114 Face tatuoinnit, jotka ovat pyhiä SH * T Amazing!

114 Face tatuoinnit, jotka ovat pyhiä SH * T hämmästyttävä! Tutustu tähän galleriaan tatuoinnit, taiteilijat, mallit ja selitykset. Upeat kasvotatot!

Mark Leaver on valokuvaaja, joka yritti ymmärtää kasvotatuilla ihmisiä ja ottaa kuvia korostaen persoonallisuutensa ja kauneutensa. Hän huomasi, että monet hänen oppilaansa eivät olleet erityistä syytä saada kasvot tatuointi. He olivat kaikki raskaasti tatuoituja ennen kuin he päättävät saada kasvojen tatuoinnin. Hänen mukaansa, Kasvotatuotteet edustavat nyt yksilöllisyyttä, luovuutta, esteettisyyttä, muutosta ja hengellisyyttä. Jopa niin, useimmilla ihmisillä on erittäin huono mielipide tällaisesta tatuoinnista, yhdistämällä ne negatiivisiin näkökohtiin, kuten itsemurhaan, rikollisuuteen ja masennukseen.

Contents

114 Face tatuoinnit, jotka ovat pyhää Sh * t Amazing:

Kapina tai ei, kasvot tatuoinnit edustavat suurempaa sitoutumista kuin muut tatuoinnit, jotka on sijoitettu eri osiin kehon. Niitä ei voi piilottaa, joten riippumatta siitä, kuinka hienovarainen he ovat, ne voivat altistaa kenelle ei-toivottua huomiota ja reaktiota. Esimerkiksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja jopa Yhdysvalloissa kasvotatojen ihmisten läsnäoloa ei ole sallittu tietyissä ravintoloissa ja pubeissa. Tämäntyyppinen hylkääminen tekee kehon muokkauksesta ja kasvojen taidosta vähemmän suosittua ilman hyvää syytä. Julkkikset, kuten Kat Von D, edistävät tatuointeja ja tatuointeja yleisesti, joten on vain ajan kysymys, kunnes ne ovat sosiaalisesti hyväksyttäviä.

Kaikki maapohjaiset ihmiset, joilla on terävä mieli, osaavat elää, eivätkä he luota 9-5 -tyyppiseen työhön, joten tätä väitettä ei voida käyttää kasvojen inkrementointiin. Kosmeettisten tatuoiden lisäksi on runsaasti tyylikkäitä, merkityksellisiä ja taiteellisia tatuointeja, jotka voivat muuttaa tapaa, jolla katsot niitä. Itse asiassa on olemassa muutamia hyvin innoittamattomia tällaisia ​​tatuointeja ihmisille, jotka eivät ajattelevat sen läpi, mutta he eivät ole puhujia kaikille, jotka edistävät hänen ulkoasua kasvomusteella. Body modit ovat ilmaisutapa ja vaihtoehtoinen elämäntapa.

45. Söpö Kanji-symboli Face Tattoos

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Cute Kanji-symboli erittäin söpö kaveri! Kuinka tämä ei ole onnistunut yhdistelmä? Minulla ei ole aavistustakaan, mikä merkintä tarkoittaa, mutta olen varma, että se on jotain myönteistä. Hänen muut tatuoinnit ovat värikkäitä ja hän näyttää lempeältä. Kasvojen tatuoinnin koko on suhteessa hänen kasvoihinsa. Se ei näytä liian suurelta tai liian pieneltä. Sen täytyy olla jotain, mitä hän uskoo tai mikä edustaa häntä, koska hän päätti painata sen silmänsä alle. Riippumatta syistä, mielestäni se todella sopii!

44. Sivupinnan symboli ja sydän

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Jos ajattelet sitä, meidän elimistämme ei ole miltei mitään muuta paikka, joka olisi sopivampi todella pienille tatuointeille kuin kasvot. Teoriassa voisimme musteella missä tahansa, mutta tietyn mallin riski on suhteettoman suuri. Sen lisäksi salaperäinen symboli ja pieni sydän, tämä kaunis nainen on lävistyksiä hänen poskellaan, joka täydentää hänen kasvonsa tatuointeja. Hän on ehdottomasti tuulettelija monenlaisista kehon muutoksista, mikä auttaa häntä ilmaisemaan persoonallisuutensa ja makunsa paremmin kuin useimmat asiat.

