30 hienoa sopivia tatuointeja ystäville, ystäville tai itsellesi

Tatuointien löytäminen sinulle ja rakastetulle on taidemuoto. Olet tullut oikeaan paikkaan! Tässä on yli 30 loistavaa sopivaa tatuointia.  Ei ole naurettavaa olla itsetietoisa ikuisessa rakkaudessasi elämäsi kumppaniasi kohtaan, mutta on jumalallista koskaan ajatella, että tämä muste yksi päivä muistuttaa sinua siitä, mikä voisi olla kahden sielun polun mahdollinen tuleva hajoaminen. Aloitko uuden suhteen tietää, että se päättyy? En ajattele niin.

Mitä voidaan sanoa sinusta ja kumppanisi yhteisestä rakkaudesta musteissa, joita haluat rakastaa päivittäisessä elämässäsi? Tämä rakkaus ylittää kulkevan suhteen, ja muste, jonka jaat yhdessä, on vain pieni osa palapeliä, joka nyt pitää sinusta kaksi yhdessä.

Ei enää mitään ... täällä on ... parhaita sopivia tatuointeja

Brilliant Matching Tatuoinnit:

30. Babushka-nukkeja

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Nämä näkyvästi pienentävät kokoa venäläisiä nukkeja tunnetaan aivan pesimättömyyksinä. Babushka-tatuoinnit tekevät täydellisestä merkityksestä isovanhempien suhde suhteessa nuoriinsa kuljetetaan kohdussa elämässä, ja sitten pienimmälle lapselle. Perinteinen muotoiltu venäläinen hyppääjäpuku tunnetaan sarafaanina, ja talonpoikaistyttöjä kului Venäjällä vasta 20th luvulla. Muste tavallaan kertoo tarinaa sukupuusta ja maksaa suoraa kunnianarvoisuutta laajalle levinneelle sananlaskulle, jossa todetaan, että "veri EI ole vesi".

Nämä nuket voisivat kääntää myös kolmelle sisarelle tai veljellelle. Vaikkakin perheen nuorin, sain jonkinlaisen Gulliver-jättiläisen. Silti pienimmän tatuoinnit Babushka minun käsiini voisi olla viehättävä nostalgia "Mikä kerran oli", ja ihana takkuus lämmin ja sydän tunne sisarussuhde.

29. Vanha koulu - Tetris-peli

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Me kaikki kaipaamme itsenäisyyttä, mutta me kaikki toimitamme maudlin-näytelmän yhdistetyn runsauden, kun opimme, että olemme osa, joka puuttuu toiselta henkilöltä ja he ovat vapaaehtoisesti riippuvaisia ​​meistä. Huolellinen tatuoinnit tottelevaisuus Venäjän peli virus kaikki nuoret vaikuttivat 80-luvun lopulla ja 90-luvulla.

Saada Ilmainen mukautettu Tatuointi Design Lainaus:
Rajoitettu tarjousaika (klikkaa kuvaa)
Klikkaus here to get your free custom tattoo design quote.

28. Prinsessa Bitch (ei, uskon todellakin, että hänen pitäisi harkita uudelleen nimeämistä uudelleen)

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Näiden kahden toksisen suhteen voidaan kuvata vain sellaisen tytön jatkuvaa ahdistusta, joka onnistuu pysymään kiinni yhä uudestaan. Ehkä hän ei halua sinua, Mario, oletko pitänyt sitä?

Tsk, tsk, tsk .... Sinun pitäisi harkita tyttöystäväsi vain saattaa olla piilotettu ohjelma, jos hän pyytää sinua saamaan tämän tyyppisiä yhteensopivia tatuointeja.

27. Minä olen Heartsin kuningas, ja sinä olet piikkien kuningatar

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Kuten he sanovat, kuningas ja kuningatar tekevät sen aina läpi. Ja vaikka toivon, että olin maan hallitsija (etenkin Englannissa), olen onnellinen mies, jos ystäväni mielestä hän on löytänyt sydämensä kuninkaaksi, ja olen iloinen voidessani tehdä hänet kuningattareni. Tämä kuvamateriaali on melko yksinkertainen, eikä ole yllättävää, että tatuoinnit, jotka kattavat sydänten ja kuningattarien aiheet, ja joskus jopa kapteeni ja kuningattaret (kuningatar vakavasti sekaisin valitessaan rakastajansa) löytyy runsaasti esimerkkeistä.

