21 Вдъхновяващи и красиви татуировки на рака на гърдата | progressivenewsdaily.info

21 Вдъхновяващи и красиви татуировки на рака на гърдата

Татуировки на рака на гърдата

Ракът на гърдата е едно от най-известните и подкрепяни от финансова гледна точка болести, защото ракът на гърдата засяга живота на много хора. Всяка форма на рак е ужасно нещо и въпреки че ракът на гърдата е един от най-смъртоносните, той все още има трайно въздействие върху тези, които страдат от него. Тези татуировки за рак на гърдата показват силата и подкрепата.
Познаването на месец също помага за набирането на средства за изследване на рака, а не само за рака на гърдата, за всички ракови заболявания. Надяваме се, че с достатъчно подкрепа и изследвания ще намерим лек за това ужасно заболяване. Всички сме видели какво ще стане през октомври. Пинк започва да се появява навсякъде. Това е месец на осъзнаване на рака на гърдата, шанс да покажем нашата подкрепа за хората в нашия живот, засегнати от това ужасно заболяване. Ако имате нужда от повече информация за рака на гърдата, препоръчваме Ви да посетите http://www.breastcancer.org/ или http://www.cancerresearchuk.org/about-cancer/breastcancer, и двете от които са големи ресурси.

21. Татуировки на честта

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Един от най-разпространените изображения, когато става дума за татуировки на рак на гърдата, е тази на розовата лента. Това е така, защото розовото е цветът, приписан на рака на гърдата. Всяка оцветена лента е за отделна кауза. Много хора ще получат татуировките с розови панделки, не само тези, които страдат от болестта, но и тези, които имат семейство или приятели с болестта. Тази татуировка на гръдния кош е панделка и цвете, като лентата се счупва в сърдечно оформени венчелистчета.

20. Боен знак

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Розовата лента е много повече от това. Тези, които го избират като татуировки за рак на гърдата, намерят начини да я включат в други неща, които им харесва. Лентата е достатъчно гъвкава, за да бъде използвана в редица различни дизайни, подобно на този прекрасен боен флаг, който се държи от играчките от пластмасова армия. Това е чудесно парче.

19. Силата на безкрайността

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Символът за безкрайност е такъв, който се използва в много татуировки, някои биха казали дори твърде малко. Този символ на безкрайност обаче наистина е розова панделка в прикриване. Поставете го отстрани и това символ на безкрайност се вижда толкова често. Истинското послание тук е, че силата е безкрайна, особено в онези, които се борят с рака. Те често са много по-силни, отколкото някой осъзнава, дори сами. Това е изненадващо за всички.

Получите Безплатен потребителски татуировки за рак на гърдата Дизайн Цитат:
Оферта с ограничено време (снимка кликнете)
Кликнете here to get your free custom tattoo design quote.

18. Всички пришити

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Един от най-честите аспекти на рака на гърдата е мастектомията. Тази операция може да бъде много трудна за една жена, много се чувстват като част от тяхната женственост е отнета. Няма го. Това не е просто въпрос на суета, това е вашият живот. За да покриете белезите и да накарате страдащите от тази процедура да се почувствате отново красиви, много жени предпочитат да татуират района. Тази жена избра тази страхотна розова панделка с дантела нагоре над белега, за да я държи заедно. Тъй като татуировките за рак на гърдата отиват, това е доста умна и абсолютно красива.

17. Боец

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Хората, които се борят с болести и болести, често се наричат ​​бойци или воини. Това татуировки означава, че с добавянето на чифт боксови ръкавици към розовата лента. Визуалното е на място и ясно напомняне на битката, която бушува, докато тази коварна болест се опитва да опустоши тялото си.

16. Само добри мечти

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Казва се, че нетирането на мечтател позволява на лошите сънища да преминават и запазва само добрите мечти за спанера. Същото нещо работи в обратна посока, мрежата хваща лошите мечти, позволявайки добрите мечти да преминават към мечтателя. Така или иначе, използването на една от тези невероятно популярни татуировки за сън, заедно с розовата лента е начин да покажете оптимизъм и надежда. Вижте още татуировки на бедрото, ако харесвате поставянето на тази.

15. Бяла гореща

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Бялото мастило татуировки се радват на малко популярност напоследък. Вие рядко ги виждате свързани с други стилове все пак, и това е, което прави това татуировка на рака на гърдата се открояват. Тъй като думата "сила" е наситена с бяло, горещото розово на лентата наистина се появи, което го прави фокусна точка на това парче. Думата "сила" е още едно признание за борбата с рака.  

14. Изчезнал

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Ракът на гърдата е безразборно заболяване, подобно на всяка друга болест. Тя може да удари всеки по всяко време. Тази голяма розова лента е оформена с Mossy Oak cammo, което й придава много усещане за страна. Най-доброто за тази татуировка е просто, че е толкова добре направено, че трябваше да я включа тук. Това е много хубаво парче и на едно интересно място на телето на човек, може би показва подкрепа за любим човек.

13. Tribal Beauty

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Понякога мастектомията е само от едната страна. Някои хора може да се чувстват грозни след такава операция, може да се чувстват така, сякаш тялото им е деформирано по някакъв начин. Това отчасти се дължи на липсата на зърното на гърдата и отчасти поради белезите от операцията. Никакъв хирургически белег не е същият, но всички те могат да донесат това усещане за "увреждане". Какъв по-добър начин да се бориш с това, отколкото с красива, смислена татуировка като тази широка племенна конструкция, която привлича вниманието от белега и се фокусира върху красивата симетрия.