Saada Vapaa Custom Face Tattoo Design Lainaus:
Rajoitettu tarjousaika (klikkaa kuvaa)
Klikkaus here to get your free custom tattoo design quote.

43. Koristeellinen puoliosa

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Sivupinnan tatuoinnit ovat hienompaa kuin toiset. Tässä tapauksessa hän pystyi vain peittämään sen hiuksillaan, jos hän ei halunnut ihmisten näkevän sitä. Aivan kuten kuluvat korvakorut ja pidämme niitä lisävarusteina, tämä tyttö valitsi korvan lähellä sijaitsevan koristeellisen tatuoinnin. Mielestäni se korostaa hänen naisellisuutensa ja se on mukava lisä venytettyyn reikään. Miksi olisi parempi hyväksyä tatuointi korvaasi takana kuin saada sen vieressä? Ihmisten ennakkoluulot eivät saisi vaikuttaa millään tavoin. Pidätkö tästä tatuoinniksi? Jos teet, ei mitään pitäisi estää sinua saamasta samanlaista.

42. Valkeat raidat ajattelijoiden kasvot

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Tämän henkilön parran pituuden ja hattunsa perusteella hän on moderni mies. Epäilen kuitenkin, että tatuointi hänen kasvonsa on moderni. Tavallaan sitä voitaisiin pitää minimalistisena tatuoinnina, mutta se voisi tarkoittaa myös jotain syvästi henkistä. Osa hänen tatuoinnistaan ​​on hänen silmäluomensa päällä. Minusta on äärimmäinen kipua. Tällainen muistuttaa minua silmätatuista, jotka ovat paljon vaarallisempia ja tuskallisia kuin kolme silmäluomen raitaa. Raidat pituudet eroavat toisistaan, joten ne saattavat olla merkityksellisiä. Kaiken kaikkiaan se ei ole tyyppi tatuoinnit, jotka erottuvat.

41. 21 on lumoava numero

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Tämä kaveri on Dawid Auguscik ja hän on malli, doh! Kasvolla tatuoitu numero 21 on useita merkityksiä, nimittäin yksilön kypsyyttä ja vastuuta, pääkonseptia, luomisen harmoniaa, Trinity-liitosta ja niin edelleen. Vaikka emme todellakaan tiedä, miksi Dawid päätti saada sen painettua, olen täysin hyväksynyt! Hän on upea mies, joka ei pelkää ilmaista itseään fyysisen kauneutensa ja tatuointien kautta. Hän on tietenkin taitava vaihtoehtoisesta tyylistä.

40. Usko näytöllä

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Jos katsot tarpeeksi läheltä, huomaat, että kaverilla on tatuointi päänsä päällä ja kaulassa. Tatuointi hänen kasvoillaan saattaa liittyä kahteen muuhun, jotka eivät ole täysin näkyviä tai eivät. Tärkeää on, että hän tunsi tarinan mustan sanaa usko hänen ihollaan. Tämä ei välttämättä ole todiste siitä, että hän on uskonnollinen, mutta hengellisempi. Joskus usko itseesi on tarpeeksi, niin pääset sinut läpi päivän ja elämän. Tatuointi itsessään on tyylikäs ja täydellinen koko hänen kasvonsa.

39. Sivupintainen lumihiutale

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Sininen, täysin muotoiltu ja söpö, tämä lumihiutale tatuointi on mahtava! Sivulle asetetut kasvotatuotot ovat helposti peitettäviä, ja mielestäni ne auttavat myös muotoilussa. Sen koko on hieman liian suuri makusi, mutta muuten kuin minä todella arvostaa sitä! Talvi ja lumihiutaleiden ulkonäkö ja suosikkini. Oletko talvi rakastaja tai kesän tuuletin? Kuvittele, että korvaa tämä lumihiutale jotain, joka saa sinut ajattelemaan kesää. Mikä se olisi?

