21 innoittavaa ja kaunista rintasyöpä-tatuointeja

Rintasyöpä Tatuoinnit

Rintasyöpä on yksi tunnetuimmista ja taloudellisesti tuetuista sairauksista, koska rintasyöpä vaikuttaa monien ihmisten elämään. Mikä tahansa syöpä on kauhea asia, ja vaikka rintasyöpä on yksi vähiten tappavista, sillä on vielä pysyvä vaikutus niihin, jotka kärsivät siitä. Nämä rintasyövän tatuoinnit osoittavat voimaa ja tukea.
Tietoisuuskuukauden ansiosta myös rahan hankkiminen syövän tutkimukseen, ei vain rintasyöpä, kaikki syöpä. Toivottavasti, riittävän tuen ja tutkimuksen avulla löydämme parannuksen tämän kauhean taudin varalta. Olemme kaikki nähneet, mitä tapahtuu lokakuussa. Pink alkaa nousta kaikkialle. Se on rintasyöpätietoisuuskuukausi, mahdollisuus osoittaa tukemme ihmisille, jotka ovat kärsineet tämän kauhean taudin vaikutuksesta. Jos tarvitset lisätietoja rintasyövästä, suosittelemme tutustumaan http://www.breastcancer.org/ tai http://www.cancerresearchuk.org/about-cancer/breast-cancer, jotka molemmat ovat suuria resursseja.

21. Tattoos of Honor

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Yksi yleisimmistä kuvista, kun kyseessä on rintasyöpä tatuoinnit on vaaleanpunainen nauha. Tämä johtuu siitä, että vaaleanpunainen on rintasyövälle osoitettu väri. Jokainen värillinen nauha on erillinen syy. Monet ihmiset saavat vaaleanpunainen nauha-tatuoinnit, eivät vain taudista kärsivät, vaan myös ne, joilla on perhe tai ystävät tautiin. Tämä rintakehän tatuointi on nauha ja kukka, jossa nauha murtuu sydämen muotoisiin terälehtiin.

20. Battle Flag

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Vaaleanpunainen nauha on paljon muutakin kuin vain. Ne, jotka valitsevat sen rintasyövän tatuoinniksi, löytävät tapoja sisällyttää se muihin asioihin, joita he nauttivat. Nauha on monipuolinen käytettäväksi useissa eri malleissa, aivan kuten tämä ihana taistelu lippu pidetään muoviset armeijan leluja. Tämä on hieno pala.

19. Infinity Vahvuus

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Ääretön-symboli on käytetty paljon tatuointeja, jotkut sanoisivat jopa hieman liikaa. Tämä ääretön symboli on kuitenkin vaaleanpunainen nauha valepuvussa. Aseta se sivulle ja siitä tulee ääretön symboli, jota näemme niin usein. Todellinen viesti tässä on se, että vahvuus on ääretön, etenkin niissä, jotka taistelevat syöpää vastaan. Ne ovat usein paljon vahvempia kuin kukaan ymmärtää, edes itse. Tämä on yllättävää kaikille.

Saada Vapaa Custom rintasyöpä Tattoo Design Lainaus:
Rajoitettu tarjousaika (klikkaa kuvaa)
Klikkaus here to get your free custom tattoo design quote.

18. Kaikki Sewn Up

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Yksi yleisin rintasyöpä on mastectomia. Tämä toimenpide voi olla erittäin kova naiselle, monet tuntevat, että osa naisellisuudesta on otettu pois. Se on mennyt. Se ei ole vain turhamaisuus, se on elämäsi. Jotta kattaa arvet ja tekevät sairastuneille tämän menettelyn tuntuu kauniilta jälleen, monet naiset haluavat tatuoida alueen. Tämä nainen valitsi tämän mahtava vaaleanpunainen nauha pitsi pitkin arpi pitämään hänet yhdessä. Koska rintasyövän tatuoinnit menevät, tämä on melko älykäs ja aivan kaunis.

17. Fighter

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Tauteja taudin taudin ja sairauden puolesta kutsutaan usein taistelijoiksi tai sotureiksi. Tämä tatuointi edustaa sitä lisättämällä pari nyrkkeilyhanskat vaaleanpunainen nauha. Näkyvyys on paikalla ja selkeä muistutus taistelusta, joka raivosi, kun tämä salakavainen tauti yritti tuhota hänen ruumiinsa.

16. Vain hyvät unet

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Sanotaan, että univormun nettoutus mahdollistaa huonoja unia kulkemaan läpi ja säilyttää vain uudet unelmat untajalle. Sama pätee päinvastaiseen suuntaan, net tarttuu huonoihin unelmiin, jolloin hyvät unelmat kulkevat uneksijaan. Joko, käyttämällä yhtä näistä uskomattoman suosituista haaveista tatuoinnit vaaleanpunainen nauha on tapa näyttää optimismia ja toivoa. Katso lisää reisien tatuointeja täältä, jos haluat tämän sijoituksen.

