133 mest populære arabiske tatoveringer

Arabiske Tatoveringer er blant de eldste. og vakker Disse tatoveringer er gjennomsyret i betydning. Mange kjendiser velger å få arabisk tatovering, og for god mening. Nyt denne listen over de mest populære arabiske tatoveringer.

Når det gjelder tatoveringer, er den enkleste måten å komme over hva du vil, med skript. Men noen ganger vil du også ha noe finere, eller kjøligere, enn bare ord i gotisk skrift på kroppen din. Noen benytter anledningen til å få beskjeden skrevet på et fremmedspråk. Hvorvidt språket har noe å gjøre med personens arv, eller kanskje de bare synes det er pen, har mange mennesker vendt seg til arabisk for å formidle sine meldinger. Arabisk skriving er ganske enkelt vakker og, sammen med et meningsfylt ord, kan skape et utrolig kunstverk. Her er noen av de beste arabiske tatoveringene som finnes.

Her er våre arabiske tatoveringer:

33. Selena Gomez arabisk tatovering

133 Most Popular Arabic Tattoos

Skuespillerinne og Singer Selena Gomez har også et lite arabisk uttrykk under hennes høyre skulderblad. Det står "elske deg selv." Dette er et annet eksempel på hvordan et slikt lite arbeid kan få stor innvirkning. Uansett hva paparazzi eller noen andre sier om henne, vil hun få denne konstante påminnelsen til seg selv. Alltid elske deg selv først.

32. Angelina Jolie arabisk tatovering

133 Most Popular Arabic Tattoos

Arabiske tatoveringer er så populære at selv kjendiser kommer inn på spillet. Angelina Jolie har et arabisk skript tatovering på høyre hånd som sier "besluttsomhet." Tatoveringen selv er et dekke opp av et abstrakt stykke hun fikk med ex-mannen Billy Bob Thornton. For mer informasjon om dette og andre tatoveringer, har Angelina Jolie, sjekk ut denne artikkelen.

Få en Gratis tilpasset arabisk tatovering Design Sitat:
Begrenset tidstilbud (klikk på bildet)
Klikk here to get your free custom tattoo design quote.

31. Ett ord for å beskrive dem alle

133 Most Popular Arabic Tattoos

I stedet for et tilfeldig kinesisk symbol på mening, hvorfor ikke et eneste ord arabisk skript? Denne spesielle leser "Traveller." Tatoveringen har betydning fordi den refererer til denne unge mannens reise natur og hans manglende evne til å bare være stille. Arabiske tatoveringer kan være både vakre og utrolig meningsfulle, selv om arabisk ikke er et språk du er kjent med. Hvis arabisk ikke er morsmålet ditt, foreslår jeg å finne en innfødt arabisk høyttaler for å være sikker på at stavemåten og grammatikken til tatoveringen er riktig. Ingen ønsker meningsløs jabber etset på dem permanent.

30. Poetisk Brilliance

133 Most Popular Arabic Tattoos

Hvis du føler at mer enn ett ord er nødvendig for å formidle hvem du er, kan du alltid velge et helt dikt. Selv om ingen faktisk kan lese den, ser den helt fantastisk ut, spesielt plassert på skulderbladet som dette er. Strømmen og krøllingen av språket er en av tingene som gjør arabiske tatoveringer et populært valg.

29. INFIDEL

133 Most Popular Arabic Tattoos

En for jokeren i deg. Dette enkle skisserte stykket skryter i stor grad "Infidel." Kanskje han er en fan av en viss marionettmester og ventriloquist, eller kanskje føler han seg som en vantro eller rebell blant menn. Uansett hva som er tilfelle, vil han være trygg på at alle kan se denne. En liten ekstra skygge eller farge kan virkelig trekke denne sammen og gi den et mer profesjonelt utseende.