38. Kauneus ja miekka

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Miekka-symboliikka poikkeaa kulttuurista kulttuuriin, mutta se näyttää mahtavalta keneltä tahansa henkilöltä! Alkemian mukaan miekka on puhdistuksen symboli, ja buddhalaisuuden mukaan se on merkki leikkaamisesta tietämättömyydestä pois. Kristityt ajattelevat sitä totuuden, puhtauden ja tyytymättömyyden symbolina. Kuten näette, kaikki sen merkitykset ovat positiivisia ja erittäin henkisiä. Tämä tyttö ei ole vain kaunis, mutta myös oivaltava ja hieno maku tatuoinnissa ja muissa kehon muutoksissa!

37. Timantit teidän poskelle

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Timantti ympäröi numeroita ja sana kirjoitettu yläpuolella kulmakarvojen ovat tämän henkilön kasvot tatuoinnit. Hänellä on päänahkaansa tatuoituna sekä kaulaansa, joten se oli vain ajan kysymys, kunnes hän siirtyi kasvoilleen. Tällaiset tatuoinnit ovat todella henkilökohtaisia ​​ja olettaen, miksi henkilö sai ne voisi olla turhaa. Vaikka ne ovat helposti havaittavissa, ne eivät ole silmiinpistäviä. Hänen parransa määrä on huomattavasti havaittavampi kuin hänen tatuoinnit ovat!

36. Viikkotyöt ja kasvot

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Tämä sinisilmäinen tyttö on musta viiva tatuoituna kasvonsa yli, eikä se näytä ollenkaan huonoilta! Se on todellakin erittäin ilmeinen kasvotatto, joka ei näytä siltä, ​​että se olisi jumalallinen. Tällaisia ​​merkintöjä käyttävät yleensä soturit. Niiden merkitys riippuu heimosta heimoon ja sen alkuperään. Tietäen mitä kasvot tatuoinnit tarkoittaa ei ole aina oltava. Voin ihailla niitä yrittämättä ymmärtää niitä. Yksinkertaisuus on joskus kauniimpi kuin monimutkaisuus. Otetaan asioita sellaisina kuin ne ovat aika ajoin!

35. Side mandala ja kulmakarvapisteet

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Ei aloittelija, kun on kyse tatuoinnit, tämä tyttö näyttää hyvältä, tatuointeja mukana! Hänen kulmakarvat ovat myös tatuoidut ja ero kosmeettisten tatuoiden ja normaalin kasvotatuotteiden välillä on varsin ilmeinen. Monet ihmiset eivät eroa näitä kahta tyyppistä tatuointitekniikkaa, mikä johtaa epäonnistuneisiin yrityksiin. Hän on Mandala-kuvioiden tuuletin, kuten näkyy hänen kaulassaan ja rintaansa. Hän luultavasti luulee parantavan hänen ulkonäköään ja henkisesti. Jos on niin, hänellä on oikeus! Pidän erityisesti silmän alla olevista pisteistä, vaikka niiden merkitys ei ole minulle selvä.

34. Kat Von D's kasvot tähtiä

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Kat Von D on julkkis, joka on tehnyt hänen kasvonsa tähden tatuoinnit kuuluisaksi. He ovat hänen allekirjoituksensa tatuointeja ja he edistävät hänen viehättään. En voi kuvitella häntä ilman kaikkia söpöjä pieniä tähtiä tai ilman muita tatuointeja. Hänen kasvonsa ei näytä lumoavilta pelkästään meikkien ansiosta, vaan myös tähtien ansiosta. He eivät ehkä eksplisiittisiä, mutta niiden vaikutus on samanlainen kuin kuohuviinien. 16 tai enemmän, tähdet eivät ole samankokoisia.

33. Kauniisti koristeltu lanka

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Tämä tatuointi leviää koko tämän vaihtoehtoisen tytön sivupinnan, kaulan ja olkapään yli. Se on kappale, joka alkaa koristeellisella merkkijono ja päättyy sininen maali vuotaa tatuoituna akvarellitekniikkaa. Koriste sisältää useita ääretön symboleja, mutta ne saattavat merkitä jotain aivan muuta kuin hänelle. Tyynyn tyylikäs tatuointi, tämä on harvoista kasvotatuista, joita jatketaan niskassa ja olkapäässä.

