160 татуировки черепи – най-добрите татуировки, дизайни и идеи

Ето 160 най-добри татуировки черепа EVER (по наше мнение), включително описания, HD снимки, съвети и информация за получаване на череп татуировки. Нека си го кажем, черепните татуировки изглеждат наистина готино! Четох толкова много отрицателни неща за татуировките, които съдържат череп, че трябва да кажа, че хората наистина са наред. Татуировката на черепа е лоша! Ами ако черепите представляват смърт и са били използвани на флагове на пиратите? Това ли ги прави жалко допълнение към кожата на човека? Не мисля така.

Черепите на бонбони, например, са много популярни и изобщо не са страшни. Е, те трябва да бъдат, защото всъщност се отнасят до мъртви хора. Всъщност, те са украсени с цветя и красиви цветове, но ако наистина трябва да свържем черепи със смъртта, тогава този тип черепни татуировки са най-подходящите.

Други отрицателни препратки относно татуировките на черепа са за затворниците, членовете на бандата и колоездачите. Черепите са смущаващи, така че, разбира се, те са избрани от хора, които искат да изглеждат здрави! Те обаче не трябва да се считат за белег на лошите!

Contents

Ето 160 най-добри татуировки черепа EVER (в нашето скромно мнение):

Преди много време черепът, придружен от кръстосаните кости, беше символ, използван за означаване на гробища. За пръв път се използва в Испания и се поема от други страни. Испанците не бяха единствените, които използваха този символ.

Малко преди 18-ти век, германците изработват сами себе си, които включват шапки. Те добавиха символа на черепа на шапките си, за да вдъхнат страх и да създадат впечатлението, че са над другите.

Въпреки всички тези примери знакът, който вероятно е направил черепа и кръстосаните кости, е този, който е отровен. Въпреки това младостта в наши дни може да не е наясно с всички тези значения и да получи черепна татуировка, само защото е готино.

Това, което е наистина важно, е да персонализирате дизайна на татуировката и да се уверите, че това означава нещо за вас. Също така, няма нищо лошо в татуирането на нещо върху кожата ви само защото изглежда страхотно. Достатъчно е, ако това ви кара да се чувствате по-добре и да ви хареса!

Както следва, ще откриете 60 татуировки череп, които преминават от прости до сложни. Включени са двуизмерни и триизмерни дизайни, както и цветни и черно-бели изображения. Намерете този, който ви привлича най-много!

60. Татуировките на черепа на черепа

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Без връзка с действителния филм, ефектът на пеперудата, тази ръка татуировка се основава на една оптична илюзия. Когато мислите, че виждате пеперуда, всъщност виждате и два черепа. Черепите не са разположени отпред, но тяхната форма е съвсем очевидна. Това може да бъде контраст между жив и мъртъв.

59. Клонове, образуващи череп

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Черепната част на този пейзаж изглежда като образувана от клони. Това е доста мрачна композиция, особено поради силуета, която може да се види седнала до дървото. Въпреки това, тя може да има различни дълбоки значения благодарение на корените на дървото и черните птици, които отлетят.

Получите Безплатно татуировка на черепа Дизайн Цитат:
Оферта с ограничено време (снимка кликнете)
Кликнете here to get your free custom tattoo design quote.

58. Черепът на татуировките на черепа от черепа

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Изкуството е достигнало съвсем ново ниво на страхопочитание. Тези дни можете да включите черепа в роза и да го направите така, че да не изглежда дори там. Това е сред черепните татуировки, които трябва да изглеждат страхотно. Сериозно се съмнявам, че става дума за свързването на розата и черепа като кореспонденти за живота и смъртта.

57. Спуснат сред роза

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Редърър и по-очевиден от предишния, черепът от тази татуировка изглежда сякаш е вмъкнат. Но изсъхналите листа зад него са знак за смърт. Така че това може да означава, че розата също ще умре или че ще остане жива от паметта на изгубената душа. Черният фон прави този дизайн отличен.

56. Целувка без устни

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Какво ще кажете за тази съвършена любяща двойка, която ще се целуне? Oups! Те нямат устни! Харесва ми всичко за тази татуировка! Толкова е анатомично правилно, че можете да кажете, че жената е отдясно, а човекът отляво. Това е нещо от позицията й към него, което ме кара да съм сигурен в това.