28. Vakker

133 Most Popular Arabic Tattoos

Det arabiske språket er så allsidig og flyter så vakkert at det kan brukes på flere måter i tatoveringer. Her er det parret med en nydelig blomst og stjerner. Det har mer av en feminin appell til det, men jeg elsker absolutt plassen ned i ribbe buret og på midjen. Skriptet er så fleksibelt at det kan vendes og justeres for å passe hvor det skal gå, og gir dette en kul fallende effekt (eller i tilfelle arabisk klatring). Arabiske tatoveringer kan være godt egnet for denne regionen, men her er noen flere veldig kule ribbe bur tatoveringer for kvinner.

27. aksent med farge

133 Most Popular Arabic Tattoos

Bokstaver som brukes til å stave ut noe på et fremmed språk, er en ganske fin idé. Jeg aner ikke hva det står, men jeg kan se at det er et par gjentatte brev, så kanskje det er et navn. Jeg liker vekten på den røde, uansett grunn. Det gir virkelig litt mysterium til dette stykket.

26. Fortsett å slåss

133 Most Popular Arabic Tattoos

Denne sier "fighter." Det er egentlig ikke et bevis på at han liker å romme, men mer av et symbol på sin styrke for å overvinne alle hindringer. Dette er en påminnelse om å aldri gå ned og kjempe for det du tror på, uansett hva som kan komme deg. Jeg elsker det som ligger på brystet, over hjertet. Sterkt hjerte, sterk kropp, sterkt sinn. Siden de fleste arabiske tatoveringer er skript, tar de relativt lite plass på kropps lerretet. Hvis du er ute etter en stor, dristig ide for en brystkasse, ta en titt på disse.

25. Fred og kjærlighet

133 Most Popular Arabic Tattoos

Det arabiske skriptets kunstneriske utseende betyr at det ofte kan bøyes og formes for å inkorporere andre design. Denne spesielle har ordene fred og kjærlighet sammenflettet til å danne kropp og leder av en due. Daven symboliserer vanligvis både fred og kjærlighet, så denne lille tatoveringen bærer en stor melding. Hvis du er i fugletatoveringer, men ikke egentlig i arabiske tatoveringer, kan du sjekke her for noen mer forbløffende fugltatoveringsideer.

24. Krageben Madness

133 Most Popular Arabic Tattoos

Kragebenet blir raskt et populært sted å sette tatoveringer, spesielt de som er lange og tynne, som arabiske tatoveringer. Den ene på denne vakre unge dame er den arabiske ekvivalenten til "Min eneste solskinn." Det er en søt setning, men etset i en stil som gjør at den skiller seg ut og ikke ser ganske så barnlig ut som bare uttrykket selv kan ha dukket opp. Jeg tror tatoveringen kan være litt overskygget av det vakre rosa håret skjønt!

23. Midje ikke ....

133 Most Popular Arabic Tattoos

Et annet stadig mer populært sted for kvinner ligger like under bustlinjen på ribbe buret, høyt langs livet. Det er et flott sted å sette sitat tatoveringer, for eksempel meningsfylt ord eller sangtekster. Det er også godt egnet for arabiske tatoveringer, som du kan se her. Denne korte setningen bruker mer chunky fylt i linjer og ser litt sterkere enn den skjøre, daintily lined skrive noen arabiske tatoveringer formidle.

22. Flex det ut

133 Most Popular Arabic Tattoos

"Jeg led, jeg lærte, jeg forandret" er et relativt populært arabisk ordtak. Det er avbildet her på innsiden av bicep på overarmen. Dette er et annet veldig populært sted for arabiske tatoveringer, sanskrit tatoveringer og enhver annen design som er lengre enn de er høye. Det er et pent sted å ta en tatovering fordi den er veldig synlig for brukeren, noe de kan se for å minne dem på en daglig hva tatoveringen handler om. Når du trenger en plukke meg opp, bare bøy den opp!

21. Vis din sterkere side

133 Most Popular Arabic Tattoos

Denne sier "styrke". Jeg kan se appellen i et stykke som dette, og igjen er nakkebens tilbake et populært sted for disse mindre. Mørkere, dristere linjer og "prikker" gir dette stykket en egen styrke. Det er mye mer skiller seg ut enn de vanlige tynne linjene i de fleste arabiske tatoveringer.

