25 ylpeä kalat tatuoinnit Zodiac tatuoinnit miehille ja naisille

Tämä horoskooppi on niin monia myönteisiä piirteitä, että voisin valita yhden näistä pisces tatuoinnit mallit itselleni! Lukuisten artsy-ihmisten lisäksi useimmat kalat uskovat planeettojen energiseen voimaan. Kuinka siistiä?  

Joitakin niistä voidaan kutsua salailuksi, joten odottakaa syvällisiä merkityksiä, jotka eivät edes ristiriidassa mielesi kanssa. Esimerkiksi jotkut kalat tatuoinnit eivät edes käsitä kalaa, vaan kukkia, kuten unikoita, liljoja tai wisteriaa. Tämä johtuu siitä, että ne liittyvät usein kalojen piirteisiin.

Klassinen symboli pisces kuvaa kaksi kalaa sijaitsevat asema muistuttaa minua Yin ja Yang. Aivan kuten Yin ja Yang, kalat ovat herkkiä, myötätuntoisia, ystävällisiä, mutta heillä on taipumus olla heikko tahto, salaisuus ja epämääräinen ajoittain. Vaikka nämä kaksinaisuuden tatuoinnit jättävät huomiotta, jotkut heistä korostavat erot niiden välillä. Puhuminen lajikkeesta, sinun pitäisi tietää, että tatuointi astrologisen esityksen merkki on myös vaihtoehto. Neptunus on kaljujen hallitseva planeetta, mikä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse rajoittaa itseäsi valitsemaan kalan muotoa, kun haluat horoskooppi-tatuoinnin.

Seuraavien 25 piikkien tatuoinnilla ei ole peitettyjä merkityksiä. Ne ihailevat värejä ja ne yhdistetään usein veden elementteihin. Koska pisces on vesileima, huomaat, että veden merkinnät tekevät erinomaisesta taustasta tai liitäntäelementtejä. Mustat ja valkoiset mallit ovat mieluummin suosittuja, mutta ne eivät ole yhtä upeita kuin värilliset. Monotone toimii parhaiten erittäin yksityiskohtaisten kalamallien joukossa, jotka ovat naisten suosikkeja.

25. Katsokaa taivaalle nähdä kalat

25 Proud Pisces Tattoos

Punaisten merkki näyttää taivaalta. Tämä tatuointi on osa tällaisia ​​cloaked pisces tatuointeja. Se on minimaalinen, yksinkertainen ja ei ollenkaan. Se sopii naisille parhaiten, mutta luulen, että miehet voivat mennä paksumpiin pisteisiin, riveihin ja tähtiin. Tämän tyyppinen tatuointi edustaa sinun horoskooppi on viimeaikainen trendi.

24. Erittäin koristeltu musta kala

25 Proud Pisces Tattoos

Monotoninen tatuointi, tämä on myös feminiininen. Kalat on koristeltu kaarevilla linjoilla ja pienillä vaa'illa. Vaikka pieni, tämän tyyppinen muotoilu saattaa olla kivulias kuin muut, koska 3 neulan yhdistelmä sattuu enemmän kuin 12 yhdistelmä. Tiedän, että se on paradoksi, mutta se on totta!

23. Iso vasikanliha

25 Proud Pisces Tattoos

Lähes heimojen muotoilu, tämä on maskuliininen paksujen viivojen ja yksinkertaisen kuvion ansiosta. Se on pohjimmiltaan sama kala, joka asetetaan ylösalaisin yhdelle jalalle ja tavallisesti toisella. Niiden koko on suoraan verrannollinen tämän miehen vasikoiden koon kanssa.

Saada Vapaa Custom Tattoo Design Lainaus:
Rajoitettu tarjousaika (klikkaa kuvaa)
Klikkaus here to get your free custom tattoo design quote.

22. Punainen ja sininen Koi-kala

25 Proud Pisces Tattoos

Kalat on horoskooppi, jota voidaan edustaa yksinkertaisella kalasymbolilla tai muilla kalatuotteilla. Esimerkiksi nämä ovat Koi-kaloja, joilla on itsenäisiä merkityksiä. Jopa niiden värit tarkoittavat jotain. Punainen puhuu pohjimmiltaan rakkaudesta ja lähes kaikesta naisellisesta, kun taas sininen osoittaa maskuliinisuutta.

