Perinteiset tatuoinnit – 100 kaikkien aikojen suurimmat perinteiset tatuoinnit EVER

Perinteiset tatuoinnit ovat olleet jo kauan, ja hyvästä syystä! Keräsimme kaikkien aikojen suurimmat klassiset tatuoinnit ja mallit. Nauttia!Kiinnitä itseäsi, koska sinä aiot selvittää kuka loi perinteiset tatuoinnit. Jos olet amerikkalainen tai henkilö, joka opiskeli historiaa jossain vaiheessa hänen elämässään, sinun on tiedettävä Pearl Harborista. Mitä sitten tapahtui, ei ole kyse, mutta paikka itse on. Siellä entinen laivastomies nimeltä Norman Collins oppinut erilaisia ​​tatuointitekniikoita suoraan japanilaisilta tatuointimestareilta.

Norman Collins, jota kutsutaan myös Sailor Jerryksi, kehitti uudenlaisen tatuoinnin, joka oli seurausta yhdistämällä japanilaiset tekniikat omaan amerikkalaiseen visioonsa. Hänen käyttämät värit olivat eloisia ja hänen ikonografiansa valinta oli rohkea. Hän ei vain innovoinut tyyliä, vaan myös tekniikkaa rakentamalla tatuointikoneita ja yrittäen tuoda enemmän värejä hänen teoksiinsa.

Silloin sotilaat tottivat tatuoimatta huolimatta siitä, miten ihmiset ajattelisivat heitä. Heikko totuus oli se, etteivät he tienneet, aikovatko heidät tehdä elävän, joten heidät ansaitsivat pysyvän merkinnän. Myöhemmin vain merimiehet, kodittomat ja sirkusperheet saivat tatuoitua. He eivät välittäneet sosiaalisista rajoituksista, joten heidän toimintansa nähtiin kapinoimina.

Onneksi yhteiskunta ei katsele tatuoituneita ihmisiä tavalliseen tapaan. Ei muutoksia ovat perinteiset tatuoinnit. Niitä pidetään klassikoina, jotka ylittävät meidät kaikki. Jotkut yleisimmistä tatuointi-malleista voidaan tehdä melko huonolla tavalla perinteisiksi tatuoiksi. Tällä hetkellä tarjolla olevat väripaletit auttavat varmasti, mutta Sailor Jerryn tekniikan monimutkaisuutta ei voida ratkaista.

Useiden lähteiden mukaan suosituimpia perinteisiä tatuointimalleja ovat kuvaavat alkuperäisamerikkalaisia ​​symboleja, pin-up-tyttöjä ja poikia, merenneitoja, nielemis-ja varpunen yhdistelmää, erilaisia ​​sydämiä, ankkureita, kotkia sekä merivoimia ja muita asevoimia symbolit; tikarit ja ruusut myös. Kaikki voidaan sovittaa perinteiseen tyyliin, joten löydät tatuoija, joka on hyvä laatikko ja harrastaja, jos haluat yhden.

Contents

60. Voimakkaat kukat ja rakkauskirje

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Rakkauskirjeet ovat menneisyyden tapoja perinteisellä tavalla. Kuitenkin perinteiset tatuoinnit, jotka kuvaavat rakkauskirjeitä, ovat ajattomia. Tarkasti tyylitetyt kukat ja hienovarainen varjostus tekevät tatuointi koruja. Lähettämä viesti on myönteinen ja se voi antaa kenelle lämmintä tunnetta. Näin tatuoinnilla on tarkoitus puhua jollekin toiselle: visuaalisella houkuttelevuudella ja tunneperusteella. Jos kukat ovat mitä pidät erityisesti, voit löytää lisää tatuointeja täällä.

59. Underboob hevosenkengän perinteiset tatuoinnit

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Uskomme, että hevosenkengät tuovat mukanaan toisiaan ja heillä on suojaa jo vuosisatoja, mutta tiedätkö sen takana olevan tarinan? Yksinkertaisesti sanottuna, seppä poistasi hevosenkengät, jotka naulattiin paholaisen jalkoihin vasta sen jälkeen, kun perkele lupasi hänelle, että hän ei pääse mihinkään kotitalouteen, jolla oli hevosenkenkä sisällä. Lisäksi hevosenkenkä pitää noidat pois. Riippumatta siitä, mihin haluat uskoa, totuus on, että värikylläisyys ja tämän tatuoinnin vuori ovat hämmästyttäviä! Sijainti on iso plus!

58. Pina Coladan siemaaminen missä ja milloin tahansa

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Olin liian paljon cocktail-suunnittelija tai ajattelet myös Pina Coladaa? Tämä tatuointi on niin hyvä asia, että kuvittelen itseäni rannalla, juomaan ananasta maustetusta juomasta. Kiitokset tatuoijaiselle Kim Nguyenille, joka painoi tätä kauneutta Alankomaissa! Hän teki erinomaista työtä selkeästi ilmaisemalla viivoja ja värejä vanhassa koulussa. Tiedät mitä he sanovat, älä valitse tatuointia, valitse tatuoija!