Готови ли сте за още татуировки на черепа? Ето ни!

55. Няма начин за определяне на черепните татуировки

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Тази пълна татуировка на гърдите и корема е направена от няколко елемента. Неговият размер само го прави впечатляващо, да не говорим за множеството символи, които са включени. Действителната форма на черепа и неговите зъби са доста точни. Същото нещо не може да се каже за детайлите, които формират мандибула. Това е двойна татуировка благодарение на триъгълниците, които сочат нагоре и надолу, и растенията, които заместват костите.

54. Листата е жива

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Е, листата не е наистина жива, защото това е череп с главата надолу. Това не е просто лист. Така че, може ли това да е символ на умиращата природа, която се възстановява? Ако природата се възстановява, може би душите се преродират и се връщат в материална форма. Така или иначе, това е болна работа с мастило!

53. Една жена, един череп

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Вероятно една от най-успешните татуировки на черепа, които не са наистина черепи, тази татуировка играе трикове в съзнанието ми. Освен факта, че в този образ няма истински череп, няма и две жени. Това е само една жена и нейното отражение в огледалото. Обзалагам се, че художникът, който привлече този дизайн, е гений!

52. Половината мъртви, полуживо

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Част от сериите на разсъмване, тази татуировка на половината череп съвпада идеално с лицето на собственика си. Тя изглежда наполовина мъртъв благодарение на татуировката и наполовина жив благодарение на истинското си лице. Изглежда толкова оригинално, че всъщност съм впечатлен! Не мога да кажа, че искрящите й нокти помагат.

51. Smirking черепа в четирилистна детелина

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Четирилистната детелина е символ на късмет. Притежателят на тази татуировка очевидно не свързва късмета със смъртта. Това означава, че удивителният череп е просто много готино допълнение към този зелен дизайн. Или това би могло да означава последствията от това, че е твърде щастлив. Имам предвид хората, които забравят откъде идват, или онези, които се потапят в пороци, защото могат да си го позволят.

50. Заровен череп в сърцето

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Има нещо за тази татуировка, която ме кара да мисля Алиса в страната на чудесата. Сигурен съм, че зад него има очарователна история. Черепът изглежда елементарен, но предполагам, че това изображение е достатъчно, за да се направи точка. Особено харесвам декоративните детайли, които заобикалят асото на пиките.

49. Pin-Up черепът не може да говори

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Съдейки по прическата на този череп, неговият собственик определено е пин вентилатор. Интересното за него е, че има уста, пришити. Точно под него има бръснач за бръснене, който изглежда малко кървав. Някой го е използвал, за да черпи червени линии на лицето си? Може би красотата изисква болка, тъй като те са толкова точни и симетрично позиционирани.

48. Черепа на момичето

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Pin-up череп татуировки са лесни за идентифициране най-вече заради техните прически. Тази мъртва красавица има възвишение украсено с лилав лък, което изглежда повече от хубаво. Устните й бяха внимателно дефинирани с привлекателен розов нюанс за по-женствен ефект. Забелязали ли сте, че носът й (или това, което е останало от него) е оформен като сърце? Толкова сладко!

47. Шевровалният шедьовър

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Вземете куп линии, поставете ги правилно и ще получите череп! Voila! Иска ми се това да е толкова просто! Това е много интересна и точна рисунка на черепа, която се вижда от различен ъгъл от обикновено. Лентите варират по дебелина, когато са предназначени да създадат измерение. Мисля, че белите части всъщност са кожата на този човек, а не бялото мастило. Доста гений!

46. ​​Ръбният череп замества половината лице

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Мъжкият вариант на половината мъртви, наполовина жив, тази татуировка изглежда ожесточена! Неговият собственик прави смешно лице, което помага с цялата идея за създаване на ужасен образ. Особено се възхищавам на начина, по който зъбите изглеждат! Какво мога да кажа, някои хора имат по-добра протеза в отвъдния живот!

