Angelina Jolie Tatoveringer - Bilder og Forklaring | progressivenewsdaily.info

Angelina Jolie Tatoveringer – Bilder og Forklaring

Angelina Jolie er en av de beste skuespillerne i hennes generasjon. Smart, feministisk og farlig sexy, Angelina har alt. Hun er også kjent for å være forelsket i tatoveringer. Et bevis på dette er at hun har mer enn et dusin tatoveringer over hele kroppen, fra tærne oppe. For å få et glimt av hva vi mener, kom vi opp med de 12 beste Angelina Jolie Tatoveringer og har samlet dem sammen med bilder og forklaringer..

Angelina Jolie Tatoveringer:

1. En bønn for den ville i hjertet; holdt i bur. Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

Det er en Angelina Jolie-tatovering på venstre arm som sier: "En bønn for det ville i hjertet, holdt i burene", av Tennessee Williams. Tatoveringen ble opprettet i nærvær av moren hennes. Sitatet betyr at Angelina vil være vill og fri, men samfunnet og verden vil ikke la dem være.

2. Samordning

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

Klar for flere Angelina Jolie tatoveringer? Disse koordinatene viser fødestedene til sine adopterte barn over hele verden. Den første koordinaten er stedet i Kambodsja hvor hennes eldste sønn, Maddox, ble født. Den andre er fødestedet til datteren Zahara i Etiopia. Den tredje er stedet i Namibia hvor hun fødte Shiloh, hennes biologiske datter. Den fjerde er i Vietnam, hvor Angelinas sønn Plax ble født. Den sjette er et sted i Frankrike hvor hennes tvillinger ble født. Den siste linjen er Brad Pitts fødestedskoordinater i Oklahoma. Denne tatoveringen dekker også en tidligere dragetatovering og navnet på en av hennes ex-ektemenn.

3. Kors

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

Et kors med sitatet "Quod me nutrit me destruit," som betyr "Det som nærer meg, ødelegger meg også", er tatovert på hennes midje. Angelina Jolie fikk tatoveringen før hun giftet seg med sin tidligere mann, Johnny Lee Miller, i 1995. Tatoveringen ble gjort i Amsterdam, og den dekket også hennes tidligere tatovering av dragen med blå tungen.

Få en Gratis Tilpasset Tattoo Design Sitat:
Begrenset tidstilbud (klikk på bildet)
Klikk here to get your free custom tattoo design quote.

4. Dødssymbol

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

 

Dette japanske symbolet for død på hennes venstre skulderblad var hennes første tatovering. Hun sa at tatoveringen minner henne om at hun må leve i øyeblikket, for i morgen er ingen garanti. Siden dette bildet ble tatt, har Angelina allerede fjernet og erstattet denne tatoveringen med Khmer-skriptet.

5. Billy Bob og dragen

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

Denne tatoveringen bærer navnet på hennes andre ex-ektemann, Billy Bob Thornton. Hun hadde det fjernet da de brøt opp.

6. Khmer Script

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

Khmer-skriptet ble gjort på venstre skulderblad med bruk av språket i Kambodsja. Det var en incantation for å beskytte hennes og hennes adopterte sønn Maddox (som var fra Kambodsja) fra skade. Dette er oversettelsen av manuset, "Kan dine fiender løpe langt fra deg. Hvis du får rikdom, kan de forbli din alltid. Din skjønnhet vil være den av Apsara. Uansett hvor du kan gå, vil mange delta, tjene og beskytte deg, som omgir deg på alle sider. "

7. Kjenn dine rettigheter

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

Denne tatoveringen er tittelen på en sang fra hennes favorittband, The Clash. Det er tatovert på nakken og i gotisk stil.

8. Rune Tattoo

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

Denne runetatoveringen er et symbol på bokstaven H. Det er ingen klar forklaring på tatoveringen, men ryktet er at Angelina fikk tatoveringen mens hun fortalte sin kjæreste, Timothy Hutton.

9. Viljestyrke - Angelina Jolie Tatoveringer

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

Denne tatoveringen ble laget for å dekke opp den forrige tatoveringen som hun og hennes tidligere mann Billy Bob Thornton gjorde. Designet er et arabisk skript som sier: Vilkens styrke.

10. Abstrakt linje

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

Dette var tatoveringen som Billy Bob og Angelina gjorde. Dette var på hennes høyre arm, men nå har hun dekket det med et islamsk skript.

11. Bengal Tiger Tattoo

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

En 12 tommers lang 8 tommers bred tiger tattoo plassert på ryggen. Det ble laget i 2004, av samme tatoveringsartist som gjorde henne Khmer-skripttatovering. Under tatoveringen sang kunstneren en stave for å velsigne Angelina. Denne tatoveringen ble også valgt som en del av en feiring for at hun ble en kambodsjansk statsborger.

12. XIII

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

Desimalnummeret XIII representerer det faktum at Angelina ikke tror på overtro. Senere la hun til V MCMXL: 13. mai 1940. Disse tallene minner henne om Winston Churchills tale: "Jeg har ingenting å by på, men blod, slitasje, tårer og svette".

Så det handler om Angelina Jolys tatoveringer med bilder og forklaringer. Vi håper at vår kompilering har hjulpet deg med å svare på brennende spørsmål. Fans vil alltid beundre Angelina Jolie for sine flotte skuespillskompetanse og iøynefallende tatoveringer.

Hvis du likte disse Angelina Jolie tatoveringer, sjekk ut Rihanna tatoveringer.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 44 = 48

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map