Tons of Octopus Tattoo -mallit tuijottavat mieltäsi

Katso nämä uskomattoman eloisa mustekala tatuointi ja mallit. Uskomaton tatuoinnit näistä olentoista syvästä.  Octopus on myytti myyttiä ja legendaa, jota uskotaan olevan inspiraation niille hirviöille kuin Kracken, ja jolla on symbolinen merkitys, kuten mysteeri, puolustus, illuusio, tahto ja taikuus muutamia, monia vetää puolalaiseksi, hypnotisoida jopa , niiden valikoima kirkkaita värejä ja kiertämällä lonkeroita. Joten anna lähtölaskenta ja katso, kuinka nämä octopi pinoavat legendaan.

Tons of Octopus Tattoo mallit:

20. Octopus Treasure Trove

tonnia of Octopus Tattoo Designs

Tämä mustekala näyttää raivannut aarrearkun jalokivillä ja helmillä, jotka ovat toisiinsa ja putoavat ulos lonkeroista, ja mustekalan tarttuneen avaimen, joka ehkä viittaa siihen, että mustekala on salaisuuksien pitäjä. Kauniilla, puhtaalla linjalla ja kirkkailla väreillä tämä octo-tatuointi toimii kaikilla tasoilla, se on hyvin sijoitettu ja kantaa avaimen käyttäjän salaisuuksiin erittäin syvään, vetistä hautaan ja tuo iloa ihokuvioon tulevina vuosina.

19. Octopus ja Compass Tattoo

tonnia of Octopus Tattoo Designs

Tämä vesiväreinen mustekala, jossa on täpliä ja piikkejä, on kauniisti asetettu käsivarteen, jotta tämä syväkuolema kelluu ylösalaisin, leijuu päälle ja taitavasti lihaksi. Poluksi on myös purjehdittu kompassi, suojan symboli ja hyvästä onnea nykyisille ja entisille merimiehille. Kompassi on myös symbolinen pysyäksesi kurssissasi ja vakaata oppaita aina löytämään tiesi kotiin. Suuri vuori ja mahtava väri injektio tekevät tämän mustekalan tatuoinniksi upean kappaleen, jota voi nauttia jo vuosia. Hyvää työtä.

Saada Ilmainen Custom Octopus Tattoo Design Lainaus:
Rajoitettu tarjousaika (klikkaa kuvaa)
Klikkaus here to get your free custom tattoo design quote.

18. Octopus Hand Tattoo

tonnia of Octopus Tattoo Designs

Tämä on todella viileä käsi-tatuointi, joka on sijoitettu täydellisesti niin, että Octopus-lonkerot kulkevat sormien päälle, jotka päätyvät pieniin kierteisiin kiharissa. Vuori, varjostus ja väritys ovat hyvin toteutettuja, jolloin pääjalka on kolmiulotteinen. Octopus liikkuu tyylikkäästi läpi maailman, joka on jatkuvasti liikkeellä kuun kiertokulun mukaan, ja vaikka poluksi on maustettu matkustaja, se on enimmäkseen pohjakerros, joka symbolisesti sanoo, että se pysyy maapallossa elämässä muistuttaen meitä siitä, että vaikka voimme olla hengellisiä ja intuitiivisesti lahjakkaita, me olemme fyysisiä olentoja, ja meidän on myös voimistettava psyykkisiä lahjoja voimakkaalla perustavalla pohjalla. Mukava tatuointi kokonaisuudessaan, ja vaikka se hajoaa ajan myötä, se edelleen pistää tämän kahdeksan aseellisen olentoen puhtaat, luovat ja joustavat ominaisuudet käyttäjän elinvoimaiseksi.

17. Halo Laden Octopus Tattoo

tonnia of Octopus Tattoo Designs

Tämä on erittäin puhdas, yksinkertainen, mutta tyylitelty tatuointi, jossa on erittäin hienoja viivoja ja kevyt sävy, joten mustekala eroaa rohkeasti kalpeasta lihasta. On myös hienovaraista pisteviivaa, joka tähtää mustekalaa, joka viedään siniseen mandala-tyyliin, joka kruunaa tämän monimuotoisen merikuoleman. Todella tuore muotoilu ja hyvin toteutettu pala, tämä tatuointi ikuisesti julistaa mustekalaa kuninkaana syvän.

