Всичко, което трябва да знаете за стрелба

Непопулярно мнение: Контурдингът в стил "Kardashian" трябва да умре. 

Така съм виждал снимки на грима на Instagram, включващи тъмни, блестящи очила и олекотени залъгалки с очила за очи. 

Вие знаете какво съм аз'аз говоря за:

Разбира се, стратегическото засенчване има своето място за нощен грим (и плъзгащи кралици, които основно са измислили техниката), но аз съм SO GLAD там нова тенденция, която изглежда много по-естествена и дневна glam. 

Позволете ми да ви представя на strobing, най-новата техника за вземане на тези скули се открояват. 

Какво е Strobing?

Стъпката е по същество приложението на блестящ открояващ елемент върху високите равнини на лицето, където светлината естествено би отскачала. (Десет долара твърдят, че вече сте направили това, но сега има фантастично име за него.)

За разлика от мега конелер-бронз-контур боя работа, които изглеждат страхотно на снимките, но неестествени и тежки на дневна светлина, strobing работи красиво в реалния живот, защото светлината винаги е улавяне и отскачане на кожата си. Означителят просто усилва отразяващата светлина. 

Просто погледнете стръмните кралици Гиди Хадид:

И Оливия Мун:

И Кери Вашингтон:

Как да се стремим

Strobing трябва да бъде последната стъпка в грима ви, така че да върви на върха на всички останали продукти, които вие'носене (основа, руж и т.н.).

Преди да потрошиш, това'е много важно да изгладите областите, които вие сте дон'T Искате да подчертаете, като челото, брадичката и върха на носа, иначе цялото ви лице просто ще изглежда мазно. Вие'ще искате да направите това, преди да приложите основата си, оцветен овлажнител или BB / CC крем. Laura Mercier Secret Finish Mattifying Gel е моят HG матификатор от години. Ето още няколко от любимите ми абсорбатори на масло!

След това, използвайки избрания от вас олекотенен знак, ние'ще говорим за това, какви продукти за бръснене да се използват в секунда! Прилагане на малка сума към всички области на лицето ви, че светлината ще удари. Като този:

Помислете: върховете на скулите ви, костите на веждите, фината линия по моста на носа ви и в купидката'носа на вашите устни. 

дон'не забравяйте да се слеете с пръсти, с четка или с гъба. (Beautyblender Micro Minis са перфектни за работата!) Вижте повече от съветите ми за смесване тук.

Бакшиш: Ако ти'като се оттеглите от контурния метод и искате да увеличите блясъка си, първо приложете росен кожух на областите, които сте'Ще се стремим. Харесва ми NARS Radiant Creamy Concealer за това. 

След смесване тук'е моят блъскащ резултат. (Don'Тъй като имам предвид изтънчения израз!) Аз'm носещи Benefit Watt'Нагоре! тук. 

Как да изберем продукт със стробост

Има три правила за избор на перфектен продукт за печатане (иначе известен като маркиращо устройство):

1. Избягвайте нещо блестящо. аз'аз ви гледам, NARS Orgasm. Целта е да се създаде фин блясък, който би могъл да се обърка с естествено осветена кожа.

2. Съхранявайте типа на кожата си в ума. Аз лично обичам формули за кремообразна паста за лекота на прилагане и преносимост, въпреки че те'обикновено са най-подходящи за нормални и сухи видове кожа. Появата на прах вероятно ще продължи по-дълго при комбинация или мазна кожа.

3. Изберете маркиращо устройство, което отговаря на вашия тон на кожата. Залепете с открояващо устройство, което отговаря на вашите мелодии. Хладните тонизиращи оцветители на топлата кожа и топлите отенъци на хладка кожа ще изглеждат неестествени и ще победят целта на стрелба, която трябва да изглежда като "без грим грим".

Продължавайте да четете за избора на продукта си по тон на кожата. 

Най-добрите стимулиращи продукти за вашия тон на кожата

Ако кожата ви е сравнително светла... 

Светло розово и светло бежово осветителни тела ще ви задоволят най-добре. Изпробвайте култовия любим RMS Beauty Living Luminizer. То'е крем, който идва в пот стил на очите, така че'Лесно се натиска с върха на пръста си и се наслагва с четка. Мишел е фен!

Ако кожата ви е лека до средна... 

Опитайте цветовете на шампанското, като Benefit Watt'Нагоре! Нося почти всеки ден - цветът не е'Т твърде светлина върху кожата ми и формулата крем-прах остава поставена. Любов! С лекота привличам продукта и се наслаждавам на пръсти. 

Ако кожата ви е средна маслинена до златиста...

Зареденото злато е най-добрият ти приятел. Възползвайте се от слънчевия лъч е чудесен за това "просто натискайте малко на продукт, като използвате четката в полски стил и смесете добре с гъба.

Ако кожата ви е златиста до дълбока...

Опитайте с открояващо устройство в шлифовано злато, тъмно праскова или теракота. аз'm фен на NARS The Multiple в South Beach за по-тъмни тонове на кожата, които издърпват красотата на кайсия. Както при другите формули за крем,'лесно се рисувате и размазвате с пръстите си.

Strobing продукти, които работят за всеки

Ето моите най-добри два варианта за всички тонове и типове кожа:

Hourglass Ambient Lighting Powder е невероятно красива и се предлага в шест нюанса за разнообразни тонове на кожата. Те ще работят добре на всеки вид кожа, особено комбинация и мазна кожа. 

Комплектът Cover FX Contour Kit се предлага в шест цветови опции, които ще съответстват на почти всеки тон на кожата. Всеки комплект се предлага с четири кремави нюанса, а аз особено харесвам двата маркиращи (един мат, един блясък), които са проектирани да отговарят на вашия тон на кожата. Тази супер кремообразна формула ще работи най-добре на нормална към суха кожа.

И там го имаш. Вместо да се опитвате да фалшивите сенки с контур, влезте в светлината със стърнища! 

Купете историята

Кажете вашето мнение

Предпочитате ли контурния облик или техниката на стрелба? Опитали ли сте все още да се стремите? Какво'е любимата ви маркировка?

Leave A Comment

97 − 95 =