Tatoveringer som hedrer Paris Attack ofre

Tragedien som fant sted i Paris 13. november 2015 hadde ikke bare innvirkning på Frankrike, men også på verden. Folk reagerer annerledes når de må håndtere skremmende hendelser som denne ... Noen av oss kan bli overveldet av ubrukelighet, mens andre føler seg rasende. I denne situasjonen er det ikke noe vi kan gjøre som enkeltpersoner.

Tatoveringer som hedrer Paris Attack Ofre:

Dypt merket av terrorhandlinger og de tapt sjeler følte noen få mennesker behovet for å få tatoveringer som påminnelser. De ønsket også å vise sin støtte og ære ofrene. Ikke forestill deg at bare franske folk var til stede i salonger! Kanadiere og til og med filippinere understreket med Frankrikes ødeleggende hendelser og fikk tatoveringer som ære Paris-angrepsofre.
Ifølge noen mennesker betyr ikke å få en ekstra liten tatovering på en allerede tatovert kropp, for mye. Vel, i så fall, hva om en jente fikk sin første tatovering med denne anledningen? En fransk jente som absolutt hater nåler, følte lyst til å bli blekket. Hun ville aldri glemme denne datoen og visste ikke hvordan hun kunne uttrykke sine følelser.
Ifølge en utgitt og anerkjent psykososiolog er vårt behov for å handle, materiell og være relevant, medfødt. Mennesker trenger symboler for å kommunisere og noen ganger er verbal kommunikasjon ikke nok, så de får tatoveringer, maler eller lager kunstverk ut av sorg. Lider og sorg er to av de sterkeste følelsene en person kan ha.
For å støtte årsaken, var det noen få tatoveringsartister som begynte å tegne design relatert til tragedien. Eieren av en salong fra byen Le Havre tilbys Fred for Paris tatoveringer gratis. Han gjorde det fordi han understreket med alles andres smerte og ønsket å gjøre noe til ofrenes ære.
En slik dag kan ikke glemmes eller overses. Alle handler på sin egen måte. Jeg tror at å få tatoveringer som ære Paris angrep ofre er en enkel gest som betyr mye mer enn å gjøre ingenting. Faktisk er vi hjelpeløse mot slike hendelser, men vi kan forholde oss og bli mer forente enn noensinne.

16. Håndleddet be for Paris tatovering

Tatoveringer That Honor Paris Attack Victims

Denne tatoveringen tilhører Melanie Cisneros. Hun postet et bilde med sin nye tatovering en dag etter hendelsene. Mens vi ikke vet mye om henne, er vi sikre på at hun er en solidarisk person. Tatoveringene som viser støtte til Paris er enkle fordi de ses som symboler, ikke som kunstverk. Melanie valgte en ren design av Eiffeltårnet og blekket det på håndleddet. Denne spesielle beliggenheten er veldig synlig, så hun må sannsynligvis bli påminnet om hvor skrøpelig livet er, hver dag.

15. Eiffeltårnet er et kraftig symbol

Tatoveringer That Honor Paris Attack Victims

Personen som fikk denne tatoveringen fra Eiffeltårnet er fra Montreal. Dette bildet ble lastet opp på Instagram en dag etter Paris-angrepene. Jeg vet ikke om deg, men når jeg tenker på Paris, kommer Eiffeltårnet og Louvre Museum automatisk til tankene. Jeg ville ha valgt tårn symbolet heller enn noe annet også. Selv folk fra Quebec ville vise støtte til Paris!

Få en Gratis Tilpasset Tattoo Design Sitat:
Begrenset tidstilbud (klikk på bildet)
Klikk here to get your free custom tattoo design quote.

14. Ohio viser også støtte

Tatoveringer That Honor Paris Attack Victims

Denne tatoveringen er på en fyr fra Ohio. Han dro til en salong hvor tatoveringsartisten Jay Spizzy ga ham det han kom for. Jeg tror det er trygt å si at dette Eiffeltårnet design er stramt. Det er ikke en enkel skisse, som de andre var, men en svarte versjon. Han sørger selv om han bor på et annet kontinent. Dette er et bevis på at menneskeheten ignorerer nærhet. Jeg skulle ønske det var flere som han!

13. Finger tattoo hedrer Paris ofre

Tatoveringer That Honor Paris Attack Victims

Denne jenta er ikke vakker bare på utsiden, men også på innsiden. Ifølge hennes Instagram-konto ble hun tatovert etter fredag ​​13.; da de grusomme hendelsene fant sted. Hun er ikke en vanlig Paris fan, men en sørgende person. Følg hennes eksempel og hold smil og tenk at du har sjansen til livet som hundrevis av mennesker ikke lenger har.

12. Tribute tattoo på en filipina

Tatoveringer That Honor Paris Attack Victims

Denne kvinnen er fra Filippinene. Hun fikk denne fantastiske tatoveringen for å vise sin kjærlighet og støtte. Tatoveringsartisten som designet og blekket dette stykket, er Levin CarCrash. Han brukte akvarellteknikken for å gjøre det munter til tross for tristhet og fortvilelse som gjemmer seg bak den. Det faktum at en filipina tenkte på denne gesturen er fantastisk. Vi er alle de samme, men delt på grunn av alle de feilte grunnene. Er du ikke enig??