15. Valkoinen Hot

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Valkoinen muste tatuoinnit nauttivat hieman suosion viime aikoina. Harvoin näet, että ne ovat sidoksissa muihin tyyleihin, ja tämä tekee siitä rintasyövän tatuoinnin. Koska sana "vahvuus" on valkoisella värjätty, nauhan kuuma vaaleanpunainen ponnahtaa hyvin ja tekee siitä tämän pisteen keskipisteen. Sana "voima" on myös toinen syy syöpää vastaan.  

14. Poissa Maa

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Rintasyöpä on mielivaltainen sairaus, aivan kuten mikä tahansa muu sairaus. Se voi iskeä kuka tahansa milloin tahansa. Tämä suuri vaaleanpunainen nauha on muotoiltu Mossy Oak Cammo, antaen sille hyvin maan tuntua. Mikä on paras tatuointi on yksinkertaisesti se, että se on niin hyvä, minun piti sisällyttää se tänne. Se on erittäin mukava pala ja mielenkiintoinen paikka miehen vasikka-alueelle, joka näyttää tukevan rakkaalle.

13. Tribal Beauty

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Joskus mastectomia on vain toisella puolella. Jotkut ihmiset saattavat tuntua ruma tällaisen leikkauksen jälkeen, he voivat tuntua ikään kuin heidän ruumiinsa muuttuu jollakin tavalla. Tämä johtuu osittain rintalastan nännin puutteesta ja osittain leikkauksen aiheuttamasta arpeesta. Ei leikkaushoito on sama, mutta kaikki voivat tuoda tuon tunteen "vahinkoa". Mikä parempaa tapaa torjua sen, kuin kauniilla, merkityksellisellä tatuoinnilla, kuten tämä lakaisemalla heimomainen muotoilu, joka vetää silmän ylös ja pois arpeesta ja keskittyy kauniiseen symmetriaan.

12. Fly Free

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Yleinen teema sulka tatuoinnit on, että höyhenpoisto linnuista ja lentävät, vapautetaan ja vapaat. En voi olla varma, mutta mielestäni, kun kyseinen kuva on paritettu rintasyöpä-tatuointeihin, kuten tämä nauha, se tarkoittaa, että henkilö ei selviytynyt taistelusta. Voisin olla kaukana perusta ja täysin väärässä, mutta jos olen oikeassa, se mielestäni on hyvin kaunis kunnianosoitus.

11. Aikaa parannetaan

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Myönnän, etten ole aavistustakaan siitä, mitä tämä sanoo, mutta kuvasta on voimakas minulle. Rakastan kelloa ja ihmettelen, mitä 3:54: n aika on tarkoitus edustaa. Ei ole väliä, mitä se on, tämä tatuointi on kauniisti tehty ja vaaleat vaaleanpunaiset sävyt ovat ihastuttavia. Mahdollisesti kaunis kunnianosoitus rakastetulle. Mitä rintasyöpä tatuointeja tällä sivulla mennä, tämä on yksi kaikkein monimutkainen!

10. Rintakappale

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Kun taistelussa on yleensä jonkinlainen panssari kulunut. Tämä nainen on hyvin varustettu hänen kanssaan. Kelttiläinen työ ja metsäluonnollinen muotoilu yhdistyvät tekemään kauniin taideteoksen. Tällaiset tatuoinnit ovat vain upeita, ne antavat täydellisyyden tunteen. Tämän upeat värit ovat upeita! Rakastan sitä niin paljon. Tämä nainen ei koskaan ole ilman panssariaan ja valmis taistelemaan.

9. Nippled

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Sisällysin tähän typerempään tatuointiin hyvin vakavasta syystä. Kyllä, nauhalla on nännit päähän. Syy, jonka valitsin, johtuu siitä, että on olemassa sääntöjä siitä, mitä sivustoja ei voi julkaista, mutta halusin tuoda esiin upean taidonnäytteen, joka on tatuoituja nännejä. Tämä on yksi versio, tietenkin, mutta siellä on taiteilijoita, jotka voivat muste realistisia näköisiä nännejä ja tekevät niitä ilmaiseksi paljon kertaa. Nämä taiteilijat suorittavat nämä mahtavia taideteoksia yksinkertaisesti niin, että nainen voi tuntea olonsa kokonaan eikä pelkää olla alasti. Se on tärkeää henkiselle hyvinvoinnillenne. Joskus pienimmätkin asiat vaikuttavat eniten. Mene muutamia näistä verkossa, ne ovat ihania tatuointeja. Kiitän taiteilijoita, jotka tekevät niistä tapahtuman.