32. Valkoinen muste mandalas

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Valkoisia musteompeleita on vaikeampi havaita, joten niitä suositellaan ihmisille, jotka eivät halua erottua helposti. Tämä kaunis nainen päätti saada puoli mandalaa päällystettyä otsaansa ja temppeliinsä sekä kolme vaakaviivaa nenäänsä ja muita symboleja leukaansa. Hän on fani kehon muutoksia ottaen hänen lävistyksiä ja venytetty lohkoa. Mandalat ovat varsin suosittuja tatuoinnina ja monet ihmiset liittyvät heidän ideaansa universumista ja mikrokosmoksista.

31. Manly koristepinta muotoilu

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Ornamental tattoo mallit eivät ole vain naisille. Miehillä on käytössään monenlaisia ​​malleja, jotka eivät tarkoita paljon, mutta ne näyttävät siistiltä. Sama muotoilu soveltuu myös naisille, mutta linjat ovat yleensä ohuempia naisille. Tatuointipaikan sijainti on ihanteellinen, koska se voidaan peittää hiuksilla ja partaalla. Tämä henkilö voi päättää piilottaa musteensa silloin kun se on tarpeen. Tai Kantor on tatuointiteoksen nimi, joka kirjoitti tämän.

30. Itsy bitsy hämähäkki

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Hämähäkki on äskettäinen lisäys tämän kaverin kasvoihin. Hänellä on myös yksinkertaisesti piirretty lumihiutale ja toinen tatuointi, jota hänen parastaan ​​peittää. Mielenkiintoista on, että hämähäkki tulee leijonan suulta. Näyttää siltä, ​​että se yrittää paeta pitämällä kiinni lankaa, joka riippuu yhdestä hänen huulista. Perus, 2D-muoto, hämähäkki on mysteerin, voiman ja kasvun symboli.

29. Pieni symboli poskille

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Tämä nainen on ehdottomasti intohimoinen alkemiaan. Hän valitsi symbolin, mikä tarkoittaa öljy ja sitä käytetään vain alkemistina. Hänen tatuointi on pieni, mutta tämä tekee siitä yhä naisellisemman ja houkuttelevamman. Hän näyttää nöyrältä, joka on kiitollinen kaikista taiteen muodoista ja ei pelkää ilmaista intohimojaan. Haluatko lähettää tällaisen viestin kaikille, jotka katsovat kasvot tatuointeja?

28. Pyhän kolminaisuuden ja päinvastaisen ristin

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Onko vain minä tai tämä kaveri kuin Rasputin? Mielestäni tämän kuvan koko tarkoitus oli saada hänet näyttämään pelottavalta ja salaperäiseltä samaan aikaan. Hänen tatuoinnit ovat hienosti määritellyt mustavalkoisen kontrastin ansiosta. Vasemman silmän alla olevat kolme pistettä edustavat Pyhää Kolminaisuutta ja se on tatuointi, joka yleensä löytyy vankeista. Päinvastaista ristiä ei yleensä löydy vangeista, vaan pikemminkin normaalista rististä. Hänen tapauksessaan se voisi viitata hänen uskonnollisiin uskomuksiinsa. x hänen kulmakarvansa yläpuolella saattaa tarkoittaa myös jotain syvää, mutta se ei ole yleisesti tunnettu symboli.

27. Kruunattu vuonna '86

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Tatuoitu ja malli, tämä henkilö päätti saada tatuoinnin hänen temppelinsä. Hänen tatuoinnistaan ​​koostuu kruunun piirrosten ja numeron 86. Hänet olisi voitu kruunata vuonna 1986 erityisestä saavutuksesta tai jopa kuninkaasta promissaan. Riippumatta hänen menestyksestään elämässä, hän on menestyksekkäästi valinnut hyvännäköisen kasvotukaton.

26. Vaarnan ja köyden

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

En löydä mitään järkevää selitystä jollekin, joka sai tatuollaan tatuoitua vaarnan, mutta minun on myönnettävä, että se näyttää mahtavalta. Vaarnan lisäksi on myös köysi, joka on muotoiltu valmiina käytettäväksi kuolemanrangaistukseen tuomituille. Hänellä on useita tatuointeja päänahkaansa ja hänen korvaansa. Hän näyttää hämmentyneeltä gothic-romaanilta.