Tämä tatuointi ei yritä olla ärsyttävä ja huono, mutta se antaa paljon erinomaisemman tarinan kuin tylsäästi toistensa nimiä tatuoitaviksi käärittyinä sydämeen. Sitoutuminen on valtava lupaus, ja tämä tatuointi näyttää olevan vieläkin suurempi virstanpylväs, jolla varmistetaan elinikäinen suhde kuin allekirjoittamalla asiakirjan, joka voitaisiin myöhemmin erota ja että vannon peruutettu kuin se oli vain elämäni sivu odottamassa olevan revitty kappaleiksi. Kirjeiden hyvin kirjottu fontti vain lisää tämän kuvituksen tekemistä kauniiseen esteettisyyteen, joka on varsin miellyttävä silmille. Ja minusta tuntuu pikemminkin kuin kuningas, sitten Jack (anteeksi, älä epäröi Jackin omistajia)

Tunne enemmän nähdä pari tatuointeja? - Klikkaa minua

26. Musiikin ystävät yhdistyivät

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Se on diskanttikirja, se on stave, se on musiikkikoostumus. Tämä sopiva tatuointi keskittyy niiden rönsyilevään ja kunnianhimoiseen sekoittumiseen ehdoitta rakkaudesta, jota he jakavat musiikista.

Sillä heidän intiimejä ponnisteluillaan saattaa vain päätyä Mozartin tykkääjiin jälkeläisiin.

Tämä tarina tuntuu liian liikaa kuin August Rush.

Ja hieman liian toiveikas.

Loppusanat Eikö kollega diskantti yleensä basso, vai onko lesbinen pari? (Ei rikollisuutta, vain satunnaisia ​​ajatuksia herättäen ��)

Musiikin ystävät - tällä tavalla!

25. Corpse Bride houkuttelee Victoria omalle omalle maalleen

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Pimeys ympäröi Tim Burtonin kuvamateriaalia, mutta kukaan ei voi kieltää hänen neroisuutensa kirjoittaessaan monia loistavia elokuvia.

Tasapainoinen taiteellinen ilmapiiri, mutta myös graafisen selkeyden ylläpitäminen tatuointielokuva esittelee hämmästyttävän luurankoisen morsiamen mutta samalla pysyy totta kasvonsa näyttävänä, joka tunkeutuu optimismiin antaen hänelle yhä hieman vääristyneitä silmiä ja luonnollista näköistä harmaata, lopulta ei peitä ilmeistä - hän on edelleen kuollut.

Toisella kädellä voimme havaita Victorin yllättyneen ja viattoman kuvan, joka on jonkin verran epäröivä ja epävarma siitä, onko hänen kätensä ottaminen oikea asia, vai onko se salaista lumoa, jota ei kannata lähteä helvetin ovista, jotain, oikea mielestä olisi mahdotonta.

Minusta on varsin hauskaa, että kaveri on morsiamen tatuoitu hänelle. Ehkä hän on peto, jolla on kyseenalaista syytä mennä läpi vaikeuksia, ja tämä tatuointi on seurausta epiphanystä ja lopullinen valinta, jonka hänen tyttöystävänsä on nyt valmis vaaraan. Tai ehkä he ovat vain valtavia Tim Burtonin fanit. Ei muuta sitä tosiasiaa, että tämä on mahtava yhteensopiva tatuointi!

24. Siika ja kyyhkyset

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Harry Potter on poika, joka asui. Tämä sopiva tatuointi kertoo professorinsa Severus Snape: n epäluottamuksellista rakkautta Lilyn suuntaan. Protégé-kilven viehätys on erilainen muoto jokaiselle henkilölle, mutta yllättävän kierteen vuoksi Sirius-ilmeinen rakkaus muuttaa hänen kilven muotoa kuolemansa jälkeen, mikä tekee siitä samanlaisen kuin hänen - salaperäinen luopunut doe. Tämä tatuointi maalaa hyvin suoritetut, puhtaat, mustat linjat, jotka hahmottelevat hienosti naaras ja naispuolinen vastapuoli. Sen yksinkertaisuus jatkuu jokaisen tatuoinnin pohjalle, jossa se jatkaa tiensä taiteellisesti kirjoitettuihin sanoihin, jotka osoittavat heidän rakkautensa valloittaa kaikki.