Saada Ilmainen mukautettu perinteinen tatuointi Design Lainaus:
Rajoitettu tarjousaika (klikkaa kuvaa)
Klikkaus here to get your free custom tattoo design quote.

57. Hevosenkenkä ja ruusu

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Merimiehet ajattelivat, että hevosenkengät varmistavat turvallisen saapumisen määränpäähän, joten miksi ei käytä ihoa ja suojaa milloin tahansa? Tämä erityisesti hevosenkenkä on kauniisti sisustettu ja värjätty elävällä sävyllä. Hevosenkengän ja ruusun yhdistelmä on klassikko. Herkkä ja naisellinen, tämä muotoilu on voimaantuloa samaan aikaan. Se sisältää paksut viivat, mutta myös erittäin pehmeät käyrät.

56. Puolikuun toivo ja elämä

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Tämä on perinteisiä tatuointeja, jotka eivät liity kaikkiin symboleihin, vaan tekniikkaan. Puolikuun aikana tämä tekniikka ei ole suosittu muotoilu, se näyttää houkuttelevalta tulla yksi! Kun katson sitä, se saa minut ajattelemaan toivoa ja elämää kukkien lisäysten ansiosta. Värit ovat mukavia ja eläviä!

55. Siipikarjan cocktail on todellinen ranta

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Musta ja punainen on tappaja värimyyjä edustaja perinteisiin tatuointeihin. Jos olisimme aikaisemmin ajatelleet rantoja ja Pina Coladaa, voimme nyt nauttia tästä täydellisestä näkökulmasta. Suunnittelu itsessään on yksinkertaista. Tämä auringonlasku kuitenkin luo varmasti aivosi endorfiinia vapauttavat alueet! Tällaisella hyvin varustetulla tatuoinnilla voi olla sama vaikutus sen käyttäjään!

54. Ruusu, joka kantaa kukkia

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Nielemisillä on paljon symbolisia merkityksiä. Tämä tatuointi voisi olla metaforinen tulkinta vanha taikausko, joka sanoo, että nielemät kuljettavat kuolleiden merimiesten sielua suoraan taivaaseen. Tässä tapauksessa merimiesten sielua voidaan edustaa kukilla. Tämä nielemis on ehdottomasti niitä kuljettava, joten tämä analogia saattaa olla oikea. Muuten nieleminen tarkoittaa vapautta, toivoa, rakkautta, hoitoa ja kiintymystä. Tatuoinnin toteutus ja sijoittaminen ovat merkittäviä!

53. Vastakkainen musta sydän ja kukat

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Hämmästyttävän makea, tämä musta sydän ei lähetä erittäin positiivista viestiä. Lisää melodraattista sydäntä, se tallentaa onnellisia värillisiä kukkia, jotka ovat päällekkäin sen päälle. Koska se on osa perinteistä tatuointiluokkaa, en usko, että sillä on mitään tekemistä musta sydämessä ilmaisu. Tatuoitsija on täydellisesti täyttänyt sydämensä mustalla, jättäen tyhjästä täplästä tai täyttöviivoja. Tämä on vain ammattilaisten tatuointitaiteilijoiden ammattimaisella tatuointikoneella.

52. Ajaton kaula-aukko koostuu kauneudesta perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Perinteiset tatuoinnit on asennettu mihin tahansa ihmiskehon osaan. Tämä tyttö päätti saada kaula-aukon, joka on täynnä perinteisesti piirrettyjä kuvioita. Ensinnäkin on muotokuva kaunis nainen vieressä hämmästyttävä ruusu ja muut symbolit. Kuten näette, tatuointi, joka näyttää kaulakorulta, ei ole tehty käyttäen samaa tekniikkaa, mutta molemmat ottelevat ja yhdistyvät hienosti.

51. Nuori ja perinteinen Johnny Depp

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Kun katsot tätä tatuointia, pidä mielessä, että tämä ei ole realistinen muotokuva. Vaikka tatuoitu Johnny näyttää todella aidolta Johnnyltä, hänen piirteensä saattavat näyttää huonolta. Voin vakuuttaa, etteivät he ole. Tämä on tulkinta Deppin ulkoasusta ja persoonallisuudesta vanhan koulun tekniikassa. Mitään vähemmän ja ei mitään muuta! No, kyynel ja pienet sydämet ovat ylimääräisiä!

50. Perhonsolpa ja kallo

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Perunan ja koiran yhdistelmä, tämä tatuointi on koristeltu kallo. Värit ovat niin vilkkaita, että ne lähettävät erittäin voimakkaan visuaalisen viestin. He puhuvat intensiteetistä, persoonallisuudesta ja elämän ja kuoleman välisestä tasapainosta. Kallo ei ole värikäs, joten sen on selvästi tarkoitus olla niin, koska kuolema ei ole kaikkein iloisin asia. Viivat ovat tarkkoja ja varjostus on hienovaraista. Tämä malli on asennettu naisille enemmän kuin miehille.