16. Sexy Rainbow Octopus

tonnia of Octopus Tattoo Designs

Polttopuun hullun takertunut verkko elävässä psykedeelisessä näkökulmassa. Tämä melko seksikäs tatuointi on kauniisti asetettu lonkkaan ja siinä on sateenkaaren värinen mustekala, joka on peitetty pyöreällä mustalla kuvioinnilla, joka muistuttaa zentangle-esteettistä. Tämä taideteos erottuu ääneen, rohkealla ja intrepidillä värisuihkulla, joka kestää vuosia kirkkaassa ja seksikkäisessä tyylissä. Erittäin puhdas työ ja suuri sijoitus tekevät tästä tatuointi huutaa mustekala rajalla neon-muotia. Loistava.

15. Octopus Scarification

tonnia of Octopus Tattoo Designs

Ok, joten tiedän, että tämä ei ole täsmälleen tatuointi, mutta se on brändi ja erittäin hyvä siinä. Rikastamista on pitkään käytetty passin rituaalina, heimokulttuurissa, jota käytetään merkitsemään virstanpylväitä ihmisen elämässä, kuten ikääntyessä tai osana avioliittoa, ja se on yhä suosittu nykyisessä yhteiskunnassa. Tässä kappaleessa on erittäin puhtaita linjoja, jotka on leikattu lihaksi paljastaen mustekalusuunnitelman, joka on symbolinen muutoksesta, luovuudesta, psyykeistä, tunteista ja joustavuudesta. Todella siisti ja ainutlaatuinen brändi ikuisesti arpia polttopuu ja se on symbolinen ominaisuuksia syvälle ihoon.

14. Vesiväri Octopus Dream

tonnia of Octopus Tattoo Designs

Herkkä tatuointi, joka koostuu useimmiten akvarelliväreistä lonkkalaihojen alapuolella ja pyörii pään päälle hienolla tyylillä, joka näyttää siltä, ​​että se oli harjattu kuin maali vesipitoisessa bluesissa ja purppurissa lisäämällä edelleen vesieliöityä vaikutusta. Herkät mustat ruiskut määrittelevät silmät ja lonkerot, jotka tuovat mukanaan tämän kauniin mustekalan esityksen. Hyvin sijoitettu, karkea tatuointi, joka todella tuntuu sen vedenalaiselta, kestää koko eliniän vaalealla ihokuvakkeella.

13. Ink Octopus

tonnia of Octopus Tattoo Designs

Tämä mustekirppu leijuu tämän mustan pilven päälle, ja se on upea kappale, joka ulottuu lonkan suuntaan ja rintaan asti realistisella tavalla. Tehty klassiseen syvän puna-oranssiin, mustekala on myös vaalean vihreitä pisteitä kaikilla oikeilla paikoilla. Poluksi on selkärangattomana, symbolisena joustavuudessa, armossa ja ketteryydessä. Polttopuu siis ilmentää itse veden osaa, joka on kauniisti täällä piiskauksen juoksevasti. Polttopuu todella näyttää kelluvan. Upea värisuihkutus ja mukava varjostus ja korostus tekevät tästä upean kappaleen ja mustekupin musteen lisääminen taustana lisää ainutlaatuisen elementin ja todella tuo mustekala pois iholta.

12. Octopus Web of Color

tonnia of Octopus Tattoo Designs

Tämä tatuointi on ihana, kovaa sekoitus vihreää vihreää, veren punaista, oranssia ja vihreitä ja keltaisia ​​vihjeitä halkeilla, mutta selkeästi määritellyn mustekalan suuruutta. Napsauta täällä valkoisten mustien tatuointeja varten. Erittäin hieno linjatööri ja erinomainen rohkea väritys tekevät tästä musteesta erottuvan oikeudenmukaiselle iholle ja sen vain lisätty yksityiskohtiin piikkien räpylöiden halki mustekala pään ja kirkkaan keltaisen silmän. Kaiken kaikkiaan erittäin viileä, erittäin rohkea tatuointi, jonka käyttäjä voi aarruttaa, ja kuljettaa mustekala totemia koko eliniän ajan.