25. Kerskaa turhuutta

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Viimeksi kun tarkistin, turhamaisuus ei ollut laatu, mutta se voi tulla tatuoinnilla. Tämän tatuoinnin fontti ja sijainti ovat erinomaisia ​​valintoja. Tämä kauneus on tatuoitu koko hänen ruumiinsa, joten hänen kasvonsa tatuointi sekoittuu kauniisti muiden kanssa. Kuten aiemmin mainittiin, harvat tatuoivat kasvojaan, jos heidän kehonsa eivät ole vielä täynnä tatuointeja.

24. Puolikuori, puolet mandala

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Tämä henkilö näyttää rauhalliselta ja onnelliselta! Hän voisi olla niin, koska hän antaa itselleen mahdollisuuden nauttia erilaisista kehon muutoksista ja hän omaksuu positiivisia asioita. Hänellä on kaksi puolta kaunista mandalaa tatuoituna korvansa alla. Mandalat sisältävät pieniä sydämiä ja ne painetaan punaisella. Mandalat eivät kaikki näytä samoilta, joten niitä voidaan personoida. Tämä on osa syytä, miksi he ovat niin suosittuja juuri nyt.

23. Ulkorenkaat ja labyrintti

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Inked käyttäen eri tekniikkaa kuin edellinen mandala kasvot tatuoinnit, tämä puoli mandala miehittää suuri osa tämän naisen otsassa. Hän on musteen harrastaja, joka ajeli päänsä päätä ja sai tatuoitua jotain, joka näyttää sokkeloilta. Kun hänen hiuksensa kasvavat takaisin, osa hänen sivutostuksestaan ​​näkyy edelleen. Oletan, että hänellä on suurempi koko suunnitelma hänen koko keholleen, koska hänen tatuointejaan ei näytetä satunnaisesti.

22. Ankkuri, kirjoitus ja ruusu

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Tämä hämmästyttävä punaviini on ruusujen fani! Koska hänellä ei ollut tarpeeksi ruusuja käsiään ja rintaansa, hän sai toisen tatuoinnin ruusuun otsaansa. Ruusu seuraa hiusrajaaan, joten se ei erota yhtä paljon kuin ankkuri ja kirjoitus tekevät. En voi sanoa, mitä sanaa hän päättänyt musteella kasvoillaan, mutta olen varma, että se on jotain mielekästä. Koristeellinen kirjasin näyttää varsin kauniilta ja sopii hänelle.

21. Houkutteleva ja imartuva kasvoteksti

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Flirty ja malli, tämä brunette on useita kasvot tatuointeja. Hänellä on yksi kulmakarvojensa yläpuolella ja toinen hänen silmänsä alapuolella. Lisäksi on pieni sydän ja pieni kolmio painettu alla hänen silmänsä. Hän ei säästellyt myös leukaa. Siellä hän päätyi siihen, että hänellä on toinen epäluotettava tekstin tatuointi. Kaiken kaikkiaan luulen, että hän on aivan liian paljon mustetta kasvoillaan.

20. Sanskritin tatuointi otsaan

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Sanskrit on se, miten hindulaisuus, buddhalaisuus ja jainismi ilmaistaan ​​kirjallisesti. Tämä kaveri on ehdottomasti ihailtavaa intialaisesta kulttuurista, koska hänellä on näppärä korvakorut. Hänen tatuoinnillaan ei ole lainkaan yhteistä. Hänen valitsemansa koko ja väri ovat alkuperäisiä. Tekstin merkitys on tuntematon, mutta se on varmasti yhteydessä intialaiseen ideologiaan. Hänen ilmeensä saattaa tuntua liikaa joillekin, mutta mielestäni se on kiehtovaa.

