Знаменитост Colourist Луис Pacheco отговори на вашите най-зададени въпроси за цвят на косата!

Като колорист за домашна коса, винаги търся професионалистите за вдъхновение и "Инстаграм" е един от любимите ми източници. Заедно с оцветяващите Аура Фридман (@auracolorist), Трейси Кънингам (@ traceycunningham1) и Джони Рамирес (@ johnnyramirez1), един от любимите ми счетоводни показания е Luis Pacheco, базиран в Торонто'(@ луколор). Ден след ден той пуска вдъхновени по природа цветни задачи, които, ако не'те знаят по-добре, ще ви заблудят в мисленето, че са родени по този начин.

Луис непрекъснато е изградил кариерата си чрез години трудолюбие в индустрията. Той основава изключително популярния козметичен салон "Коса на авеню", както и чисто нов салон за балиране и коса, Medulla & Co. Той'("Луис може да направи най-добрите блондинки в града", казва FASHION). И той'се присъедини към редиците на цветни знаменитости като Мари Робинсън в ролята си на консултантски цветен и говорител на Клерол в Канада. Макар че той'невероятно стегнати за клиентите му, Luis се случва да оцветява ключалките на Нели Фуртадо, Feist, Juliette Lewis, Tori Spelling и многобройни канадски телевизионни личности.

Имам lowdown на най-добрите си съвети за цвят на косата, любимите продукти и др...

Четох, че се опита да подражаваш на Джордж Майкъл'както и тийнейджър. Какво стана?

Това беше 1987 г. и си спомням да гледам музикалното видео на "Искам секс". Бях странно очарован от това и станах обсебен от перфектните карамел на Джордж Майкъл, съчетани с помпапар. Знаех, че трябва да ги имам, затова експериментирах с комплекта за избелване на косата на своята леля, за да пресъздам външния вид. Накрая завърших с три големи петна канарче жълто в предната част на линията на косата ми. аз'след това имаше отвращение към подчертаните брегове.

Какво ви вдъхнови да станете цветник?

И дядо ми, и баща ми са художници. Аз израснах заобиколен от цвят и винаги се хипнотизирах от понятието комбиниране на цвят, за да създавам нови тонове.

Как станахте една от страните'на топ цветниците?

Кариерата ми започна преди 20 години, когато започнах да работим като цветен асистент за икона "Робърт Гайдж". Оттогава съм разработил свои собствени техники за оцветяване с вдъхновение от международни цветни техници. Моят подход е по-цялостен по своята същност, за да отразява моите лични усилия (изучаване на холистично хранене и практикуване на йога). Чувствам, че отварянето на Medulla & Co. е втвърдило моя личен и професионален живот - ние сме едно пространство за концепция за салон, където съзнанието се среща луксозно.

Каква беше първата ти голяма оцветяваща работа, която те накара да мислиш "аз"'ве го направи "?

В професионалната ми кариера имаше много важни точки, където се чувствах като "го направих". Да бъдеш помолен да представляваш Клеорол на национално ниво беше несъмнено един от тях. Все пак чувствам, че всеки ден представя ново предизвикателство. "Правенето на това & # x2018" е по-активен от пасивен и моментите не са непременно очевидни. Постигането на нов тон, изучаването на нова техника или наблюдението на отбора ви са признаци за това.

Можете ли да ни дадете лъжичката на някой от знаменитите си клиенти?

Не се целувам и казвам.

Кой ще бъде вашият мечтател за знаменитости за коса?

Ръцете долу, Уинона Райдър.

Има ли някакви правила за кои тонове на кожата костят цветовете на косата?

Топлите тонове на кожата винаги ще задоволят топлите цветове, а хладните тонове на кожата винаги ще отговарят на хладните цветове на косата.

Може ли някога да нарушите правилата?

Не. Смесването на топлите тонове на косата и хладните тонове на кожата създават слаб ефект. Същото се случва и с противоположната комбинация. Топлите тонове се състоят от жълти, а хладните тонове се състоят от блус. При привеждане на тези два тона заедно може да създаде зеленикаво отражение. Затова винаги трябва да комплиментирате тонуса на кожата с тонуса на косата.

Какво'е най-добрият начин хората да определят техния тон на кожата?

Най-добрият начин да определите тонуса на кожата е чрез проверка на синьо-зелените вени. Ще бъде много по-лесно, ако го направите в естествена светлина.

Смятате ли, че цветът на косата, който имахме като деца, обикновено изглежда най-добре като възрастен?

Спазването на цвета, който сте имали като дете, е безупречен начин да създадете перфектна хармония между тона на косата и тонуса на кожата.

Има ли някои тонове, които бихте препоръчали да изведете някои цветове на очите?

То'е по-зависим от тонуса на кожата. Обикновено зелените очи се появяват с червени цветове на косъма (тъй като зеленото и червеното са допълващи се) и сините очи с по-тъмни цветове.

Мислите ли, че някои тонове на цвета на косата работят по-добре в определени степени на лекота? (Например златният тон би бил по-добър за средно-тъмни блондинки, а пепелта е най-подходяща за светлинни блондинки?)