11. Octo-Skull Tattoo

tonnia of Octopus Tattoo Designs

Täytetty kallo, jossa on mustekala-lonkeroita, jotka käärittyvät käsivarsien ja olkapään ympärille, tämä tatuointi on visio kuolemasta uudestaan, kuten mustekala siirretään kallion kuoreen ja nyt luiskahtaa kuilun läpi, joka horjuttaa kaikki sen kohtaamat. Tämä piirros sisältää hyvän linjatyylin ja hienon korostuksen ja yhdistettynä erinomaiseen, hienoon sävytystyöhön, joka tekee todella viileästä, rohkeasta suunnittelusta, jota käytetään pimeässä totemina huonoja väkeviä alkoholijuomia ja morbid-kunnon tunnustekniikkaa vastaan. Jos olet fiksu skull tatuoinnit, tässä on Deadly Tattoo päivä, joka on suosikkiemme joukossa. Valmis lisää mustekala-tatuointeihin?

10. Giant Octopus vs. Ship

tonnia of Octopus Tattoo Designs

Klassinen klassinen muotoilu, tämä tatuointi on jättiläinen mustekala, koska se on hirviömäisten aaltojen ympäröimä suuri laiva. Octopus on kirkastettu klassisella punaisella, hänen lonkerot kiertävät ympäri ja aluksen läpi, rikkoen sen erilleen ja vetävät sen alas hämärään, vetistä hautaan. Tämä hyvin sijoitettu kirjain on mukava, puhdas linjatyö ja mahtava korostus, joka antaa sille kolmiulotteisen ulkonäön. Paljon kuin Krackenin legenda, tämä mustekala on pelottava tarina mereen, jossa kaikki alukset olisi kirjaimellisesti menetetty valtameren syvyyksiin hyökkäyksen hirvittävästä meripihasta. Viileä, hyvin virtaava tatuointi, jossa mustekala ja aallot pyörivät yhdessä, jotka kestävät ihon loppuun asti.

9. Menacing Octopus Kaula ja rinta Tattoo

tonnia of Octopus Tattoo Designs

Tämä mustekala tatuointi on lihavoitu rintakehän ja kaulan palan, joka on saavutettu mahtavalla värinäytteellä ja kauniilla korostuksella, joka tekee siitä erinomaisen erottelukyvyn, joka myös toimii hyvin käyttäjän toisella musteella, joka kiihkeästi vilkaisee katsojia uhkailemalla pelkoa vihollisten sydämet. Ehkä sitten tämä tatuointi symboloi suojaa käyttäjälle ja totemilla, joka torjuu pahat henget. Polttopään pään yksityiskohdat ovat melko upeita, kun kaikki ryppyjä ja kohoumia korostuvat kauniin varjostustyön kautta, ja myös lonkeroita korostetaan täydelliseksi. Kaiken kaikkiaan on erittäin rohkea, viileä ja ainutlaatuinen brändi, joka tuo sopeutumiskyvyn, joustavuuden ja luovuuden veden elementtejä ihastuttavaksi muodoksi.

8. Neon Purple Octopus

tonnia of Octopus Tattoo Designs

Valoisa, rohkea, neonväri tekee tämän polttopuun tatuoinnista hämmästyttävän kappaleen, joka seisoo vaalealla iholla aidosti elävässä perspektiivissä. Mahtavaa, pyörryttävää indigoa ja bluesia koristele tätä innoittavaa olentoa syvyyksestä, kun se liukuu lihaan yliluonnollisessa hehkuvassa hirveässä värissä. Todella hieno linjatyö ja voimakas värisuihkutus tekevät tästä näyttävän erottuvan palan, joka kauniisti kaivaa mustekalan olemuksen äärimmäisen dramaattisessa tyylissä. Mahtava.

7. Tribal Octopus

tonnia of Octopus Tattoo Designs

Tämä on hieno polttopuun tatuointi tribal vaikutus, draped kautta takana olkapää, peittämään ihon salaperäinen merkitys, ja koristeltu monimutkainen kuvio työtä, joka vain pyytää tarkemmin. Line työ, varjostus ja väritys ovat kaikki moitteeton tässä kappaleessa, ja tehdä todella rohkea ja melko trippy muotoilu, joka noudattaa tribal estetiikkaa. Kaiken kaikkiaan suuri tatuointi, todella hyvässä kunnossa, antaen käyttäjälle pysyvän mustekarmipanssin, joka pukeutuu ylpeyteen ja tekee myös rohkean lausunnon.