20. Kjærlighetsliv

133 Most Popular Arabic Tattoos

Med et mer løs, abstrakt skript har denne tatoveringen fortsatt en tydelig arabisk følelse i den glatte linjen og små stiplede aksenter. Denne sier "kjærlighet" på armen og "livet" på ribbenene. Jeg liker hvordan de er begge så utrolig forskjellige og på to helt forskjellige deler av kroppen, men de går fortsatt sammen så godt.

19. Bland det opp

133 Most Popular Arabic Tattoos

Ikke alle arabiske tatoveringer må være frittstående stykker. Denne store fargerike tatoveringen sier "Prinsesse." Den er parret med det som synes å være en keltisk stilkors og sol like bak den. To forskjellige kulturer og stilarter har kombinert til å lage et veldig kult bakstykke. Skriptet er gjort i lyse oransje og gule, sannsynligvis i forhold til solen under. Dette er et dristig, lyst arbeid, men det er også vakkert.

18. Hvit ut

133 Most Popular Arabic Tattoos

Hvis fargen ikke er for deg, kan du alltid få en hvit blekktatovering. Disse verkene gir et utrolig unikt utseende. Det ville selvfølgelig vise seg bedre på en tanner hudtone, men hvis du vil ha en diskret, vakker tatovering, kan hvitt være for deg. Hvis du tilbringer mye tid utendørs om sommeren, vil disse tatoveringer virkelig poppe på solrødt hud, men vil være mindre synlige i de blekere vintrene. De fine hvite linjene gir det et pent, rent utseende. Det er veldig tynt og pent. For flere hvite blekkideer, kan du sjekke ut koblingene her og her. Hvite blekk tatoveringer kan veldig godt være på vei oppover, fordi deres evne til å være dekket lett og det faktum at de ikke registrerer seg som de fleste super lyse, fargerike eller dype svarte stykker ville.

17. Non Script

133 Most Popular Arabic Tattoos

 

Mens de fleste arabiske tatoveringer er skript, er ikke alle. Det er mange kule design som har en arabisk stil for dem. En stil er Henna, som du kan se mer av her. En annen måte å utnytte den arabiske atmosfæren på er å få noen pene design, som den som er sett her. Den kule tingen om henna stil tatoveringer er at Henna er overveiende midlertidig, så hvis du ikke er sikker på at du vil fullt ut engasjere deg ennå, sjekk ut dette alternativet. Henna har også en tendens til å være veldig detaljert og det er utrolig allsidig. Henna er ofte plassert på hender, armer, føtter og ankler, men kan plasseres hvor fantasien din dikterer, uten smerter av nåler i huden.

16. Alltid sterk

133 Most Popular Arabic Tattoos

Styrken er et vanlig tema i arabiske tatoveringer. Det kan være fordi manuskriptet for ordet "styrke" er så vakkert skrevet, eller bare fordi det er et vanlig tema i arabisk kultur. Denne bestemte sier "styrke i sinnet". Mentalt bevissthet og tanke er tydelig mektig viktig for denne fyren.

15. Legg til en bakgrunn

133 Most Popular Arabic Tattoos

Et utrolig populært sted for tatoveringer er underarmen. Det er en stor del av kroppen med mye synlig lerret å jobbe med. For å krydre noen arabiske tatoveringer, kan en bakgrunn legges til. I dette tilfellet er bakgrunnen en rulle. Rullen har en realistisk, gammel følelse av det som virkelig gjør dette stykket interessant å se på. Det ser virkelig ut som et stykke et gammelt manuskript. For mer spennende underarme tatoveringer sjekk ut linken her.

