Някога сте се опитали да нанесете крем руж с четка?

Крем руж е наш приятел. Наистина добър приятел, защото се разтопява безпроблемно в кожата ни, правейки цвета да изглежда по-скоро като естествено, правдоподобно промиване в сравнение с прашинките. (За съжаление, NARS Orgasm.) Влажната текстура ни дава малко блестяща, блестяща светлина. То'е чудесно за суха кожа. И не може'да бъде по-лесно да се прилага и смесва...

Или може?

Ако ти'като мен и вероятно около 90 процента плюс други потребители на крем за руса - с пръсти.

И това'е готино. Нищо' задължително е погрешно с вашата техника. Освен когато бях на сцената с гримьорката Сабрина Риналди миналата седмица (повече подробности за това скоро!), Взех един страхотен трик от нея, който може да искате да помислите. (Е, технически това'това е трик'd чувал за преди, но никога не е изпълнил в моята собствена практика.) И този трик е да...

Нанесете крема си с четка!

Че'с право. Вместо да го смачквате и смесвате с върховете на пръстите си, а четка за грим може да ви даде по-добър контрол и още по-хубав краен резултат.

Знаете, че понякога кремът ви може да изглежда преуморен ... или просто от? аз'm червено пристрастен, така че знам този проблем добре. То'това е комбинация от твърде много продукти, които се вземат от пръстите ви, а после неточно смесване, което убива разположението'е толкова лесно да изтласкате продукта извън ябълките на бузите си, когато сте'използвайте пръстите си. аз'аз често се улавях в огледалото след моето сутрешно кървавочервено пръскане и трябваше да изтривам някои, които се промъкваха до моите слепоочии или твърде близо до носа ми. Това беше прекалено много!

Четката ви помага да избегнете този проблем. Не само, че имате по-добър контрол върху количеството продукт и разположението му (което трябва да е само на ябълките), но помага да натискате продукта точно в кожата си за най-естествения ефект. аз'правя това вече една седмица и аз го заклевам'е вярно.

Какъв вид четка да използвате

Така че цялата причина повечето от нас не бяха'Да правиш това преди това е вероятно заради цялото синтетично и естествено четина. По принцип TBPTB (The Beauty Powers That Be) са поставили това "правило" там, че трябва да използвате само естествени влакна за коса с прахообразни продукти и синтетични за нещо кремаво или течно.

То'които са били забранени.

Светът не е'няма да свърши или нещо, ако използвате естествена четка за коса, за да приложите крем руж. Всъщност някои художници на грим, като Грег Уенцел и Ейми Надин, предпочитам то. Аз имам'не се притеснявах да анализирам собствената си колекция от четки, за да разбера кои са типа, така че казвам дон'Не се тревожите твърде много за това. Вместо това експериментирайте с тези различни видове четки, за да видите какво работи най-добре за вас:

Честа четка за руж

Stila # 1 Blush Brush, US $ 28.00; кликнете тук, за да научите повече и да купите.

Това е това, което имам и работи чудесно. Може да мислите'd вземете твърде много продукт, но наистина не'T. Бързо натъпкай в палитрата си за измиване на кожата и ти'имаш достатъчно, за да започнеш да градиш цвета. (С крем руж, то'е най-добре да започнете с по-малко и след това да слой до желаната интензивност.) I'm не съм сигурен дали всички черни четки ще работят добре, въпреки че търсите това'не е твърде голям или прекалено плътен.

Четка за подрязване

Sephora Collection Pro Stippling Четка, C $ 42.00 / US $ 35.00; кликнете тук, за да научите повече и да купите.