49. Kameli ja kaktus

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Joskus erittäin yksityiskohtainen tatuointi näyttää paremmalta kuin muut graafiset. Tämä on tapaus, kun vain vähän yksityiskohtia riittää tekemään kunnolla koristeltu kameli ja kaktus sen takana. Kameli ei näytä hyvältä, ehkä siksi, että hänellä on joulukoristeita autiomaassa, ja se on juuri tämä asia. Taitava taiteilija voi lähettää erilaisia ​​viestejä vain käyttämällä kaarevia viivoja oikein. Pidän siitä, miten kukat toimivat kehyksenä tässä autiomaailmassa tatuoinnissa.

48. Sailor nainen, joka punastuu

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Merimies nainen tai pin up tyttö merimies puku sopii täydellisesti tämän naisen jalka. Hän näyttää olevan punastumassa ja se voi olla vain yritys korostaa hänen syyttömyyttään ja naisellisuutta. Ei kuvaa sukupuolisymboliksi, tämä kauneus kunnioittaa tätä naisen jalkaa houkuttelemalla huomiota nilkan keskelle ja luoden ohuemman vaikutuksen. Tatuoinnit voivat tehdä sen kenelle tahansa, jos ne asetetaan oikein.

47. Ankkuri ja hävinnyt viesti

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

MCMX on roomalainen numero, joka tarkoittaa 1910 arabialaisia ​​numeroita. Vaikka kyseinen vuosi ei ehkä kerro sinulle mitään, se on ehdottomasti edustava kyseiselle henkilölle. En ole varma, käyttävätkö roman numerot paljon, mutta he näyttävät vanhalta koululta, joten ne sopivat tähän kuvaan. Kuten ehkä tiedätte, ankkuri symboloi toivoa ja sitkeyttä. Siirtymällä edelleen, pullo näyttää kutsuneen rannalle. Ihmiset tiesivät todella lähettää viestejä tällä tavalla, joten miksi ei kysyä jotakuta tällaiselta päivältä? Mukava kosketus jokaiseen tummaan sävyyn!

46. ​​Tee uskomaton tarina ja roolipeli perinteisille tatuoinnille

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Söpö ja noita, tämä tyttö roikkuu kuun ja kissan kanssa. Jokaisella hahmolla on vahvoja persoonallisuusominaisuuksia, jotka on kauniisti piirretty perinteiseen tapaan. Ei ole tausta tai liian paljon varjostusta. Kuitenkin, en voi auttaa, mutta huomaa, että kuu vuodattaa kyynel. Jokaisella tarinalla on jonkin verran draamaa. Mikä tärkeintä on, miten se päättyy. Tämän muotoilun tarina oli varmasti onnistunut!

45. Kauneus on yksityiskohtia

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Peili, huulipuna ja kukat ovat hieno yhdistelmä naisellisen perinteisen tatuoinnille. Mitä minä arvostan erityisesti tatuoinnissa, on kylmän ja lämpimän värin välinen kontrasti. Punainen, kultainen ja keltainen ovat lämpimiä värejä, kun taas sininen ja turkoosi ovat kylmiä. Sekoittamalla kahta tyyppiä, taiteilija loi tasapainoisen koostumuksen, joka näyttää ihmeelliseltä iholta! Huulipunan ja peilin suunnittelu ovat vanhoja kouluja.

44. Ouijan kiehtova

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Ouija-lauta luotiin vuonna 1894. Se ei ole suosittu perinteinen tatuointi, mutta se ei ole sopeutunut uuteen vanhaan kouluun. Monet ihmiset eivät usko sen tehokkuuteen ja voimavaroihin, joten se ei ehkä koskaan tule enää suosimisemmaksi kuin nykyään. Kuitenkin se ei ole täysin piirretty tässä tatuoinnissa, mutta se on kolmas silmä. Naisellisella kädellä, joka viittaa noita, tuo mukanaan muutamia muita hyödyllisiä elementtejä okkulttisissa, kuten timantteja ja smaragdin rengas.

43. Rakkaus puree kirjaimellisesti ja kuvitteellisesti

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

2D hämähäkki mukana hauska viesti, joka on painettu perinteisessä tekniikassa tekee suuren tatuointidean. Kirjaimellisesti ja kuvitteellisesti tämä henkilö oli ilmeisesti vaikuttanut rakkauden petokseen ja hän todennäköisesti tykkää hämähäkkejä. Ei usein joku valitsee eläimen, jolla on fobia tatuoinniksi. Tämä jättää meille ensimmäisen vaihtoehdon. Kuvan täydentämiseksi hämähäkin rungolla on pieni, punainen sydän siihen. Erinomainen valinta myös väreissä ja fontissa!

42. Dekadenssi perinteisessä tyylissä

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Taaksepäin, tässä tatuoinnissa kuvattu aihe oli tabu. Yksinkertaisin tapa viitata mihinkään dekadenttiin tai intiimiin aiheeseen oli ehdottaa sitä enemmän kuin todella näyttää sen. Jokainen, jolla oli käsitys tästä tatuoinnista, oli ehdottomasti innoittamana. Hänen viikinsä on avainelementti tästä kauniisti tehdystä tatuoinnista. Vain uskollinen henkilö valitsisi tämän mallin. Kuinka sinä olet tuhma?