45. Увивни линии разкриват череп

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Очарователно е как леки отклонения от прави линии плюс някои сенки могат да създадат образа на черепа. Ако погледнете тази татуировка твърде дълго, вашето виждане може да ви изиграе трикове. Черепните татуировки са трудни за изготвяне така или иначе, да не говорим по този много уникален начин. Този човек определено е направил голям избор!

44. Татуировки с черепни черепни брони

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Въпреки че това не е наистина рамо броня, тя определено изглежда като една благодарение на много вдъхновени избор в разположение. Този гал направи образа на напукана, полу-черепа и го съчетава с красиви, кървави цветя. Обикновено комбинацията между черепите и цветята се отнася до живота срещу смъртта.

43. Под кожата се промъкват върхове

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Червеното и черно са точно толкова контрастни като мъртви и живи. Мисля, че точката на тази татуировка е, че плътта и кръвта са ефимери. Костите са единствените части от нашите тела, които остават по-дълго на тази Земя, отколкото ние. Фактът, че очите на тази жена са затворени, също може да бъде свързана със смъртта, но тя не е мъртва, откакто устата й е отворена. Искате ли хората да се запитат за тези много въпроси, когато видят черепната ви татуировка?

42. Обединени от величие

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Когато този мъж обедини ръцете си, татуировките на предмишниците му формират един голям череп. Въпреки това, ако погледнете достатъчно близо, ще видите, че той има пещери, прилепи, тунели и скали, които са изтеглени поотделно на всяка ръка. Въпреки че е трудно да се разграничи всеки детайл, неговата идея е страхотна!

41. Смърт в татуировките на черепа на бутилката

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Алкохолизмът е сигурен начин за самоунищожение и в крайна сметка за смърт. Тази татуировка изобразява това послание много ясно и го прави по художествен начин! Татуировният художник, който успя да направи този шедьовър, беше внимателен към детайлите. Казвам това, защото той или тя отдели време да мастило въздушните мехурчета от алкохола. Този дизайн може да бъде напомняне, че алкохолът убива или би могъл да бъде направен в паметта на някой, който е починал заради алкохола.

40. Двамата се изправиха пред Мерилин Монро

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Мерилин Монро веднъж каза, че ако ще бъдете двулицеви, направете поне един от тях красив! Думите й отекнаха в съзнанието на този човек и вероятно и в душата. Тя избра да представи не толкова красивото лице, като привлече половин череп до красивата половинка на Мерилин Монро. Имайте предвид, че само професионални татуировки художници могат да мастило такъв добър портрет на някого. Отнема години на практика, за да достигне такова ниво на точност.

39. Зловещ едноок череп с наметало

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Легендата казва, че асото на пики е картата за смъртта. Това е привързаност към този зловещ, еднооки череп, който има идеален смисъл! Друго значение на тази карта е ключ към мистерията на живота. Не се опитвам да бъда нищо или нищо, но този човек не успя да разбере мистерията на живота, откакто се озова в череп.

38. Малки захарни черепи

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Thumb татуировките не са толкова популярни, но този пример за черепни татуировки може да им даде малко тласък. Малки, но подробни в същото време, тези две захарни черепи са двойка. Белият е очевидно дамата и черната, джентълменът. Вместо очи, той има две малки сърца за блестящите си очи, за да види. Може би носителят на тези две черепи вярва в любов след смъртта.

37. Режим на извънземни татуировки на черепа

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Синята светлина, излизаща от този очевидно намръщен череп, ме кара да мисля за чужденци. Видът чужденци от Извънземно серия. Моите причини не са наистина логични, но се обзалагам, че случайно свързвате изображения с филми през цялото време! Като ръчна татуировка, този череп се вписва перфектно и изглежда и супер-рад!

36. Lovebirds на легло с цветя

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Ако все още не сте свикнали да виждате цветя до черепите, трябва да започнете сега! Тази асоциация е една от най-често срещаните. Както вече казахме, черепите и цветята образуват контраста между нещо живо и нещо без живот. Благодарение на тази татуировка, двойката, съставена от кожата на този човек, ще живее толкова дълго, колкото този човек прави.