8. Classico

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Rintasyövän tatuoinnit tulevat kaikenlaisissa tyyleissä. No, tietenkin lähes kaikki tatuoinnit tekevät, mutta pitäkää minua täällä. Tämä tatuointi vie erittäin klassisia tatuointielementtejä, ankkuritärkkelystä ja ruusu-tatuoinnilla, sisältää kaikkialla kaikkialla esiintyvät vaaleanpunainen nauha ja levittää sen rintakehän yli, mikä tekee ihanasta kauniista taideteoksesta. Värin puute tosiasiassa tekee nauhasta erottuvan, mutta se, miten se kääritään ankkurin ympärille, ei poista mitään huomiota muusta tämän hienon kappaleen.

7. perämarjat

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Rintasyövän tatuoinnit tarkoittavat jotain, että henkilö häpeää tai vihaa ja tekee siitä kauniin. Tehtävä suoritettu. Tämä suloinen viiniköynnöksen ja suuret violetit kukat on kauneus katsella. Rakastan lisättyä kolmioa. Kolmiosa on voimakas symboli ja siihen liittyvä numero kolme on useita eri merkityksiä. Haluaisin tietää tämän tarkan merkityksen, mutta ei väliä. Tämä tatuointi on yksinkertaisesti kaunis.

6. Unisex

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Miehet saavat myös rintasyövän. Tämä on seurausta miespuolisesta mastectomy, tämä mies valitsi peittää koko vartalo tämän ihanan renderoidun Aasian lohikäärme ja se kiinnittää tehokkaasti huomiota pois hänen puuttuessa rinnassaan. Tämä on varmasti rintasyövän tatuoinnit, joita näemme tänään, eikä ole yhtä kaunis.

5. Hyvä Isä

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Jälleen miehet kärsivät. Se, mitä rakastan nauhasta, on se, että se ei ole pelkästään perinteinen vaaleanpunainen, mutta sen toinen puoli on sinisellä, koska kärsivä on mies. On tärkeää osoittaa tukea kaikille tämän taudin saaneille, ei ainoastaan ​​naisille.

4. Cat Lady

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Okei, myönnän, että laitan tämän vain tänne, koska rakastan kissoja. Mutta todella, se on melko viileä tatuointi, mustilla kissoilla ja kuu. Mustat pyörteet ja kukat sitovat ne kaikki yhteen. Se on todella mielenkiintoinen tatuointi, ja siksi minun täytyi olla täällä.

3. Suojukset

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Nännynsuojat ovat perinteisesti koruja, mutta me kaikki perinteet tänään. Nämä rintasyövän tatuoinnit ovat pohjimmiltaan inked nännin kilvet ja minä rakastan niitä. Ei ole pulaa kukka tatuointeja internetissä ja jokainen on ainutlaatuinen, mutta nämä voivat olla suosikkini. Värit ovat eloisat ja hauskat, ja ne antavat katsojalle jotain todella nähdä. Nautin vain helvetistä näistä.

2. Matkustamo

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Pink on käytetty, kuten olemme nähneet, niin hyvin usein rintasyövän tatuoinnit. Sitä käytetään yleensä nauhassa, kuten olemme myös havainneet useita kertoja tässä artikkelissa. Kuitenkin käyttää vaaleanpunaisia ​​muissa osissa tatuointi on yhtä mielekästä. Tässä puoli hiha siirretään kukkien ja lehtien kautta rintaan, joka päättyy nänniin, kuten pyöritä päähän. Se on ihana illuusio ja minä vain kaivaa kuinka hyvin tämä tatuointi on. Se on yksi ryhmien suosikeista.

1. Lämpötila on kylmä

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Totta puhuen. Tatuoinnit eivät ole kaikille. Se on okei, meidät tekevät meistä mielenkiintoisiksi. On kuitenkin olemassa keino, että syöpäpotilaat voivat olla hauskoja ja näyttävät voimansa ja väkevyytensä jättämättä pysyvää merkkiä heidän kehoilleen. Näitä mahtavia henna-töitä kutsutaan usein syöpäkruunoiksi. He menevät potilaille kalju pään luomaan jotain kaunista, jossa hiukset ovat olleet. Muste on todellakin enemmän tahra, joka lopulta tulee pois, mutta keskimäärin päätä ei jätetä tyhjäksi. Mielestäni nämä ovat mahtavia ja yhtä söpö kuin huivit, joita naiset tavallisesti käyttävät peittämään kaljuuntumistaan. Anna kaikki rentoutua, hyvät. Kalju on kaunis, korosta sitä!

Ei vielä ole tarpeeksi rintasyöpä-tatuointeja?
Suosittelemme myös näiden ja näiden tarkistamista.

Leave A Comment

61 + = 71