41. Hain on Meksikon delfiini

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Tässä tatuoinnissa on yksi värikkäimpiä väripaletteja perinteisissä tatuoinnissa. Ei kauan sitten, värit olivat melko suoraviivaisia. Kuitenkin lajike saatavilla näinä päivinä tekee mustetta hauskempaa ja se ei rikkoudu mitään sääntöä. Tämä hain, joka todella on osa Meksikon delfiinia (koska sillä on sombrero), voi kulkea merenolonaan, joten tämä tatuointi voisi olla merenkulun aihe. Vaikka tämä oletus saattaa tuntua hieman kauaskantoiselta, visuaalinen vaikutus on todella tärkeä asia. Tässä on enemmän Meksikon kuolemanpäivän tatuointeja.

40. Optisen illuusion taikuutta

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Naiset ja taika kiehtovat tätä muotoilua. Upea nainen tappelee fysiikan lakeja tekemällä maagisen tempun. Hän oletettavasti pitää ruumiinsa keskellä pään yläpuolella olevassa laatikossa. Kuitenkin, miten tämä temppu todella on tehty, tatuoinnissa on kaksi naista. Ei ole parempaa väriä ilmaista intohimoa ja nopeasti pumpata verta kuin punainen! Yksinkertaiset, rohkeat linjat tekevät tästä tatuoinnista kuoleman!

39. Gramophone koristeltu kukilla

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Gramofonit ovat vanhoja ja vanhentuneita musiikkisoittimia, jotka näyttävät upealta ja voivat tarkoittaa affiniteettiä musiikille. Tämä gramofoni on erityisen erikoinen, koska se on painostettu vanhaan kouluun. Tällaiset tatuoinnit eivät ole klisejä, vaan vain klassikkoja. Koko kuva on silmiinpistävää ja herättää positiivisuutta sekä paljon iloa visuaalisesti ja akustisesti.

38. Hajuvesi kallisessa pullossa

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Aistikkaat asiat voivat näyttää kalliilta, mutta ne eivät välttämättä ole tällä tavoin. Tämä kauniisti sisustettu hajuvesipullo vangitsee vanhan päivän eleganssia. Kulta ei ole helppo saada tatuoinnille, mutta taiteilija, joka teki tämän, varmasti vetosi sen pois. Hajuvesiannostelija ja pieni pumppu ovat mukavia yksityiskohtia sekä ruusuja pullosta. Voitko kuvitella ihmisen, joka tuoksuu raakavärisiin ruusuihin? Niin perinteiset tuoksut tuntuvat.

37. Aurinkoinen keltainen ruusu

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Ruusut näyttävät hyviltä, ​​mutta ruusujen värin takana on myös piilotettuja merkityksiä. Esimerkiksi keltaiset ruusut liittyvät ystävyydestä ja optimismista. Väri itsessään on voiman, viisauden ja joskus ilon merkki. Tämä tyttö valitsi ylisuuri keltainen ruusu koristamaan kätensä. Hän lisäsi tummanvihreitä lehtiä, jotka leviävät kyynärvarteen. Perinteinen tyyli näyttää paremmalta tässä tilanteessa kuin realistinen.

36. Käärme ristillä

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Ristillä on kaksi käärmeen merkitystä, nimittäin Moosekselle ja alkemiaan liittyvä. Ensimmäinen koskee Mooseksen suojelemista ihmisiltä ruttoa käyttämällä käärmettä. Toinen viittaa elohopean eli elohopean valmistamiseen, jonka on tarkoitus olla parantava. Mikään symboleista ei näytä täsmälleen samanlaiselta, mutta luultavasti totuus on jonnekin välillä. Varmasti on, että perinteiset tatuoinnit kuten tämä ovat salaperäisiä ja hyvännäköisiä.

35. Alice in Wonderland menee perinteiseen tapaan

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Alice in Wonderlandin kani näyttää tässä suunnitelmassa erittäin vakavana. Sen ominaisuudet ovat hieman liian yksityiskohtaisia ​​vanhan koulun tyyliin, mikä saa minut ajattelemaan, että tämä on itse asiassa osa perinteistä tatuointialuetta. Muut elementit ovat kuitenkin paikallaan. Ikograafia on yksi tatuointityylien vahvoista puolista ja tämä kani ei ole yksi klassikoista.

34. Vanha koulun kyynärkoristeet

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Kyynärpää on yksi tuskallisimmista paikoista, joita voit saada tatuoitavaksi. Kuitenkin kun tatuointi on tehty, voit nauttia elämän täydellisyydestä! Sanoisin, että tämä on tatuointi; puhdasta täydellisyyttä! Jos olet tällaisen piirustustyylien fani, sinun on kestettävä pieni kipu vuori ja varjostus, mutta tulos on mahtava! Tämä henkilö oli turvallinen perinteisten kukkakuvioiden kanssa.