35. Честит бял череп

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Супер сладко глезена татуировка, този бял череп изглежда толкова щастлив! Мога лесно да го включа в категорията захарни черепи. Макар че това е прост дизайн, мисля, че е по-добре от другите просто защото е бяло. Получаването на бяла татуировка все още не е нещо обичайно, така че все още можете да я издърпате с мастило скоро! За повече бели цветни татуировки, разгледайте тази статия http://www.tattoo-models.net/33-white-tattoos-white-ink-lovers/

 

34. Огромни татуировки на черепа на черепа

Тази прекрасна брюнетка взе огромна татуировка на черепа за бедрото й. Тя добави няколко рози и декоративни елементи, за да стане по-женствена. Напълно съм съгласен с решението си и се възхищавам колко добре изглежда тялото й. Не всеки може да получи татуировка в тази област и да я покаже без недостатъци!

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

33. Татуировки на родния американски череп на бедрото

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Многобройни наследници на индианците са избрали този дизайн на татуировка, за да покажат своята любов към наследството си. Това изглежда като индийския началник, който е най-уважаваният и опасен член на племето. Перата следват факта, че тя подчертава нейните криви. Много ласкателно татуировка!

32. Устни и череп

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

На по-лека нотка има няколко розови устни, череп и кръстосани кости. Тъй като тези устни изглеждат толкова съвършени, мисля, че моделът е взет от база данни. Въпреки това, този череп изглежда игрив и някак щастлив, че е там. Поне не е и розово. Изглежда като дама татуировка, не мислиш ли?

31. 4 различни черепа

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Този човек трябва да обича черепите като цяло. Казвам това, защото той или тя избра 4 различни вида черепни татуировки. Сигурен съм, че първият вляво е човешки череп, а първият от дясната е птичият череп. Не мога да идентифицирам със сигурност другите видове черепи. Можеш ли?

30. Времето е тежко бреме

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Това голямо парче е доста емоционално. Освен главния череп има още две малки, които показват тъга. Часовникът, поставен горе, е жестоко напомняне, че нашето време на Земята е ограничено. Трябва да се възползваме максимално от това, което имаме, и да получим толкова мастило, колкото искаме!

29. Промени, страст и необичайни татуировки на черепа

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Черепните татуировки, заобиколени от огън и пламъци, са динамични! Въпреки че огънят има много значения, мисля, че можем да го обобщим и да го наречем символ на промени, страст и необичайно познание. Първите два атрибута са най-подходящи за тази татуировка. Самата работа беше направено добре, тъй като е получила награда!

28. Запален скален череп

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Това е дезинтегриращ череп, изработен от скали, които изглеждат запалени. Просмуква се отвътре, бавно, но със сигурност се разпада. Ако има нещо като изражение на лицето в случай на череп, тогава мога да чета отчаяние на лицето му. Какво причини такава скръб на този беден малък човек? Предполагам, че никога няма да разберем.

27. Релефният скелет е цар

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Класическо изображение на скелет, този дизайн е част от категорията татуировки на черепа. Има обичайните цветя около главата си, символизиращи двойнствеността на живота и смъртта. Също така, тези цветя могат да се видят като корона. Черепът с корона е мотив, който минава през много промени напоследък. Ще видите много лъскави корони вместо венец.

26. Новогодишният череп носи шапка

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Вземете много детайлен и реалистичен череп и го комбинирайте с абстрактни цветове. Ще получите нова татуировка на черепа за възрастни, която е удоволствие да разгледате! Това изглежда особено луксозно благодарение на шапката на главата му. Харесва ми колко случайни изглеждат червените линии!

25. Светли в татуировките на тъмните черепи

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Ако приемем, че черепът представлява тъмнина, би било уместно да кажем, че светлината, която идва отвътре, е положителна. Светлината в тъмнината е знак на надежда. Без значение колко лоши са нещата, ако черепът все още е буквално изпълнен със светлина, няма какво да ви притеснява! Нещата имат начин да се сортират.

24. Кръстосано излюпване на черепен учен

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Кръстосаното люпене без сянка е предимно техника за рисуване, но може да се използва и при татуиране. Изглеждайки като учен, този характер на черепа се подчертава от шапката, която носи. Ред на 70-те, неговият образ е уверен, очарователен и далеч от страшно или опасно. Нищо лошо не може да се случи, ако оставиш шапката си!

