40+ Spine Tattoo Ideas for Women | progressivenewsdaily.info

40+ Spine Tattoo Ideas for Women

kirsebær blossoms spine tattoo-4

Kirsebærblomstene har forskjellige betydninger, men i japansk kultur er det et symbol for samurais. Disse soldatene er ridderlige, modige, modige og edle og kirsebærblomstertatoen på ryggraden har også vært tilknyttet de betydningen.

Touch of Delicateness

Tatoveringer, selv om de er svært allsidige, er vanligvis forbundet med menn. Det er stereotyping, men det er det de vanlige folkene ville tenke på. De ville tenke på de robuste og macho-designene som vi vanligvis ser på robuste og macho menn på TV-serier med muskler som bulger og fylt med tatoveringer fra topp til tå. Populær kultur har gitt oss det bildet, og det har ligget en stund med de fleste av oss.

Imidlertid er disse tatoveringene ikke bare for menn. I dag åpner flere og flere mennesker for kulturen for å få en tatovering. Disse er ikke bare for tradisjon eller å vise at du er tøff, det er ikke bare design laget for harde menn. Disse tatoveringer forteller historier og viser støtte til ulike årsaker. Disse tatoveringer har nå blitt en del av kunstverdenen som det burde være lenge siden. Nå kan kvinner kunne nyte delikate tatoveringer som viser sin femininitet.

Det er mange design å velge mellom; Noen er mer delikate, mens andre kan vise din indre styrke. Noen er abstrakte med skjulte historier, mens noen viser meldingen som springvann. Men det beste av disse designene er de som du vet vil snakke for deg, uansett hvilket kjønn og aldersgruppe du tilhører.

Spine Tatoveringer for kvinner

Spine tatoveringer har blitt et populært valg for kvinner. Spine er en veldig skjøre del av menneskekroppen. Det er midt i ryggen fra toppen av nakken ned til våre rumpe. Når det snaps, kan det enten drepe oss eller lammere oss. Å se hvor viktig ryggen er, samt hvor delikat det kan være, er det perfekte stedet for tatoveringer på kvinner. Plasseringen kan bety helt relé hvor sterk, men skjøre du er.

Men hvis du ikke er noen som liker å gi kryptiske meldinger, er spinalområdet fortsatt et flott sted for tatoveringer. Når du vil ha skjønn enten for jobb eller skole, kan du helt gjemme det med klærne dine. Men du kan flaute den med bareback klær når det er uformelle dager, eller du kan vise deler av det.

Hvis du har tenkt på å få en kul og unik tatovering, hvorfor ikke gå for en tannkule med ryggrad? Her er noen flotte inspirasjoner for damer der ute (hvem vet, dere kanskje vil ha en også)!

Stamme spine tattoo-2

Denne fantastiske tribal tatoveringen kan eller ikke har noen mening, men en ting er sikkert; det viser delikatessen eller en kvinnes kropp, og det er bare hyggelig å se på.

leaf-spine-tatovering-38

Tverrfaglig tatovering

40+ Spine Tattoo Ideas for Women

Blå drøm

flower-spine-tatovering-40

Blomstretthet tatovering

40+ Spine Tattoo Ideas for Women

Akvarell tulipatatoverføring

flower-spine-tatovering-39

Blomstretthet tatovering

Rose spine tattoo-27

Denne vintage stilen, hyperrealistisk rose tatovering er perfekt for en ryggrad tatovering. Roser betyr kjærlighet og på en eller annen måte kan ryggrad bety livet. Så det kan bety at du elsker livet ditt hvis du vil være dramatisk. Men det er langstrakt og vakker form er nok til å tjene sin plass.

Ryggrad tattoo-5

Som sagt er ryggraden fra toppen av nakken til bunnen. Du kan skissere ryggraden med dette fantastiske kunstverket. Det er tydeligvis bare blandinger av farger, men når du virkelig ser på det, kan det være universet.

akvarell-spine-tatovering-41

Akvarell ryggrad tatovering

Måne spine tattoo-26

Hvis du tenker på hva som kan være det beste tatoveringsdesignet for ryggraden, så er månen og fasene en unik, men fantastisk tatovering. Månen symboliserer feminin kraft og subtil styrke, så det er den perfekte designen for deg.

vannfarge butterfly spine tattoo-10

Din ryggradstatovering betyr ikke egentlig at du trenger et design som vil dekke hele ryggraden. Denne sommerfugltatoveringen kan også fungere. Sommerfugler representerer gjenfødelse så vel som kjærlighet og åndelighet. Ingen winder-filmer avbilder ofte sjeler som sommerfugler.

Lotus and fonts spine tattoo-24

Lotus er enda et symbol som er rik på betydning. Noen av disse er fornyelse og liv. I dette designet er lotus imidlertid ikke alene. Den er ledsaget av brev fra et gammelt språk og kan bety noe for deg.

vannfarge flower spine tattoo-12

En akvarell inspirert blomst tattoo fungerer best for å vise din skjønnhet og skjønnhet som en kvinne. I tillegg er det design som lett kan fange øynene til folk som går forbi.

Mandala spine tattoo-14

Mandala er et symbol som ikke bare er fullt av mening, men også et flott tatoveringsdesign. Det er vanligvis fargerikt, og symmetriene og geometriske designene vil virkelig få deg til å se på det.