Ja hän suojelee häntä.

Aina.

23. Batman ja Robyn

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Tämä tatuointi on niin yksinkertaista kuin se voi olla; tämä miehen trooli kumppanin löytämiseksi on päättynyt. Olisin täysin alas saada Robynin vastapuoli vain siinä tapauksessa, että olisin iso Robynin hauska, mutta koska olen vain Batman-elokuvien satunnainen katselija, en ole varma, että olisin valmis lempeäksi olemaan vähemmän vankka ja suurimmaksi osaksi viimeisimmän Gotham-tähden suosikin vastine.

Tunne superheroistasi hyvin? Kumpi näistä haluaisit saada sen painetun?

22. Nälkä on kaikkein anteeksiantamuksellinen tappava synti

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Tämä on yksinkertainen taideteos, jonka voit päästä paikalliseen tatuointipisteeseesi, mutta se on hauska tatuointi, jota monet eivät ole ajatelleet. Luulen, että jos saan sen, minulla olisi jatkuvasti suuni pysyvän kosteana liian kauan, että sylkirauhaseni menettävät toimintansa. Liian riskialtista pitää todella!

21. San Francisco-taideteokset

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

20. Ohana tarkoittaa perheen ...

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

... ja perhe tarkoittaa, ettei kukaan jää jäljelle.

Kuka ei rakasta tätä ulkomaalaista otetta, kun ne vartalokit kasvavat selästä? Stitch on täydellinen karikatyyri vastaamaan sinua tai hullu sisaresi hahmoa.

Tuntuu kuin palauttaa hämmästyttävä lapsuus täytetty Disney-merkinnät?

19. Belle ja peto

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

He sanovat tämän sarjakuvan edistävän eläimellisyyttä. Tämän Disney-tarinan piilotettu sävy vapautuu itsestään kun lopulta hän muuttuu todella upeaksi komeaksi prinsaksi, jolla on pitkät vaaleat vaaleat lukot.

Mutta entä jos hän todella haluaa petoa? Hänen iso, karkea ja karvainen kumppani, todellinen suojelija, johon hän rakastui?

Tämä tatuointi vain hahmottaa näiden kahden rakkauden lintujen muotoja, mutta epäilen, että kukaan erehtyy toisen pariskunnalle. Ja olen samaa mieltä siitä, että monta kertaa, vähemmän on enemmän. Mutta niin, pedon kuvauksella on paljon terävämpiä, rohkeampia ja murkyampia viivoja, jotka osoittavat hänen synkemmälle luonnolleen.

18. Wall-E: n vaatimaton lahja Evelle

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Tiedän, että nyt tuntuu siltä, ​​että lähetän sinulle jatkuvasti roskapostia, ja minä vain kerron teille, etten aio kieltää rakkauteni siitä, että nämä sarjakuvat ovat tuoneet esiin. Ne ovat mielekäs joukko minulle.

Jos joku kysyy minulta, muistanko Wall-E: n, olisin loukkaantunut. Muistaa? I elävästi voi muistaa kunkin kohtauksen nämä kaksi robottia jaetaan näytöllä.

Tämä upea kuvamateriaali on muotoiltu niin hyvin, että sinusta tuntuu Wall-E: n lika ja ruoste. Samanaikaisesti hänen laajasti laajentuneet poikasten silmät, pään kulma ja aikapäiväinen kantokassi korostavat hänen hauraan, epäluuloisen mutta ritarintuonne. Toisaalta voimme nähdä Eevan, älykkään robotin kuvauksen, jonka levittänyt varjostus antaa kaiken ympärille metallisen, suuaavan ulkoasun, joka osoittaa, että hän edustaa kehittynyttä lajia kontrastina Wall-E: n kanssa. Silti Eevan silmät ja ilme, vaikka vain näkyy hänen kasvonsa edustavan mustan ympyrän yläosassa, piirretään niin hyvin, ei ole pitänyt nähdä tätä sarjakuvaa tietävän, että hänen naurunsa on kauimpana pois pahasta virneestä tai katsoa alas-kun sellaista pahuutta.