23. Дифанното лице на пеперуда

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Пеперудите наистина нямат лица, нали? Не по обичайния начин, така или иначе. Някой имаше тази страхотна идея да замени тялото на пеперуда с красив, женски череп. Червеното е доминиращият цвят на тази татуировка, факт, който я отличава красиво. Самото лице изглежда като тези, които празнуват Деня на мъртвите.

22. Под бюст бижута и череп

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Под-бюста татуировки са много популярни сред жените. Те са много ласкателни, защото перфектно оформят форми на жената. Освен черката, която е добре центрирана, тази татуировка се състои от вериги и мъниста, като тези, използвани за колиета. В същото време деликатна и тъмна, тази идея за татуировка е много привлекателна!

21. Героят на татуировките на черепа на историята

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Латинският надпис от тази татуировка на черепа означава Аз съм героят на тази история, няма нужда да бъда спасен. С други думи, това момиче е доста уверено в собствената си сила и вярва, че тя може да носи собствения си кръст без помощта на никого. Това е послание, овладяно заедно с страхотно татуировка.

20. Двойните черепи

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Ясно двойка татуировки, тези черепни татуировки са много сладки. Те имат примеси, които са характерни за жената и мъжа. Освен това мъжкият череп има смешен мустак и шапка, които обозначават рицарството, както преди векове. И двата черепа имат малки дупки в тях. Чудя се какви са тези неща.

19. Умиращите цветя формират череп

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Обикновено и необичайно татуировката не е от самия череп. Тя включва цветя, които изсъхват, но които по някакъв начин приличат на череп. Може би фактът, че цветята са на път да умрат, е детайл, който се нуждае от скрито послание, състоящо се от череп. Или, може би този дизайн е невъзможно да се пренебрегне, защото е толкова мистериозен.

18. Зелени ужаси върху татуировките на черепа на кожата

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Този човек е разярен! Не знам какво да се страхувам най-много: човешкият череп или създанието до него? Тези две изглеждат лоши новини! Разбирате ли колко качествена е това произведение на изкуството? Тя е в състояние да вдъхне страх и ужас на обикновен зрител. Пазете се от зелената светлина!

17. Ето истинският цар

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Човек или не, смъртта му стигна и до него! Короната е символ на властта, както и на надмощие. Дали смъртта носи корона, защото в крайна сметка печели борбата с живота? Значенията на тази татуировка са разнообразни и наистина зависят от един човек до друг. Чувствате ли се вдъхновени?

16. Под корпуса на корпуса се нанася кожата

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Ролята на корсет е да изтънява талията на жената. Това момиче определено изглежда, че има по-тънка талия, благодарение на точката на интерес за татуировка и избора на цветове. Тези видове черепни татуировки обхващат едни и същи символи. Разликите се дължат на позициониране и модели.

15. Жаден череп върху татуировките на черепа на черепа

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Това момиче беше смело! Известно е, че гръдната кост е една от най-болезнените области, където можем да получим татуировка. Освен това, тя избра смущаващ дизайн, като се има предвид, че не е лесна за покриване област. Асоциацията между черепа и цветята присъства и тук. Като цяло, това е красива част на гърдите.

14. Череп на друг череп

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Сякаш един череп не беше достатъчен, ето един череп на челото на друг череп. Трябва да дадете кредит на художника, който е направил това, защото е изключителен! Чувствам се, че лицето му излиза от кожата му. Реалистично и много добре смачкано, този дизайн ще бъде един от моите най-избора.

13. Есента е смърт

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Цветовете, използвани за тази татуировка, както и изсъхналото листо ме карат да мисля за есента. Както знаете, Пролетта е свързана с прераждането и есента със смъртта. Черепът и кръстовините подчертават идеята за смъртта. Забелязахте ли златния зъб? Това е забавен детайл!

12. Злото отново удари

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Този череп изглежда като злодей от филм на ужасите, който е смешен повече, отколкото е страшно. Вероятно доволен от това, че е разрушил нещо, играе цялото нещо отново и отново в главата си. Наистина, има къща, която гори и това не е нещо, което да се смее. Огънят добавя динамизъм към цялата татуировка.