19. Koko kasvot Aasian tatuointi

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Tämä aasialainen nainen näyttää tyytyväiseltä hänen venytetyillä lohkoillaan ja hänen kasvojen tatuoinnillaan. Hän on esimerkki siitä, että tatuoinnit näyttävät hyvältä vanhenemisen jälkeen ja että he eivät voi estää meitä tuntemasta ihania. Hänen hymynsä on vilpitön ja hänen tatuoinnit eivät näytä paikoiltaan. Vaikka ne levisivätkin kasvoilleen, ne näyttävät olevan osa sitä. Mikään ei erottua erityisesti paitsi hänen hymyilevänsä.

18. Anna sen lumella tähdillä

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Nyt tämä on tyttö, joka todella pitää tähdistä! Hän pitää pienistä, yksinkertaisista, samoin kuin sinisistä, swirly niistä. He leviävät temppelistään hänen leukaluunsa ja he jatkavat kaulaansa. Tämä sijainti on strateginen, koska siinä korostetaan hänen muita ominaisuuksiaan. Hän lisäsi muutamia muita elementtejä, kuten pienen sydämen ja salamointimerkin. En usko, että tähdet ovat yhteydessä johonkin uskontoon, vaikka ne olisivat viisisakarisia tähtiä.

17. Kiinnitä muste

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Chin tatuoinnit kasvavat suosioon! Olipa kyseessä värjätty, kuten tämä tai ei, ne näyttävät melko epätavallisilta, mutta todella viileinä samanaikaisesti. Jatkona kaula-tatuointi, tämä leuka tatuointi näyttäisi olevan peräisin pieniä jään kiteitä järjestetty järjestäytyneesti. Linjat ovat hyvin tarkkoja. Ihmettelen, jos joku, jolla on kaksinkertainen leuka, voisi vetää pois tämän tyyppisen tatuoinnin. Mitä mieltä sinä olet?

16. Laaja viilu ja mustat pisteet

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Tämä kaveri näyttää elokuvan luonnetta. Hän on salaperäinen, kääritty mustilla vaatteilla ja urheilullinen pitkä parta. Hänellä on kaksi isoa pistettä tatuoituna hänen temppelinsä ja laaja rintarauta hänen päänsä yli. Nämä ovat eräitä mielenkiintoisimmista tatuoinnit, joita olen nähnyt, koska ne ovat täysin sijoitettuja, kauniisti kirjoittaneet ja antavat kuvan, joka ei ole tavallista. Tällaiset tatuoinnit voivat herättää kiinnostusta henkilöön, joka piiloutuu heidän takanaan. Ehkä tämä ei ole sitä mitä hän halusi, mutta olen ehdottomasti kiinnostunut!

15. Pestä pois geometrinen muotoilu

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Vain henkilö, joka on sitoutunut kohtaamaan tatuointeja, voisi valita tällaisen mallin! Geometriset tatuoinnit ovat mukavia, mutta kun lisäät haalistuneita vaikutuksia, ne saattavat näyttää hieman liikaa varsinkin sellaisilla alueilla kuin kasvot. Tarkat mallit eivät todellakaan ole juttuja, joten se todella riippuu jokaisen yksilön mausta. Hänen siniset hiukset sopivat kasvoillaan olevaan vihreään musteeseen, älä luule?

14. Kulmien korvaaminen ja kasvojen muutos

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Kulmien muoto ja koko muuttavat koko ulkonäköään. Tämä mies korvasi luonnolliset kulmakarvat tatuoinnilla, jotka seuraavat vain alkuperäistä linjaa, mutta ne näyttävät täysin erilaisilta. Ne näyttävät alkukantaisilta kieliltä. Osa hänen huulistaan ​​ja leudastaan ​​on myös tatuoitu. Tämä paksu viiva ulottuu kaulaansa ja se tulee osa monimutkaisempaa muotoilua. Mitä tulee tridenttiin otsaansa, sinun pitäisi tietää, että se on alkanut kreikkalaisesta mytologiasta ja se oli aikaisemmin liittynyt Poseidoniin. Tridenttiä kutsutaan myös Intian Trisulaksi.