17. Kaksinkertainen merkintä

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Tässä pariutumista molemmat olivat tuhansia ihmishenkiä. Taiteen piirustus ei ole terävä, mutta muste ja tatuoinnit kuvaavat pariliitosta, joka on yhdistynyt erimielisyyksiinsä. He näyttävät kuin humoristinen pari, joka on ilo tietää.

16. Epäsopiva paria eläimiä

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Nyt nämä tatuoinnit ovat niiden lähellä. Ne suden hampaat, alhaalla oleva kallo ja ne pitkät luut, jotka ovat kooltaan, korostavat ikävää tarinaa tekemisessä. Pidä nämä jalat kaukana toisistaan ​​aina!

15. Rakkaus on ympärilläsi

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Tämä tatuointi ylläpitää ilmaa arvokasta haurasta kauneutta. Tatuoinnin juurien jäljittäminen on luonnollisesti sateenkaari-lippu yhdistettynä täydelliseen rakkauden symboliin - sydämeen. Se on sakarainen sotku, voisi sanoa, mutta jos olet LGBT-liittolainen, olet varma, että tiedät, että tämä tatuointi kuvaa täydellisesti lähes aina loppua, ylivoimaista kovaa suhdetta siihen, mitä maailma näkee arvojensa edustaa.

14. Mr & Mrs X Matching Tatuoinnit

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

13. Kunnes ikuisuus vastaa tatuointeja

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Tämä on älykkäästi ironista viestiä, joka on kirjoitettu päähän. Eivätkö he jo syöksyneet kuolemaan? Mutta dotage on vain ruumiin hajoamisen alku. Heidän rakkautensa ylittää kaiken ja ei kuole elämässään eikä koskaan. Aina aina.

12. Kahvin ystävät yhdistyivät kukkivat ruusut estetiikkaan

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Nyt siirrymme niihin, jotka kirjaimellisesti vastaavat tatuointeja toisiaan täydentävinä. Nämä pienet kahvikupit ympäröivät kukkia kaikkialla paljastavat keskimääräisen henkilön aamu-anodyne - kahvia.

Vaikka kuvan aksentti ja huomion keskipiste on epäilemättä kahvi, taideteos ei pysähdy täällä, koska sen kirjailtu luonto näyttää lehdet ja ruusut, joiden värit eivät ole selkeitä tässä yksivärisessä luonnossa, mutta kun taide jäljittelee elämää, annan heille silmiinpistävän punaisen punaisen värin, joka täydentää kupin ulkoasun monimutkaista tyylikästä muotoilua.

Kuun yläosassa toinen vapaa-mittasuhde erottuu edustamaan lämpöä. Näiden leokatuotojen tyyli ovat jatkuvia labyrinttimuotoisia rakenteita, jotka yhdessä värein, joiden mieleni vain roiskuivat harmaan asteikon yli, ylläpitää elämän ja rakkauden rauhallista ja tasapainoista esitystä.

11. susien alfa-paria

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Sudet osoittavat vallitsevan pelin kaikkialla. Ja tämä tarkoittaa sitä, että alfa-uros voi valita, ja naispuolisen alfan susi on julma kilpailu todistamaan, että hänen on oltava hänen valitsemansa.

En ole varma, kuinka paljon tämä pariskunta tiesi sudista tatuoinnissa, mutta vaikka he tekisivätkin, en usko, että he ovat kertoneet tämän tarinan tatuoinnit merkitykselle. Tämä johtuu siitä, että yleensä miehet eivät valitse vain yhtä naispuolista aakkosia, ja sellaisenaan päätyvät monien, ellei enempien pentujen isänsä elävän susien pakkaukseen.

