедрото.

Leave A Comment

13 − 8 =