Аз също имам тази (и тя работи за прилагане на фондация ИЛИ руж, но ние'ще се придържаме към темата за руни днес). Можете да разпознаете четка от черна и бяла коса - черно е естественото и е по-плътно, докато бялото е синтетично и флоперизирано. Стискащите четки работят невероятно, за да натискат продукта в кожата ви, за да имат почти въздушен ефект. Белите косми вземат минимално количество продукт и вие, добре, го поставете преди да натискате малко по-трудно да се бръснете с черни косми. Единственият ми грип с този тип четка е, че се пролива като луд, така че проверявайте лицето си за бездомни косми, преди да напуснете къщата!

Вентилаторна четка

Laura Mercier Fan Brush, C $ 35.00 / US $ 30.00; кликнете тук, за да научите повече и да купите.

Някога се чудеше какво ти е това'Re предполагаше да използвате четка за вентилатор? И тук е така. аз'всъщност ми се съхраняват в "архивите", тъй като никога не го използвам. Но художникът на грим Джилиан Демпси препоръчва на вентилатора за крем руж, защото тънките косми правят безпроблемно смесване.

Как да го приложите

Искате да използвате класическия трик на усмихнат, за да намерите ябълките на бузите си ", се чувства глупаво, но наистина работи! Обърнете и надуйте продукта наоколо, но не'не се изкушавайте да го плъзнете до слепоочията си, освен ако не искате да изглеждате като клоун. (I'не съм сигурен кой е започнал целия диагонален руж мита за приложение ... който наистина се изчервява там?) НЕ "повдига" лицето ти или те кара да изглеждаш по-млад или нещо подобно. Това просто те кара да изглеждаш като луда дама, която носи прекалено много руж.

По същия начин, не'Не искам и ружът ви да бъде прекалено хоризонтален, защото това'и неестествено. Въпреки че мисля, че може да е сладко през лятото, за да имитира тийнейджърско слънчево изгаряне, като преобръща изчервяването по моста на носа ви. Просто се уверете, че се влива в добре омесената кръгла форма на ябълката на подложките на бузите.

Ако нанасяте твърде много, можете да извадите даден продукт с намокрена гъба:

Beautyblender грим апликатор, C $ 21.00 / US $ 19.95; кликнете тук, за да научите повече и да купите.

Бърза бележка за Beautyblender. Попитах Сабрина за това и тя потвърди какво мислих: това'е чудесен инструмент за отнема грим, но не го поставя. Сприцвам моя с лицева мъгла и след това го натиснете в кожата ми, ако се чувствам като мен'се прилага твърде много основа, прах или руж и трябва да го тона.

Кремът се изчервява, за да опита

всички'имам любимите си, но аз'ще извикам тук, на едно, което Сабрина обича, класическият кабриолет Цвят:

Стила кабриолет Цвят, C $ 33.00 / US $ 25.00; кликнете тук, за да научите повече и да купите.

Можете също така да приложите любимия си оцветен балсам за устни като крем руж!

CoverGirl Perfection Jumbo Gloss Balms, C $ 8.99 / US $ 6.99; кликнете тук, за да научите повече и да купите.

Просто я нанесете на гърба на ръката си (или дори да смесите два или три оттенъка), преди да я завъртите на четката и да я нанесете. Опитвах се и наистина произвежда красив пълен цветен поп цвят, плюс това да се съчетае с устните в същия нюанс. Друг гениален съвет от Сабрина!

Забавни екстри

Малко от акцентиращите действия могат да добавят идеалното окончателно докосване до вашето зачервено приложение. Както спомена тук, можете да натиснете бледа, блестяща, шампанско оцветена сянка по върховете на бузите, за да ги освети.

Или, пазете темата за крема и отидете на малко сметана като този от RMS Beauty (любим на художника на грима Шери Строх):

RMS Beauty Living Luminizer, C $ 42.00; кликнете тук, за да научите повече и да купите.

Et voilà! Перфектно зачервени бузи!

Кажи ми:

Вие сте вентилатор на крем или прах?

Някога прилаган крем с четка "и ако е така, какъв тип?

Какви са вашите любими крем ружове?

Leave A Comment

− 1 = 2