6. Upea Octopus Upper Back Art

tonnia of Octopus Tattoo Designs

Yksityiskohdat tässä kauniissa tatuoinnissa on hämmästyttävä upeilla merkinnöillä, jotka näyttävät hienoilta halkeilta kaikkialta mustekalaa pitkin. Se on hyvin hahmotellut huomiota kiinnittäen huomiota tämän älykkään, jatkuvasti muuttuvan olennon jokaiseen imukuppiin, läppään ja ryppyyn. Väri-injektio on hämmästyttävä tässä tuotemerkissä, joissa on pahoja pinkejä ja purples, korostettu keltaisia ​​raitoja, jotka tulevat silmään ja ympärille. Hyvin sijoitettu kappale, joka peittää ylemmän selkänsä eräänlaisella uhkaavalla armolla, tämä mustekala vetää sinut sisään, hipnotoituu sinut ja kun se on kiinni, se ei koskaan päästä irti. Ihanaa työtä.

5. Alien Skull Octopus

tonnia of Octopus Tattoo Designs

Ainutlaatuinen polttopuun tatuointi, jossa on luurankohelmi, jossa on ulkokärkikarvan pää, joka on merkitty ylemmälle selälle ja käsivarteen. Puhdas linjat ja suuri varjostus ja korostus sekä laaja yksityiskohtaisuus tekevät tästä brändistä rohkean, hyvin ulkomaisen palan, joka syventää edelleen mustekalan salaisuutta ja itse asiassa hirviön alkuperää tässä tatuoinnissa. Lonkerot näyttävät melkein mekaanisilta, ja yksi jopa realistisesti lävistää käyttäjän käsivarren takaosaa, joka tulee ulos lihasta ja jatkuu alaspäin kyynärpäähän. Kaiken kaikkiaan tämä on sähköistyttävä brändi, joka tuo jotain todella arvoituksellista kankaalle ja taso, joka ui sen ympärille. Kaunis.

4. Piilotettu Reef Octopusissa

tonnia of Octopus Tattoo Designs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hullu, hieman hämmentävää muotoilua lukee kuitenkin mustekalaa voimakkaasti ja elävästi. Tämä punainen ja oranssi täpläinen olento on sotkeutunut koralliriutasta peräisin oleviin paloihin ja peittää heidät vain niistä harvoista lonkeroista ja häikäilemättömästä silmästä kaaoksen keskelle. Mahtava linjatööri ja upea väritys antavat tämän palapelin ja elementin piilotetusta mysteeristä, jonka polku voi edustaa. Kaiken kaikkiaan hyvin sijoitettu, seksikäs tatuointi, jolla on erinomainen värikylläisyys ja värillisten värien valinta, jotka tekevät siitä todella pop-pätkän.

3. Octopus ja Skull Back Tattoo

tonnia of Octopus Tattoo Designs

Tämä on mielenkiintoinen tatuointi, jossa on hyvin varjostettu mustekala, sen lonkerot kiertävät ja kiertävät lihaa, peittävät takaosan mahtavassa tyylissä, päätävät kaikki mustekala toisella puolella ja muuttuvat toisaalta ihmiskudokseksi. Polttopuun ja kallion pää on niin hyvin sekoittunut, että kallo on helppo jättää huomiotta, mutta se näkyy lähemmässä tarkastuksessa monimutkaisen mandalan kanssa, joka yhdistää ihmisen ja mustekalojen päät, mielet, jotka sulavat yhteen super-älylliseen elämänvoimaan. Erinomainen vuori tekee tästä upean palan, erittäin yksityiskohtaisen, mustekalan, joka pysyy ikuisesti kiinni käyttäjän selästä, pitäen elämästä ja kuolemasta tasapainossa ja tuo luovia ja transformatiivisia vesielementtejä elämään. loistava.

2. Pyörrytys, upea Octopus Tattoo

tonnia of Octopus Tattoo Designs

Tämä on yksi upea, super seksikäs polttopuun tatuointi, jossa on pyöreiden kourujen keskellä, jossa lonkerot näyttävät kutuvan, ja sitten ne käärittyvät käärimällä tiensä olkapäistä perseeseen johdonmukaisesti ja yksityiskohtaisesti. Kauniisti vuorattu ja värillinen ja varjostettu täydellisyyteen, tämä on tantalisoiva tatuointi ja upeasti esittelee syvästä ihon sisällä näkyvää mustekalaa, hämmästyttävä taideteos, joka parantaa naisten muotoa näyttävällä tyylillä.

1. Full Body Octopus Masterpiece

tonnia of Octopus Tattoo Designs

 

 

Leave A Comment

8 + 2 =