14. Lotus

133 Most Popular Arabic Tattoos

Mye åndelighet kan formidles i et enkelt kunstverk. Lotusblomsten og skriptet her er ment å symbolisere søken etter sannhet og opplysning. Blomsten er ofte forbundet med østlige trosretninger som buddhisme og hinduisme. Det er en svært diskret og flott måte å vise din åndelige side på. Blomsten legger også til en mer feminin kvalitet til den, slik at selv om den ikke er så fin, er den litt mer "girly".

13. Følg strømmen

133 Most Popular Arabic Tattoos

Et lett lined skript er igjen en fin måte å formidle en melding på. Denne bestemte personen er ganske vannavhengig. Skriptet her står "Jeg elsker elva for alltid og alltid." Enten er denne personen virkelig i elvesport, eller ideen om elven ringer til noe med en dypere betydning for dem. Ideen om å sette følelsen i arabisk skript er en god en for folk som kanskje ikke egentlig bryr seg om å dele sine kjærligheter med andre. Tatoveringer er tross alt for tatoverte.

12. Elsk deg selv

133 Most Popular Arabic Tattoos

Hvis du ikke er i å få noen andre navn tatovert på deg, selv på et annet språk, kan du fortsatt nyte arabiske tatoveringer. Hvorfor ikke få ditt eget navn? Sikkert vil du ikke bryte opp med deg selv. Denne personen valgte baksiden av nakken for plassering av dette fine stykket. Jeg antar på den måten at folk bak ham kan kjenne sitt navn uten å spørre? I alle fall gjør strømmen av dette spesielle skriptet en ganske kul tatovering med gjentatte bokstaver på hver side av midtstykket. Kanskje han heter Peter?

11. Det søte liv

133 Most Popular Arabic Tattoos

Arabisk skript leser i motsetning til de fleste andre språk fordi det leses fra høyre til venstre, eller i dette tilfellet, fra hoft til armhulen. Denne proklamasjonen sier at "livet mitt er søtt som kanel." Torso-tatoveringen i full lengde har et veldig rent og pent utseende. Jeg liker plasseringen av denne en veldig mye. Den har en veldig maskulin følelse, hver gjennom utseende av de fleste arabiske tatoveringer synes mer feminin. Han var i stand til å ta de myke flytende ordene og få dem til å fungere i hans favør med dype dristige linjer.

10. Ingen feil i disse stjernene

133 Most Popular Arabic Tattoos

"Det er ingen enkel vei fra Jorden til stjernene" er det dette lange vakre ryggraden stykket leser. Ryggraden er et utrolig følsomt sted å få lang tatovering, men effekten er så fantastisk når du er ferdig. Jeg elsker denne fordi de svingete linjene i skriptet flyter så vakkert ned i ryggraden. Det er veldig rent, strukturert utseende. Det er så mange kule tatoveringer som kan strømme ned i ryggraden, faktisk, gå her for å sjekke ut 20 flere.

9. Bare hold svømming

133 Most Popular Arabic Tattoos

Av og til er det litt ironi i en persons tatovering. I dette tilfellet bruker du et hinduistisk språk til å oppgi et bibelsk uttrykk. "Dette også skal passere" er en påminnelse om at uansett hvor dårlige ting kommer, kan du få tak i dem. Du vil ikke bli sittende fast i ruten og det vil også gå videre. I stedet for boken og verset fra den spesifikke bibliske passasjen, gir bruk av arabisk skript det en unik berøring.

8. Godta livet

133 Most Popular Arabic Tattoos

Du vil merke at denne spinale tatoveringen avviker fra den tidligere fordi den leser den andre veien. Denne skulle leses fra nakkebunnen til nedre rygg, der som den tidligere ville lese fra nedre rygg oppover. Selv om tatoveringer er like, endrer retningen til sitatet, i dette tilfellet "godta hva som er, slippe av det som var, og ha tro på det som vil være", viser allsidigheten til disse arabiske tatoveringer. Hvis du har øye med kunst, vil du kunne legge merke til forskjellen med en gang.