Да, и да! По същия начин медът показва най-доброто от светло до средното диапазон от цветове, а червените тонове мислят истински червени, кехлибарени и всичко червеникаво-лилаво - показват най-добре средно до тъмни диапазони от цветове.

Кои знаменитости смятате, че са чудесни примери за допълнителен тон на кожата и цвят на косата?

Карамелният цвят на Алекса Чунг наистина комплиментира топъл тонус на кожата и по-тъмният цвят наистина разкрива красивите си сини очи.

По същия начин, Марго Роби веднага стана по-учудващо, когато съчетаваше светлите си очи с тъмна коса, като се увери, че кафявото й е неутрален тон, за да комплиментира неутралния си тон на кожата.

Джесика Частайн и Кристина Хендрикс несъмнено управляват света на сдвояване на правилното червено с точния цвят на кожата. Хладните им тонове на кожата, прасковите и крема се допълват от топлината на светлата медна коса.

Как предлагате намирането на правилния цвят на домашния цвят на косата?

Важно нещо, което трябва да запомните, когато използвате цвета на косата в дома, е, че ще получите най-добри резултати, ако сте реалистични относно това, което искате да постигнете. Боята за боядисване (предварително смесен цвят) е формулирана, за да отнеме догадките, за да получи перфектния естествен нюанс на кафяво, червено или блондинка. Най-добрите ви цветови резултати ще дойдат, ако изберете нещо, което е по-светло или по-тъмно от естествения цвят на косата ви. За да определите тона, погледнете към вените си, ако са зелени, избере топли тонове като злато и кестенява, а ако са сини, изберете неутрални, хладни или пепелни тонове.

Казано, ако се опитвате да постигнете нещо коренно различно от естествения си цвят, най-добре е да видите професионалист.

Какви са най-добрите Ви съвети за покриване на сивата коса?

Традиционно по-топлите нюанси са пътят, тъй като жълтите пигменти обикновено са по-ефективни при покриването на сивите. В миналото жените с много сиво мощност'също така трябваше да изберат по-тъмни оттенъци, отколкото искаха, за да осигурят пълно покритие на сивото. С новия цвят на косата Age of Defy на Clairol Expert Collection, няма нужда от компромис. Жените с устойчиви сиви цветове могат да отидат толкова тъмни, колкото и да искат, и не трябва абсолютно да се затоплят, тъй като разширената формула е двойно пигментирана за по-добро проникване на цветовете.

За жените с много сиво, поддръжката не е само за цвета, но и за състоянието на косата. Когато косата стане сива, това е нещо повече от цвета, който се променя, и текстурата и поведението й се променят. Clairol Expert Age Defy е формулиран, за да помогне за насочването към седемте признака на стареене на косата, които включват: счупване, сухота, грубост, изцапаност, непочтеност и недостатъчна коса и, разбира се, устойчиви сиви. Кремът за текстуриране преди лечението помага за омекотяване на косата преди оцветяването, а кондициониращата терапия Pro-V ColorSeal помага не само да заключва цвета си, но и да държи косата мека и блестяща. Винаги препоръчвам да използвате този дълбок балсам веднъж седмично след оцветяването.

Кои продукти препоръчвате най-много на вашите клиенти?

Препоръчвам на Clairol Nice Easy Root Touch-Up, тъй като ви позволява да поддържате цвета си между посещенията, като съчетаете дори цвета на салона, което е особено полезно, когато знам, че клиентите ми излизат извън града. Винаги препоръчвам да приемете режим на последваща грижа за продуктите, които са безопасни за цветовете.

Каква е вашата най-добра възможност't-live-без-то коса продукт?

Лично аз обичам масла или хидратиращи кремове - всичко, което ще направи вашата коса да изглежда жива.

Какво'е любимата ви цвета на косата тенденция за лятото на 2014 г?

Полихроматични тонове и третични цветове. Това са първични и вторични цветове, смесени, за да създадат тирове и фуксии. Освен това обичам цифровите тонове и цветове, вдъхновени от филтрите за социални медии днес.

Какъв цвят на косата ви изглежда желаете, ще излезе стил?

Фолио, спагети подчертава корена.

Какво'това, което искате жените да започнат да правят с косата си?

Желая жените да прегърнат естествената си структура и цвят, да останат на две до три нива на този сянка. Цветът на косата има за цел да увеличи и увеличи - не вярвам в превръщането на хората в прекалено много и отклоняване от техния естествен цвят. Трябва да отидете само толкова леко, колкото косата ви естествено ще бъде. Хубаво е да се забавлявате с многоцветни тонове, например, но е важно да сте реалисти с това, което можете да поддържате в дългосрочен план.

Какъв е най-добрият ти красота?

Сън, вода и да се научиш да обичаш себе си.

Имате ли някакви съвети за амбициозни цървули?

Това е дългосрочна преданост. Трябва непрекъснато да се развиваш. Научете правилата и ги разбийте.

Какво'следващата за вас в бъдеще?

Междугалактическо космическо пътуване с голяма купа органична миризма.

Leave A Comment

− 3 = 6