33. Jokainen polku johtaa kotiin

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Sanonta Jokainen polku johtaa kotiin kuulostaa paljon eurooppalaisen sanonnan mukaan Jokainen polku johtaa Pariisiin. Toisin sanoen, riippumatta siitä, miten teet sen, tämä malli korostaa matkustamisen tärkeyttä sekä merkitystä palata kotiin. Millä tavalla parhaiten edustaa matkustamista tai lisäämällä maapallon ja joidenkin matkalaukkujen? Puhdas kirjoittaminen ja täydellinen muotoilu!

32. Pistely oikeassa sydämessä

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Kirjaimellisesti tai ei, sydänpysähdys on visuaalisesti houkutteleva tässä tatuoinnissa! Kiva, nelisivuinen tikari, jolla on yksityiskohtainen kahva, kulkee verisen punaisen sydämen läpi. Ehkä hieman väkivaltainen joidenkin perinteisten tatuointien tarkoituksena on ilmaista ruma osa elämää, ei vain positiivista. Ihmettelen, kuinka tämä henkilö haluaa yhdistää kaikki käsivarren tatuoinnit hihaan.

31. Kahden rakastajan muotokuvat

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Vähemmän rohkeita ja symbolisempia, nämä muotokuvat yhdistävät kaksi rakastajaa kultaisessa sydämessä. Koska rakkaus on kaunista ja aina kukkiva, kukka lisäykset ovat täysin järkeviä. Sailor käytti purppuraa ensimmäistä kertaa, ja se kokee nyt täydellisen paluun. Viulun ja manressin välisellä rajalla violetti sopii hyvin muihin täydentäviin väreihin, kuten keltaiseen, valkoiseen, harmaan ja vaaleanpunainen.

30. Koti on missä sydän on. Aina.

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Mukava talo, positiivinen viesti ja köyden, joka on muotoiltu ääretön merkkiin, kuuluvat tähän perinteiseen tatuointiin. Talon läsnäolo on itsestään selvää, mutta tiedätkö, mikä köyden symboliikka on? Rope todella edustaa tietoa. Se voisi olla johtopäätös, jonka tämä henkilö vetosi tai siitä, että emme koskaan lopeta oppimista jotain uutta. Riippumatta todellisesta syystä, tämä on hieno tatuointi, joka painaa vanhoja kouluja.

29. Muotokuva punastuneesta kauneudesta

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Huomasitko, että kaikissa perinteisissä tatuoinnissa naiset punastuvat? Uskon, että kyse on heidän syyttömyytensä ja närkästystensä osoittamisesta. Inked voimakkaasti pigmentoitu värit, tämä malli näyttää melko ja se sopii tämän henkilön abs. Ei ole juurikaan varjostusta ja tarkkaa muotoilua. Toivotan silmäripsiani niin kauan kuin tatuoinnissa! Shaun Bailey on tatuointiteoksen nimi, joka teki tämän. Hän on Amsterdamista Hollannista.

28. Sisätaistelu ja kirjoituskone

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Tony Talbert on ylittänyt itsensä tatuoinnilla! Hän poikkesi vähän vanhasta koulusta, kun hän painoi näitä kukkia, mutta muuten hän seurasi sääntöjä. Tämä kirjoituskone voisi viitata omaan elämäänsä tai tiettyyn henkilöön, joka on kirjailija. Niistä, jotka taistelevat, varsinkin itsensä ovat kirjoittajat. Jatkuva taistelu ja pysyvä tatuointi ovat hyviä otteluita!

27. Hevosenkenkä parittaa ruusun kanssa

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Myke Chambers onnistui saumoon perinteisen hevosenkengän ja ruusu-mallin nahan jalkaan. Hän ei improvisoinut kovin paljon muotoillaan ja kaarevilla linjoilla, mutta hän lisäsi omalla tyylillään värillisin valinnoin. Rakkauden ja kauneuden symboli, tämä ruusu on punainen, mikä on itse asiassa pleonasmi monissa kielissä. Punainen ruusu tarkoittaa rakkautta ja romantiikkaa, eikä se ole koskaan vanhanaikaista.

26. Ruusun orjat lävittävät kuun

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Tämä metaforinen tatuointi kirjoittivat Joe Ellis, Leeds, Iso-Britannia. Hän on yhdistellyt hienosti mustat sävyt ruskeilla sävyillä pitäen huolellisesti hyväksyttävän suhdetta fantasian ja todellisuuden välillä. Kuun kirjaimellisesti lävistää ruusun orjantappurat ja se näyttää surulliselta! En ole varma, mikä tämän mallin merkitys on, mutta se näyttää syvältä ja oivaltavaa. Tämä on enemmän kuin perinteinen tatuointi, kuin klassinen perinteinen.