21. Yin ja Yang tai maskuliininen ja naisellinen

25 Proud Pisces Tattoos

20. Hyvää värillistä kalaa ui

25 Proud Pisces Tattoos

Vesiväreillä ja väriprofiileilla on valta tehdä kaikki tatuoinnit onnellisemmiksi, kirkkaammiksi ja positiivisemmiksi. Juuri näin on näiden kahden kanssa. Vaikka alaspäin suuntautuva kala ei lähetä erittäin optimistista viestiä, se on osa suurempaa kuvaa, joka on yleensä hyvä. Ne näyttävät Betta-kaloilta, mutta en ole varma siitä, että he ovat.

19. Merkitty selvällä merkinnällä

25 Proud Pisces Tattoos

18. Koi ja Lotus kukat

25 Proud Pisces Tattoos

Lotus-kukka liittyy Koi-kaloihin, koska legenda, jonka mukaan Koi muuttui lohikäärmeeksi, aivan kuten Lotus-kukka kasvaa kauniisti hedelmättömiltä, ​​likaisilta lampuilta. Henkilökohtaisesti mielestäni sininen kala näyttää liikaa ympäröivältä vedeltä, joten valitsisin eri värejä.

17. Kultainen kala ja kala luuranko

25 Proud Pisces Tattoos

16. Betta-kalat uivat vapaasti

25 Proud Pisces Tattoos

15. Kala ja horoskooppi

25 Proud Pisces Tattoos

Kalat tatuoinnit eivät koske kalaa. Ne voivat sisältää kirjoituksia tai jopa afferent-horoskooppi pisces. Tämä käsi tatuointi on erittäin yksityiskohtainen ja realistinen. Siinä on epätavallinen tausta, joka sopii erinomaisesti sen ainutlaatuisuuteen. Se voi tarkoittaa omituutta ja todellista uskoa, mutta se on visuaalisesti houkutteleva samaan aikaan. Kaiken kaikkiaan sinulla on syyt valita tällainen muotoilu!

14. Suuri pesäpalo pala kaulassa

25 Proud Pisces Tattoos

13. Dualityllä on yksi yhteinen asia

25 Proud Pisces Tattoos

12. Tulipalo ja vesi

25 Proud Pisces Tattoos

11. Onni ja vauraus tulevat keltaisella ja oranssilla

25 Proud Pisces Tattoos

10. Älä pure

25 Proud Pisces Tattoos

Huumori on aina tervetullut, missä tahansa tilanteessa. Eikö punainen kala näytä siltä, ​​ettei se halua sinisen puristaa häntä ja se on silmienräpäsi? Luulen niin! Hyvä aina voittaa, joten minusta tuntuu huono punainen täällä! Värit ovat erinomaisia ​​ja ne todella auttavat siihen tunteeseen, että saat nämä kalat todella eläviksi sarjakuvahahmoina.

9. Kun pureminen todella tapahtuu

25 Proud Pisces Tattoos

8. Neo-perinteiset kalat tatuoinnit

25 Proud Pisces Tattoos

7. Aallot eivät säilytä kaksinaisuutta erossa

25 Proud Pisces Tattoos

6. Punainen ylävirta ja alavirtaan

25 Proud Pisces Tattoos

5. Mighty Poseidon ja kala

25 Proud Pisces Tattoos

Kalat ovat vesimerkki, kuten jo tiedät. Niinpä, lisäämällä Poseidonin kuva, meren jumala, tällaiseen tatuointiin on täydellistä. Hänen kasvonsa piirteet ovat yksinkertaistettuja, mutta tämä ei anna tätä mallia arvokkaammaksi.

4. Aquamarine kala naisen jalat

25 Proud Pisces Tattoos

3. Voimavaramerkit

25 Proud Pisces Tattoos

Independent of pisces tatuoinnit kuin horoskooppi tatuoinnit, mustat kala tatuoinnit tarkoittavat, että este on menestyksekkäästi voitettu. On olemassa lukemattomia tilanteita, joista yksi voi voittaa, joten se toimii monien ihmisten ja ongelmien osalta. Nämä kaksi kalaa on yhdistetty kolmiota ympyrällä. Tämä voi tarkoittaa Sobriety Circlea.

2. Hyperrealismi kahden kalalajin kanssa

25 Proud Pisces Tattoos

Kun näet tatuoinnin, joka näyttää kuvasta, niin olet tekemisissä valokuvamallin tai hyperrealismin kanssa. Tämä takakappale on tarkka ja siinä on 2 erilaista kalaa, jotka ovat eri tavoin kuin tavallisesti, mutta jotka vielä puhuvat kalasta. Vesilasit todella näyttävät nestemäisiltä ja värit jättävät minut sanattomiksi!

1. ruskeat silmät kalaa kyynärvarren tatuoinniksi

25 Proud Pisces Tattoos

Leave A Comment

71 − 64 =