Ryggrad tattoo-20

Denne fantastiske abstrakte tatoveringen vil få deg til å føle at du har en vinge (yep, bare en) eller kanskje en oppfinnelse av den gamle egyptiske sivilisasjonen.

fonter spine tattoo-7

Et uendighetsskilt med tall pluss japanske tegn er lik en kryptisk utseende tatovering. Hvem vet hva du kan gjemme seg i de tatoveringer?

Ryggrad tattoo-15

Mandala symboler er ikke bare sirkler, disse kan også bli dannet i blomster, men betydningen forblir den samme: enhet, evighet og fullstendighet.

Stamme spine tattoo-37

Denne tribal designen har egentlig ikke en bestemt melding eller symbolikk. Men det kan avhenge av deg, og det er rett og slett en unik og vakker design for en unik og vakker person.

Rose spine tattoo-28

En annen rose spin tatovering, men denne er mye subtil og mindre.

ryggrad tattoo-3

Denne milde airbrush stil tatoveringen viser et sitat som stammen til et lite, men spirende tre. Det kan hjelpe deg å vokse til ord som du virkelig har trodd på.

Ryggrad tattoo-11

Denne enkle og likevel svært beroligende akvarelltatoveringen er en god design for alle som ønsker en subtil tatovering.

Ryggrad tattoo-16

Mandala tatoveringer er mye populære for tilbake spesielt ryggrad tatoveringer. Det føles som det er justering av stjerner og skjebne venter bare på å utvikle seg selv.

Blomst spine tattoo-6

Denne vakre blomstatoveringen er perfekt for tannkjøtt i ryggraden. Blomstene selv er plassert i øvre del av ryggen, slik at du kan flaunere det lett med en slags klær. Stenglene kan da skisse ryggraden.

Ryggrad tattoo-23

Disse diamantene kan virke enkle; men dette designet er vanskelig å gjøre siden det er gjort ved å lage små prikker som kan fylle diamanter og lette eller mørke området.

Ryggrad tattoo-25

Noen ganger trenger tatoveringsdesign ikke en bestemt form eller bilde. Denne vakre akvarellrøykstilen i forskjellige farger viser det bare.

Ryggrad tattoo-34

Disse vakre swirls tatoverte på ditt spinalområde føles som det er en vakker magi som flyter ut av deg. Det er veldig enkelt, men majestetisk. Perfekt for alle kvinner der ute.

vannfarge spine tattoo-9

En annen akvarell inspirert ryggrad tatovering. Denne ser ut som en blomst. Det beste med akvarellinspirerte tatoveringer er en splash av lyse og pastellfarger. Det er faktisk en hard stil, så finn en god tatoveringskunstner.

Ryggrad tattoo-36

Denne mindre tribal designen kan egentlig ikke bety noe, men det er en vakker tatovering med en spennende design.

stamme spine tattoo-33

Disse virvlene og mønstrene vil gjøre tanken på de indiske mønstrene du vanligvis ser i deres palasser. Hvis det er noe design som kan få deg til å føle deg elegant hele tiden, er dette det.

vannfarge spine tattoo-17

Det kan være fargen eller figurene, men selve designet ville få deg til å tenke. Dens mystiske og du vil ikke ta øynene av det.

farget spine tattoo-21

En rosa lotus betyr generelt renhet og hengivenhet. Disse to tingene er også ofte forbundet med kvinner.

blomster spine tattoo-31

Ha en hage med vakre blomster på ryggen. Hver blomst kan ha en annen mening, og alle disse kan også representere hvem du er som en person.

Lotus and fonts spine tattoo-18

Kombinere design med sitater langs ryggraden din er også en god idé. Du kan velge et sitat eller motto i livet; i utgangspunktet noe som gjør at du står sterk og høy.

fonter and lotus spine tattoo-22

Kombiner en lotus med kinesiske tegn. Disse tegnene kan videresende meldingen din, men du bør prøve å konsultere en ekspert slik at du ikke gjør noe galt med tegnene dine.

fonter spine tattoo-29

Ord alene kan bli store tatoveringer.

Lotus and fonts spine tattoo-32

Gå med mykere og feminine farger for å utfylle ditt design. Dette er en annen lotusblomstring i tatovering, og i tillegg til blomstens farge gir rosa skygger mer liv til designet.

lotus spine tattoo-1

En abstrakt stil lotus tatovering for en mer unik design. En lotusblomst har forskjellige betydninger avhengig av farge, men generelt er det forbundet med åndelig renhet og opplysning.

Mandala spine tattoo-13

Denne flotte Mandala-designen har alt du vil ha i en tatovering; en god melding, flotte detaljer og en flott samlet visuell appell.

Ryggrad tattoo-30

En delikat og myk tatovering som minne deg om å puste inn og puste ut. Livet er vakkert, spesielt i rolige øyeblikk.

Føniks spine tattoo-35

Phoenix er mytiske skapninger som dør i egne flammer, men blir gjenfødt i deres aske. Ikke bare er de vakre skapninger, men de er også symboler for å bli gjenfødt.

Lotus spine tattoo-8

Denne flotte Lotus-alternativdesignen er mer for folk som vil ha dristige og levende tatoveringer.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map