11. Fred og Paris i en tatovering

Tatoveringer That Honor Paris Attack Victims

Denne fyren er fransk. Han dro for å få en tatovering etter den uheldige hendelsen, den 18. november. Charla Chak tok det på huden, i en tatoveringsbutikk i Paris. Han skrev dette bildet på sin Facebook-profil, så vel som på bloggen hans. Dette er et fredssymbol og en fantastisk måte å stige opp og bli med i den generelle smerten. Det er hyggelig å vite at medfølelse ikke er en følelse fremmed for mannen.

10. Medfølende kanadiere har fredstatoveringer til Paris

Tatoveringer That Honor Paris Attack Victims

Eilo Martin er navnet på tatoveringskunstneren som gjorde disse tatoveringer som ære Paris angrep ofre. De ser kanskje ikke perfekt ut, men det er ikke fordi Eilo ikke er en talentfull artist. Tvert imot er hun veldig verdsatt for sitt arbeid. Fredsskiltet og Eiffeltårnkombinasjonen hører ikke til henne, men den sender best mulig melding. Eilo er like berørt som hennes klienter er.

9. Tysk tatoveringsmodell slutter seg til støttegruppen

Tatoveringer That Honor Paris Attack Victims

Denne vakre, hensynsfull og medfølende jenta er fra Stuttgart, Tyskland. Hun nølte ikke med å få en tatovering som viste støtte. Hver tatovering betyr selv for en person som allerede har nok. Foruten å vise bort finger tatoveringen, viste hun seg fredsskiltet. Alle kunne lære en eller to ting fra henne. Hennes valg er liten og delikat, men meldingen hun sender er kraftig!

8. Fredelig hyllest til Paris angrep

Tatoveringer That Honor Paris Attack Victims

Både menn og kvinner tok en veldig inspirert beslutning etter tragedien fra Paris. Verden trenger fred, og alle vet at noen få tatoveringer kan ikke forandre det, men de kan bringe folk sammen. Hvis folk er forente, kan de oppnå storhet. Han er en annen person som trengte å uttrykke sin sorg og håpe på det bedre. Ryktet har det at fransk grafisk designer Jean Jullien redesignet fredssymbolet for å matche de siste hendelsene.

7. Paris United til ære og støtte

Tatoveringer That Honor Paris Attack Victims

Blod, Eiffeltårnet og meldingen Paris Unis, som er fransk for Paris United, er noen av elementene i en tatoveringsdesign laget etter angrepene. Personen som kom opp med denne ideen, kalte seg Foxen. Å dømme etter den delvis uanstendige posisjonen av hånden fra tegningen, er han sint. Ikke alle av oss kan akseptere og sørge i stillhet. Noen individer går gjennom faser av ekstrem sinne.

6. Fredag ​​13., be 4 dem

Tatoveringer That Honor Paris Attack Victims

En annen design ment å være tatovert; denne er laget av Franck Foursingers. Foruten å tegne Eiffeltårnet og blomster, inkluderte han en melding som sier Fredag ​​13, be for dem. Uansett hva vi tror på, kan vi be for ofrene, deres familier og til slutt for en bedre verden. Tegning er Francks måte å uttrykke seg på. Hva er ditt?

5. Tradisjonelle tatoveringsdesign av Florence Levanti

Tatoveringer That Honor Paris Attack Victims

Florence Levanti er en kunstner som bor i Paris. Han har forutsett bølgen av folk som ønsker å få tatoveringer som et svar på tragedien som skjedde nylig. Han designet fem forskjellige tatoveringer som handler om å overvinne og beseire negativiteten. Levanti inkluderte å gi ord i hans design, for eksempel vaincra, som står for å overvinne, og resister, som betyr tålmodighet. Han ble allerede innlagt to av hans design.

4. Florence Levanti er fransk touch

Tatoveringer That Honor Paris Attack Victims

Florence Levantis tatoveringsdesign som hylder Paris-angrepsofre er allerede verdsatt. For eksempel er dette en av de fem designene han laget, blekket på en persons kropp. Det er en av de få tatoveringer som ikke inneholder Eiffeltårnet, men andre symboler som er representative for Frankrike, henholdsvis for Paris.

3. Firenze Levanti er resister

Tatoveringer That Honor Paris Attack Victims

Denne designen er full av betydning. Mennets klær blir til fransk flagg, gade lampen ser ut som solen, symboliserer håp og ordet resister fullfører meldingen. Personen som valgte å ha denne blekket, fikk definitivt poenget og ønsker å handle på en eller annen måte. Tattoverte mennesker føler seg nærmere hverandre generelt, og nå vil folk med tatoveringer som ære Paris-offer, føle seg nærmere.

2. Latin motto representant for Paris

Tatoveringer That Honor Paris Attack Victims

Denne utformingen sammen med mottoet under den er veldig populær siden 13. november. Fluctuat nec mergitur kommer fra latin og det anses paris motto. På engelsk betyr det Hun kastes av bølgene, men synker ikke. Ugly Kid Gumo er navnet på tatoveringskunstneren som har blekket dette. Han er en fransk fyr som bor og jobber i Paris. Se bort fra skallen over den. Disse to tatoveringene er ikke tilkoblet.

1. Et motto som hjelper med å sørge

Tatoveringer That Honor Paris Attack Victims

Dette er en annen tatovering blekket av den samme artisten, nemlig Ugly Kid Gumo. Den er identisk med den forrige. Imidlertid er poenget at i tøffe tider som disse, er det ikke lenger en prioritet å få en unik tatovering. Disse tatoveringer er symboler på dype følelser og ødeleggende hendelser. Jeg tror at vi alle kan forholde seg selv om vi ikke er så modige som disse menneskene er.

Leave A Comment

− 4 = 6