11. Човешкият череп излъчва Вселената

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Несъмнено визия за момиче, тази татуировка има дълбоко значение. Вселената практически излиза от черепа. Това може да означава, че щом умрем, станем едно с Вселената и може би ще открием и тайните му! Колоритен и безобиден, този дизайн си заслужава дублирането!

10. Осветеният череп е беззъб

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Осветените татуировки на черепа имат значително визуално въздействие. Те изглеждат като живи и наистина могат да ви видят. Въпреки че това не е въпрос, този вид череп има реален вид, благодарение на начина, по който е бил написан. Само талантливи татуисти могат да измислят толкова добри резултати.

9. Не гледай зло, не слушай зло, не говори зло

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Ако си спомняте, трите мъдри маймуни или трите мистични маймуни, тогава ще разберете каква е тази татуировка. Една от маймуните има очите си покрити, а другата - ушите си, а последната - устата му. Наричана още и пиктограма, тази сцена определя художника да замени маймуните с един голям череп. Принципът обаче остава непроменен.

8. Цветни татуировки на черепа с диамант

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Диамантът от челото на черепа прилича на Бинди. Бинди е тази червена точка, която виждате на индийските жени. Няма други елементи, които да предполагат връзка с индийската култура, но този диамант определено означава нещо. Освен това, това е пъстър череп, който хваща окото.

7. Череп на дъгата-иш

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Ако ме питате, не мисля, че нещо оцветено като дъга може да изглежда страшно. Този череп изглежда толкова сладък, че ме кара да искам да притискам бузите му. Очевидно не мога да направя това, но ти имаш предвид. Цветовете изглеждат безтегловни, особено на ръбовете на черепа. Изглеждат, че искат да се изправят и да се плуват.

6. Осветени татуировки на черепа на ръцете

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Ръцете и черепните татуировки са чудесна комбинация. Ако носителят прави юмрук, неговата татуировка изглежда като истински череп. Размерът наистина има значение в тази ситуация, защото е подобна на истинската сделка. Той може да оживи безжизнения череп на ръката си, като го премести. Ако накарам някога ръката си, ще избера череп! Ранен човешки череп.

5. Мъдрецът фараон череп

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Помислете за тутанкамона, египетския фараон! Можеш ли да определиш приликата? Стълбите, разположени под брадичката на черепа, напълно изглеждат така, под брадичката на крал Тут. Златният оттенък, използван за окото, също не помага. Златото е в целия му ковчег. Може би се е разложил в края на краищата!

4. Татуировки от пастелен див цветен череп

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Цветовете изглеждат умишлено измити от тази татуировка. Дивите цветя не винаги имат ярки цветове. Те са по-обезцветени от други видове цветя. Семената обаче играят ролята на зъби невероятно добре! Татуировка, която съвпада с есента, но е по-жива, отколкото някога ще бъде!

3. Ярко оцветени цветя съставляват череп

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Доста сходна с предишната татуировка, тази е направена от светло оцветени цветя. Намирам за очарователни как носа му е розово масло и как зъбите му са листовки. Маргаритките, които заместват очите, приличат на дълги мигли. Сладко, женско, светло и добре направено, тази татуировка може да изглежда като череп, но всичко е череп не е.

2. Отдръпване и вдигане на гърба парче

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Избирайки татуировка, тази голяма се нуждае от всеотдайност и контурна визия за крайния резултат. Този човек помисли върху този дизайн и се ангажира с решението си. Ангел, хълмове, слънце, дървета, корени, вода и триъгълници са всички мощни и смислени символи, които създават един череп заедно. Това задното парче има сложна история зад него, че не можем да се справим просто като го погледнем. Не мога да погледна далеч обаче.

1. Първо беше ябълката

160 Skull Tattoos - Best Tattoos, Designs, and Ideas

Ябълката е първият забранен плод, без който няма смърт. Какъв по-добър избор за изобразяване на черепа, отколкото чрез включване на плодовете, които са направили смъртта възможно? Независимо дали сте християнин или не, тази идея е отлична! Съжалявам, че първо не съм мислил за това.

Leave A Comment

88 − 83 =