12. Полети безплатно

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Обща тема в перото татуировки е, че на перото прекъсване в птиците и да отлети, освобождава и безплатно. Не мога да не се чувствам, че когато това изображение е свързано с татуировки на рак на гърдата, подобно на тази панделка, това означава, че човекът не е оцелял в борбата. Мога да бъда далеч от базата и напълно погрешно, но ако съм прав, смятам, че това е много красив данък.

11. Времето изцелява

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Признавам, че нямам представа какво казва това, но изображението е мощна за мен. Обичам часовника и се чудя какво трябва да представлява времето на 3:54 часа. Независимо какво е това татуировка е красиво добре направено и суровите розови нюанси в него са прекрасни. Вероятно красива почит на любимия човек. Що се отнася до татуировките на рака на гърдата на тази страница, това е едно от най-сложните!

10. Костюм на гърдите

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Когато се биете, обикновено има някакъв вид броня. Тази жена е добре оборудвана с нейните. Келтската работа и дизайнът на горските същества се съчетават, за да направят красиво произведение на изкуството. Татуировки като това са просто зашеметяващи, те дават усещане за цялост. Цветовете в този са великолепни! Обичам го толкова много. Тази дама никога няма да бъде без бронята си и е готова да се бие.

9. Натрупани

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Включих тази по-глупава малка татуировка по много сериозна причина. Да, лентата има зърна в края. Причината, поради която избрах това, е, че има правила за това какво може и не може да бъде публикувано на нашите сайтове, но исках да открия прекрасното изкуство, което е татуиран зърната. Това е една версия, разбира се, но има художници, които могат да мастило реалистични търси зърната и ще правят тези безплатни много пъти. Тези художници изпълняват тези страхотни произведения на изкуството просто така, че една жена може да се чувства цяла и да не се страхува да бъде гола. Това е важно за нейното психическо благополучие. Понякога най-малките неща оказват най-голямо влияние. Отидете да намерите няколко от тези онлайн, те са прекрасни татуировки. Поздравявам художниците, които правят това да се случи.

8. Classico

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Рак на гърдата татуировки идват в най-различни стил. Е, разбира се, почти всички татуировки правят, но носят със себе си тук. Тази татуировка взема някои много класически татуировки, татуировката за котва и розовата татуировка, включва вездесъщата розова лента и я разпръсква по гърдите й, което прави чудесно красиво произведение на изкуството. Липсата на цвят в това наистина прави лентата да се откроява, но начина, по който е обвита около котвата, не привлича внимание от останалата част от това прекрасно парче.

7. Трайни лози

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Татуировките на рака на гърдата са предназначени да отнемат нещо, за което човек се срамува или се омърси, и го прави красив. Мисията изпълнена. Тази прекрасна лоза и големи лилави цветя е красива гледка. Обичам добавения триъгълник. Триъгълникът е мощен символ и номер три, който е свързан с него, има няколко различни значения. Иска ми се да знам точното значение зад това, но няма значение. Тази татуировка е просто красива.

6. Unisex

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Мъжете получават и рак на гърдата. Това е резултат от мъжката мастектомия, този човек избра да покрие целия си торс с този чудесно азиатски дракон и ефективно привлича вниманието от липсващата страна на гърдите му. Това със сигурност е най-смелите от татуировките на рака на гърдата, които ще видим днес, и не по-малко красиви.

5. Скъпи Татко

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Отново мъжете също са засегнати. Това, което обичам за тази панделка, е, че тя не е само традиционната розова, но едната страна е направена в синьо, защото страдащият е мъж. Важно е да покажете подкрепа на всички, засегнати от това заболяване, а не само на жени.

4. Cat Lady

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Добре, признавам, че току-що пуснах тук, защото обичам котките. Но, наистина, това е доста готино татуировка, с черните котки и луната. Черните вихри и цветя свързват всичко заедно. Това наистина е интересно татуировка и затова трябваше да го имам тук.

3. щитове

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Шийките за зърното са традиционно бижута, но днес ние сме свикнали с всички традиции. Тези татуировки за рак на гърдата са основно залепени за зърното на зърното и ги обичам. Няма никакъв недостиг на цветни татуировки в интернет и всеки един е уникален, но те може да са ми любими. Цветовете са жизнени и забавни и дават на зрителя нещо, което наистина да се види. Просто се наслаждавам на тези неща.

2. Пътуване ръкав

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Пинк се използва, както видяхме, толкова често в татуировките на рака на гърдата. Обикновено се използва в лентата, както отбелязахме няколко пъти в тази статия. Въпреки това, използването на розово в други части на татуировката също е смислено. Тук половината ръкава се пренася, през цветя и листа, върху гърдите, като завършва в зърното като въртене на края. Това е чудесна илюзия и аз наистина копая колко добре се прави тази татуировка. Това е един от любимите ми групи.

1. Температурата е охладена

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Нека си го кажем. Татуировките не са за всеки. Това е добре, нашите различия ни правят интересни. Въпреки това, има начин пациентите с рак да могат да се забавляват малко и да покажат своята сила и настроения, без да оставят постоянно белег върху телата си. Тези страхотни произведения на къна често се наричат ​​ракови корони. Те отиват на пациентите плешив главата, за да създадат нещо красиво, където косата им е била. Мастилото наистина е повече от петно, което в крайна сметка ще излезе, но междувременно главата не е оставена като празна плоча. Мисля, че това са страхотни и също толкова сладки, колкото жените на главата, които обикновено използват, за да прикрият плешивостта си. Нека всички да излизат, дами. Плешив е красив, акцентира!

Все още няма достатъчно татуировки за рак на гърдата?
Препоръчваме също така да проверите тези и тези.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

15 − 11 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map