25. Skulls, kitty ja kukat

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Toinen neo-perinteinen tatuointi, tämä leviää naisen takana ja pakaraan. Se ei ole missään näkökulmasta tyypillistä, mutta se sisältää klassisia elementtejä, kuten kukkia, kalloja, nauhoja ja huonosti yksityiskohtaisia ​​malleja. Yksityiskohtien puute ei ole virhe, vaan perinteisten tatuointien ominaisuus. Värit ovat kirkkaita ja hyvin vaihtelevia, mitä henkilökohtaisesti arvostan. Oletko enemmän värillinen tatuointi tuuletin tai mustavalkoinen tatuointi tuuletin?

24. Ylpeän ketun ulkoasu

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Foxin on tarkoitus olla ylpeitä, koska niitä pidetään haastavina. Kuitenkin riippuen siitä, mihin kulttuuriin otetaan huomioon, ketut ovat myös jaloja ja viisaslähettäjiä; he ovat sopeutuvia, fiksuja ja ajattele nopeasti. Japanilaiset ajattelevat, että ketut symbolisevat pitkäikäisyyttä ja suojelua pahalta. Keltit toisaalta, uskovat ketut ovat oppaita. Tatuoinniksi tämä kuva edustaa Leipzigin tatuointitaiteilijan Ibi Rothen menestystä.

23. UFO sieppaa lehmän

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Eikö tämä tatuointi hauska? Uskotko, että maapallon ulkopuolinen elämä on olemassa? Emme voi tietää varmasti, jos henkilö, joka sai tämän tatuoinnin, on uskovainen tai ei, mutta hän valitsi hyvin alkuperäisen suunnitelman! Jenny Boulger piti ajatusta ja painoi sitä ihollaan. Boulger vetäytyi vanhan tekniikan avulla ja erinomainen värivalikoima. Tämä malli on yksinkertainen, mutta erittäin viehättävä.

22. Vaarallinen tikari ja ruusu

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Tämän tatuoinnin yleisesti hyväksytty merkitys on elämä tai kuolemattomuus. Moukari ilmestyy itsestään tai lähellä erilaisia ​​muita tatuointien esityksiä, ja se tarkoittaa jotain erilaista joka kerta. Ruusun tiedetään merkitsevän rakkautta ja elämää. Yksityiskohdat ja värit ovat tyypillisiä perinteiseen tyyliin. Tämä pala on naisellinen ja se parantaa tämän tytön ulkoasua. Ei ole parempaa ottelua kuin vähärasvainen ruumis ja viileä tatuointi, kuten Hamish Clarke.

21. Sisustettu käsipeili

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Jos peilin merkitys on fyysinen ja henkinen heijastus, niin mikä on peilin kehyksen merkitys ilman todellista peiliä sisällä? Kauniisti koristeltu ja sijoitettu lähellä kahta kaunista keltaista ruusua, tämä peilikehys on ehdottomasti osa filosofista teoriaa. Kaikki on suhteellista, puhumattakaan filosofiasta, joten keskitymme vain symmetriaan ja yhtenäisiin väreihin.

20. Värillinen meripeninkulku

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Alus ja valotorni ovat merenkulun tatuointeja. Jos muistat, merimiehet olivat ensimmäisiä, jotka hyötyivät perinteisistä tatuoinnit. Niinpä merenkulkuala on erittäin tärkeä, kun kyseessä on vanha tyyli tatuoinnilla. Tämä henkilö yhdisti girlien ja uudemman mallin, jossa on kaksi yleisintä merenkulun symbolia. Jokainen yksityiskohta sopii paikoilleen ja kokonaisuudessaan, tämä tatuointi on erinomainen!

19. Helmi syvyyksistä

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Tämän tatuoinnin sisällyttäminen merenkulun tatuointi-luokkaan voisi olla hieman kauaskantoinen, mutta meri on itse asiassa osa. Helmet ovat meren luonnollisia koruja, jotka kestävät kauan aikaa ja joita häiriöttömät vedet eivät koske. Yksinkertaiset ja melko upeat perinteiset tatuoinnit, kuten tämä, ovat harvinaisia. Ihmiset yleensä asettuvat tunnettuihin symboleihin, kuten laivoihin, valoportaisiin, varjoihin, lippuja ja ankkureita.

18. Kissa vaaleanpunainen kaulus

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Useita kulttuureja vuosien varrella kissa ei ole vain lemmikki, vaan myös muukalaisuuden vartija. Tämä kissa näyttää ystävälliseltä, mutta sillä on myös ylpeys hänen asennossaan. Kissojen liittyminen kukoihin johtuu vain perinteisen tatuoinnin klassisesta reseptistä. Kaksi kaunista asiaa ovat aina hyviä yhdessä, joten voin kutsua tätä menestykseksi! Oletko kissa tai koiranomainen?