Lisäksi kaikki susit ovat tyytymättömiä tähän alfaan. En halua ajatella, että tyttö on kunnossa, kun hänen kumppaninsa koputtaa satunnaisia ​​tyttöjä hauskanpitoon, eikä käsittele häntä kuin paska, mutta väistämättä tämä ei ota pois luottoa taiteellisuudesta, joka osallistuu painettuihin, varjoisia kuvia synkkisistä, pelottavista, petollisista eläinten olentoista, jotka eivät kuvaa täsmälleen rakkauden vastapuolen mustetta mutta jotka omaksuvat röyhkeä asenne ja ylellinen esteettisyys, joka sai minut rakastamaan sitä ensi silmäyksellä.

Minun täytyy antaa huutamaan niille epäyhtenäisille kolmiomainen muotoja niiden takana. Aikooko auttaa piirtää symmetrisiä kuvioita näistä sudista, onko se Illuminati vai onko se jotain mitä en ole vielä ajatellut? .... Se näyttää awesome ja näyttää kuvan täydellinen. Älä tarvitse mitään muuta!

10. Ankkuri vs. siivet

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Tämä tatuointi riemuitsee kummankin kumppanin ominaisuuksia. Hän on kapinallinen uneksija, jolla on voimakas vaikutus hänen rauhalliseen käyttäytymiseen. Hän on kivi, joka tekee hänestä varmaksi, että hän tulee pehmeästi, jos hänen siipensä koskaan rikki. Taiteilija soittaa myös väreillä. Hän tuo maailmansa värin. Hänen varovasti varjostetun ankkurinsa voisi olla vahva luottavainen luonne.

 

Hän on maailman kartta, ja hän on kompassi

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Paljon maailmaa on tutkittava, mutta hänellä on vain oikea työkalu.

8. Suhteellisia tavoitteita

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

7. Lohikäärme innostaa tatuointia

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Nämä suurikokoiset tatuoinnit ovat läpinäkyviä, ja ne osoittavat rohkeasti voimaa, suojaa, voimaa ja itsenäisyyttä. Vaikka monet seurasivat heimojen tyyliä, tämä pari vaalii japanilaista lohikäärmettä sarvet. Rakastan, että heidän tatuoinnit ovat hyvin erilaiset, sillä hänen tatuointi on erittäin suurikokoinen koko hänen selkänsä päällä ja sitten hän on vain hänen puolellaan ja peittää pienen puolensa pakaroistaan.

Vaikka minulle on melko vaikea keskittyä tatuointien yksityiskohtiin ja estetiikkaan, kun tyttöjen ruumis on esteettinen, jota täytyy vaalia, tiedän, että lohikäärmeen tatuoinnit ovat hyvin toivottuja ja niillä on melko rinnakkainen symboliikka niiden edustuksesta. Kuitenkin nämä yhteensopivat tatuoinnit korreloivat vahvan musteen adoration kanssa, ainutlaatuisuus tyyliin rakastaa rakkautta jotain yhdessä, mutta silti selvittää tapoja maalata ulos yksinään tyylikäs pala. Taiteilija kiinnitti suurta huomiota yksityiskohtiin, jotta nämä tatuoinnit näyttäisivät siltä kuin olisi melko helppo kuvata jokaisen sukupuolen vahvin ruumiinpiste, ja silti pysyvät totta ajatuksena, että nämä tatuoinnit täydentävät toisiaan.

6. Cross-bow ja nuoli

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Nyt nämä yksinkertaiset linjat puuttuvat jotain, kun eivät keskenään. Mutta miksi hänen sormensa olisi aina sidoksissa toisiinsa? En voi ajatella syytä heti.

Siitä huolimatta on mukava tatuointi!

5. Tiivistä se suudella

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Tämä on cutesy ja lapsen kaltainen ajatus, joka helposti herättänyt tunteellisia minua. Let's kaikki matkustaa Disneyland ja tuntea suhde kiinteytys näiden hiirien on. Hyytelöimättömällä rakkaudellaan on näkyvä irtikytkentä mihin tahansa, joka saattaa valehdella siellä. Se on ollut jo 90 vuotta. Valmis lisää yhteensopivia tatuointeja?