7. Fred

133 Most Popular Arabic Tattoos

Al-Salaam er det arabiske ordet for "fred". Det er portrettert her i denne vakre designen på håndleddet. Den delen som står mest ut for meg, er den lange bakenden av det siste brevet. Jeg liker måten den beveger seg ned på håndleddet på armen, som om selve freden kunne bli utvidet. Det kompakte utseendet til resten av brevene sammen er også veldig bra. Over alt liker jeg denne Al-Salaam-tatoveringen.

6. Rull det ut

133 Most Popular Arabic Tattoos

Denne rullen er unik i pergamentets farger. Det dype brune og skyggeleggingen, eller mangel på det rundt ordlyden, gjør virkelig ordene pop. Jeg liker størrelsen på denne på overarmen og måten det gir effekten av å bli unfurled for å bli lest.

5. Medaljong

133 Most Popular Arabic Tattoos

Kombinere skriptet i arabiske tatoveringer med en stor, fet, fargerik design skaper et originalt utseende. Medaljongen her i midten av ryggen er over størrelse, men ikke så gigantisk som å ta vekk fra mindre skriftlig under. Bruken av blues og purples i dette stykket er helt fantastisk. Den har en symmetri som beroliger og gir en en følelse av fred når man ser på den.

4. Kort og Sassy

133 Most Popular Arabic Tattoos

Den forkortede versjonen av ryggradens tatovering gir det et mer kompakt utseende. Bokstavene og ordene snuggles i tett sammen. Den dype, mørke svart blekk i denne er i et ord fantastisk. Dette er en av mine favoritter fra gruppen, og jeg aner ikke hva det står. Jeg liker spesielt hvordan det er mellom skulderbladene, men går ikke helt ned på ryggen. På denne måten er alt det synlig i en topp som dette.

3. Et show of love

133 Most Popular Arabic Tattoos

Det har blitt sagt at å ha et personnavn tatovert på deg, er en dårlig ide, med mindre den personen er et barn eller en avdøde. Imidlertid vil noen mennesker fortsatt vise sin kjærlighet med en permanent etsning. Denne mannen valgte å få konaens navn tatovert på arabisk på håndleddet hans. Når det gjelder forholdet som går sør, har han fortsatt en ganske kul tatovering, og med de begrensede arabiske høyttalerne rundt, er jeg sikker på at han kan fortelle folk det betyr et hvilket som helst antall ting. Selvfølgelig kan forholdet blomstre. Kanskje hans kone vil ha det samme gjort med navnet hans som en måte å danne en varig bånd på. For en titt på mer kule par tattoo ideer, sjekk ut denne linken.

 

2. Språk eller kjærlighet

133 Most Popular Arabic Tattoos

Musikk sies å være et universelt språk. Ingenting gjør dette virke mer så enn utbredelsen av musikkinspirerte tatoveringer. Arabiske tatoveringer kan også bli innlemmet i musikalske temaer, som med diskantknappen og arabisk skriving over. Diskant-klaffen synes å være en populær tatovering der musikk er bekymret, muligens fordi det umiddelbart gjenkjennelig. Måten denne ruller og taper ut i nærheten av ryggen der ordlyden plukker opp, er en veldig kul effekt, og jeg elsker at den gjøres mest i nyanser i stedet for harde linjer. For mer fantastiske musikkinspirerte tatoveringer, sjekk ut denne lenken.

1. Ta den til grensen

133 Most Popular Arabic Tattoos

En lidenskap for noe ofte oversetter til et veldig godt tatoverings tema. Her er en overflod av arabiske skrifter, noen i frakoblede stykker og noen spenet sammen i rullende grupper av kursiv bokstaver. De langstrakte linjene på biceps er interessante, og jeg er ikke en arabisk høyttaler, jeg vet ikke om de er deler av ord eller ikke. Hele dedikasjonen til denne samlingen i å inspirere til å se, og jeg elsker hvordan alt er gjort i svart med noen mindre design, jobbet i ribbe buret.

 

Leave A Comment

30 − 24 =