17. Baphomet perinteisessä amerikkalaisessa näkemyksessä

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Yhtä vaikuttava Baphometin realistisen muotoilun kanssa, tämä tuntuu hämmentävältä. Jos et ole perehtynyt kuka on Baphomet, sinun on tiedettävä, että sitä kutsutaan myös sapattiseksi vuoheksi. Se on pakanallinen idoli, joka liittyi nopeasti saatanismiin. Sitä käytetään myös noituudessa, ja se on kaksinaisuuden symboli. Tämä on ensimmäinen kerta, kun näen Baphometin esityksen perinteisessä tyylissä ja mielestäni se näyttää pelottavalta tavalliselta!

16. Kyyhky mummolle

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Tatuoinnit, jotka on tehty menneisyyden muistoissamme, ovat emotionaalisia ja vähäisiä. Kuollut kunniaksi, rakas henkilö voi helposti tehdä tatuoinnilla. Esimerkiksi tämä tatuointi koostuu kyyhkystä, neulomisvälineistä ja kirjoista. Luultavasti tämän henkilön mummo luki ja neuloi paljon. Kyyhky on rauhan, rakkauden ja toivon symboli. Ehkä mummo ei voinut ylittää perinteistä tyyliä, mutta ainakin hän sai kunnianosoitus tatuoinnilla.

15. Koti on missä tahansa minä olen kanssasi

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Perinteiset tatuoinnit on rakennettu myös rakkauden ilmaisemiseksi. Tämä on vain yksi esimerkki tatuoinnista, joka on omistettu tämän henkilön rakastajalle. Hän päätti sisällyttää kompassin ja paljon ruusuja osoittaakseen tunteitaan. Koska hän tuntuu vain kotona aina ja aina, missä hän on rakastettunsa kanssa, kompassin idea on täysin järkevä. Kuten jo sanottu, ruusut, etenkin punaiset ruusut, tarkoittavat lähettämään rakkauden ja romantiikan viestejä.

14. Voimakkaat kukat kimpussa

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Kukat ovat naisellisia ja luonnonvaraiset kukat edustavat villi ja ei-konformista henkilö. Pair kaikki nämä ominaisuudet ylös ja sinulla on täydellinen perinteinen tatuointi kukkia! Lehdet ja lehdet ovat hyvin graafisia ja värit ovat vilkkaita. Tämä on mitä olen enimmäkseen kiinnostunut perinteisistä tatuoinnit; värejä ei ole laimennettu tai etsimistä haalistunut. En ole kovinkaan kiinnostunut varren ulkonäköstä, mutta luulen, että painopiste on kukilla.

13. Nieleminen ja kompassi

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Swallow ja kompassi ovat kaksi yleisimpiä perinteisiä tatuointeja. Ne yhdistyivät nerokkaasti tässä käsivarren tatuoinnissa, joka on täynnä positiivisuutta ja väriä. Hieman isompi kuin tavallinen tatuointi, tämä on yksityiskohtaisempi tilan vuoksi. Jos olet noviisi, sinun pitäisi tietää, että pienet tatuoinnit eivät ole liian yksityiskohtaisia, koska tilaa ei ole. Yleensä vanhojen koulujen elementit eivät vaadi liikaa yksityiskohtia, ja ne ovat 2D.

12. Lihapallo on pörröinen pallo

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Tämä suloinen kissa, nimeltään Meatball, on kruunu, joka on tehty kukista ja ihastuttavasta hymystä, kun hän näyttää silmänsä. Pet-kuvat voidaan helposti sovittaa tähän tatuointityyliin. Kuitenkin monet eivät valitsisi epärealistisia tatuointeja näinä päivinä. Realistiset tatuoinnit ovat todellakin upeita, mutta se on kuin kuvien tulostaminen iholle. Haluaisin molemmat tyyppiset tatuoinnit. Haluatko valita nykyaikaisen tai klassisen?

11. Korkea aluksen varren purjehdus

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Nautical-tatuointi, joka on asetettu miehen kyynärvarteen, on erinomainen esimerkki perinteisestä ihokuvasta. Suunnittelussa yhdistyvät kompassi ja kukat, jotka korostavat tyyliä enemmän kuin merenkulun konteksti. Ei niin elävä, värit näyttävät hieman laimennetulta. Mielestäni tämä on henkilökohtainen valinta, ei perinteisen tyylin ominaisuus. Värillinen muste on tiheämpää kuin musta muste, joten väärä määrä voi näyttää tukkeelta.

10. Majakka havaitsi mermaidit

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Lina ja Astrid ovat kaksi lumoavaa merenneitoa, jotka näyttävät alttiina tässä rintakehässä. Yhdessä ankkurin ja ruusujen kanssa ei ole parempaa esimerkkiä perinteisestä koostumuksesta, joka ei ole cliché, mutta se on täynnä yleisesti hyväksyttyjä symboleja. Värit ovat kirkkaat ja varjostustyö on erinomainen. Rintakappaleet ovat usein erittäin tuskallisia rintalastan ja kaulahihojen takia. Lähes kaikki tatuoinnit, jotka sijaitsevat luiden lähellä tai niiden lähellä, ovat kivuliaampia kuin toiset.