4. Lady ja Tramp

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

3. Ole perhoni, sokeri, vauva

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Nämä perhonen sopivat tatuoinnit muodostavat sinimuotoisen linjan ja outoja sokkeloisia malleja, jotka selvästi herättävät innoitusta heimojen muotoilun tatuoinnista rohkeuden edustukseksi.

Väri on kiinteä musta, joka antaa heille terävän ulkonäön, mutta linjat ovat varsin leveitä ja kiharaisia, jotka sitten lisäävät feminiinisen kauneuden ja puhtauden pehmeää kosketusta. Perhonen itsessään on eläin, joka näyttää pehmeältä, lempeältä ja kevyeltä höyheneltä, mutta yhdistettynä näihin heimojen malleihin, sanoisin, on voittanut yhdistelmä, joka on miellyttävän houkutteleva silmiin, tarpeeksi naisellinen tytölle, tarpeeksi maskuliinisesti kaveri, joka lopulta johtaa epäyhtenäiseen ei-sukupuolijaksoon. Lisäksi nämä tatuoinnit kohdistuvat toiseen suuntaan, että kun ne yhdistetään, näyttää siltä, ​​että perhonen avasi siipensä ja on nyt päästetty vapaaksi lentämään.

Tatuointi, jota minulla ei ole epäilyksiä tyttöäni huomenna, jos vain minulla olisi oikea määrä rahaa ja taiteilija valmis ottamaan minut läpi prosessin.

Tässä on enemmän sopivia tatuointeja

2. Fallen Angels

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Se ei näytä sopivaksi saada tatuointi sisaruksestasi, mutta ensimmäiset vaikutelmat ovat usein väärin. Olen käynyt läpi helvetin veljen kanssa, ja aloitimme vaivalloisen matkan, jotta voimme tulla siihen, mitä olemme nyt. Edustamme nyt näitä aikuisia demoneita, joissa on kiihkeä intohimo vain nauttien elämän loisteista. Vittu ja paha, mutta hei, olemme yhtä ja sama! Alastomainen totuus ja riisuttu kipu virtaa niistä hämäristä pelottavista silmistä. Rakkaus, että haloa ei jätetä pois! Innocence on haudattu luuranko kaapissa, mutta se on edelleen osa meitä.

1. Geometrinen sävy Matching Tattoos

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Jos et tunne pisteitä viivojen tatuoinnille tai Chaim Machlevin taideteosten kanssa, on aika olla. Chaim kuin taiteilija kieltäytyy laittamasta tarroja hänen tyyliinsä, joten miksi meidän pitäisi? Mutta ihmiset ovat ihmisiä, ja me tarvitsemme kuvausta tyydyttämään tarve selittää mitä näemme, joten mitä hänen taidettaan edustaa, kutsutaan nyt geometriseksi minimalismiksi.

Hänen taideteokset ovat täynnä täsmällisiä puhtaita linjoja, joilla on kummallinen epäsymmetrinen ja mystikoitu tapa saavuttaa symmetria ja hienostuneisuutta. Heillä on selkeä näkemys korostamisesta, mitä on korostettava, ja hänellä on taipumus olla erilaista tapaa lähestyä jokaisen ihmisen tarvetta sen mukaan, millaista kehoa hän työskentelee. Sekä tytön että kaverin sopiva tatuointi toimivat hyvin erillisinä kappaleina, koska abstraktiotaso on riittävän korkea, jotta ihmiset eivät tunne tarvetta löytää puuttuva palapeli, mutta neulokset muotoillaan taitavasti muodostaen jopa korkeampi taiteen taso, kun ne kootaan yhteen.

Tämä epätavallinen art kuvaa riskialtista lähestymistapaa, jolla määritellään tatuoinnit, koska tatuointi ei ole vain esteettinen, mutta eturintamassa se on todellakin ihmisten epäsymmetrinen ruumiinosa, jonka on löydettävä uusi luonnollinen asema, kun se lukittuu uuden, ei-palautuvaan taidemuotoon, joka levisi yli sen, mikä kerran oli vain alasti ihoa.

 

Leave A Comment

93 − = 91