Guide til maori tatovering. Hvordan komme seg og hvorfor du bør?

Den tradisjonelle New Zealand Maori tatoveringskunst har hatt nyopplevelsen i dagens popkultur. Du har sikkert aldri hørt om Ta moko. Faktisk, med mindre du er interessert i Dwayne Johnson eller Rihanna, har du kanskje aldri lagt merke til Maori tatoveringer. Maori tatoveringer er fulle av symbolikk og har dyp mening bak hver form og linje som brukes. Men hvis du har lagt merke til denne fantastiske tatoveringsformen, kan du lure på hvordan du får en av dine egne. Her er det du trenger å vite om å få en maori-tatovering.

Guide til maori tatovering. Hvordan få din, og hvorfor du burde:

Guide to Maori Tattoo. How to Get Yours and Why you Should?

Opprinnelig postet av Houda

Historisk Maori-tatoveringer ble gjort helt forskjellige enn det som har blitt kjent som tradisjonell tatovering i USA. Å få denne typen tatovering er en lang prosess. Det er ikke en engangsavtale. Vanligvis vil du få en tatovering ferdig med en tatoveringspistol. Mens det har blitt akseptabelt å gjøre maori tatoveringer med en pistol gjorde det polynesiske folket deres med tatovering kammer. Så huden ble ikke punktert med en nål det ble faktisk skåret med meisel. Hvis det høres mer smertefullt ut - det er det. Maori er ikke for noen som har lav smertetoleranse, uansett om du bruker en kam eller en nål.

Velg design

Guide to Maori Tattoo. How to Get Yours and Why you Should?

Opprinnelig postet av Renee Evanoff

 

Maori er full av personlig betydning. De er fulle av spiraler, kurver og prikker gjort i et veldig komplisert mønster. Hvis du velger en tatoveringsdesign, tok du for alltid, vil Ta Moko ta enda lenger tid. Hver prikk, linje eller form snakker om deg. Hvis du har søsken, er det et maori-symbol for bror eller søster. Hvis moren din er viktig i livet ditt, er det også et symbol for det. Det er også symboler for personlige mål og attributter. Du trenger ikke å vite hva de er, du trenger bare å vite hva du vil at tat skal si.

Ta den enkle veien ut

Guide to Maori Tattoo. How to Get Yours and Why you Should?

Opprinnelig postet av
Jennifer Lange

Kanskje du ikke vil gå gjennom alle de personlige betydningen ting; du vil bare ha noe som vil få øye på en hottie over hele rommet. Det kan du også gjøre. Et Google-søk vil gi deg tonnevis av ideer til en maori-tatovering. Hvis du er for lat for å se opp betydningen av designet, kan du lage en historie om betydningen. Ikke mange mennesker vil vite hva designelementene betyr uansett. Bare vær sikker på at du har en historie du kan holde fast når du har hatt noen få.

Få en Gratis tilpasset maori tatovering Design Sitat:
Begrenset tidstilbud (klikk på bildet)
Klikk here to get your free custom tattoo design quote.

Bestem hvor du vil ha din Maori

Hvis du holder fast i tradisjonen til det polynesiske folket som oppfant denne typen tatovering, vil plasseringen din fortsette med meldingen du vil at den skal skildre. Kvinner vil vanligvis få sine tats på ryggen, nakke, hake og lepper. For mennene ville de bli plassert på ansikt, ben eller baken. Ja, mennene fikk sine tenner tattooert. Er jeg den eneste som synes å tatovere en manns rumpa er ... ahem ... uvanlig?

Velg en artist

Det spiller ingen rolle hva slags tatovering du gjør, en av de viktigste ting å huske er å finne en god artist. Jeg vet det høres enkelt ut, men det kan være vanskeligere enn du tror. Du vil sørge for at linjene er rene og blekket ikke falmer. En måte å finne en god artist på er å se på tatsene på folk du kjenner. De fleste når de finner en god kunstner, nekter å gå til noen andre. En god artist vil kunne innlemme det du vil si til en fantastisk design.

Hvorfor du bør få en maori

Guide to Maori Tattoo. How to Get Yours and Why you Should?

Opprinnelig postet av Elizabeth Jackson

Se på dette bildet, er han ikke bare søt? Uansett, poenget mitt er at tatoveringer er et personlig utsagn. Det spiller ingen rolle hva tat du får de alle sier noe. Vi har alle sett tats som sier at noen er en idiot. På den annen side har vi sett tatoveringer som var fantastiske og sa at personen som har det var en dårlig mamma jamma.

Du kan spinne den

Selv om en av symbolene som brukes i Maori din sier at du er en mommas gutt som fremdeles bor hjemme og flatt ut, kaller deg en løsere, ser det fortsatt fantastisk ut. Husk at bare en liten del av befolkningen vil kunne vite hva din tatovering sier. Så det etterlater mange potensielle datoer imponert over tatoveringen din - til du prøver å ta dem tilbake til din mommas hus. Du kan snurre betydningen av tatoveringen din som du vil. Vær forsiktig med det skjønt, fordi du aldri vet hvem som har forsket historien om denne tatoveringen.

Maori er aldri ferdig

En av de vakre tingene på Maori tatoveringer er at de er ferdige på en måte som du alltid kan legge til. Med tradisjonelle tatoveringer er det noen ganger vanskelig å knytte et design til et annet, men med Maori er det alltid en måte å legge til på det uten å gå på bekostning av den vakre tatoveringen. På forsiden må du aldri legge til en maori hvis du ikke vil.

Eksklusive Tatoveringer

Guide to Maori Tattoo. How to Get Yours and Why you Should?

Opprinnelig postet av LindaDavid Hardison

 

Alle har tatoveringer av stjerner, eller hjerter eller skaller. De er noen av de vanligste tatoveringene der ute. Du trenger ikke engang å gå en blokk i de fleste tilfeller for å se noen med en av disse tatoveringer. Hvis du vil ha noe som vil få noen til å slå på hodet, er det en av dem som ikke vil gjøre det. På den annen side er en maori-tatovering mer uvanlig, mer slående. Det er noe å si for en tatovering som gjør at folk snu hodet. Med tatovering å miste noen av de stigmaene som den har holdt i de foregående årtier, vil du ha noe som fanger øyet.

På slutten av dagen er maori tatoveringer ikke for alle. Det er en god ting. Jo mer populære noe blir, jo mindre spesielt er det. Maori tatoveringer er spesielle på grunn av kunsthistorien og den unike historien den forteller. Bruk informasjonen her for å se om Maori-tatoveringen er noe du kan se med deg gjennom hele livet ditt. Hvis det er, velg design og plassering og finn en god artist og kom i gang.

Leave A Comment

53 − = 52