9. Royal elefantti jalassa

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Toisin kuin edellinen tatuointi, tämä ei ole mitään yleisimpiä malleja tavata perinteisissä tatuoinnissa. Kuitenkin se sopii hienosti neo-perinteiseen tatuointi-luokkaan. Värien intensiteetti on tyypillistä, eikä yksityiskohdat ole liian korostettu. Epäilen, että näin on onnellinen elefantti, mutta olen varma sen omistajan olevan erittäin tyytyväinen tulokseen! Kaiken kaikkiaan tämä on ihailtava tatuointi!

8. Äiti, isä ja loput

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Täysi hiha on hieno saavutus mille tahansa tatuoijalle. Osa siitä on omistettu tämän kaverin äidille ja isälle. Minusta se on hyvin koskettava ja hyvin huomaavainen hänestä. Hän rakensi timantin ja hänen äitinsä sekä kruunun ja isänsä. Luulen, että näin hän yhdistää heidät. Muita elementtejä ovat ruusut, mikä näyttää meren aaltojen ja jonkinlaisen linnun lisäksi.

7. Purppurapuu ylpeänä seisoo

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Värillisiä tatuointeja ei ole helppo tehdä. On olemassa joitain tatuointitaiteilijoita, jotka eivät toimi lainkaan väreillä. Oikeiden sävyjen valinta ja oikea määrä mustetta voivat joskus olla hankalia. Tämä violetti pöllö on esimerkki hyvin onnistuneesta työstä väreillä. Perinteinen muoto ja linja, tämä muotoilu liittyy läheisesti käsityksiin yöllä, kuu, mysteeri, taikuus, pimeys ja antiikin tietämys.

6. Daria ja hänen paras ystävänsä

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Olen todella iso fani Darialle. Oletko perehtynyt näyttelyyn? Vaikka se ei enää ole suosittu ja vain harvat ihmiset ymmärtävät Daran sarkasmin, hän näyttää hienolta kuvaillen tämän tytön jalkaan. Toisella puolella on Jane, Darian paras ystävä. Molemmilla on erilaisia ​​värikkäitä kukkia osana muotokuvia. Olisin kuitenkin valinnut heille erilaiset taustat. Ne näyttävät hyvältä, mutta onnellinen teema ei todellakaan edustaa heitä.

5. Kotka ja amerikkalainen lippu

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Tällaista perinteistä kappaletta on vaikea unohtaa. Se on hyvin nationalistinen tatuointi, joka on vanhan koulun tapaan. Kotka näyttää siltä, ​​että se lähtee melkein lentää tämän henkilön rintalasta, joten se on plus. Yleensä perinteiset tatuoinnit ovat kaksiulotteisia, mutta jotenkin tämä ei näytä tällä tavoin. Se ei ole tarkoitus näyttää 3D, mutta se on niin majesteettinen, että se.

4. Pörröinen pöllö, joka näyttää pelottavalta

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Yön symboli, tämä pöllö on pörröinen eikä se näytä liian ystävälliseltä. Se kiihdyttää sivuliikkeitä, yrittäen vaikuttaa asettamiselta. Pöllöt ovat kuitenkin myös viisautta ja naisellisuutta, joten niiden kuva on vastakkainen. Tämä pehmentää tätä tatuointia ovat kauniit punaiset ruusut löytyvät kummallakin puolella. Tutkimukset osoittavat, että naisten rintakappaleet loukkaavat paljon enemmän kuin miehet.

3. Tiger, kallo, susi ja nieleminen

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Eläin ja tatuoijan rakastaja, tämä kaveri sai itsensä sairaita tatuointeja. Hänen käsivartensa on täynnä malleja erilaisilla eläimillä, joita ympäröivät aina läsnä olevat kukat. Hän jakoi kätensä lämpimiksi ja kylmiksi väreiksi. Jos katsot tarkkaan, näet, että hänen kyynärvarrensa on enimmäkseen painettu lämpimillä väreillä. Tämä on todiste omistautumisesta ja hyvästä mausta! Lisää hiha tatuointeja.

2. Aika on arvokas merimiehille

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Tämä on taideteos, joka oli suunniteltu perinteisten symbolien mieleen. Ainoa tavoite, joka on vähemmän suosittu perinteisessä tatuointi-maailmassa, on tiimalasi, mutta muu kuin tämä, kaikki sopii täydellisesti. Nautical tatuointi, tämä malli on kohottava kotkan siiven ja herkkä samanaikaisesti punaisten ruusujen ansiosta.

1. Kotkan ja käärmeen taistelu

perinteinen Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Tattoo-taiteilija Tim Hendricks teki tämän uskomattoman selkäosan. Hän lisäsi tämän tatuoinnin laivoihin ja purjeisiin, mutta se on paljon enemmän. Itse asiassa se keskittyy merenkulun teemaan ja taustatyöhön taustalla. Kotka on taistelussa käärmeen kanssa, eikä kukaan tiedä miksi, vai mitä? Epä tatuointi kuitenkin osoittaa, että perinteinen ei ole tyyli, jota me elämme, mutta se ylittää meidät.

 

Leave A Comment

85 − 83 =