13. Badass blondi taistelija

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Kuten olet todennäköisesti huomannut jo nyt, kasvo-tatuoinnit sijoitetaan tavallisesti kulmakarvojen, temppelien ja korvien lähelle. Tämän badass blonde ei ole poikkeus. Koska hän esittää taistelijana syystä, hänen tatuoinnit voisivat liittyä siihen. Kuitenkin nämä vihreät juuret eivät näytä liittyvän lainkaan. Pidän kuinka pisteet ovat hyvin tarkkoja ja mustia ja muut ovat hieman värjäytyneet. Usein tatuoituja taiteilijoita käyttää mustia sävyjä erilaisten vaikutusten saamiseksi.

12. Painetut hiusviivat ja kulmakarvat

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Kun joku tekee tatuoinnit vakavasti, hän päätyy tälle kavalle. Hänen kätensä ovat täynnä tatuointeja, ja hän nousi kaulaansa ja kasvonsa valitsemillaan kuvioilla. Hänen hiusrajansa on nyt kauniisti muotoiltu käärmeen päällä ja muilla koristeluilla. Hänen kulmakarvat säilyttävät tyypillisen muodon, mutta ne on nyt tehty kuutioista. Hänen ilmeensä ei ole mikään asia, joka kompastuu joka päivä. Arvostan hänen ainutlaatuisuuttaan.

11. Perhonen ja itkevä kuu

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Miehet rakastavat myös perhosia! Se on yhtä söpö kuin tämä todellinen perhonen. Mikä intrigues minulle on kuu, jonka alla on kaksi kyyneliä. En usko, että voisimme erehtyä niille sadepisaroille, koska kuu ei ole mitään tekemistä sateen kanssa. Koska kuu on C: n muodossa, se merkitsee sitä, että se on kuunutta Moonia. Se voisi todella olla syvempi merkitys tälle kauniiselle pojalle. Vaikka me emme tiedä mikä, voimme nauttia hänen ulkonäöstä!

10. Rich Maorin kulttuuri

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Alkuperäiskansat Aotearoa, Uusi-Seelanti viittaavat tatuointiin moko. Tämän miehen valitsema muotoilu sisältää Maorin elementtejä, joten hän on luultavasti hyvin kiinnostunut kulttuuriperinnöstä. Kasvotatuotteina Maori-mallit ovat melko suosittuja. Ne tapahtuvat miehillä enemmän kuin naisilla, mikä on järkevää, koska he eivät ole ollenkaan armollisia. Tämä erityisesti muotoilu näyttää räätälöityä tämän miehen kasvot. Se alkaa olla yhtä leveä kuin hänen huulensa ja sitten se laajenee edelleen. Se saattaa olla yhteydessä leukaan alla olevaan tatuointiin, mutta valitettavasti se ei ole näkyvissä.

9. Parallelee leuan kanssa

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Tämä mahtava poikas valitsi kasvotatosta, jolla ei näytä olevan järkeä. Linjan, joka on samansuuntainen leukalinjojen kanssa, ei näytä olevan yhteydessä kulmakarvojen yläpuolella olevaan tekstiin. Tatuoinnit ovat kuitenkin taidetta ja taidetta ei ole rajoitettu. Hän todella haluaa kirjoittaa tavaroita hänen ruumiinsa päälle ja hän on suurien kirjeiden fani. Voit helposti nähdä, että jos katsot hänen muita tatuointeja. Onko jotain, joka pidät yhtä paljon?

8. Korvan musteen ympärillä

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

HIV-positiivisia ihmisiä käytetään usein tatuoinnina plus-merkkiin. Se ei kuitenkaan ole sääntö. Tällä henkilöllä ei ehkä ole mitään tautia, mutta hän saattaa yksinkertaisesti löytää toisen merkityksen plusseissa, jotka hän päätti päästä korvaansa. Varsinainen tatuointi on osa mandalaa, joten ehkä hän yritti laittaa hyvän vireen vähemmän hyväksi. Varjostus on hienosti tehty erilaisilla mustilla ja harmailla.

7. Diskreetit kasvot koristeet

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Tällä naisella on tietty asia, joka ilmaisee herkkua, omaperäisyyttä, persoonallisuutta ja naisellisuutta. Hänen kasvonsa tatuoinnit ovat huomaamattomia, hyvin pieniä eivätkä lainkaan roskia. Hänellä on pieniä tähtiä ja pisteitä hänen temppelinsä, otsaansa ja leukaansa. Uskon, että hänellä on myös osa kukasta otsaansa, mutta se ei ole liian näkyvä kiitos hänen otsansa. Nämä tatuoinnit varmasti parantavat hänen ulkonäköään ja tekevät hänestä mielenkiintoisemman tavalla tavalla.

6. Mekkailevat aina

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Joitakin tatuointeja on vaikea selittää, kun et tiedä niiden merkitystä. Tärkeää tämä kaverin kasvotatuilla on, että he korostavat hänen maskuliinisuuttaan. Hänen partaansa ja silmänsä ulkoasua myötävaikuttavat myös miehen kuvaan, mutta niin myös tatuoinnit. Plus-symboleilla ei voi olla mitään tekemistä HIV: n kanssa, koska ne ovat niin paljon. Ne voivat olla osa suurempaa kuvaa, jota ei voi nähdä ilman aiempaa tietoa.

5. Heimojen ja biomekaaniset yhdessä

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Pro-kehon muutosten tekeminen ei tarkoita sitä, että meillä on suunnitelma koko kehollemme. Tämä kaveri näyttää kuitenkin saavan kaiken selville. Hänen kasvonsa tatuoinnit vastaavat värien ja muiden tatuoiden tyyliä. Hän on myös implantteja, kuten voit nähdä hänen oikealla kädellään. Hänen tyylinsä voi olla yhdistelmä heimojen tatuointeja ja biomekaanisia tatuointeja. Sitä ei voida luokitella; se on enemmän persoonallista ajattelutapaa. Tatuointi oman päänahan on haaste mille tahansa tatuoija. Ihmiset ovat hulluja.

4. Lohkot, kuten orjantappuroita

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Nämä kaoottiset linjat näyttävät silmät minulta. He lähettävät viestin kipusta ja leviävät tämän henkilön poskelle ja kaulalle. Hänen kaulaansa hän sai sanaa sattuu joten voisin olla oikeassa suhteessa kärsimyksistä. Hänen korvansa on melkein täysin painettu. Se ei ole lainkaan yhteistä! Ihmiset saavat tatuoida korvilleen, mutta ei näin. Se on hyvin kiehtova malli, joka ilmeisesti vaati paljon työtä. Muille ärtysti viileille tatuoille miehille, tutustu tähän linkkiin.

3. Aasian luonnollisuutta pisteillä

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Voin sanoa varmasti, että tämä aasialainen kauneus on myönteinen henkilö. Pisteet edustavat positiivisuutta ja myös kolmiota, jonka hän on painanut poskille. Hän on täynnä harmonisia malleja, jotka eivät ole hienoja hänen ulkonäköään varten vaan myös hänen tuntemistaan ​​tavoista. Sanotaan, että henkilö, joka ympäröi itsensä tai positiivisesti, saa positiivisuutta. Tämä teoria perustuu vetovoiman lakiin.

2. Iloiset tytöt kasvomusteella

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Jokainen, joka syyttää tatuoituja ihmisiä, pitäisi nähdä nämä onnelliset tytöt! Niissä ei ole mitään negatiivisia tai heidän kasvotatuillaan. Heillä on erilaiset kasvotatuotteet. mutta kaikki ovat tyylikkäitä ja ne näyttävät hyvältä. Mandalat, sydämet ja sotureitit ovat kauniisti painettuja ja strategisesti sijoitettuja.

1. Uuden henkilön uudet kasvot

114 Face Tattoos That Are Holy SH*T Amazing!

Tämä kaveri on suosittua kaikkialla Internetissä. Hän halusi näyttää täysin erilaiselta, ja hän teki kaikkensa tuohon suuntaan. Hänen kasvonsa muuttuu nyt verrattuna siihen, miten aiemmin näytti, ja hän on hyvin tyytyväinen tulokseen. Vaikka tämä muutos on radikaali ja saattaa jopa pelotella joitain ihmisiä pois, uskon, että hänen rohkeutensa on ihailtavaa. Hän valitsi ammattitason tatuoijien, jotka todella tekivät parhaansa.

Leave A Comment

41 − = 38